4 x 6 kas laten plaatsen door tunnelkasgoed. Goede en prettige communicatie voor tijdens en na de plaatsing. Vriendelijke, efficiënte en nette werkers. Goede uitleg over het gebruikte syst... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
We hebben een tunnelkas van 4x12 gekocht bij deze firma en deze ook door hun laten opbouwen. Ze waren keurig op tijd en zijn direct aan de slag gegaan. Toen alles klaar was heb ik een uitleg gekrege... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij leveren oerdegelijke, stormvaste tunnelkassen aan hobbyisten en professionals. We produceren in eigen beheer op een zo duurzaam mogelijke manier.
連絡先
De kas is snel en netjes opgebouwd
De kas is snel en netjes opgebouwd, alles in goed overleg. We zijn er heel erg blij mee!
Blij met onze tunnelkas.
Blij met onze tunnelkas.
Goed geplaatst, prettige samenwerking.
Heldere communicatie en uitleg.
Aardige mensen bovendien.
Bij twijfel.. Gewoon doen! Echte kwaliteit
Afgelopen vrijdag een boogkas laten plaatsen door Tunnelkasgoed. Wat een vakwerk wordt er door hen afgeleverd. Van offerte aanvraag tot plaatsing super geholpen. Ze waren er op de afgesproken tijd en de kas stond er binnen no time fantastisch bij.
Super bedankt !!
4 x 6 kas laten plaatsen door…
4 x 6 kas laten plaatsen door tunnelkasgoed.
Goede en prettige communicatie voor tijdens en na de plaatsing.
Vriendelijke, efficiënte en nette werkers. Goede uitleg over het gebruikte systeem zodat je zelf evt later kunt aanpassen en/of naspannen van de folie.
Ik houd van duurzaamheid en kwaliteit. Dat is hier mooi gelukt 👍. Bedankt!
tunnelkas + opbouw
Heldere communicatie. Alles conform afspraak. Wij kozen voor een tunnelkas van 12 meter + opbouw. Op de geplande dag werden we een half uur voor aankomst nog even gebeld. De opbouw verliep vlot en professioneel. Hele aardige en behulpzame mannen. De kas ziet er strak en degelijk uit. Erg blij mee. Ik kan iedereen aanraden om hier zijn kas te kopen.
Zeer mooie kas en snel en vakkundig…
Zeer mooie kas en snel en vakkundig geplaatst!!
Supertevreden!
Supertevreden!
Afspraak was op korte termijn mogelijk en de opbouw was zeer snel gedaan, binnen 4 uur (6×4m)
Erg aardige kerels ook!
Zeer tevreden!
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe 6x4 kas in de moestuin! Hij is perfect: stevig, mooi en stormvast. De stijl oplopende wanden zorgen ervoor dat je weinig ruimte verliest door de boog. De communicatie was top; e-mails werden snel beantwoord en al onze vragen werden grondig uitgelegd. Na bestelling konden ze snel komen plaatsen. Op de dag zelf waren ze ruim op tijd en belden ze zelfs nog even om te bevestigen hoe laat ze zouden aankomen. De plaatsing ging snel en vakkundig, en de kas staat precies zoals we hem wilden, netjes afgeleverd. Het is fantastisch dat ze zoveel mogelijk duurzaam werken, zelfs met elektrisch vervoer, en dat de belangrijkste onderdelen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat alles nog tegen een betaalbare prijs ook! Absoluut een aanrader!
Tunnelkas van 4x12
Ze waren keurig op tijd en zijn direct aan de slag gegaan. Toen alles klaar was heb ik een uitleg gekregen over alles en hebben we afscheid genomen van elkaar. Kortom zeer tevreden, zeer vriendelijke kundige mensen en dat alles voor een goede prijs.
Dank jullie wel.
Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf, dat snel levert, zorgvuldige plaatsing verzorgd en een kwalitatief mooie kas maakt. De kas sterker en mooier dan verwacht.
Bedankt Jorg en Josse voor de snelle levering! We gaan de kas zelf opbouwen, maar dat komt vast goed! We zijn er blij mee!
Een mooie kas degelijke kas
Een mooie kas die zeer stevig oogt. Erg vakkundig geplaatst.
Mooie goede en zeer stevige…
Mooie goede en zeer stevige stormbestendige kas. Netjes opgezet door de heren met goede uitleg. Wij zijn tevreden. De avond na het opzetten kregen we een fikse storm te verduren. Ik was er huiverig voor de ochtend dat ik wakker werd. Maar dit was onterecht. Hij staat nog helemaal stevig en we zijn er zeer blij mee!
Top tunnelkas
De kas is inderdaad degelijk en professioneel geplaatst. Hier ga je lang plezier van hebben. De breedte van 4 meter is handig. De mensen van TunnelkasGoed denken mee met de klant en komen afspraken na.
Super blij met onze polytunnel
Super blij met onze polytunnel! Duidelijke communicatie, snelle levering en hij was snel opgebouwd en ziet er top uit.
Goed gehumeurde hardwerkende jongens
Goed gehumeurde hardwerkende jongens, werken rustig en professioneel. Ze hebben binnen 5 uurtjes een prachtige kas weggezet. Wij zijn er heel blij mee.
Een tunnelkas in een tuintje in een woonwijk
Een tunnelkas in een tuintje in een woonwijk met vervelende boomwortels: geen probleem voor de mannen. Goed gehumeurd, hard werkend en als resultaat een prachtige kas die perfect recht is uitgelijnd. Fijn ook dat ze de kozijnen met de deur laten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Blij mee
Wat een ontzettende leuke en professionele mensen. De kas is heel netjes in elkaar gezet. Aanpakkers, zodra ze er waren direct aan de slag. De kas ziet er sterk en groot uit. Goede kwaliteit!!
Het is ook fijn dat de kas niet heel erg afloopt waardoor je erg veel ruimte en hoogte aan de zijkanten houdt.
Zelfs nog enkele tips meegekregen wat betreft de indeling. Bedankt mannen!
Klasse werk!
De mannen van tunnelkasgoed hebben geweldig werk geleverd. In 1 dag tijd samen 2 kassen gezet. Stemden de wensen goed af en werken fijn samen.
Blij met deze extra teeltruimte bij Lintelo 12 ;-).
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。