Truestory レビュヌ 2,992

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Byvandring Aarhus Culture Walk, hvor guiden Emil fÞrte os gennem byen og dens historie i lÞbet af 2 timer var både spÊndende og sjov. Kan varmt anbefales.

䌁業が回答したした

Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var bÃ¥de lÊrerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfÊre. En sÊrlig tak til vÊrterne for de... もっず芋る

䌁業が回答したした

The course was nice and Mr. Hanykyr was taking the time to explain some Basic elements to create a better understanding for how to use the Camera and made little exercises to see where you stand. It... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er i ferd med Ã¥ bestille et gavekort pÃ¥ noen tusen kroner. Ser at tidligere anmeldelser er bra,, men ikke den siste . Har servicen blitt dÃ¥rligere? Eller er det en annen forklaring. Vil nÞdig at... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ

Truestory に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.

We believe the best things in life aren’t material possessions – they’re experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.

Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.

Truestory – Experience (more) together.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

2992件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Virkelig behagelig kundeservice som

Virkelig behagelig kundeservice som stÃ¥r klar til at hjÊlpe og guide. 😊
Kan helt klart anbefales. Så gode oplevelser de også kan tilbyde😍🙏🏻

2025幎7月15日

Hej Thea,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! 😊
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du vil anbefale os.

Hav en dejlig dag! 💜

Louise // Truestory

Helt igennem en fantastisk oplevelse 🥰

Helt igennem en fantastisk oplevelse 🥰. Med den hjÊlp er det ingen sag at vÊre glemsom. Hurtig svar og positiv indstilling til problemet 🙏🏌tak.

2025幎7月7日

Hej Diana,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og de fem stjerner. 💜

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os - og at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt og positivt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det betyder meget for os.

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen, hvis du får brug for det!

Louise // Truestory

Gavekort virkede ikke, da jeg skulle booke

Jeg vil i dag, ind og booke 3 billetter til WOW park i billund, igennem et gavekort jeg har fået til Truestory. Da jeg går ind for at booke min oplevelse står der "Oplevelsen er ikke lÊngere tilgÊngelig
Denne oplevelse er desvÊrre udgået og du har derfor mulighed for at vÊlge en ny. Da den er udgået, er det ikke muligt at booke en dato "
Ærgeligt, men fair.

Jeg ser så listen igennem med hvilke andre ting, jeg kan vÊlge. Der kommer WOW Park i Billund så op på listen. Jeg vÊlger IGEN 3 billetter til WOW park, og skal denne gang så betale yderligere 30 kr for oplevelsen. Jeg betaler og får en NY bookingkode tilsendt på mail. Jeg går IGEN ind på truestory.booking.dk for at book min tur til WOW park i Billund, men bliver mÞdt af samme besked: "Oplevelsen er ikke lÊngere tilgÊngelig
Denne oplevelse er desvÊrre udgået og du har derfor mulighed for at vÊlge en ny. Da den er udgået, er det ikke muligt at booke en dato" . Når jeg nu trykker op 'VÊlg en ny oplevelse' så får jeg nu fÞlgende besked "Denne oplevelse er allerede byttet én gang, og kan ikke byttes igen. Har du spÞrgsmål bedes du kontakte kundeservice"

Så nu har jeg altså 2 gavekort til WOW park, der begge er UGYLDIG, og står og har lovet mit barn og hans kammerat en tur i WOW Park i morgen.

Og det er slet ikke muligt at komme i kontakt med jeres 'kundeservice', fordi der er lukket...

2025幎6月28日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os, selvom vi selvfÞlgelig er oprigtigt kede af at hÞre, at det ikke levede op til dine forventninger.

Vi beklager dybt, at du har oplevet problemer med at booke din oplevelse hos WOW Park via dit gavekort. Årsagen til fejlen er desvÊrre et teknisk problem i vores bookingsystem henover weekenden, som vi arbejder pÃ¥ hÞjtryk for at fÃ¥ lÞst hurtigst muligt, sÃ¥ det ikke sker igen.

Vi forstÃ¥r fuldt ud, hvor Êrgerligt det er – isÊr nÃ¥r man har lovet en tur til sit barn og stÃ¥r klar til at booke. Vi er ogsÃ¥ kede af, at du ikke kunne fÃ¥ fat i os, mens vores kundeservice var lukket. Det skal selvfÞlgelig ikke betyde, at du skal stÃ¥ tilbage uden hjÊlp.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med at finde en god lÞsning, enten med en refundering af dit gavekort og din ekstra betaling, eller ved at finde en anden oplevelse, der passer dig.

Jeg kan ikke ud fra din anmeldelse her finde frem til dine henvendelser til os. Enten vender vi tilbage til dig på din henvendelse hurtigst muligt, ellers er du også meget velkommen til at sende en mail til info@truestory.dk med henvisning til mig (Louise).

Endnu en gang undskyld for oplevelsen. Vi sÊtter stor pris på din feedback og arbejder hårdt på at sikre, at det ikke gentager sig.

Louise // Truestory

Drop Truestory – og lav et hjemmelavet gavekort i stedet.

Jeg forstÃ¥r godt idéen bag Truestory: Gavekort til oplevelser lyder jo som en skÞn, gennemtÊnkt gave. Men virkeligheden er desvÊrre en helt anden – og jeg mÃ¥ konkludere, at det ikke kan svare sig. Overhovedet.

For det fÞrste er der alt for mange regler og begrÊnsninger. Du kan ikke bare booke, nÃ¥r det passer – mange steder er der lang ventetid, udsolgte datoer og et hav af undtagelser, du kun opdager i det med smÃ¥t. Vil du have lidt fleksibilitet? Det koster ekstra. Og pludselig er oplevelsen slet ikke den, du troede, du havde givet eller fÃ¥et.

Overbooking og dÃ¥rlig kommunikation er desvÊrre ogsÃ¥ et problem. Det virker, som om Truestory sÊlger flere oplevelser, end der reelt er plads til. Og nÃ¥r du sÃ¥ prÞver at finde en dato, der passer, er det nÊrmest som at spille bookingskattejagt – og du taber, fordi du skal smide flere penge.

Derudover er der en evighedsfrist pÃ¥ indlÞsning, som fÞles som om den giver tryghed – men i praksis bare udskyder skuffelsen. For oplevelsen eksisterer mÃ¥ske stadig, men ikke pÃ¥ de vilkÃ¥r eller steder, du blev lovet.

Min anbefaling? Drop Truestory – og lav et hjemmelavet gavekort i stedet. Det er personligt, fleksibelt, og det kan planlÊgges efter modtagerens kalender, ikke en tilfÊldig platforms. En middag, en tur i spa, en oplevelse sammen – uden mellemled og regler.

2025幎6月26日

Hej Sofie,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – selvom det naturligvis er rigtig Êrgerligt at lÊse, at du har haft en negativ oplevelse med Truestory.

Vi er kede af, at du ikke fÞler, oplevelsen har levet op til forventningerne. Vi bestrÊber os netop på at gÞre det nemt og trygt at give og bruge oplevelsesgaver, men vi forstår godt, at det kan vÊre frustrerende, hvis man oplever begrÊnsninger eller udfordringer undervejs.

Jeg har forsÞgt at se, om du har vÊret i kontakt med os tidligere, men vi kan desvÊrre ikke finde noget pÃ¥ baggrund af det, jeg har til rÃ¥dighed her. Det betyder naturligvis ikke, at du ikke har forsÞgt – men jeg vil meget gerne hÞre fra dig direkte, sÃ¥ jeg kan undersÞge din sag nÊrmere og finde en lÞsning, du kan vÊre tilfreds med.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice/mig på info@truestory.dk, så jeg kan hjÊlpe dig videre. Vi tager alle anmeldelser alvorligt og vil hellere end gerne rette op på det, der måtte vÊre gået galt.

Styr unna!!!

Styr unna!!!! Det er bedre å gi penger enn å gi gavekort herifra. Mange kan vÊre usikre på hva de Þnsker seg til gave og Truestory gavekort er en god ide hvis du booker en spesifikk opplevelse. MEN det er helt tullete at man ikke kan samle opp gavekortene man har fått til å kunne bruke på en opplevelse.

Jeg har fått 5 gavekort med belÞp mellom 500-1000kr. Det vil si at jeg ikke kan bruke alle gavekortene på en dyrere opplevelse, men er nÞdt til å booke 5 separate opplevelser og betale mellomlegget på alle 5 om de overstiger belÞpet. Om jeg har noe rest igjen på gavekortet så må jeg uansett legge ut enda mer. Dette blir ingen god opplevelse...

Så anbefaler heller at du gir penger eller selv booker en opplevelse enn å kjÞpe gavekort. Kundeservice er dessvere heller ikke behjelpelig med situasjonen.

2025幎6月17日

Hei Nguyen,

Takk for anmeldelsen din – vi er lei oss for Ã¥ hÞre at du har hatt en utilfredsstillende opplevelse med gavekortet vÃ¥rt.

Vi forstÃ¥r frustrasjonen over at gavekortene ikke kan kombineres til én samlet booking. Det er absolutt ikke den opplevelsen vi Þnsker Ã¥ gi kundene vÃ¥re – verken de som mottar gavekort eller de som gir dem bort.

Begrensningen skyldes dessverre tekniske og administrative forhold i vÃ¥rt nÃ¥vÊrende system, som gjÞr det vanskelig Ã¥ hÃ¥ndtere flere gavekort i én transaksjon. Dette er imidlertid et omrÃ¥de vi er klar over og jobber aktivt med Ã¥ forbedre – nettopp fordi vi har fÃ¥tt lignende tilbakemeldinger fra flere.

Vi setter pris på at du likevel nevner at selve idéen om en opplevelsesgave er god. Vi jobber kontinuerlig med å gjÞre både booking og bruk av gavekort mer fleksibelt og brukervennlig, slik at det blir en like god opplevelse som selve gaven er ment å vÊre.

Vi beklager også dersom du ikke opplevde å få tilstrekkelig hjelp fra kundeservice. Det tar vi svÊrt alvorlig, og vi vil gjerne se nÊrmere på hva som har skjedd i akkurat din sak. Dersom du Þnsker det, kan du gjerne kontakte meg, Louise, direkte på [info@truestory.no](mailto:info@truestory.no) med ditt ordre-ID, så undersÞker jeg om det finnes en lÞsning vi kan tilby deg.

Takk igjen for Êrlig tilbakemelding – det hjelper oss Ã¥ bli bedre.

Rabatkode trick - udspekuleret

Det virker lidt lumsk synes jeg. Min kÊreste havde brugt en rabatkode til at spare et mindre belÞb på en julegave der var forholdsvis dyr. Her hvor sommeren begynder at komme, kan vi så pludselig ikke bruge gaven uden at skulle betale en merpris på nÊsten 400kr da arrangÞren har Êndret priserne. Prisen for 2 er dog stadig den samme som ved kÞb (ved kÞb gjaldt den oprindelige dog for op til 3), men vi skal kun bruge til 2. Men fordi arrangÞren så har Êndret det produkt gÊlder rabatkoden pludselig ikke alligevel hvilket så giver en restance. Det synes jeg er lidt udspekuleret, derfor valgte vi at bede om refundering som vi stadig venter på.

2025幎5月28日

KÊre Lucca

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Jeg er oprigtigt ked af at hÞre, at I fÞler jer dårligt behandlet, og at processen omkring jeres julegave har skabt frustration. Det er absolut ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Jeg forstår fuldt ud, at det er Êrgerligt, når priser og vilkår Êndrer sig, og det er beklageligt, at rabatkoden ikke kunne overfÞres direkte til den nye version af oplevelsen. Som du nÊvner, har oplevelsesvÊrten valgt at justere indholdet og prissÊtningen for denne specifikke oplevelse. Når sådanne Êndringer sker, oprettes der en ny version af oplevelsen, og desvÊrre kan en tidligere anvendt rabatkode teknisk set ikke automatisk genanvendes, når man bytter sin oplevelse. Det er grunden til, at der opstår en prisdifference.

Jeg kan forsikre dig om, at det på ingen måde har vÊret vores hensigt at vÊre lumsk eller udspekuleret. Vi strÊber altid efter at vÊre transparente, og jeg beklager dybt, hvis I har oplevet det anderledes i dette tilfÊlde.

Jeg kan se, at I har anmodet om en refundering, og jeg vil gerne fÞlge op på jeres sag for at sikre, at refunderingen behandles hurtigst muligt. Jeres tilfredshed er vigtig for os, og vi vil gÞre vores bedste for at rette op på denne situation.

Du er velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spÞrgsmål eller Þnsker at drÞfte sagen mere detaljeret.

Heidi // Truestory

Hideaway på FejÞ, en oplevelse.

Ejeren Karin er en meget sympatisk og dedikeret kvinde med stor kÊrlighed og viden om natur, vindyrkning og - produktion. Fremstiller fremragende danske vine pÃ¥ flere druetyper, heriblandt Solaris, men ogsÃ¥ hendes rÞde vine og bobler skal roses. Vi nÞd en fremragende frokost med vine til, en rundvisning pÃ¥ “HideAway”pÃ¥ FejÞ samt en rundvisning i vinmarkerne, figenlundene og Vineriet . Virkelig et besÞg vÊrd.
LOF, Nysted.

2025幎5月30日

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse!
Hvor er det skÞnt at hÞre, at I havde en god oplevelse på Hideaway FejÞ - vi vil sÞrge for at give rosen videre.

Hav en dejlig dag!

veldig dårlig servise

veldig dårlig servise
får ikke brukt gavekort ingen ledig plass og ingen hjelp

2025幎5月26日

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, selv om vi selvfÞlgelig skulle Þnske at din opplevelse hadde vÊrt bedre.

Vi beklager at du har opplevd dÃ¥rlig service og hatt utfordringer med Ã¥ bruke gavekortet ditt. Det er absolutt ikke slik vi Þnsker at noen av vÃ¥re kunder skal fÞle det. Kapasitet kan i perioder vÊre begrenset, men vi skal alltid gjÞre vÃ¥rt beste for Ã¥ hjelpe med Ã¥ finne en lÞsning – og hvis det ikke har skjedd i ditt tilfelle, sÃ¥ vil vi gjerne rette opp i det.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg for å få mer informasjon og se hvordan vi kan hjelpe deg videre. Du kan nå oss direkte på info@truestory.no eller +47 21 95 13 27, så skal vi gjÞre vårt beste for å lÞse dette på en god måte.

Er SÅ skuffet over Truestory/Hedevang Outdoor

I september fyldte min mand 60 år. Af vores 3 bÞrn og deres kÊrester, fik han en guidet puch maxi tur m. maxitours i ThyborÞn. En sjov og anderledes oplevelse som vi alle 8 skulle have sammen. Datoen hvor vi alle kunne blev fundet, og turen blev bestilt til i morgen kl 11. Vi har alle lÊnge gået og glÊdet os til dagen, men som dagen har nÊrmet sig, har vi kunne se at et regnvejr nÊrmer sig Danmark. Vi har holdt Þje med vejrudsigten, da den jo hurtig kan Êndre sig - og vi har virkelig gået og håbet på at det kunne holde tÞrt, eller i det mindste bare ville blive til byger. I det sidste dÞgn har det vÊret tydeligt at et stÞrre og massivt regnvejr vil komme ind og lÊgge over landet/ThyberÞn i morgen formiddag når vi skal på knallerttur. Vores datter har her til formiddag kontaktet Hedevang Outdoor, som står for turen, for at komme i dialog med dem om, om det er muligt at vi finder en ny dato, da der jo ikke bare er tale om finregn eller byger, men derimod massiv regn. I sådanne et vejr får ingen af os jo noget ud af sådan en tur, og der er ikke i nogens interesse at sidde 2 timer på en knallert i massiv regn og blive driv våde - med risiko for at blive syg bagefter.
Vores datter får at vide at man kun kan aflyses ved torden! Det er under alt kritik at man er så ufleksibel, da det som jeg skrev fÞr, jo ikke bare er tale om lidt finregn eller byer, men derimod om massiv regnvejr som varer hele formiddagen. Vi har trods alt betalt knap 3000 kr for os 8 - og efterlades med det indtryk at det her bare er en pengemaskine. Gud hvor er vi skuffet over jer - og kunne aldrig finde på at kÞbe noget gennem jer igen, eller anbefale jer til andre, hvis jeres kundepolitik er så firkantet og ufleksibel!
Mvh
Rikke Hansen

2025幎5月24日

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at hÞre, at I er skuffede, og vi forstÃ¥r godt, at det er frustrerende, nÃ¥r vejret ikke spiller med pÃ¥ en oplevelse, man har set frem til lÊnge.

Det er vigtigt for os at gÞre opmÊrksom på, at det altid er vÊrten, i dette tilfÊlde Hedevang Outdoor, der fastsÊtter og står for deres aflysningspolitik ift. udfordringer som fx. vejret. Truestory er formidler af oplevelsen, men kan ikke Êndre vÊrtens vilkår.

På oplevelsens produktside står der også fÞlgende:
“I Vestjylland blÊser det Ã¥ret rundt – altsÃ¥ lige pÃ¥ nÊr de 10 dage, hvor det stormer. Der skal meget til, for at turen bliver aflyst, da vind og regn er en almindelighed i Vestjylland. Derfor skal du huske at tage tÞj pÃ¥ efter vejret.”
Det betyder, at vÊrten generelt gennemfÞrer turene, ogsÃ¥ i regnvejr – dog selvfÞlgelig ikke i tilfÊlde af torden, som ogsÃ¥ blev oplyst til jer.

Vi vil dog gerne gÞre opmÊrksom på, at vi fra Truestorys side gerne ville have hjulpet jer med en ombooking, hvis vi var blevet kontaktet senest 72 timer fÞr oplevelsen. Vi har desvÊrre ikke mulighed for at Êndre eller flytte oplevelser med kortere varsel end det, da vÊrten i så fald ikke har mulighed for at fylde pladsen ud igen.

Louise // Truestory

Rigtig god kundeservice, der rettede op på fej.

Jeg havde fået et gavekort til Truestory, som jeg valgte at kÞbte indgangsbilletter til Tivoli for. Jeg modtog bekrÊftelse og faktura og jeg tÊnkte at alt var i sin skÞnneste orden. Da jeg ankom i Tivoli oplyste de, at de skulle bruge Tivoli-billetter, som de kunne scanne. De kunne på ingen måde hjÊlpe mig, selvom jeg kunne vise, at jeg havde brugt gavekortet til at kÞbe indgang den pågÊldende dag. Jeg manglede billetterne, og selvom jeg kunne lÊse i mine mails, at Truestory ville sende mig billetterne 7 dage fÞr mit besÞg, så var de ikke modtaget.. Så der var ikke andet at gÞre, end at betale ved kasse 1 - for ind skulle vi jo. Jeg Êrgrede mig i den forbindelse lidt over, at Truestorys kundeservice har lukket i weekender og kun kan trÊffes mellem 10-12 i hverdagene. Men da det blev tirsdag, kunne jeg ringede til kundeservice. Jeg var forberedt på at blive mÞdt med skepsis om at jeg måtte have lavet en fejl, eller overset billetterne eller noget i den stil. Men Heidi fra kundeservice vendte retur blot en time senere. Hun forklarede der var sket en fejl i deres elektroniske bookingsystem, og at jeg derfor ikke havde modtaget billetterne. Hun beklagede flere gange fejlen. Super dejligt at blive mÞdt på den måde i stedet for skepsis. Jeg fik derefter at vide, at pengene ville blive refunderet til mit kort, hvilket var super rart! Der gik lidt lidt lÊnge, fÞr pengene kom, men ellers ingen bÞvl der. Så alt i alt en rigtig god lÞsning på en ellers trÊls fejl, og kundeservicen, kan der ikke sÊttes en finger på.

2025幎5月10日

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god kundeservice, og at Heidi kunne hjÊlpe dig hurtigt og imÞdekommende. Det betyder meget for os!

Vi vil ogsÃ¥ gerne beklage den uheldige situation med de manglende billetter og den ekstra udgift i Tivoli. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster, og vi forstÃ¥r godt, at det mÃ¥ have vÊret frustrerende – isÊr nÃ¥r man stÃ¥r der med forventningsfulde planer.

Din feedback omkring vores åbningstider er også helt fair, og det tager vi med os i det fortsatte arbejde med at forbedre vores service.

Endnu engang tak for dine ord – bÃ¥de rosen og den konstruktive kritik. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r en rigtig god oplevelse nÊste gang, du bruger Truestory 💜

Jeg / Vi er så fornÞyd !

Jeg / Vi er så fornÞyd !! Kjempe bra opplevelser , super kundeservice ! Anbefaler ❀

2024幎6月1日

Hei Lill,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!
Vi blir så glade for å hÞre at du/dere er fornÞyde med opplevelsen.
Det betyr mye for oss at du vil anbefale oss videre ❀

Virkelig super service!

2025幎5月12日

KÊre Dennis,

Mange tak for dine 5-stjerner.
Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service, og at vi kunne hjÊlpe dig.

Heidi // Truestory

Hurtig hjÊlp ved annullering af booking

Havde brug for at annullere en booking, men var i tvivl om, om det var nÞdvendigt at lave en ny booking med det samme, eller om jeg kunne vente til senere.
Jeg fik lynhurtigt svar, og bookingen var annulleret.
Nu kan jeg vente med at lave en ny booking til, jeg er klar til det.

2025幎5月5日

Hej Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!

Vi er glade for at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp, og at vi kunne gÞre det nemt for dig at annullere din booking uden stress.
Jeg håber at du får en rigtig god oplevelse, når du er klar til at komme afsted.

Louise // Truestory

Var ikke gjort oppmerksom på at

Var ikke gjort oppmerksom på at samarbeidet mellom truestory og opplevelsen vi hadde kjÞpt gavekort til var avsluttet. ForsÞkte å booke aktivitet flere steder. Ble fÞrst gjort oppmerksom på avsluttet samarbeid da jeg tok kontakt med dere. Dette synes jeg er dårlig kundebehandling.

2025幎5月8日

Hei Tina,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi forstår godt at det var skuffende å oppdage at samarbeidet med den aktuelle leverandÞren var avsluttet, spesielt når du forsÞkte å booke en aktivitet med gavekortet ditt.

Vi har dessverre ikke mulighet til å kontakte alle som har kjÞpt en spesifikk opplevelse, da mange kjÞp hos oss blir gitt bort som gaver og dermed gis videre. Likevel vil man som regel kunne se via bookinglenken dersom opplevelsen ikke lenger er tilgjengelig.

Når det er sagt, kan jeg dessverre ikke ut fra anmeldelsen din se hvilken opplevelse det gjelder, og om det eventuelt har skjedd en feil i dette tilfellet. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil bruke den til å forbedre rutinene våre, slik at lignende situasjoner kan unngås i fremtiden.

Dersom du ikke allerede har fått hjelp, vil vi veldig gjerne finne en god lÞsning for deg. Ta gjerne kontakt med oss direkte på info@truestory.no.

Vare kan ikke indlÞses

Jeg har nu stået på venteliste til surdejsbagekursus hos La Cabra siden november 2024.
Der er fortsat ikke ledig datoer, dvs jeg kan ikke få den vare som gavekortet lyder på.
Refusion af de 1200 kr. bliver nÊgtet da det er over 14 dage siden gavekortet blev kÞbt.
Rigtig dårlig stil når man ikke kan få varen som gavekortet er udstedt til.
Marianne

2024幎11月24日

Hej Marianne,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at hÞre, hvis det ikke har vÊret muligt for dig at komme afsted pÃ¥ din oplevelse. Hvis der ikke har vÊret tilgÊngelige muligheder siden november, plejer vi som udgangspunkt at kunne tilbyde en refundering – da det naturligvis ikke er optimalt.

Jeg har desvÊrre ikke kunnet finde den tidligere dialog, du nÊvner, med en af mine kolleger. Du må derfor meget gerne sende os en ny mail på info@truestory.dk, så kigger jeg gerne nÊrmere på sagen.

Husk at oplyse dit ordre-ID eller bookingkode, så vi hurtigere kan finde din sag.
Du må også gerne henvise direkte til mig – Louise.

Louise // Truestory

Jeg havde fÃ¥et slettet min mail pÃ¥ kÞb

Jeg havde fået slettet min mail på kÞb af gavekort. Skrev til Truestory. Fik svar med det samme, og dagen efter havde jeg et nyt gavebevis

2025幎4月18日

Hej!

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjÊlpe dig med et nyt gavekort – og at du oplevede hurtig og effektiv service.

Rigtig god fornÞjelse med gavekortet – vi hÃ¥ber, det bringer gode oplevelser og minder.

God service via mail

God service via mail, da jeg ikke kunne få min kode til at virke tiltrods for jeg havde gavekort der ikke var udlÞbetendnu. Så det blev klarede hurtigt over mail og sidder nu med den gladeste fÞlelse med booket billetter til August.

2025幎4月28日

Hej Diana,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du fik god hjÊlp via mail, og at vi hurtigt kunne lÞse problemet med gavekortet.

Det betyder meget for os, at du nu sidder med en god fÞlelse og en booking i hus – det er prÊcis sÃ¥dan, det skal vÊre!

Vi håber, du får en fantastisk oplevelse i august, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for hjÊlp.

Fantastisk opplevelse!!Ble oppringt

Fantastisk opplevelse!!Ble oppringt samme dag av Fredrik og fikk info, og alt sto til forventningene.Kort vei fra parkeringshus(Tjuvholmen) Ã¥ til avreise plass.Anbefales pÃ¥ det sterkeste!Fredrik var helt rååå pÃ¥ RIB bÃ¥t🀩

2025幎4月26日

Hei Jan,

Tusen takk for din anmeldelse. Vi er veldig glade for å hÞre at du har hatt en god opplevelse hos en av våre opplevelsesverter.

Fikk raskt svar

Fikk raskt svar, og positivt svar på min forespÞrsel.

2025幎4月7日

Hei Grete

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du fikk raskt og positivt svar – akkurat slik det skal vÊre 😊

Heidi // Truestory

MÃ¥tte avlyse i siste liten og fikk maks

Måtte avlyse i siste liten og fikk maks kundebehandling av Dennis. 10 av 10😊

2025幎4月11日

KjÊre John

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din! Vi setter virkelig stor pris pÃ¥ Ã¥ hÞre at du hadde en god opplevelse, selv om du mÃ¥tte avlyse i siste liten. Vi sender rosen din videre til Dennis – han blir garantert glad for det! 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。