âW mobilnej aplikacji bardzo czÄsto artykuÅy sÄ niespójne z zaÅÄ czonym materiaÅem wideo, co jest bardzo irytujÄ ce, zwÅaszcza po odczekaniu prawie minutowej reklamy.
Hulajnogi hahahaha paÅstwo stworzyÅo przepis ÅŒe pieszy i chulajnogi na przejÅciu na pierwszych majÄ pierwszeÅstwo g,,wno prawda.to pieszy powinien zwróciÄ szczególnÄ uwagÄ gdzie i jak jedzie to przepi... ãã£ãšèŠã
Witam serdecznie. Jestem nie zadowolona z ostatnich Waszych relacji i informacji. Dalej marnuje siÄ nasze pieniÄ dze. Potrzebujemy zmian, ale nie naszym kosztem finansowym i psychicznym Jestem pewna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
TVN24 is a Polish 24-hour commercial news channel, launched on 9 August 2001.
é£çµ¡å
ããŒã©ã³ã
- tvn24.pl
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Po ostatniej wpadce p
Po ostatniej wpadce p. Olejnik (11.02.) sÅabo; dodatkowo stÄkania reporterów, robieni z siebie "wiatraka" - poraÅŒka, gdzie sÄ ci ludzie którzy czytajÄ i mówiÄ pÅynnie ?
Wielki ukÅon dla Pana red. Wojdy.Wydanie programu TAK JEST w dniu 03.02.24
Wydanie programu TAK JEST w dniu 03.02.24. Panie Rafale wielki SZACUN za Pana postawÄ, opanowanie i zimnÄ krew w rozmowie z p. Mielewczyk. PokazaÅ Pan niesamowitÄ klasÄ, ukÅony!!! Ta pani jest przykÅadem co moÅŒe zrobiÄ z mózgów swoim czÅonkom ta sekta o nazwie "pis" i co gorsza nie odwracalnie. Nie wyobraÅŒam sobie jak mogÅaby wyglÄ daÄ Polska w ich zÅodziejskich Åapach!!!!
Bez Uwagi dla elektoratu PIS Witam serdecznie
dze. Potrzebujemy zmian, ale nie naszym kosztem finansowym i psychicznym
Jestem pewna ÅŒe dla "polityków " poprzedniej wÅadzy powinniÅcie nie nadawaÄ takiego rozgÅosu. "ONI" tego chcÄ
. WiÄcej informacji o Nas czyli ludziach...Polakach. Dajcie im przestrzeÅ i nie reagujcie tylko monitorujcie. Wtedy zobaczycie jak sÄ
próŌni.
Jedyna telewizja informacyjna którÄ daâŠ
Jedyna telewizja informacyjna którÄ da siÄ oglÄ daÄ. Na forum same trolle :)
Romanowski story
Czy moja ulubiona stacja musi w sposób nadmiarowy eksploatowaÄ temat Romanowskiego mimo, ÅŒe nie ma w tej sprawie nowych faktów. CaÅy czas powtarzanie tych samych tekstów powoduje chÄÄ wyÅÄ
czenia telewizora.
Czy nie ma w przestrzeni medialnej innych waÅŒnych wydarzeÅ
Å»enujÄ cy poziom dziennikarstwa
Nie rozumiem jak moÅŒna korzystaÄ z tejâŠ
Nie rozumiem jak moÅŒna korzystaÄ z tej strony wyskakujÄ ce wielkie okienka na caÅy ekran których nie da siÄ zamknÄ Ä.
Jak nie powinna wyglÄ daÄ telewizja.
Nieobiektywni stonniczy.Czysta propaganda.Na domiar zÅego
dziennikarze którzy uwierzyli w swojÄ
nieomylnoÅÄ. Tego nie da siÄ oglÄ
daÄ..
Zmiany w pakietach to jest jednoâŠ
Zmiany w pakietach to jest jedno zÅodziejstwo.
Gdzie obejrzÄ TVN24 bez pÅacienia?
MiaÅam subskrypcjÄ jeszcze miesiÄ c a tuâŠ
MiaÅam subskrypcjÄ jeszcze miesiÄ c a tu niespodzianka:napis subskrybuj (miesiÄ c zapÅacony a z oglÄ daniaâŠ..przysÅowiowe nici( to jest oszustwo i nieuczciwoÅÄ.
DuÅŒo nieprawdziwych informacji
SÅabe dziennikarstwo
PrzestaÅem oglÄ daÄ odkÄ d wiadomoÅci staÅy siÄ komediÄ i zakÅamywaniem faktów. Bardzo wysoka stronniczoÅÄ. SÅabe dziennikarstwo. Antypolska narracja w kwestii niezaleÅŒnoÅci Polski. WidaÄ to mocno.
Nie da rady przebic sie przezâŠ
Nie da rady przebic sie przez wyskakujÄ
ce reklamy ÅŒeby coÅ przeczytaÄ.
PoraÅŒka
Do ideaÅu brakuje, ale...
Do ideaÅu jak najbardziej brakuje. WydajÄ siÄ mocno stronniczy. Jakkolwiek rozumiem powody.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã