Trondahl Skincare レビュー 15

企業情報

1. 化粧品店
  2. 化粧品産業

当該企業による記述

Hos Trondahl Skincare har vi ét klart mål: at tilbyde avanceret og effektiv hudpleje til hjemmebrug – uden at gå på kompromis med kvalitet, æstetik eller brugeroplevelse. Vores første produkt, Micro Infusion Kit, er udviklet til dig, der ønsker synlige forbedringer af hudens struktur, fugtniveau og glød – uden klinikbesøg. Med denne løsning kan du opnå professionelle resultater derhjemme til en brøkdel af prisen. Kittet kombinerer moderne microneedling-teknologi med en ampul fyldt med aktive ingredienser, som trænger ind i huden hvor almindelige produkter ikke kommer ind. Resultatet er en mere jævn, spændstig og sund hud – og en følelse af luksus i hverdagen. Vi henvender os til både begyndere og erfarne brugere af hjemmebehandling, og vores tilgang er enkel: Du skal ikke købe dig fattig i 10 forskellige produkter – vi tror på én løsning, der virker, når den er bygget rigtigt op. Vi tilbyder hurtig levering i hele Danmark og står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Læs mere på www.trondahlskincare.dk

4.3

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Godt produkt!

For nogle uger siden indkøbte jeg igen et sæt 'Microneedling Infusion Kit, Anti-age Solution' fra Trondahl Skincare, da det rent faktisk har vist sig, at behandlingen virker!
Jeg har nu brugt produktet på ugentligt basis en del gange, og min hud i ansigtet har fået en betydelig pænere glød. Mange fine linjer - ikke mindst omkring øjnene - er væk tillige med andre ujævnheder.
Produktet er nemt at bruge, og behandlingerne kan nærmest ikke mærkes!

Her er der i øvrigt - i min erfaring - også temmelig mange penge at spare i sammenligning med prisen på en del andre udbudte microneedling-ansigtsbehandlinger.
Bestillingen via firmaets hjemmeside og leveringen var problemløs og hurtig.

Firmaet og produktet fra Trondahl Skincare har hermed mine bedste anbefalinger.
Vh Bente
Vedbæk

2026年2月24日

10/10

Hurtig levering, lækkert design, men vigtigst af alt: synligt resultat allerede efter 1. behandling! 👏🏼👏🏼👏🏼

2026年2月11日

Kære Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Hvor er det fantastisk at høre, at du allerede har set synligt resultat efter første behandling. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give: effekt, kvalitet og en følelse af luksus hele vejen igennem.

Tak fordi du også bemærker designet og den hurtige levering – vi gør os umage med hver eneste detalje.

Hvis du på et tidspunkt får lyst til at dele dine resultater, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@trondahlskincare.dk🤍

Vi indsamler løbende før/efter billeder (naturligvis kun med tilladelse), så andre kvinder kan føle sig trygge ved at gå i gang.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち2の評価

hurtig levering men har intet resultat…

hurtig levering men har intet resultat set endnu

2026年1月26日

Kære Tine

Tak fordi du deler din oplevelse – og dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Jeg forstår godt, at man håber at se tydelige resultater med det samme. For nogle ses forandringer hurtigt, mens det for andre kræver lidt længere tid og kontinuerlig brug, før huden begynder at vise de ønskede forbedringer.

Hudens fornyelsesproces arbejder i cyklusser, og derfor kan resultater variere fra person til person.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at skrive til os på info@trondahlskincare.dk
– så vil vi gerne høre lidt mere om din hud og hvordan du har brugt produktet, så vi kan guide dig bedst muligt videre.

Vi vil altid gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse og de resultater, du håber på.🤍

👌☺️😘👌🏻

👌fantastisk 👍🏻

2025年12月4日

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse – det gør os virkelig glade at læse.

Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse med os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det. 🤍

5つ星のうち5の評価

Den bedste microneedling infusion kit jeg har prøvet

Trondahl er den tredje type hjemme micro infusion kit jeg har prøvet og helt klart den bedste! Jeg synes udfordringen med de andre var, at der ikke kommer nok serum ud og det er altså ikke særlig rart at stikke sig selv med små nåle i ansigtet uden serum. Det er absolut IKKE det jeg oplevede med den her. Der var rigtig godt flow og der kom masser af den lækre serum ud, som gjorde oplevelsen langt bedre end de andre.
En virkelig god oplevelse og pakken kom også lyn hurtigt! 5 ud af 5 ⭐️ herfra, uden tvivl

2025年11月16日

Kære Maria

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det glæder mig især at høre, at du oplever forskellen i selve infusionen og serum-flowet. Vi har lagt stor vægt på, at behandlingen skal føles både effektiv og behagelig, og at huden får den optimale mængde aktiv serum undervejs.

At du sammenligner med andre kits og stadig vurderer vores som den bedste, er en kæmpe anerkendelse – tak for det.

Hvor er det også dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at hele oplevelsen levede op til dine forventninger.

Hvis du på et tidspunkt får lyst til at dele dine resultater, er du meget velkommen til at skrive til os på info@trondahlskincare.dk

Vi indsamler løbende før/efter billeder (naturligvis kun med tilladelse), så andre kvinder kan føle sig trygge ved at vælge behandlingen.

Tak for din anbefaling 🤍

5つ星のうち5の評価

Spændende homekit der ser ud til at virke

Lækkert homekit der kom ganske hurtigt med posten. Jeg har kun brugt det en gang. Jeg synes det var nemt at finde ud af, der er en god vejledning. Jeg kunne straks mærke og se på huden, at den blev fugtet godt igennem. Jeg glæder mig virkelig til at bruge homekit hver uge, når jeg allerede kan se en effekt efter 1. gangs brug.

2025年11月3日

Kære Suzzane

Tusind tak for din fine anmeldelse – og undskyld det lidt sene svar.

Det glædede mig virkelig at læse om din første oplevelse med kittet, især at du oplevede det som nemt at gå til, og at vejledningen gjorde behandlingen tryg. Det har været helt centralt for os at gøre en professionel inspireret behandling overskuelig at udføre hjemme.

Du nævnte, at du allerede efter første behandling kunne mærke og se, at huden blev gennemfugtet – jeg håber, at du sidenhen har oplevet endnu flere forbedringer i takt med den ugentlige brug.

Hvis du har lyst til at dele, hvordan din hud har udviklet sig over de seneste måneder, hører vi meget gerne fra dig på info@trondahlskincare.dk

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🤍

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

2025年10月6日

Kære Gillian

Tusind tak for din anmeldelse – og undskyld det lidt sene svar.

Det betyder meget for os, at du har haft en rigtig god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det. 🤍

Hurtigt sende

Hurtigt sende
Virker rigtig fint

2025年9月30日

Trondahl Skincare からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – og undskyld det lidt sene svar.

Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig, og at produktet fungerede godt for dig. Vi håber, at du sidenhen fortsat har haft en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback. 🤍

Fantastisk hudplejeoplevelse!

Fantastisk hudplejeoplevelse!

Trondahl Skincare leverer virkelig! Produkterne føles eksklusive og luksuriøse, og der er tydeligt tænkt innovativt i både ingredienser og oplevelse. Jeg er meget tilfreds – min hud føles forkælet og gennemfugtet, og hele brandet udstråler kvalitet.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller ved dem 🫶

2025年9月29日

Holder hvad de lover! :)

Jeg fik en pakke med 4 behandlinger i. Efter at have fået mine tvillinger for halvandet år siden, fik jeg voksne akne kort efter. Det efterlod desværre en mindre pæn hud, og at have tvillinger gør ikke ligefrem de fine linjer mindre ;)
Nu har jeg været igennem tredje behandling og resultaterne er helt vilde! Der er næsten ingen pigment fejl tilbage og de fine linjer er tydeligt mindre! Selv min kæreste lod mærke til det og kunne se mine urenheder langsomt forsvinde!
Jeg kommer helt sikkert til at bestille flere behandlinger så jeg kan forkæle mig selv med en behandling i ny og næ i fremtiden :)

2025年9月27日
5つ星のうち5の評価

... Super flot service fra Trondahl Skincare ...

Jeg modtog mine varer 2 dage efter bestilling ... Lige efter planen ... Utrolig lækre produkter i fantastisk flot indpakning ... Meget indbydende ... Og rigtig god til prisen ..!!! ... Produkterne synes også p.t. at leve op til forventningerne ... Holde det de lover ...

2025年9月1日

Kære Jonna

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service, levering og produkterne.

Vi glæder os rigtig meget til at høre om dine resultater. 💚

Skulle der være det mindste, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på info@trondahlskincare.dk

Frederik
Kundeservice