Turtle Nordic レビュー 406

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prisvärt takräcke lite pyssel att montera pga en instruktion/manual som inte är helt lätt att haja, då den utgår från att man har gängor i taket inte t-spår som jag har. Men över lag ett bra takräcke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... もっと見る

企業情報

1. カー アクセサリー店

当該企業による記述

Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Verkar fylla sin funktion

Verkar fylla sin funktion, stabilt och relativt enkelt att montera, men delarna skulle kunna passat lite bättre i varandra.

2026年4月9日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din recension! Kul att höra att produkten upplevs stabil och fyller sin funktion. Vi tar med oss din feedback kring passformen mellan delarna – sådant är värdefullt för oss i vårt fortsatta förbättringsarbete. Hör gärna av dig om du har några frågor eller behöver hjälp!

Helt okej

Cykelstället var inte så lättmonterat som det verkar på reklamen, lite plastig känsla i fästena. Takräcket var enkelt och bra.

2026年3月8日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du lyfter både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre. Vi tar med oss synpunkten kring monteringen och känslan i fästena, och är glada att höra att takräcket levde upp till förväntningarna. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp eller tips kring monteringen.

5つ星のうち4の評価

Bra kundtjänst och snabb leverans

Snabb leverans men tyvärr inte rätt del. ringde kundtjänst som skickade rätt del, och redan dagen efter hade jag fått levererat ny del BRA.

2026年4月2日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med både kundtjänsten och leveransen, och att det löste sig snabbt när fel del skickats

Toppklass

Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverades dagen efter. Lättmonterat och fint räcke. Mycket nöjd och rekommenderar varmt!

2026年3月26日

Turtle Nordic からの回答

Wow, stort tack för din fantastiska recension! Riktigt kul att höra att du fick snabb hjälp av kundtjänst och att allt löste sig smidigt precis den upplevelsen vi vill ge. Tack för rekommendationen! 🚗

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris! Takräcken som gör sitt jobb.

2026年3月13日

Turtle Nordic からの回答

Stort tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen, priset och att takräckena gör jobbet som de ska

5つ星のうち3の評価

Snabb leverans. Uppfyllde förväntningarna.

2026年3月12日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din recension! Härligt att leveransen var snabb och att produkten levde upp till dina förväntningar 👍

Takräcket passade bra

Takräcket passade bra till min bilmodell, som utlovat. Enkelt att montera och känns stabilt.

2026年3月9日

Turtle Nordic からの回答

Stort tack! Kul att höra att passformen och stabiliteten motsvarade förväntningarna 💪

5つ星のうち5の評価

Leveransen var snabb och bra.

Leveransen var snabb och bra. Jag har monterat och det var enkelt. Men inte hunnit pröva det på bilen.

2026年3月24日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din recension! Vad bra att monteringen var enkel – hoppas du blir lika nöjd när du väl testar det på vägen 🚗

Smidig montering

Enkel montering men ännu smidigare att montera av😀

2026年3月7日

Turtle Nordic からの回答

Tack så mycket! Precis så vill vi att det ska kännas – både enkelt på och av 😄

Bra!

Bra och lätt att sätta på taket, inget större irriterande vindbrus.

2026年3月18日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din fina feedback! Kul att höra att monteringen gick smidigt och att du upplever minimalt vindbrus 🙌

Otroligt snabb leverans.5+

Otroligt snabb leverans.5+
Bifogad instruktion på papper för montering värdelös.
Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades delvis.
Negativt är att skidstället sitter väldigt högt, vilket medför att det är svårt att få kraft att fälla ner låsbyglarn
Vänligen
Eva-Britt Wohlin 073 0601726
Håkan Zerpe 070 6737507

2026年3月14日

Turtle Nordic からの回答

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Vi beklagar verkligen att monteringsanvisningen inte levde upp till förväntningarna och att information saknades – det tar vi med oss för att kunna förbättra tydligheten framåt. Tack också för att du delar din upplevelse kring höjden och användningen av skidstället, det är värdefull input för oss.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna med både montering och eventuella frågor kring produkten.

Jätte bra

Tycker att det var snabbt och änkelt

2026年3月11日

Turtle Nordic からの回答

Stort tack! Härligt att höra att du upplevde köpet som både snabbt och enkelt ✨

5つ星のうち4の評価

Företaget och leveranser är utmärkta

Företaget och leveranser är utmärkta. Däremot har jag tappat både yttre och inre gummiskydden som jag inte tycker verkar passa till 100%.

2026年3月11日

Turtle Nordic からの回答

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd med oss som företag och leveransen.
Gällande gummiskydden låter det inte som det ska hör gärna av dig till support@turtlenordic.com

Bra hemsida

Bra hemsida, mycket snabb och smidig leverans. Fick en inte helt funktionell produkt som vi kunde fixa själv och blev kompenserad ekonomiskt snabbt vid kontakt.

2026年3月8日

Turtle Nordic からの回答

Tack för din fina feedback! Vad bra att höra att leveransen var snabb och smidig, och att vi kunde lösa problemet snabbt när något inte fungerade som det skulle. Precis så vi vill att det ska fungera.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。