TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires レビュヌ 750

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zochten 2 berber tapijten en hadden al heel wat informatie daarover. Toen we bij TTM kwamen kregen we heel duidelijke informatie over de soorten berbers die ze verkopen. De prijzen bleken opvallen... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. むンテリア デザむナヌ
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. 鏡店
  6. ラグ専門店

圓該䌁業による蚘述

TTM wonen in Den Haag - Forepark: Meer dan 1000 m2 wooninspiratie! Origineel en verrassend voordelig! Zoveel keus en alles is uit voorraad leverbaar! Wij zijn een familie bedrijf en vanaf 1974 gespecialiseerd in handgeknoopte (perzische) tapijten, berber tapijten en moderne vintage vloerkleden. Met een collectie die zo groot is dat je bijna wel moet slagen wanneer je ons bezoekt. Ook hebben we een showroom met eigentijdse teakhouten meubelen in een landelijke stijl voor binnen en buiten zoals bijzettafels, sidetables, dressoirs, eettafels buffetkasten, nachtkastjes, tuinbanken, tuinstoelen, tuintafels en nog veel meer. Zoek je leuke, originele woonaccessoires, een mooie barokspiegel of een trendy spiegel, wandpanelen of een origineel cadeau? Ook daar hebben we een enorme keuze in. Alles wordt door ons zelf geïmporteerd en door ons cash & carry concept is alles uit voorraad leverbaar en daardoor zeer scherp geprijsd. Je kan via onze website bestellen, maar langskomen in onze showroom is natuurlijk nog leuker. We zijn een webwinkel met een grote showroom met de "ouderwetse" service van een echte winkel Je vindt ons direct aan de A4 bij het knooppunt Prins Clausplein en je kunt GRATIS parkeren voor de deur, natuurlijk helpen wij altijd even met inladen. We zijn geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 - 17 uur en de rest van de week op afspraak.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Flawless!

Flawless, everything went smoothly. Thanks!

2026幎3月3日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Bedankt en veel plezier van je mooie bijzettafel!
Thanks a lot and hope you enjoy your beautiful small table!

Mooie artikelen

Mooie artikelen, mooie prijzen en een ontzettend fijne klantenservice/eigenaar

2025幎11月3日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Het is al een tijdje terug dat je wat hebt gekocht. Maar zeer bedankt dat je alsnog laat weten dat je helemaal tevreden bent!

5぀星のうち5の評䟡

Met TTM prima zaken gedaan.

Een paar jaar geleden had TTM de kast die ik zocht. De eigenaar bracht hem zelf bij mij thuis. Doordat mijn ex uit ons huis ging en een andere kast meenam wilde ik eigenlijk dezelfde kast als eerst. Hij had hem nog steeds ( 99% hetzelfde) heb meteen nog wat andere dingen bij hem gekocht. Goed mailcontact gehad, daarna telefonisch, en hij bracht weer alles snel bij mij thuis. Zeer tevreden klant.

2025幎8月26日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Danny, fijn om te lezen dat je nog steeds tevreden bent! Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Ik wens je alle goeds toe en je bent altijd welkom natuurlijk.

Super vriendelijk

Super vriendelijk, mega service , direct reactie als ik vragen had !!’ Gewoon klasse !!!

2026幎2月1日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Graag bezorgd en graag gedaan, veel plezier van je mooie TV Meubel en tot de volgende keer!

sidetable

Fijn contact, snelle service en prachtige sidetable die goed beschermd was ingepakt!

2026幎1月3日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Veel plezier van de mooie Sidetable! En uiteraard zeer bedankt voor de complimenten.

5぀星のうち5の評䟡

Michel luistert naar de wensen van

Michel luistert naar de wensen van klanten en weet daar een passende oplossing voor te vinden. Hij is van vroeg tot laat bezig met het complete proces zo optimaal te laten verlopen. Mocht er ondanks dit alles toch nog iets te zijn dat niet volledig naar wens verloopt dan grijpt hij resoluut in zorgt dat de wensen van de klant weer gerespecteerd worden. MICHEL je bent een voorbeeld voor al je collega's!!!

2025幎12月27日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Beste Ben, Ik hou altijd alles in de gaten. Een bestelling is niet klaar als er met iDEAL betaald is, dan begint het "echte" werk pas. Inpakken, aanmelden bij de vervoerder, inladen en dan in de gaten houden en zonodig extra communiceren en snel schakelen als er iets niet helemaal gaat zoals het moet gaan. Als ik zie dat het goed vervoert is en correct is afgeleverd dan ben ik tevreden. Bedankt voor alle complimenten en natuurlijk veel plezier van de mooie salontafel! met een vriendelijke groet, Michel

5぀星のうち2の評䟡

Schimmel en zelf spiegel los moeten maken.

Ik vind het heel vervelend om mindere reviews te schrijven, maar deze is wel nodig.

Ik kreeg een spiegel, met compleet beschimmeld hout en het spiegelglas zelf leek helemaal vervormd, net een lachspiegel.

Natuurlijk een mailtje gestuurd en kreeg wel heel snel een telefoontje. Dat was prima, alleen ik kreeg totaal geen oplossing aangeboden.

Ik kreeg een excuses voor de beschimmeling. Het was droog dus ik kon het zelf schoonmaken. Er werd niet aangeboden dat er een andere schoongemaakte spiegel gestuurd wordt. Daarnaast bleek dat er een hele dunne spiegelglas in zit dat heel erg vast zit met spijkertjes voor transport waardoor het met het hout meetrekt. Ik moest het zelf losser maken. Ik gaf aan dat ik dat niet fijn vindt, wat als ik iets stuk maak? Meneer gaf aan dat hij het wel wilde doen maar dat zou pas ergens eind januari worden en dat ik het makkelijk zelf kan doen.

Een advies als bedrijfseigenaar: kwaliteitscontrole op je producten of service die je de deur uit doet is ontzettend belangrijk voor de klantenervaring. En als de spijkertjes altijd losgemaakt moeten worden is een handleiding erbij ook fijn geweest.

Spiegel zelf is mooi. We hebben de schimmel zelf schoongemaakt en de spijkertjes losser gemaakt waardoor het lachspiegel effect is opgelost. Wel heel vervelend dat je dit moet doen wanneer je bijna 250 euro uitgeeft aan en product.

2025幎12月14日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Gaula. Dank voor je review. We hebben elkaar inderdaad gesproken en ik heb je excuses aangeboden voor de beschimmelde aflevering, dat had niet zo gemoeten, want normaal gesproken doen wij dat voordat we de spiegel inpakken. Maar het is makkelijk weg te vegen zoals ik je heb medegedeeld. Het spiegelglas vervormd doordat het strak in de handgemaakte lijst zit en omdat het een houten lijst is en het hout werkt kan het voorkomen dat het spiegelglas meebuigt en dat het beeld vervormt. Dit is erg makkelijk op te lossen door de spijkertjes waar het glas mee vastgemaakt zit wat losser te zetten. Ik ben blij dat het je gelukt is. Ik heb je wel een oplossing geboden dat ik zelf langs kom om het op te lossen. Dat vergt wel wat tijd want dan moet ik zelf komen en dan combineer ik dat met een route in jou omgeving. En dat is dan inderdaad tussen nu en eind januari. Ik hoop dat je ondanks deze mindere ervaring toch blij bent met je aankoop.

5぀星のうち5の評䟡

Prettige ervaring en mooie sidetable

Via Marktplaats een leuke sidetable van TTM gezien. Na prettig contact met een vlotte en correcte reactie heb ik de bestelling via de website geplaatst en betaald via iDEAL. Ik ontving een keurige bevestiging en duidelijke communicatie per mail. De levering was vlot en de sidetable ziet er precies zo uit als verwacht. Een goede ervaring met dit bedrijf en zeker voor herhaling vatbaar.

2025幎12月14日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Veel plezier van de mooie Sidetable, en uiteraard graag gedaan. En toch nog een andere geworden dan in eerste instantie. Zo zie je maar weer dat op onze eigen website nog veel meer staat dan op Marktplaats.

5぀星のうち5の評䟡

Supersnelle levering en bestelde items

Supersnelle levering en bestelde items waren boven verwachting van zeer goede kwaliteit.Vaak is de afwerking van het uit het buitenland afkomstige decoratie nogal slordig en niet zo'n fijne afwerking,maar hier geef ik een 10 op10.
Ga vlug nog een bestelling doen voor ze uit voorraad zijn.Duim op voor ttm wonen.

2025幎12月15日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Katrien, wat een mooi compliment! Deze Wijn-eend wordt exclusief voor TTM Wonen gemaakt, de tekst heb ik ooit zelf verzonnen en de maker op Java (Indonesië) werkt ze al jaren voor ons af. Dus ik zal de complimenten ook doorsturen naar hun, dat wordt zeker gewaardeerd.
Ik zie je volgende bestelling graag tegemoet!

5぀星のうち5の評䟡

De voorlichting bij de aanschaf van een berbertapijt

De voorlichting bij de aanschaf van een berbertapijt was prima, maar vooral de moeite die werd gedaan om ons een tapijt met de juist kleuring en afmeting te bezorgen was bijzonder. We zijn erg tevreden met het tapijt maar vooral ook met de service.

2025幎11月16日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Beste Wiet, Bedankt voor de waardering en natuurlijk heb ik alles heel graag gedaan. Een tapijt is nou eenmaal behoorlijk bepalend in huis en dan moet het wel een verrijking zijn. Fijn dat alles helemaal naar wens is en het was prettig zaken doen!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goed contact met de verkoper.

2025幎11月9日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Igor, Bedankt voor je waardering en natuurlijk is een duidelijke communicatie erg belangrijk. Ik zag wel dat de tafel toch op dinsdag is bezorgd (met jou instructie voor de vervoerder) ipv je voorkeur voor de woensdag. Fijn dat je tevreden bent en tot een volgende keer!

5぀星のうち4の評䟡

Kan wel 5 sterren geven maar dan

Kan wel 5 sterren geven maar dan heeftTTM wonen niets meer te verbeteren. Zo blijf je wel alert. Overigens alles prima in orde, service,kwaliteit ok.
Het wordt moeilijk om nog te verbeteren maar gewoon doorgaan.

2025幎11月2日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

👍👍 we doen altijd ons best om de beste service te geven en om je 101% tevreden te hebben en te houden. Natuurlijk blijft het allemaal mensenwerk... De spiegellijst is bijvoorbeeld handgemaakt op Bali, het inpakken voor verzenden doen wij, het verzenden na bestelling doen we al jaren met onze vaste vervoerder. Spiegels verzenden is best een specialisme om het schadeloos te transporteren... Wij kunnen dat! We gaan ons best doen om die 5e ster ook van je te krijgen.... Maar dan moet je wel weer iets bij me bestellen.... 😉

Mooie meubels

Mooie meubels, prima kwaliteit. Fijn familiebedrijf dat openstaat voor de klant.

2025幎10月21日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Veel plezier van het mooie bijzettafeltje, en tot de volgende keer! En dat kan uiteraard op onze openingstijden tijden, maar ook weer op afspraak natuurlijk.

Heel klant vriendelijk wordgoed

Heel klant vriendelijk wordgoed geholpen telefonisch top
Goede service, goed meedenken. Snelle levering.

2025幎10月10日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Ajdin, Dank je wel voor je complimenten! Uiteraard graag gedaan en zoals je hebt gemerkt, wij verstoppen ons telefoonnummer niet. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en bellen is een stuk sneller EN persoonlijker. Wij worden daar blij van en jij gelukkig ook.

5぀星のうち5の評䟡

Het artikel was heel goed verpakt

Het artikel was heel goed verpakt, snel verstuurd en een zeer redelijke prijs.
Chapeau!

2025幎9月25日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Bedankt voor je waardering en bedankt dat je weer bij ons hebt besteld! Veel plezier van je aankopen.

5぀星のうち5の評䟡

We hadden een site tabel gekocht dag

We hadden een site tabel gekocht dag later binnen. Helaas zat er een beschadiging op gebeld en het werd direct opgelost we kregen de andere dag een nieuwe en de andere werd weer meegenomen. Snelle levering vriendelijke mensen aan de telefoon een top bedrijf echt een aanrader 👍🏻😊

2025幎9月30日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Mieke, het blijft mensenwerk en beschadigingen komen heel af en toe wel eens voor. Als ik (TTM Wonen) het transport verzorg na een bestelling, valt alle schade tot dat het bezorgd is onder onze verantwoordelijkheden. Dat is de service die voor ons heel normaal is, maar zeker ook fijn dat het wordt gewaardeerd met deze mooie review! Veel plezier van de mooie sidetable.

Geweldig!

Super aardig, snel verzonden en de volgende dag al in huis.
Het was keurig verpakt en netjes bezorgd.
Heel erg blij met het prachtige tafeltje!
Tot een volgende keer!

2025幎9月25日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Ellen, veel plezier van het bijzettafeltje en fijn dat je er helemaal blij mee bent. Volgende keer ben je uiteraard weer net zo welkom en gaan we je weer net zo tevreden maken!

Salontafel sophie

Al langere tijd op zoek geweest naar een andere salontafel, de perfecte tafel gespot op de website van TTM. Deze was helaas niet meer op voorraad. Prettig telefonisch contact over transport en aanstaande levering. De tafel is uitzonderlijk mooi en ik ben er erg blij mee. De service van TTM is erg klantgericht, vriendelijk contact, flexibel qua openingstijden. Al met al een fijne ervaring.

2025幎9月13日

TTM Wonen - meubels, tapijten en woonaccessoires からの回答

Hi Sharon, je moest even wachten en je geduld is beloond! Ik waardeer het altijd heel erg als je de tijd neemt om er op te wachten en, dat is het aller belangrijkste, dat je er helemaal blij mee bent! Dus ik wens je veel plezier van je mooie salontafel en wie weet tot een volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。