äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze boom is perfect geleverd inclusief alle extra's die we bijbesteld hebben. Levertijd was netjes binnen de aangegeven termijn, wel even wennen dat het niet meteen de volgende dag was, maar eigenli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
3 variaties in verschillende kleur bloei besteld, En ach waren afgerond maar 50 potjes, echter slechts in 8 potjes zat een geel stikje met nb 2 verschillende namen. Krijg als reactie dat volgens hun m... ãã£ãšèŠã
Tuinplant.nl is een webshop voor duizenden soorten tuinplanten. Daarnaast hebben we een tuincentrum in Nunspeet.
kanaalweg 85, 8171 LS, Vaassen, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mooie planten voor topprijs en snelle levering. Aanbeveling!
Bestelling ondersteboven door de bezorger voor de deur gegooid, daardoor planten half uit de pot en door elkaar. Verder niet de bestelde plant van 80-100 cm maar een plantje van 40 - 50 cm. Email en foto's gestuurd. Netjes opgelost.

Tuinplant ããã®åç
Gevonden wat wij zochten (Conference perenboom). Na bestelling binnen een paar dagen in huis. Zeer behulpzame chauffeur. Zeer blij mee!!!
Zeer goed geholpen toen bleek dat ook bij het ophalen van planten er een levertijd was. Kon het uiteindelijk ophalen in Vaassen, maar ik had niet opgelet en kwam pas om 13:00 terwijl ze om 11:00 dicht waren. Meneer heeft met telefonisch het terrein rond geleid om ergens achter een schuur mijn klaar staande planten toch mee te laten nemen. Niet alle planten waren even mooi, maar over het algemeen prima voor de herfst.
Slecht!
Al 2 weken op mijn planten aan het wachten! Niks levertijd tussen 2-7 werkdagen!
Planten staan nu al week bij de vervoerder, geen idee of er nog iets over is van de bestelde planten !
Vervoerbedrijf staat bestelling zowel als afgeleverd als bezorgtijd onbekend.
NIET BESTELLEN DAAR!

Tuinplant ããã®åç
Het was vrij duur voor de kwaliteit van de planten die werden geleverd. Op de dag van aankomst waren veel van de planten in de doos in slechte staat. Aangevreten bladeren, insecten in sommige planten, sommige planten waren bijna dood.
Super service, het duurde wel een paar dagen maar dit staat duidelijk bij de bestelling vermeld. We waren niet thuis en de plantjes etc zijn netjes bij de deur neer gezet zoals we hadden aangegeven via de handige verzend mail.
We dachten mooie planten te hebben besteld. Maar wat een aanfluiting voor dat geld. Hele kleine zielige plantjes en een aantal zijn binnen een paar weken dood.
Helaas was ik niet thuis bij levering. Anders had ik ze geweigerd.
Geen aanrader dus
Zeer tevreden over deze organisatie. De plantjes werden binnen 1 week geleverd! Door de zorgvuldige verpakking zijn de plantjes in goede orde ontvangen. Telefonisch en per mail zijn ze goed bereikbaar.
Waarschijnlijkheid waren de haagplanten vóór transport in betere staat. Maar bij aankomst al flink wat kapot. Nu ze geplant zijn gaan er nog meer takken dood.
Helaas zijn de planten kleiner dan Ãk besteld had. Maar daar kan de transporteur niets aan doen.

Ik heb bij dit bedrijf 2 bomen besteld en bezorgd gekregen met kale wortel
Maar dat moest nog kunnen want ze werden nog aangeboden
Maar helaas ze pakten niet aan ondanks de goede zorgen en goede voorbereiding van het plantgat en alle dagen water
Mijn indruk was dat het te laat was voor kale wortels en dat de wortels slecht en onbeschermd aangeleverd werden
Bij het contact met het bedrijf werd de schuld volledig bij mij gelegd
Ik zou niet genoeg water gegeven hebben
En er geen paal bij gezet hebben
Terwijl er vanaf dag 1 er een paal bij stond
aan de windkant
Na dit overgebracht hebbende werd er mij verteld dat er 2 palen bij hadden gemoeten
En of ik een foto van de onbeschermde wortelkluit had gemaakt
Ja wie denk daaraan
Kortom het lag helemaal aan mij
En het bedrijf trof geen blaam
En ze komen ons niet tegenmoet
Problemen moet je oplossen maar dit bedrijf denkt niet in oplossingen
Even een antwoord op de reactie van tuinplant
Op 8 maart begonnen dezelfde bomen bij een
Tuincentrum al uit gelopen, dit viel mij op omdat ik naar deze bomen op zoek was
Dat de groei al op gang komt ligt aan het vroege voorjaar
Waar was die grote zak om de wortels
Ik heb hem niet gezien en aan de droogte van de wortels te zien heeft hij er ook nooit omgezeten
De boompalen en aanplant grond had ik al aangeschaft ( iets van goede voorbereiding )
Een rubberen tuinslang aan een paal op de
eindklant voldoet
Haarwortels zaten er niet aan
Het plantgat was mooi aangesloten
Dus de bomen hebben in de grond niet bewogen
U geeft zelf aan dat de bomen boven de grond
Uitlopen op de foto
Dat is niet boven maar onder de ent
Want dit type boom is bovenin bij de kruin geënt
De gele (frisia) is bovenaan op de stam van de normale Robinia geënt
En dan ben ik zogenaamd een leek
De onderstam loopt uit maar dat is niet de bedoeling
Boven de ent doet hij niets en gaat hij ook niets doen
Jullie weten dus niet waar jullie het over hebben
En dan ben ik in gebreke gebleven jahoor!!
Nee het probleem bij de klant neerleggen
Lekker makkelijk
Ik zeg mensen niet kopen bij tuinplant
Ik zit met 2 bomen die het niet doen
En tuinplant komt met geen enkele oplossing
Ze zeggen alleen we gaan zo'n discussie niet aan
Maar is dat niet het doel van een discussie om beide standpunten tegen mekaar op te wegen en er dan samen uit te komen
Ik heb het idee dat het éénrichting verkeer is
Jammer maar helaas ð¡
Van een reactie alleen koop ik geen nieuwe bomen en u geeft geen uitleg over hoe er groene in plaats van gele bladeren boven de volgens waar bij u de ent zit
Hoe kan dat dan dat bewijst toch dat de ent hoger zit

Tuinplant ããã®åç
Onlangs wat 'siergras' besteld bij Tuinplant.nl. De plantjes zien er verouderd uit. 3 nieuwe sprietjes en wat afgeknipte halmen van vorig jaar? Zoiets zou een klant bij een tuincentrum nooit meenemen. Helaas geen oplossing met Tuinplant overeen kunnen komen.

Tuinplant ããã®åç
Edit: na het lezen uw reactie realiseer ik me dat ik inderdaad eerst kontakt met u op had moeten nemen, in plaats van hier een reactie achter te laten. De eerste reactie heb ik daarom verwijderd..

Tuinplant ããã®åç
Ik heb 3 soorten planten besteld. Allen in de maat 60-80 cm. 1 soort haalde net de 60 cm. de andere soorten 16 stuks bij lange na niet. max 40-50 cm. Die waren overigens uitverkocht in de kleinere maat en kon ik niet bestellen. Klacht ingediend incl. foto's en kreeg te horen dat ze idd te klein waren, omdat er te veel besteld was (maar let op, kleinere maat was niet bestelbaar). In kon een zak mest en gratis levering krijgen, terwijl ik omgerekend 133 euro teveel heb betaald als ik de kleinere (geleverde maat) had besteld. Dit aangegeven, maar niets meer op gehoord.
Niet doen dus, of alleen kleinste maat bestellen, want planten op zich lijken mooi

Tuinplant ããã®åç
Erg vriendelijk en behulpzaam. Meerdere mails gestuurd met vragen die snel beantwoord werden. Boompje is prachtig en goed ingepakt voor transport. Een positieve ervaring dus
Ik heb schaduw borderpakketten en onderhoudsvrij borderpakketten besteld bij deze webwinkel. ongeveer 40% van de planten die ik heb ontvangen zijn dood. De nog levende planten zijn of mini plantjes die net uit de grond. Helaas kan ik geen foto plaatsen via deze review site. Anders kan je nog een beter beeld krijgen van de kwaliteit. Ik raad deze winkel af.

Tuinplant ããã®åç
Op zoek naar een tuincentrum met een ruime voorraad en een breed assortiment kwam ik uit bij Tuinplant.nl â en wat een goede keuze was dat!
Ik bestelde bijna 150 planten (vier soorten Salvia/Salie) en 10 zakken tuincompost. Per ongeluk vergat ik 4 zakken turfstrooisel te bestellen, maar na contact met Tuinplant.nl werden deze zonder problemen samen met mijn eerste bestelling geleverd. Fantastische service en erg vriendelijk contact!
Het bestelproces was duidelijk, de prijzen scherp en de levering snel en netjes. De kwaliteit van de planten is uitstekend, en dankzij Tuinplant.nl ziet de tuin er weer prachtig uit.
Op basis van mijn ervaring kan ik Tuinplant.nl absoluut aanbevelen!
Er was een verkeerde maat plant geleverd en deze werd snel nageleverd! Topservice!
De website heeft een grote variatie aan planten die vergeleken met andere sites best goedkoop zijn. Ik had de plantjes snel nodig en vroeg of ik ze al voor maandag kon krijgen in plaats van de normale 2-3 dagen verzendtijd en ik kreeg het eerder binnen, goed verpakt en de planten zagen er goed uit.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã