Takk for at dere gjÞr alt sÃ¥ enkelt! Jeg bestilte ei flott t-skjorte med Royal Jam te mannen min, men glemte i farten Ã¥ bestille frakt hjem. Det ble glatt ordna med vipps! SÃ¥ enkelt! Takk for et fl... ãã£ãšèŠã
Det var enkelt og greit Ã¥ designe genserene selv, lett Ã¥ bestille. Behagelig kvalitet og stÞrrelse var som forventet. Var fÞrst skuffet over kvaliteten pÃ¥ den ene genseren, det var ikke trykket ski... ãã£ãšèŠã
Bestilling av t-skjorte og pannebÃ¥nd Produktene var i samsvar med forventningene. StÞrrelsen passet. NÃ¥r det gjaldt frakt / valg av forsendelsesmÃ¥te, var det ene (og mest nÊrliggende) alternativet le... ãã£ãšèŠã
Flott sluttprodukt og rask leveranse! Det trekker litt ned fra full score fordi det tok litt tid Ã¥ fÃ¥ bekreftelser pÃ¥ bestillingen og faktura, sÃ¥ det fÞltes at det var lite informasjon i disse d... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lag din egen t-skjorte med eget design! Vi trykker alle mulige motiver på t-skjorter og kan levere stÞrre bestillinger til idrettslag, foreninger o.l.
Fridheimveien 1, 7041, Trondheim, ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 488 93 648
- post@tshirt.no
- tshirt.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 7ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Veldig fine trykkð
Veldig bra trykk!
Som alltid: Tshirt leverer! Perfekt trykk både på kopp og t-skjorte :).
Enkelt Ã¥ bestille og designe sin egenâŠ
Enkelt å bestille og designe sin egen t-skjorte.
Rimelig priser og rask levering.
God kvalitet og print på skjorta
God kvalitet og print på skjorta. Men liten i stÞrrelse til å vÊre L. Anbefaler å gi info til kundene om stÞrrelsen.
Rask levering og veldig bra kvalitet
Rask levering. Men det beste er kvaliteten. Både på t-skjortene og på trykket. Og trykket blir ikke dårlig selv etter mange vask.
Fra bestilling til ferdig produkt
Fra bestilling til ferdig produkt, tok det kun 5 timer
Takk for at dere gjÞr alt så enkelt
Takk for at dere gjÞr alt så enkelt! Jeg bestilte ei flott t-skjorte med Royal Jam te mannen min, men glemte i farten å bestille frakt hjem. Det ble glatt ordna med vipps! Så enkelt!
Takk for et flott produkt!!
Karin
Fin lÞsning
Fin lÞsning for å få trykt sine egne motiver. Rask levering og grei pris.
Jeg er godt fornÞyd med varene ogâŠ
Jeg er godt fornÞyd med varene og bestillingene hittil som jeg har bestilt og mottatt. ð