Leuke webshop, alles is makkelijk te vinden dmv zoekwoorden. Van a tot z ging alles soepeltjes in de webshop. Klein verbeterpuntje is de verzending, je word wel goed op de hoogte gebracht wanneer p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Netjes geleverd en meteen inzetbaar. De beestjes wisten niet wat hen overkwam â Pokon deed zân werk sneller dan ze konden wegrennen. Makkelijk in gebruik en effectief. Aanrader voor iedereen die genoe... ãã£ãšèŠã
Ondanks door vertraging mijn bestelling binnen gekregen. Moet eerlijk zeggen het heeft wat langer geduurd. Maar is dan ook heel netjes opgelost door hun en ga zeker weer daar bestellen. Nogmaals s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ruim assortiment bloemen, kamerplanten, tuinplanten, tuingereedschap, verlichting en meer. Eenvoudig besteld. Snel geleverd. Goede service. Scherp geprijsd. Bekijk ons aanbod. Merken: Gardena, Canna, Plagron, ECOstyle, Pokon.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Betrouwbaar en veilig
Duidelijke informatie over de artikelen die worden aangeboden
Kwaliteit en prijs oké
Gewoon top
Een bestelling zomaar annuleren zonderâŠ
Een bestelling zomaar annuleren zonder dit te verklaren. Het geld is wel gelijk terug gestort, dat dan wel.
Afspraak nagekomen goede prijs
Prima levering en snel bezorgd
Prima levering en snel bezorgd. Artikel zoals besteld/verwacht.
Pakket vol met mierenpoeder
Gisteren mijn pakket ontvangen. Opbergboxen, een gieter en een bus mierenpoeder, maar trof een onaangename verrassing aan. In de bodem van de bus mierenpoeder zat een gat daardoor lag alle poeder los in de opbergboxen en transportdoos. Een zootje was het.
Het zou fijn zijn als ik een nieuwe bus mierenpoeder toegestuurd zou krijgen en graag in het vervolg even checken of zo'n bus geen beschadigingen heeft en inpakken in bruin papier of iets dergelijks
Update: 01 juni 2025
Contact gehad met het tuincentrum en zij hebben mij inmiddels een nieuwe bus mierenpoeder opgestuurd. Snel en netjes opgelost. Daarom het aantal sterren verhoogd.

Tuincentrumlopik ããã®åç
Top zaak
Mooie planten, heel overzichtelijk alles op alfabet. En eerlijke prijzen en heel vriendelijk personeel waar je met vragen terecht kan.hier gaan we zeker nog eens naar toe.
Snel geleverd
Alles was ok
Super snel en goede prijs

Tuincentrumlopik ããã®åç
Snelle service
Een tijd geleden een robotmaaier gekocht, werd netjes op tijd geleverd in België.
Vandaag scheelt er iets aan dus heb ik een ticketje gemaakt op hun website. Binnen de 5 minuten werd ik al opgebeld om de oplossing te bespreken.
Leuke webshop
Leuke webshop, alles is makkelijk te vinden dmv zoekwoorden.
Van a tot z ging alles soepeltjes in de webshop.
Klein verbeterpuntje is de verzending, je word wel goed op de hoogte gebracht wanneer pakketje klaar is voor verzending maar heeft iets langer geduurd.
Hopelijk doen jullie hier iets aan, ondanks dat toch een dikke 5 sterren! ðð»
Snelle levering en must product
Snelle levering en must product.
Alleen was de verpakking en de zakken zelf al open gescheurd. Er ontstond al een spoor van korrelsâŠ
Goede en snelle service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹