Jeg skulle pr 1 maj have YouSee TV, har stort set talt med YouSee dagligt og i gÃ¥r d 5 maj blev jeg lovet at en teknikke ville ringe til mig, det er ikke sket endnu og vi har stadig ingen TV. Jeg har... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg skriver denne anmeldelse pÃ¥ vegne af min mor pÃ¥ 73 Ã¥r, som har haft en fuldstÊndig urimelig sag kÞrende med YouSee siden september 2025. Vi er nu i april 2026, og sagen er stadig ik... ãã£ãšèŠã
De har uden varsel opdateret tv-boksen til en helt ny udgave. Resultatet er elendigt. FÞr havde vi fint overblik, kunne spole frem og tilbage mellem live og tidligere udsendelser, nemt komme til at se... ãã£ãšèŠã
Konstant nedbrud hvor tv kanaler bare ikke virker i flere dage, vÊrste kundeservice ever, hader dere robot. NÃ¥r du sÃ¥ endelig er kommet igennem til et menneske er de ingen gang i stand til at hjÊlpe.... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÞb for guds skyld ikke en tv-pakke hos YouSee Play
KÞb for guds skyld ikke en tv-pakke hos YouSee Play!
Er helt ny kunde hos YouSee Play, men opsiger igen.
I går ville jeg se Champions League kampe, men alle deres kanaler lukkede ned i œ time midt i kampene. Kunne hverken se tv på pc eller min mobil.
I aften gentager det sig. Ingen fodbold eller andre kanaler virker.
YouSee Play har et kundeforum, hvor jeg kunne lÊse at de "gamle" kunder udmÊrket kender til at YouSee Play ofte falder ud på app og web.
Vildt underligt at man sÊlger et produkt, der ikke rigtigt virker - og som har vÊret ustabilt lÊnge.
Misser de fÞrste 30 min af hver storâŠ
Misser de fÞrste 30 min af hver stor kamp.. total trÊls
AmatÞrforetagende
Kunne Yousee ikke holde lidt fÊrre mÞder om hvor hÞj den nÊste prisstigning skal vÊre og lidt flere mÞder om hvordan man får streamingtjensten til at fungere bare nogenlunde, så folk f.eks. får bare lidt for de eksorbitante summer, de betaler i abonnement. Yousee fungerer prÊcis på samme måde som fuphjemmesider, hvor folk bestiller en vare som de efterfÞlgende aldrig ser.
Yousee tv er kraftedme til grin
YouSee hÊver prisen igen og igen...
Har lige lÊst pÃ¥ recordere.dk , at YouSee Tv atter hÊver priserne fra januar 2024. Det mÃ¥ konstateres, at den virksomhed for mange Ã¥r siden har besluttet, at den ubetinget ville vÊre den dyreste udbyder pÃ¥ Tv-markedet, og de kan altid finde en undskyldende forklaring ðµð¥Žðµâð«ð±
Lej en film betal for fem
Har lige for 6-7 gang vÊret i kontakt med kundeservice
8/7 lejede vi en film hos YOUSEE og forsÞgte at leje en mere, men betalingskortet var pludselig ukendt til trods for at det var det samme. Vi forsÞgte nogle gange, men opgav. 10/7 opdager jeg så at jeg er blevet trukket for 5 film, via Blockbuster. Blockbuster siger at deres samarbejde m/YOUSEE er ophÞrt, at jeg ingen konto har hos Blockbuster og at hele miseren beror på at YOUSEE ikke har fået Êndret navn på opkrÊvningerne.
YOUSEE pÃ¥stÃ¥r at jeg har lejet gennem Blockbuster og vil have kvitteringer pÃ¥ belÞbene. Jeg har ingen kvitteringer fÃ¥et, men har sendt kontoudtog fra min bank. Hver eneste gang jeg hÞret fra YOUSEE er det en ny kundeservice-medarbejder som ikke har sat sig ind i sagen, og virker meget uengageret Det er virkelig op ad bakke og rigtig dÃ¥rlig stil fra youseeâs side.
Jeg kan kun sige: lej ALDRIG film his YOUSEE det er alt, alt for dyrt.
FÞrst bliver jeg lovet kanaler de ikkeâŠ
FÞrst bliver jeg lovet kanaler de ikke har, derefter sÊtter de prisen op lige inden mit abonnement trÊder i krÊft og nu har jeg hele tiden problemer med forbindelsen!!! ð¡
Skal havde tv boks for at optage
Jeg fatter ikke hvorfor, man ikke kan lave en tv-boks. Det kan optage uden også at havde internet. Vi skriver år 2023 det burde kunne lade sig gÞre.
Intet virker
Nu virker deres Yousee Play heller ikke.
Internettet virker sjÊldent fra Yousee. Når internettet så endelig gÞr, så virker Yousee Play ikke. Står enten og loader... i al uendelighed, eller siger den "teknisk fejl".
Flot
Nok den dårligste app til Dato
Nok den dårligste app til Dato. Kommer med en eller anden skod fejl konstant når man prÞver at se tv. ALDRIG begå den fejl at abonner til det her selskab
Virkelig dÃ¥rlig app der gÃ¥r ud heleâŠ
Virkelig dårlig app der går ud hele tiden, hvordan kan det ske med de priser i tager
ForsÞger at se tv en lÞrdagâŠ
ForsÞger at se tv en lÞrdag eftermiddag og aften, men det eneste der kommer frem er " der er sket en afspilningsfejl, prÞv igen senere "
Yousee er noget l...
Lad vÊre med at abonnere på dem.
Konstant gÃ¥r appen ned og og fortÊllerâŠ
Konstant går appen ned og og fortÊller vi er for mange der streamer samtidig, dog er jeg alene på den. Går konstant ud af programmer, som gÞr jeg skal sÞge dem frem igen. Har opsagt mit abonnement da produktet ikke fungerer og samtidig er en dyr lÞsning.
DÃ¥rlig rÃ¥dgivning ForsÞgte idag at fÃ¥ Êndret TV-pakke fraâŠ
ForsÞgte idag at få Êndret TV-pakke fra en gammel "mellem pakkelÞsning" til en mindre "bland selv lÞsning" Det måtte jeg opgive. Manden hos YouSee var totalt forvirret og vidste ikke hvad han selv kunne sÊlge. Det endte med at jeg opgav... Nu overvejer jeg at finde en anden udbyder med en kundeservice der fungerer.
Hvorfor viser i de samme 3-5 afsnit afâŠ
Hvorfor viser i de samme 3-5 afsnit af hvert program HVER DAG... Virkelig tilgrin.. er klokken 20+ nye episoder. 15+ når man er hjemme fra arbejde indtil 10+, samme, samme, samme.. ved ikke om i har demens.. men har vi andre ikke...
YouSee TV app er vildt dårlig
YouSee TV app
Det er virkelig en dÃ¥rlig oplevelse. Alle udsendelser man ser forskudt, i arkiv eller pÃ¥ anden mÃ¥de senere end livestream hakker og den grÞnne cirkel er det man ser mest af. Virkelig dÃ¥rlig âŠ.
INGEN FORBINDELSE
Har bestilt internet fra 08.08. og TV fra 18.08. I dag 23.08 har ingenting. Efter at ringe og skrive bliver jeg sendt fra chat til tlf.70704040 - Josefine robot. Der var aftalt at der kommer tekniker i dag og nu fik jeg besked at fejl ref. EF596365 blev annulleret og at jeg skal kontakte dem igen. JEG HAR NOK AT VENTE.
God service i Amager Centret ðâŠ
Var igÃ¥r inde i Amager Centret for at hente ny tvbox... Fik en rigtig god service af Benjamin der tog sig tid til at forklare mig omkring opsÊtningen...derud over hjalp han mig med at rense min mobil...fik en kop cappuccino af en sÞd dame ..alt i alt en god oplevelse for anden x i denne uge..Tak Benjamin ð€ðð€
Dårlig oplevelse på smart tv
Appen fungerer generelt dårligt til smart-tv. Den siger hele tiden, at man mister internetforbindelse, selvom der er ethernet-kabel til og resten af wi-fi fungerer som normalt.
Det er faktisk så ringe, at det nÊsten ikke kan lade sig gÞre at se fodbold for det produkt man har kÞbt.
min boks virkede ellers sÃ¥dan ok,manâŠ
min boks virkede ellers sådan ok,man kunne fx se hvad man spolede igennem,men det kan den ikke finde udaf mere,den viser et frosede billede og så spoler den bare derudaf,så kan man hygge sig med at spole frem og tilbage.Nu kan jeg ikke vÊre sikker på mere,om jeg får en hel film eller om slutningen mangler,eller optagelsen er startet midt i filmen.meget irr-og dårligt.jeg må indrÞmme at jeg kigger efter andrer udbyder.der måske osse er lidt billiger.det bliver dyre og dyre og kun ringere.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ