レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg skulle pr 1 maj have YouSee TV, har stort set talt med YouSee dagligt og i gÃ¥r d 5 maj blev jeg lovet at en teknikke ville ringe til mig, det er ikke sket endnu og vi har stadig ingen TV. Jeg har... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg skriver denne anmeldelse pÃ¥ vegne af min mor pÃ¥ 73 Ã¥r, som har haft en fuldstÊndig urimelig sag kÞrende med YouSee siden september 2025. Vi er nu i april 2026, og sagen er stadig ik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De har uden varsel opdateret tv-boksen til en helt ny udgave. Resultatet er elendigt. FÞr havde vi fint overblik, kunne spole frem og tilbage mellem live og tidligere udsendelser, nemt komme til at se... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare ikke virker i flere dage, vÊrste kundeservice ever, hader dere robot. NÃ¥r du sÃ¥ endelig er kommet igennem til et menneske er de ingen gang i stand til at hjÊlpe.... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mistet signal. Hver dag

Signalet mistes hver dag. Afspilningsfejl. Jeg betaler for en vare som i ikke kan levere til 100%. Har påpeget det et utal gange. Man må da kunne få penge tilbage??? Det kan man jo når man handler andre varer, ik'?

2025幎6月12日

HVAD BILLER DE SIG IND..

HVAD BILLER DE SIG IND... -10 stjerner!!!
Hvad har de nu lavet.
Den dårligste opdatering til dato.
Dem der laver de opdateringer bruger squ ikke hovedet til at tÊnke med.
I sidste ende er det nok direktÞren der er et fjols og det mener jeg!!!!
YOUSEE er nok den dårligste TV udbyder der er på markedet og lytter de til kunderne, nej overhovedet ikke!!!

2025幎6月10日

Verdens dårligste TV-app

Ikke bare muligvis, men 100% sikkert, den dårligste app til smart TV.
Appen hakker konstant ved streaming af live tv, ofte går den i hak og kÞre samme sekvens igen og igen indtil man går ud og ind igen. Kan ikke streame en serie uden at måtte lukke appen og starte igen mindst 5 gange.
Det er imponerende at så mange streamingtjenester sagtens kan finde ud af det, men yousee fejler så voldsomt med det.
Alt er opdateret til nyeste versioner og alle andre streams virker uden problemer.

2025幎6月8日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Vi ville skifte TV2 play ud med andre kanaler. Det skulle vÊre så ligetil - men her 3 uger efter har vi intet TV - de kunne hurtigt fjerne TV2 play og vores grundpakke +10 men p.t. har vi intet TV udover DR1 - de beklager men der arbejdes på sagen men hvor lÊnge skal vi vente - overvejer seriÞst at skifte til anden udbyder. Kunne jeg give 0 stjerner fik de det.

2025幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Hvorfor skal YouSee lave det så besvÊrligt, og bestemme hvor jeg skal surfe

Nu har jeg haft YouSee i et halvt år.
Og jeg er ikke imponeret.
De praler med hastigheder 1000/1000 Mbit bredbånd.
Når jeg måler det på deres hjemmeside har jeg Max 300 op og ned. Så Jeg burde kun betale 1/3 af prisen.
Samtidig kan jeg ikke få lov til at downloade for Geocaching.
Jeg tÊnker det deres virusprogram der mener det kan vÊre farligt.
YouSee skal ikke bestemme hvor jeg skal downloade mine filer. Så nu kan jeg åbenbart ikke have hobbier når Jeg har YouSee. Jeg bliver nÞdt til at downloade filerne på mit 5G net der heldigvis ikke er YouSee. !!
Hvorfor skal YouSee lave det så besvÊrligt, og bestemme hvor jeg skal surfe??????

Og min tv-boks flimmer TV'et:
Så jeg kan kun downloade TV på computeren

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg skulle have fibernet idag

Jeg skulle have fibernet idag, det er blot en boks jeg skal tilslutte, men den kommer fÞrst op at kÞre senest kl 18 skriver Yousee, så er det da smart at de slukker min gamle internetforbindelse allerede kl 8, det er da dårlig stil, måske skulle de lave om på deres arbejdsgang

2025幎3月31日
5぀星のうち3の評䟡

lige blevet lukket af på mit fjernsyn

lige blevet lukket af på mit fjernsyn - forsÞgt scannet QR kode - intet - forsÞgt at finde support - intet at finde - telefonsupport tak !!! - derefter fat i hjÊlp(datter) - der kommer et tiny tiny link nederst på telefonen når jeg scanner QR kode - tryk - indtast kode og endelig inde - !!! hvorfor skal jeg taste ind igen og hvorfor skal link vÊre en gemmeleg - voldsomt irriterende. Når det fungere er det sådant set ok men voldsomt dyrt - derfor sniger vi os op på et 3 tal.

2025幎3月30日

Yousee snyder folk

Jeg havde Yousee Play et par mÃ¥neder, det skulle jeg aldrig have gjort, og opsagde det pr. 01/09 2024. Jeg har betalt regninger som overskrider opsigelsesdatoen. Har skrevet meget med dem, om tilbagebetaling til mig. Og de kommer med alle mulige forvirrende forklaringer om, at de intet skylder mig. Har endda lavet et klart forstÃ¥eligt regnskab til dem, men de bliver ved. Dette er enormt opslidende for mig, men jeg synes ogsÃ¥, at det er forkert at lade dem “fÃ¥ ret”. Det drejer sig jo alligevel om 1.916 kr. TÊnker at jeg nok ikke er den eneste, der er blevet udsat for dette
Annarosa Karlsen

A

2024幎8月31日
5぀星のうち1の評䟡

Utrolig dårligt produkt og kundeservice

Utrolig dårligt produkt, streaming virker ikke, kundeservice siger at der går 5 hverdage inden det kan laves, efter 4 dage er det stadig ikke i orden og jeg ringer til dem. Her bliver jeg belÊrt at det er 5 dage, jeg spÞrger hvad status er og hvornår jeg kan forvente at det virker og får bare at vide at det er 5 dage, og at hvis det ikke virker efter det, vil de starte en ny sag som så også tager 5 dage. I mellemtiden tager de fuld betaling for et defekt produkt. Jeg beder om at tale med en som kan give mig mere konkret besked, men det bliver nÊgtet.

2025幎3月20日

Mest elendige support

Efter 1 måned og efter 3 ugers forsÞg på kontakt til teknisk support opsiger vi alle vores aftaler
Det er internet, TV og 2 mobiler.
Burde ha tjekket Trustpilot fÞrst! NÊsten alle anmeldelser omhandler det samme
Det er det ringeste firma jeg nogensinde har handlet med og gÞr det ikke igen og heller ikke TDC

2025幎2月27日
5぀星のうち1の評䟡

Yousee play VIRKER til en "afveksling"

Yousee play VIRKER til en "afveksling" ikke.
Har igen igen ingen TV signal fra Yousee play. Det lader til at de har udfordringer med at deres TV App Ã¥benbart ikke kan supportere Samsung TV. FANTASTISK, det har ogsÃ¥ kun stÃ¥et pÃ¥ i meget laaaang tid, sjovt nok, har overhoved ingen info fÃ¥et fra YOUSEE om det. De vil Ã¥benbart ikke vil nedlade sig til at informere deres kunder, evt. kompensere dem nÃ¥r man mgl. TV i flere dage i trÊk. MÃ¥ske ikke godt for deres image at deres skrammel ikke virker ordentligt, kan godt forstÃ¥ at der er stor kundeflugt, klart nok hvem vil betale for noget junk, der ikke virker. Der er jo ikke noget i vejen eller fejl nÃ¥r de sender deres regninger ud, DET er det eneste man 100% kan vÊre sikker pÃ¥. 🀬🀬 Det skal de nok sÞrge for virker.
DesvÊrre kan man kun give en stjerne, ville vÊre fint hvis man kunne give negative ☄ stjerner.

2025幎2月17日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg er blevet faktureret for en TVpakke

Jeg er blevet faktureret for en TVpakke jeg afmeldte for to år siden plus 1780 for selve boksen. De har registreret at jeg har ringet og sagt at det ikke virkede og jeg derfor ikke ville have den, men ikke skrevet at det var en opsigelse. Og så er det deres ord der gÊlder. Pas på når I tilmelder PBS. Jeg er også blevet trukket dobbelt for mit bredbånd i årevis

2025幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

YouSee svindler med ordrer.

Den 20. august 2024 ringede jeg til YouSee for at spÞrge om en given adresse kunne få YouSee TV, hvilke kanaler og hvad prisen var.
Jeg fik min info og vi aftalte, at jeg ville vende tilbage med en bestilling, når jeg havde snakket med personen på adressen. Der skulle INTET oprettes nu.
Efter nogen tid, kontakter personen på adressen mig, fordi der på hendes internet regning fra YouSee, også var trukket et belÞb for en TV-pakke fraYouSee.
Vedkommende havde ringet til YouSee og spurgt, hvorfor de trak hende for en TV-pakke, da hun ikke havde bestilt noget. YouSee personen undersÞgte sagen og indrÞmmede, der var lavet en fejl, som ville blive rettet.
DesvÊrre rettede de ikke fejlen, men i stedet trÊkkes der igen penge for en TV-pakke.
Jeg bliver af min bekendte spurgt om jeg har bestilt en TV-pakke, hvilket jeg selvfÞlgelig siger nej til.
Min bekendte beder mig forsÞge at opklare sagen, da YouSee i et nyt opkald nu benÊgter fejlen og siger, at der er bestilt TV-pakke til adressen!
Jeg kontakter YouSee og finder ud af, at den 22. august 2024 - to dage efter jeg snakkede med dem, har vedkommende, jeg snakkede med, oprettet en TV-pakke på adressen - UDEN der forelå en ordre! Jeg snakker med YouSee flere gange, blandt andet med en glat leder, som bare siger, at de har sendt en ordrebekrÊftelse, så de kan intet gÞre, udover at stoppe det i februar 2025 og ellers sende regningen til inkasso! Fejlen, de har indrÞmmet en gang, afviser han nu.
Jeg beder om at få en kopi af den ordre, der er givet på en TV-pakke, hvilket han ikke kan fremvise. Jeg beder ham om at få udskrift af de telefonsamtaler, jeg har sagt ja til, og som YouSee optager. Det kan han heller ikke.
Essensen er at sÊlgeren, jeg snakkede med, oprettede en TV-pakke - UDEN EN ORDRE - i modstrid med det, vi aftalte - bare for at tjene sin kommision.
YouSee opfÞrer sig om de telefonsÊlgeren, som svindler og lyver og gÞr alt, for at sÊlge. YouSee har en meget anlÞben forretningsmoral.
De kan ikke bevise, at vi har bestilt noget, men de vil ikke rette fejlen, selv om de en gang har indrÞmmet den!
Utroligt, at et firma som YouSee, ikke har styr på tingene og arbejder ud fra at alle kneb gÊlder, bare der sÊlges noget.
Når YouSee ikke vil indrÞmme fejlen, må vi bede en advokat kontakte dem for at få et bevis på den ordre, de har leveret. En afsendt ordrebekrÊftelse er ikke et gyldigt bevis, da den ikke indeholder hverken underskrift eller samtykke.
Mon YouSee vil betale, hvis jeg leverer dem et ton hÞ og sender en ordrebekrÊftelse? Med deres arbejdsmetode, skal de jo betale.
PÃ¥ TrustPilot kan jeg se at YouSee i 92 % af anmeldelserne, er ratet med lavest rating - en stjerne! Det siger vist alt.

2024幎8月20日
5぀星のうち4の評䟡

Audio Boxen giver stor frihed!

Fik en audio box og et bland selv abonnement for et par uger siden, og jeg må sige at jeg er godt tilfreds.
Muligheden for at udskifte kanaler og streamingtjenester hver måned er en stor fordel. Man hÊnger ikke på noget. Det giver mig som kunde en stor frihed. Teknikken skal man lige vÊnne sig til, men efter nogle få dage så spiller det også da brugergrÊnsefladen på audioboxen er nogenlunde overskuelig. Prisen er hÞjere end hos konkurrenterne, men det har jeg det faktisk ok med, da jeg til gengÊld har flere valgmuligheder og en mere fleksibel lÞsning.

2024幎12月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス