NaruÄila sam po treÄi put, i to 2 personalizirane slikovnice za poklon.Kvaliteta tiska je odliÄna i same ilustracije i priÄe su prikladne i sviÄa mi se Å¡to je tekst u rimama. Tako da sigurno Äu se v... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Predivno iskustvo s Tvornicom snova! â€ïž Od same komunikacije preko e-maila pa sve do izrade i brzog slanja â sve je bilo na vrhunskoj razini. Ljubazni, profesionalni i jako susretljivi prema sv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ovo je druga knjiga koju sam naruÄila preko Tvornice snova i obe su bile fantastiÄne. I sadrÅŸaj i kvalitet izrade za svaku pohvalu.
Nevjerojatna usluga 18.12 narucila bozicnu personaliziranu pricu za necake, 19.12 dobila obavijest od dostavljacke sluzbe da su zaprimili paket, 22.12 dostavljen. Uz sve to napravila izmjenu i dopu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tvornica snova inovativna je izdavaÄka kuÄa personaliziranih knjiga za djecu. U njima vaÅ¡e dijete moÅŸe postati glavni junak naÅ¡ih priÄa, a u svakoj priÄi moÅŸete personalizirati detalje koji Äe knjigu uÄiniti baÅ¡ njihovom. âš
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brza dostava i prekrasna Äokoladica :)
Moja narudÅŸba nije stigla na adresu a uâŠ
Moja narudÅŸba nije stigla na adresu a u vrijeme dostave sam bila dostupna i na adresi.
Nitko me nije nazvao uopÄe.

Prezadovoljna izgledom personaliziraneâŠ
Prezadovoljna izgledom personalizirane Äokolade i vrlo brza dostava
Mamina roÄendanska Äokolada
NaruÄila sam personaliziranu Äokoladu mami za roÄendan i oduÅ¡evila ju je. Zapravo, nije sam nju, svi su rekli da je ideja i naÄin kako je napravljeno pakiranje zaista super. Uz to, dostava je bila jako brza.
Lijepo upakirano,izgleda super i iskrenâŠ
Lijepo upakirano,izgleda super i iskren poklon nekome do koga ti je stalo
OduÅ¡evljen sam poklonima koje samâŠ
OduÅ¡evljen sam poklonima koje sam naruÄio. Stigli u nevjerojatno kratkom roku, Äak sam se jako iznenadio kako je brzo stiglo od dana narudÅŸbe.
Prijateljice su bile oduÅ¡evljeneâŠ
Prijateljice su bile oduÅ¡evljene personaliziranim Äokoladama!

Tvornica Snova ããã®åç
Top izrada i slika te je stiglo naâŠ
Top izrada i slika te je stiglo na vrijeme i za to bi dao 5, ali tako je loÅ¡e bilo zalijepljeno (znaÄi kao da su djeca od 2 godine spajala omot sa printom) i za to bi bilo 1.

Tvornica Snova ããã®åç
Prvi put naruÄila i prezadovoljna
Prvi put naruÄila i prezadovoljna. Å to sam traÅŸila takvo sam i dobila. Definitivno ponovno naruÄujem!

Predivna, pouÄna knjiga
Predivna knjiga! Moje ÄetvorogodiÅ¡nje djete je uz igru za dva tjedna nauÄio prepoznati sva slova. Nakon toga smo kupili i drugu knjigu za poklon i svi su oduÅ¡evljeni. Sve pohvale za rad!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã