4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

Stor faglighed og giver trykhed.

Her er en advokat med utrolig stor indsigt i lovgivningen.

Har givet os en utrolig ro og tryghed under hele processen, ved at svare på vores spÞrgsmål, hurtigt og med konkrete lÞsninger.

Har vÊret rigtig god til at forklarer de forskellige konsekvenser ved de valg vi har taget.

Kan helt klart anbefales.

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Vi er så taknemmelig for indsatsen!

Vi har vÊret så heldige at have Stine Folkenberg Eriksen til at hjÊlpe os med en sag ved kommunen. Vi har fÞlt os i trygge hÊnder og Stine har den unikke kombination af at vÊre en skarp og dygtig advokat samtidig med at hun udviser stor omsorg.
Tak for hendes fantastiske indsats!

2025幎11月11日

Simply the best

Simply the best. I had an unfortunate experience where I had to use a different lawyer for a portion of the case, so I can say from a place of comparison that Thomas and Raquel are amazing. If you have a forced removal case and they can take you as a client, absolutely use them.

2025幎10月6日

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
En helt enestående advokat – Raquel gjorde en forskel!

Jeg kan ikke takke Raquel nok for hendes fantastiske indsats i min sag. Hun var professionel, engageret og utrolig skarp fra start til slut. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem, og hun tog sig altid tid til at forklare alt i ÞjenhÞjde, hvilket betÞd meget for mig.

Det var tydeligt, at hun havde styr på alle detaljer, og hendes ro og kompetence i retten gjorde en kÊmpe forskel, vi vandt sagen! Raquel er ikke bare en dygtig advokat, hun er også et menneske med hjerte og integritet.

Jeg kan på det varmeste anbefale hende til alle, der har brug for en stÊrk og tillidsfuld advokat! Tak,
Raquel – du er den bedste!!

2025幎6月12日
自発的なレビュヌ

Det har vÊret en sÊrdeles god hjÊlp at

Det har vÊret en sÊrdeles god hjÊlp at samarbejde med Thomas Taguchi. Han satte sig hurtigt ind i vores komplicerede sag omkring paragraffer og problematikker i forhold til at få min bror flyttet fra et bosted til et andet. Han udviste desuden stor forståelse for den påvirkning, der belastede os som pårÞrende og var god til at danne overblik og fÞre sagen der, hvor vi var mest magteslÞste overfor kommune og ankestyrelse. Han er ordentlig, professionel og formår at skabe tillid. Den varmeste anbefaling herfra.

2024幎3月29日

Super dygtige

Hurtig, kvik advokat Raquel Esteves sÞd effektiv bruger ikke unÞdig tid og penge. Kunne vi give 10 stjerner havde vi gjort det. De bedste anbefalinger herfra.
Dbh. Katalina

2024幎7月2日
自発的なレビュヌ

I forbindelse med at vores barn havde

I forbindelse med at vores barn havde vÊret fravÊrende fra folkeskolen i nÊsten 2 år pga skolevÊgring, fik vi hjÊlp fra Monica Lylloff, som i lÞbet af få måneder fik kommunen til at tilbyde en plads i kommunens mest specialiserede tilbud målrettet bÞrn og unge med diagnoser indenfor autismespektret. Jeg er dybt taknemmelig for den indsats Monica Lylloff har ydet; hun er både yderst professionel, grundig og effektiv, samt hun har en viden om og forståelse for bÞrn/familier med adhd/ASF.
Men jeg finder det trist at vi, i det samfund vi har, hvor kommunerne sidder med både retten til at forvalte og bevilge specialtilbud til bÞrn/unge, som har behov herfor, er nÞdt til at få hjÊlp fra private advokater/jurister fÞr barnet/den unge kan få bevilget den hjÊlp, som det har behov for OG ret til. Men det er et problem i vores samfund, og ikke en kritik af TT advokater. Jeg er meget, meget imponeret og taknemmelig for den professionelle hjÊlp, vores familie har modtaget fra TT advokater, og kan kun anbefale dem til alle familier, der kÊmper med skole og/eller kommune.

2023幎4月3日
自発的なレビュヌ

KÊmpe hjÊlp i sag overfor kommunen

Raquel har vÊret en kÊmpe hjÊlp og stÞtte i min Svigermors sag hvor modparten var kommunen. Min svigermor sidder i kÞrestol efter en blodprop og endte i en Êldrebolig hvor hun ikke selv var i stand til at komme ind/ud af dÞren i kÞrestolen da adgangsforholdene ikke var optimale. Kommunen nÊgtede at Êndre boligen så den passede til hendes behov og begrundelserne gav ikke mening. Raquel var hurtig til at vende tilbage efter min henvendelse og hun var sikker på at de kunne hjÊlpe os. Hun gav stor tryghed og kunne fortÊlle at vores sag ikke var enestående. Vi havde selv forsÞgt med både fornuft og konkret henvisning til lov paragraffer men kommunen afviste os blot og derfor kontaktede vi TTadvokater. Vores oplevelse med Raquel har vÊret helt igennem fantastisk, god kommunikation hele vejen igennem, tÊt dialog og god til at komme med konkret vejledning og råd både ift klage over kommunens afgÞrelse, sagen der skulle omkring ankestyrelsen og efterfÞlgende ny behandling i kommunen. Der har vÊret meget at forholde sig til og Raquel har haft styr på alle detaljer og skrevet skarpt formulerede skrivelser til både kommunen og ankestyrelse. Vi har fÞlt os så godt hjulpet og nu cirka 1 år senere er Êndring af adgangsforhold i boligen bevilget fra kommunen så min Svigermor kan se frem til selv at kunne komme ind/ud af sit hjem. Det har vÊret rart at blive mÞdt med forståelse og forklaring. Vi er blevet taget seriÞse helt fra start og Raquel er meget menneskelig og har villet os det bedste. Vi kan varmt anbefale TTadvokater og her er pengene givet godt ud.

2023幎6月30日
自発的なレビュヌ

Thomas var hurtig til at vende tilbage

Thomas var hurtig til at vende tilbage efter min henvendelse. Min sÞn blev bortvist fra skolen med manglende grundlag. Vi havde som forÊldre prÞvet skriftligt at korrespondere med skoleleder som slet ikke ville forholde os til det vi skrev, derfor kontaktede vi Ttadvokater. Vores oplevelse med Thomas har vÊret helt igennem fantastisk, det var rart endelig at blive mÞdt med respekt og forståelse og Thomas tog os meget seriÞst og satte sig ind i vores sag. Han skrev et brev til Skoleleder og forvaltning, hvorefter min sÞn nu efter knap 4 måneders bortvisning kan starte i skole igen efter påske. En varmhjertet og stor tak skal lyde fra og til Ttadvokater. Vi kan varmt anbefale dem og man fÞler virkelig at pengene er givet godt ud.

2023幎3月21日

Yderst kompetent

Yderst kompetent juridisk rådgivning.
Efter lang og sej kamp med kommunen på ca 2 år - vandt vi endelig retten til behandlings skole til vores sÞn med autisme med hjÊlp fra TT advokaterne.
Kan varmt anbefale TT advokaterne .

2022幎2月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ