En fantastisk omsorgsfuld og professionel service da jeg kom og skulle bestille en bÃ¥rebuket til et nÊrt familiemedlem!! Den var Sà smukt og de tilbÞd at aflevere den til kirken selvom jeg sagde jeg... ãã£ãšèŠã
Fine blomster . Blev dog ringet op tirsdag morgen om hvad tid bÃ¥rebuketten skulle leveres til kirken⊠dette stod i bestillingen. TÊnker der er en der har modtaget bestillingen men har glemt at skri... ãã£ãšèŠã
Super god proces med at bestille bÃ¥rebuket og fÃ¥ skrÊddersyet bÃ¥de bÃ¥nd med tekst og et flot kort. God og simpel weblÞsning og rigtig god service i butikken. Bruger stort set aldrig andre blomsterbuti... ãã£ãšèŠã
OgsÃ¥ denne gang er jeg fuldt ud tilfreds med Tuana. Virkelig flot buket. Som jeg ved vil holde virkelig lÊnge, da buketter fra Tuana altid holder sig flotte virkelig lÊnge. Rigtig fint hÃ¥ndskrevet kor... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
God service ð
Rigtig god service
Rigtig god service. Blev ringet op, da de havde udsolgt af de blomster jeg bestilte. Der blev leveret en anden rigtig fin buket i stedet. Rigtig hurtig levering.
HjÊlpsom ved opringning fra udlandet.
HjÊlpsom ved opringning fra udlandet.
Det er svÊrt at sige om blomsterne var flotte of vÊrdi for pengene, da jeg ikke er sikker på, hvilken af de mange bårebuketter, der var min. Kortene var blevet fjernet, som er tradition.
Men de så alle flotte ud, så jeg gå ud fra, at det er ok at give 5*
Buketten varer lÊnge
Den buket, jeg bestilte med roser og brudeslÞr, har varet over en uge. Fantastisk
Det var nemt at bestille blomsterne ogâŠ
Det var nemt at bestille blomsterne og jeg var positivt overrasket over at selvom jeg bestilte lidt sent på formiddagen så kunne jeg stadogvÊk få leveret på samme dag.
Meget smuk buket
Meget smuk buket
Ville dog vÊre en fordel, hvis man også på hjemmesiden kunne vÊlge levering formiddag eller eftermiddag
Det ville have sparet mig for en opringning
Kan kun anbefale Tuanablomster
Kan kun anbefale Tuanablomster, min mand kÞber tit blomster til mig derfra og de holder som regel 1.5 uge.
I gÃ¥r hentede jeg en bÃ¥re buket som var utrolig smuk til fair pengeð€©
Rigtig god service
Nemt og enkeltðð
Fine og langtidsholdbare blomster
Fine og langtidsholdbare blomster, hurtigt ekspedition og sÃ¥ svare vare til vores Þnskeð€ª
Super flot "en sidste hilsen' buket
Super flot "en sidste hilsen' buket. Kan varmt anbefale jer
Jeg fik kÞbt en fÞdselsdagsbuket somâŠ
Jeg fik kÞbt en fÞdselsdagsbuket, som skulle leveres sammen med et kort. Buketten blev leveret til tiden, og de var virkelig flotte! Jeg blev positivt overrasket. Min veninde, der modtog dem, var så glad for dem. Jeg kan helt klart anbefale Tuanablomster.
Perfekt
Perfekt. Dejligt personale. Friske blomster. Dygtige blomsterbindere. ðâ€ïž
To utroligt flotte bÃ¥rebukketterâŠ
To utroligt flotte bårebukketter afhentet i går. Alt til tiden og fornem service!