TSS Travel Service Scandinavia レビュー 649

TrustScore 5段階評価の3.5

3.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Albania🇦🇱, Kosovo🇽🇰, North Macedonia🇲🇰and Montenegro🇲🇪 Good value for the Price Very informative guide (allmost to much info😅) Hotelbeds vary from very good to very bad (like concrete ha... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Härlig resa till Turkiet med TSS. En veckas rundresa med största sevärdheterna höjdpunkt för oss var Istanbul. Trevlig kunnig guide fina hotell och bra mat under hela vistelsen. Kan varmt rekommender... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター

当該企業による記述

TSS er specialiseret i studie- og luksusrejser og er en af danskernes mest populære arrangører af studierejser! Rejserne sælges hovedsageligt direkte og i samarbejde med anerkendte avis- og tidsskriftsforlag, postordrefirmaer samt gennem personlige anbefalinger fra meget tilfredse kunder. På grund af den overvældende store kundetilfredshed med en samlet bedømmelse på 11 kan TSS nemlig glæde sig over et meget stort antal af faste kunder! Ikke mindst derfor kunne TSS i løbet af de sidste seks år byde over 2.000.000 gæster velkommen.

連絡先

5つ星のうち4の評価

Balkan tour april 2026

Albania🇦🇱, Kosovo🇽🇰, North Macedonia🇲🇰and Montenegro🇲🇪
Good value for the Price
Very informative guide (allmost to much info😅)
Hotelbeds vary from very good to very bad (like concrete hard matresses!) and the food vary from average to not very interresting - but you get what you pay for I guess!😅
All in all a fine tour😁

2026年4月7日

Åk inte med TSS till Rhodos

Reste till Rhodos och Turkiet 26/3 till 9/4. Det mesta var bra eller utmärkt. Sedan kom en plump i protokollet. Rhodos Palace Hotel! Ett riktigt dåligt hotell. De får väl själva svara på varför de är så dåliga, men TSS har ett ansvar för att upphandla ett sådant bottennapp och sedan undanhålla hotellvaket till sista minut. TSS struntar fullkomligt i att följa upp kvaliteten på de säljer och låtsas att de varit transparenta. De har ägnat sig åt bondfångeri.

2026年4月4日

Nu er det slut

Nu er det slut. Det er et spil i lotteriet at rejse med TSS - og denne gang trak vi virkelig nitten. Vi var på 2 ugers ophold på Rhodos og Tyrkiet. Den sidste uge på Rhodos var det elendigste, vi nogensinde har prøvet. Overfyldte spisesale, times køer for at få noget at spise, all inclusive udbudet håbløst ringe, virkelig dårlig service overalt. Og ingen hjælp af hverken guide eller TSS. Vi har rejst flere gange med selskabet. Men det gør vi ikke mere.

2026年3月26日

Rejs aldrig med TSS : Temmeligt Sørgeligt Selskab

Første uge :guide Hacan talte så dårligt engelsk, at de fleste ikke forstod hvad han sagde.
De frygtede salgssteder, smykker, læder og ægte tæpper, var en af de mest ubehagelige oplevelser jeg nogensinde har oplevet. Sælgerne var så pågående, at det var meget ubehageligt, de forstod ikke et nej, det er utilstedeligt.
Kvaliteten af læder, virkede plastik agtigt og duftede ikke af rigtig læder. Ublu priser på micro små smykker.
Hotellerne meget svingende standard, hvor er de 4 stjerner kommet fra????
2. Uge på Rhodos Palace Hotel, angiver selv at være 5 stjernet.
Mere end 3 timers ventetid ved indtjekning, ubehøvlet skranke personale. mad og drikke ved all inklusive ikke til at spise, ulækkert og kød ikke til at tykke.
værelses stand meget under standart, får NUL stjerner : ledninger der lugter brændte og ligger i en stor pærevælling med manglende muffer, manglende rengøring og totalt nedslidte møbler i værelset, skrammede vægge, paneler og tapet der er revnet og hænger løst flere steder.
Jeg synes TSS omdøbt til : Temmeligt Sørgeligt Selskab😡
Jeg synes I som anbefaler dette hotel, skal book værelse fra 1-5 etage, for der er intet luksus overhovedet.
Jeg kan ikke anbefale TSS, og vi har rejst med dem, Første, Eneste og Sidste gang!
Karin Jacobsen.

2026年3月26日
5つ星のうち2の評価

Netop hjemkommet fra Rhodos og det…

Netop hjemkommet fra Rhodos og det Ægæiske hav 15 dage.
2. Uge på Rodos Palace Hotel
5* ? Det er det eneste af de 6 hoteller vi boede på i løbet af de 2 uge, hvor vi skulle betale for internet på værelset, kaffe til kaffemaskinen (Nespresso), håndklæder til poolen, fitness og vand kunne kun fås i glas.
Ved check-in blev vi afkrævet et depositum på 80€ just in case, jeg ved ikke hvad de mente med det?? Pengene er reserveret i 1 måned på kontoen!
Vi tilkøbte all incl. i sikker forvisning om at det ville fungere som så mange andre steder, vin til maden, øl og vand i varmen og et lille udvalg af cocktails/drinks, MEN sikke en skuffelse.
Morgen- og aftensmad skulle indtages i en lille, dunkel restaurant med meget begrænset plads og et utroligt støjniveau da der var presset mange mennesker ind.
Her var der ikke overblik over noget som helst og personalet kunne ikke følge med til at servere drikkevarer, rydde borde og dække op igen, de var alt for få!
Frokosten blev indtaget i hovedrestauranten hvor det vrimler med personale og der er lyst og god plads.
Den vin der serveres både i restauranterne og i den ene bar vi måtte bruge er meget varierende. En enkelt gang har den smagt af vin, de fleste gange virker den som om den er hentet på vandværket - tynd og smagløs. Eller måske ligefrem syntetisk. Ifølge en tjener, ikke en ordentlig vin, men han kan intet gøre, det hele drejer sig om profit!
Snacks med græske og internationale specialiteter til den lille sult, så vi ikke noget til, fandtes kun i de barer der ikke ville servere for os.
Det øvrige udvalg i baren var sodavand, kaffe, the, øl og ouzo intet andet, selv om de viste et par drinks til all incl. bare ikke til os.
Gennem den lokale guide har vi erfaret at der er 2 niveauer af all incl. den information har vi ikke fået og dermed ikke noget valg.
Mange gange har vi oplevet, at der ikke er mere af en eller flere retter på buffeten, der blev ikke fyldt op, der var simpelthen “udsolgt”
Ligeledes kneb det også med at få bestik, det ligger i opvasken. Og skeer skulle man henvende sig til det fortravlede personale for at få udleveret. Det rene idioti da der var suppe hver dag!
Desuden er hygiejnen i restauranten ikke i orden, der blandes til tider rent og snavset på samme plads. Nogle tjenere bærer handsker, men til ingen nytte da de både rydder af og serverer med de samme handsker på.
Ang værelset, så er det meget træt og slidt, 4 ud af 4 lampeskærme er skadede på den ene eller anden måde, tapetet er flere steder ved at give slip på væggen og gardinerne, jo de hænger da. Flere gange har vi klaget over at der ikke var tryk på det varme vand og at der næsten ikke kom noget ud af bruseren, nærmest umuligt med et bad. Helt uden resultat.
At reklamere med dette som en “ekstra uge i luksus” er noget af en overdrivelse og fri afbenyttelse af hotellets faciliteter, det eksisterer ikke her. Betal-betal-betal.
Det har nærmere været en uge i dyb frustration og med denne oplevelse er jeg ikke sikker på at vi fremover vil tage mod tilbud fra TSS og heller ikke anbefale det til andre.

Den første uge var som sådan ok, men af tilbuddet fremgår det ikke at vi skulle bo 2 forskellige steder i Kusadasi: “vi ankommer til kusadasi, hvor vi komfortabelt tilbringer 3 nætter på et stjernehotel”.
Desuden skulle alle busser fra TSS skulle holde pause samme sted, der var ret dyre med mad og drikkevarer. Når vi ligefrem bliver bedt om drikkepenge slår vi bremsen i og beholder dem selv. De har sikkert også fået rigeligt fra de firmaer, vi besøgte.

2026年4月4日
5つ星のうち5の評価

Vi har netop været på TSS rejse til Rhodos og Tyrkiet. God oplevelse.

Vi har netop været på TSS rejse til Rhodos og Tyrkiet i 2 uger. Bortset fra lidt drikkepenge til guide og buschauffør på godt og vel 100 kr kom der ikke økonomiske overraskelser i forhold til rejsebrochurerne. Dog var der 2 seværdigheder anført i rejsebrochurerne, som vi ikke fik lov at besøge. Det var de terasserede kalksøer samt Efesus udgravningerne i Tyrkiet. Jeg tror det udgik for at TSS kunne spare entre omkostninger.
Men bortset fra det fik vi meget at se og meget god mad på de flotte hoteller. Hotellet på Rhodos i den sidste uge havde dog sin storhedstid bag sig. Det var anført til 5*, men trængte til en del reparation og vedligeholdelse. Knap halvdelen af selskabet fik mave diaree på hotellet.
Men i forhold til rejsens samlede udgifter var det en stor oplevelse.
Har bestemt ikke fortrudt noget. Vi havde besluttet hjemmefra at vi ikke ville købe noget hverken i tæppeforretning, skindforretning ellet smykkeforretning. Og det klarede vi holde, trods mentale salgs-angreb fra flere sælgere.

5つ星のうち1の評価

Jeg var med på turen tikl Rhodos fra…

Jeg var med på turen til Rhodos fra 19,marts tll 2.april 2026. den første uge var ok. Vi var på 4 hoteller ialt. Nr. 3.var fint nr. 4 som var Palace Rhodos var rædselsfuldt hele ugen. Indendørs svimmingool var lukket, Det regnede meget og da blev hotellet omdannet til en masse vand indendørs. Der blev dog gjort noget ved det, jeg ved ikke hvor mange baljer og håndklæder der var overalt på gulvene. Vi stod i kø for at få mad. Det var nu ikke noget at prale af. der var heller i drinks med i altc. som det har være før. så alt ialt kunne jeg godt have undværet den sidste uge. jeg deltager gerne igen , men ikke på samme tur og ikke med alt incl. Jeg har intet dårlig at sige om personalet, de kæmpede en ulige kamp om at nå alt Hilsen Birgit Kanstrup

Resan till Turkiet var fantastisk

Resan till Turkiet var fantastisk. Mycket intressanta resmål, bra boende, chaufför som körde försiktigt och reseledare som tog väl hand om oss. Detta till ett lågt pris. Kan varmt rekommenderas, speciellt om du vill se mytomspunna ställen som Troja, Pergamon, Efesus och Afrodisias.

2026年3月7日

Tur til Rhodos og Tyrkiet marts 26

Var på tur til Rhodos og Tyrkiet 19. marts til 2. april. Gode første dage på Rhodos med tur til Lindos og Rhodos by og ok hotel omend beliggenheden var ret trist.
Derefter overfart til Tyrkiet, som resulterede i en masse buskørsel, og mindst et unødvendigt hotelskift. Hotellerne var gode. De tre indlagte virksomhedsbesøg fyldte alt for meget, med nogle yderst aggressive sælgere, som det var svært at slippe af med. Disse besøg skete i høj på bekostning af de ellers annoncerede kulturelle besøg. Eksempelvis kørte vi bare forbi Efesos.
Tilbage til Rhodos for at nyde den sidste uge på et fem-stjernet hotel, i hvert fald i følge salgsmaterialet. Vi blev indkvarteret på Rodos Palace ca 5 km syd for Rhodos by. I første omgang fik vi et værelse der stank af noget uklart noget, men efter at have klaret en nat i dette værelse fik vi et nyt og bedre, og i denne proces mødte vi kun et venligt og sammenarbejdsvilligt personale.
Vi havde tilkøbt all-inclusive, som mildest talt er/blev oversolgt af guide og tilsendt materiale. Vi blev lovet alkohol/spiritus nærmest uden begrænsninger- det eneste spiritus vi kunne få var ouzu. Derudover noget tyndt sjask af noget vin og noget øl. Der står også man kan få snacks med græske og internationale specialiteter til den lille sult- det vi kunne få var en lille skål med nødder! Altsammen kun fra en enkelt bar (hvorfor dog det?) hvor køen ofte var megalang.
Samme øl og vin kunne også få til måltiderne hvis det altså lykkedes at få fat på en tjener. De første dag var morgen- og aftenmåltidet totalt kaos. Først lange køer for at komme ind, dernæst lang ventetid for at få noget at drikke fulgt at kampen om at komme til gryderne. Efter nogle dage savner man virkelig noget variation i retterne, af kød er der kun kylling og gris, lidt kødsovs samt lidt fisk. Altså et græsk køkken uden lam- hvordan kan det lade sig gøre! De næste dage knapt så lange køer, men alt omkring måltiderne var temmelig kaotisk tydeligvis p.gr.a. mangel på personale.
Så anbefaling herfra: Bliver I indkvarteret på Rodos Palace (kan selfølgelig ikke sige noget om andre hoteller) så fravælg ethvert tilkøb. Der er et lille supermarked ved siden af, hvor man man købe noget, og det er ret nemt og billigt at komme ind til Rhodos by. Desuden var det i den periode vi var der- hvilket vil sige udenfor den egentlige turistsæson- ret billigt at leje bil, så man kan køre til mere interessante steder at spise. Vi gjorde det en dag og fik en lille let frokost i en lille by- nok turens bedste måltid.
John Nielsen

Härlig resa till Turkiet med TSS

Kan varmt rekommenderar att resa med TSS. Detta var vår fjärde resa med TSS och fler är redan bokade.

2026年3月8日

rhodos oct/nov 2025

vi tog en tur til rhodos og tyrkiet i slutning af october starten af november. desværre var der nogle seriøse problemer med programmet og det sidste hotel.
jeg kan ikke anbefale andre bruger TSS

2025年10月26日
5つ星のうち2の評価

Vi var på turen Rhodos og Det Ægæiske…

Vi var på turen Rhodos og Det Ægæiske Hav med 1 uges afslapning på 4-stjernet Hotel. Den første del var okay på nær turen ved Pamukkala som var yderst utilfredstillende alt for lidt. Men den anden uge var meget dårlig og mangelfuld. Især konceptet All inclusive var særdeles mangelfuldt fra hvad det plejer at være. Der var kun Uzo inkluderet og alle de gange vi før har fået All Inclusive har der været flere typer drinks. Derudover kunne man kun købe det i en bestemt bar og måtte kun nyde sin drinks i bestemte områder af hotellet. Dette har aldrig være praksis andre steder vi har købt all inclusive. Derudover var vinen nærmest udrikkelig hvilket man ikke forventer på et 5-stjernet hotel som Rhodos Palace Hotel. Hotellet var som sådan okay men når TSS presser prisen er det klart de må spare nogle steder.

2026年3月12日
5つ星のうち3の評価

Advarsel en meget blandet rejse/salgsoplevelse

Salgsrejse til Rhodos og Tyrkiet. Overordnet var turen fint tilrettelagt og de 3 af hotellerne var ok. På det sidste hotel Rhodos Palace der kaos ved ankomst, hvor vi nær var blevet snydt for aftensmad pga. lang og omstændelig indtjekning. Hotellet var ikke klar til de mange gæster og der var kø, når vi skulle spise og maden var lavet af de billigste råvarer og næsten uden variation, billig cafeteria mad.
Indendørs poolen var lukket, ophold i sauna usædvanlig dyr, ingen underholdning overhovedet så nærmest ingen aktiviteter, et kedeligt sted at bruge den sidste uge.
Vores guide Hakan vidste meget, men var desværre mest interesseret i at få os til at købe varer. Hvilket vi fandt ud af pga. hans lange salgstaler og han snød os for nogle af de ting vi skulle se og opleve bl.a. sagde han at der var lukket i Pamukula, så vi kun så det nedefra, ligesom han ikke viste os det hele i Efesos mm. Virkelig dårligt og ærgerligt.
Advarsel om meget aggressive sælgere både af tæpper, smykker og lædervarer. Man skal være meget standhaftig for at undgå dem, hvis man ikke ønsker at købe noget.
Os 20-25 gæster i vores gruppe udfærdigede en samlet klage til TSS, som der desværre ikke blev reageret særligt meget på, vi må håbe at i det mindste vores guide Hakan blev irettesat.

2026年2月17日

Vi var med TSS på rejse i Balkan

Vi var med TSS på rejse i Balkan. Det var en spændende uge med mange gode oplevelser. Turen gav indblik i andre kulturer, og vi så adskillige verdensarvsteder.
Turen var vel tilrettelagt fra start til slut. Det var en travl uge med meget kørsel i bus, men det vidste vi hjemmefra.
Vi havde en kompetent dansktalende guide og en dygtig chauffør. Hotellernes standard var fra gode til virkelig gode. Vores medrejsende var hyggelige og behagelige.
En tur vi vil anbefale.

2026年3月17日
5つ星のうち2の評価

Ikke så “Fortryllende Balkan”

Vi var med på turen “Fortryllende Balkan” og som andre også skriver, var det en blandet fornøjelse.

Først vil jeg dog indlede med at skive, at vi alle blev bedt om at skrive en POSITIV anmeldelse her på TrustPilot ( der har jeg dog aldrig oplevet før!) Heller ikke at blive BEDT om drikkepenge til både chauffør og guide og ikke bare dét, vi fik også at vide hvor meget de forventede!!!

Det var tredje gang vi rejste med TSS. Det hver gang været rigtig godt - denne gang var dog en undtagelse.

Ingen af hotellerne levede op til den standard vi havde set frem til (det blev så ikke bedre af, at vi hver gang fik værelse med udsigt til en baggård! Vi har tidligere boet på lækre hoteller med en fantastisk udsigt. Dette var skuffende.

Lige så skuffende var det, at vi ankom sent til hotellerne og skulle køre videre næste morgen kl 7-7.30. (Der var ikke meget ferie her )

I øvrigt undrede vi os over, at vi hver gang skulle holde pauser, hvor flere TSS-busser også skulle - på samme tid!!!!!! Så det var enten toilet eller en kop kaffe. Begge ting var der ikke tid til (eller plads)

2026年3月2日

Fortryllende Balkan

Fortryllende Balkan:
Det var en helt fantastisk oplevelse, at opleve så meget på så kort tid. Jeg har fået en meget større forståelse af, hvad og hvorfor , den forfærdelige Balkankrig opstod og hærgede området i 90èrne. Ikke kun krig, men også jordskælv har gennem årene betydet død og ødelæggelse i flere forskellige områder. Men på trods af al den ulykke og modstand, møder man i dag, et venligt og stolt folkefærd. Virkelig livsbekræftende. Også naturen og alle de forskellige tilrettelagte oplevelser var helt i top. Hele turen var veltilrettelagt, en fantastisk og omsorgsfuld rejse guide med et glimt i øjet. En sikker, venlig og hårdtarbejdende buschauffør, der hver dag flyttede alle vore kufferter ud og ind i bussen. Turen kan varmt anbefales.

2026年3月18日

Trustpilot エクスペリエンス