Byvandring Aarhus Culture Walk, hvor guiden Emil fÞrte os gennem byen og dens historie i lÞbet af 2 timer var både spÊndende og sjov. Kan varmt anbefales.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi deltog i et sushi-kursus i Aarhus den 11. marts, hvilket var en rigtig god oplevelse. Kurset var bÃ¥de lÊrerigt og afholdt i en hyggelig og afslappet atmosfÊre. En sÊrlig tak til vÊrterne for de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The course was nice and Mr. Hanykyr was taking the time to explain some Basic elements to create a better understanding for how to use the Camera and made little exercises to see where you stand. It... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er i ferd med Ã¥ bestille et gavekort pÃ¥ noen tusen kroner. Ser at tidligere anmeldelser er bra,, men ikke den siste . Har servicen blitt dÃ¥rligere? Eller er det en annen forklaring. Vil nÞdig at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Truestory is your experience platform where people come together to discover, share, and create unforgettable memories.
We believe the best things in life arenât material possessions â theyâre experiences. Together. With the people you love. Moments that last a lifetime.
Our carefully curated selection of authentic, local, and unique experiences is made possible by our dedicated Truestory hosts, who guide and inspire every guest.
Since 2011, Truestory has been loved by our customers and is now live in Denmark, Norway, Sweden, and Germany.
Discover your next unforgettable experience at truestory.dk, truestory.no, truestory.se, or de.truestory.com.
Truestory â Experience (more) together.
SÞren Frichs Vej 40C, 1.th, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Virkelig behagelig kundeservice som stÃ¥r klar til at hjÊlpe og guide. ð
Kan helt klart anbefales. SÃ¥ gode oplevelser de ogsÃ¥ kan tilbydeððð»

Truestory ããã®åç
Helt igennem en fantastisk oplevelse ð¥°. Med den hjÊlp er det ingen sag at vÊre glemsom. Hurtig svar og positiv indstilling til problemet ððŒtak.

Truestory ããã®åç
Jeg vil i dag, ind og booke 3 billetter til WOW park i billund, igennem et gavekort jeg har fået til Truestory. Da jeg går ind for at booke min oplevelse står der "Oplevelsen er ikke lÊngere tilgÊngelig
Denne oplevelse er desvÊrre udgået og du har derfor mulighed for at vÊlge en ny. Da den er udgået, er det ikke muligt at booke en dato "
Ãrgeligt, men fair.
Jeg ser så listen igennem med hvilke andre ting, jeg kan vÊlge. Der kommer WOW Park i Billund så op på listen. Jeg vÊlger IGEN 3 billetter til WOW park, og skal denne gang så betale yderligere 30 kr for oplevelsen. Jeg betaler og får en NY bookingkode tilsendt på mail. Jeg går IGEN ind på truestory.booking.dk for at book min tur til WOW park i Billund, men bliver mÞdt af samme besked: "Oplevelsen er ikke lÊngere tilgÊngelig
Denne oplevelse er desvÊrre udgået og du har derfor mulighed for at vÊlge en ny. Da den er udgået, er det ikke muligt at booke en dato" . Når jeg nu trykker op 'VÊlg en ny oplevelse' så får jeg nu fÞlgende besked "Denne oplevelse er allerede byttet én gang, og kan ikke byttes igen. Har du spÞrgsmål bedes du kontakte kundeservice"
Så nu har jeg altså 2 gavekort til WOW park, der begge er UGYLDIG, og står og har lovet mit barn og hans kammerat en tur i WOW Park i morgen.
Og det er slet ikke muligt at komme i kontakt med jeres 'kundeservice', fordi der er lukket...

Truestory ããã®åç
Jeg forstÃ¥r godt idéen bag Truestory: Gavekort til oplevelser lyder jo som en skÞn, gennemtÊnkt gave. Men virkeligheden er desvÊrre en helt anden â og jeg mÃ¥ konkludere, at det ikke kan svare sig. Overhovedet.
For det fÞrste er der alt for mange regler og begrÊnsninger. Du kan ikke bare booke, nÃ¥r det passer â mange steder er der lang ventetid, udsolgte datoer og et hav af undtagelser, du kun opdager i det med smÃ¥t. Vil du have lidt fleksibilitet? Det koster ekstra. Og pludselig er oplevelsen slet ikke den, du troede, du havde givet eller fÃ¥et.
Overbooking og dÃ¥rlig kommunikation er desvÊrre ogsÃ¥ et problem. Det virker, som om Truestory sÊlger flere oplevelser, end der reelt er plads til. Og nÃ¥r du sÃ¥ prÞver at finde en dato, der passer, er det nÊrmest som at spille bookingskattejagt â og du taber, fordi du skal smide flere penge.
Derudover er der en evighedsfrist pÃ¥ indlÞsning, som fÞles som om den giver tryghed â men i praksis bare udskyder skuffelsen. For oplevelsen eksisterer mÃ¥ske stadig, men ikke pÃ¥ de vilkÃ¥r eller steder, du blev lovet.
Min anbefaling? Drop Truestory â og lav et hjemmelavet gavekort i stedet. Det er personligt, fleksibelt, og det kan planlÊgges efter modtagerens kalender, ikke en tilfÊldig platforms. En middag, en tur i spa, en oplevelse sammen â uden mellemled og regler.

Truestory ããã®åç
Styr unna!!!! Det er bedre å gi penger enn å gi gavekort herifra. Mange kan vÊre usikre på hva de Þnsker seg til gave og Truestory gavekort er en god ide hvis du booker en spesifikk opplevelse. MEN det er helt tullete at man ikke kan samle opp gavekortene man har fått til å kunne bruke på en opplevelse.
Jeg har fått 5 gavekort med belÞp mellom 500-1000kr. Det vil si at jeg ikke kan bruke alle gavekortene på en dyrere opplevelse, men er nÞdt til å booke 5 separate opplevelser og betale mellomlegget på alle 5 om de overstiger belÞpet. Om jeg har noe rest igjen på gavekortet så må jeg uansett legge ut enda mer. Dette blir ingen god opplevelse...
Så anbefaler heller at du gir penger eller selv booker en opplevelse enn å kjÞpe gavekort. Kundeservice er dessvere heller ikke behjelpelig med situasjonen.

Truestory ããã®åç
Det virker lidt lumsk synes jeg. Min kÊreste havde brugt en rabatkode til at spare et mindre belÞb på en julegave der var forholdsvis dyr. Her hvor sommeren begynder at komme, kan vi så pludselig ikke bruge gaven uden at skulle betale en merpris på nÊsten 400kr da arrangÞren har Êndret priserne. Prisen for 2 er dog stadig den samme som ved kÞb (ved kÞb gjaldt den oprindelige dog for op til 3), men vi skal kun bruge til 2. Men fordi arrangÞren så har Êndret det produkt gÊlder rabatkoden pludselig ikke alligevel hvilket så giver en restance. Det synes jeg er lidt udspekuleret, derfor valgte vi at bede om refundering som vi stadig venter på.

Truestory ããã®åç
Ejeren Karin er en meget sympatisk og dedikeret kvinde med stor kÊrlighed og viden om natur, vindyrkning og - produktion. Fremstiller fremragende danske vine pÃ¥ flere druetyper, heriblandt Solaris, men ogsÃ¥ hendes rÞde vine og bobler skal roses. Vi nÞd en fremragende frokost med vine til, en rundvisning pÃ¥ âHideAwayâpÃ¥ FejÞ samt en rundvisning i vinmarkerne, figenlundene og Vineriet . Virkelig et besÞg vÊrd.
LOF, Nysted.

veldig dårlig servise
får ikke brukt gavekort ingen ledig plass og ingen hjelp

Truestory ããã®åç
I september fyldte min mand 60 år. Af vores 3 bÞrn og deres kÊrester, fik han en guidet puch maxi tur m. maxitours i ThyborÞn. En sjov og anderledes oplevelse som vi alle 8 skulle have sammen. Datoen hvor vi alle kunne blev fundet, og turen blev bestilt til i morgen kl 11. Vi har alle lÊnge gået og glÊdet os til dagen, men som dagen har nÊrmet sig, har vi kunne se at et regnvejr nÊrmer sig Danmark. Vi har holdt Þje med vejrudsigten, da den jo hurtig kan Êndre sig - og vi har virkelig gået og håbet på at det kunne holde tÞrt, eller i det mindste bare ville blive til byger. I det sidste dÞgn har det vÊret tydeligt at et stÞrre og massivt regnvejr vil komme ind og lÊgge over landet/ThyberÞn i morgen formiddag når vi skal på knallerttur. Vores datter har her til formiddag kontaktet Hedevang Outdoor, som står for turen, for at komme i dialog med dem om, om det er muligt at vi finder en ny dato, da der jo ikke bare er tale om finregn eller byger, men derimod massiv regn. I sådanne et vejr får ingen af os jo noget ud af sådan en tur, og der er ikke i nogens interesse at sidde 2 timer på en knallert i massiv regn og blive driv våde - med risiko for at blive syg bagefter.
Vores datter får at vide at man kun kan aflyses ved torden! Det er under alt kritik at man er så ufleksibel, da det som jeg skrev fÞr, jo ikke bare er tale om lidt finregn eller byer, men derimod om massiv regnvejr som varer hele formiddagen. Vi har trods alt betalt knap 3000 kr for os 8 - og efterlades med det indtryk at det her bare er en pengemaskine. Gud hvor er vi skuffet over jer - og kunne aldrig finde på at kÞbe noget gennem jer igen, eller anbefale jer til andre, hvis jeres kundepolitik er så firkantet og ufleksibel!
Mvh
Rikke Hansen

Truestory ããã®åç
Jeg havde fået et gavekort til Truestory, som jeg valgte at kÞbte indgangsbilletter til Tivoli for. Jeg modtog bekrÊftelse og faktura og jeg tÊnkte at alt var i sin skÞnneste orden. Da jeg ankom i Tivoli oplyste de, at de skulle bruge Tivoli-billetter, som de kunne scanne. De kunne på ingen måde hjÊlpe mig, selvom jeg kunne vise, at jeg havde brugt gavekortet til at kÞbe indgang den pågÊldende dag. Jeg manglede billetterne, og selvom jeg kunne lÊse i mine mails, at Truestory ville sende mig billetterne 7 dage fÞr mit besÞg, så var de ikke modtaget.. Så der var ikke andet at gÞre, end at betale ved kasse 1 - for ind skulle vi jo. Jeg Êrgrede mig i den forbindelse lidt over, at Truestorys kundeservice har lukket i weekender og kun kan trÊffes mellem 10-12 i hverdagene. Men da det blev tirsdag, kunne jeg ringede til kundeservice. Jeg var forberedt på at blive mÞdt med skepsis om at jeg måtte have lavet en fejl, eller overset billetterne eller noget i den stil. Men Heidi fra kundeservice vendte retur blot en time senere. Hun forklarede der var sket en fejl i deres elektroniske bookingsystem, og at jeg derfor ikke havde modtaget billetterne. Hun beklagede flere gange fejlen. Super dejligt at blive mÞdt på den måde i stedet for skepsis. Jeg fik derefter at vide, at pengene ville blive refunderet til mit kort, hvilket var super rart! Der gik lidt lidt lÊnge, fÞr pengene kom, men ellers ingen bÞvl der. Så alt i alt en rigtig god lÞsning på en ellers trÊls fejl, og kundeservicen, kan der ikke sÊttes en finger på.

Truestory ããã®åç
Jeg / Vi er sÃ¥ fornÞyd !! Kjempe bra opplevelser , super kundeservice ! Anbefaler â€ïž

Truestory ããã®åç
Havde brug for at annullere en booking, men var i tvivl om, om det var nÞdvendigt at lave en ny booking med det samme, eller om jeg kunne vente til senere.
Jeg fik lynhurtigt svar, og bookingen var annulleret.
Nu kan jeg vente med at lave en ny booking til, jeg er klar til det.

Truestory ããã®åç
Var ikke gjort oppmerksom på at samarbeidet mellom truestory og opplevelsen vi hadde kjÞpt gavekort til var avsluttet. ForsÞkte å booke aktivitet flere steder. Ble fÞrst gjort oppmerksom på avsluttet samarbeid da jeg tok kontakt med dere. Dette synes jeg er dårlig kundebehandling.

Truestory ããã®åç
Jeg har nu stået på venteliste til surdejsbagekursus hos La Cabra siden november 2024.
Der er fortsat ikke ledig datoer, dvs jeg kan ikke få den vare som gavekortet lyder på.
Refusion af de 1200 kr. bliver nÊgtet da det er over 14 dage siden gavekortet blev kÞbt.
Rigtig dårlig stil når man ikke kan få varen som gavekortet er udstedt til.
Marianne

Truestory ããã®åç
Jeg havde fået slettet min mail på kÞb af gavekort. Skrev til Truestory. Fik svar med det samme, og dagen efter havde jeg et nyt gavebevis

Truestory ããã®åç
God service via mail, da jeg ikke kunne få min kode til at virke tiltrods for jeg havde gavekort der ikke var udlÞbetendnu. Så det blev klarede hurtigt over mail og sidder nu med den gladeste fÞlelse med booket billetter til August.

Truestory ããã®åç
Fantastisk opplevelse!!Ble oppringt samme dag av Fredrik og fikk info, og alt sto til forventningene.Kort vei fra parkeringshus(Tjuvholmen) Ã¥ til avreise plass.Anbefales pÃ¥ det sterkeste!Fredrik var helt rååå pÃ¥ RIB bÃ¥tð€©

Truestory ããã®åç
Fikk raskt svar, og positivt svar på min forespÞrsel.

MÃ¥tte avlyse i siste liten og fikk maks kundebehandling av Dennis. 10 av 10ð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ