Tv Reparatie Service Nederland レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goed bereikbaar en deskundig bedrijf Het bedrijf is per email makkelijk bereikbaar. Er wordt snel gereageerd en een afspraak gemaakt op korte termijn. Verder een ter zake deskundige en vriendelijke... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over TV Reparatie Service Nederland. Onze Philips tv was defect. Ik heb contact gezocht, uitgelegd wat er aan de hand was. De backlight bleek het te hebben begeven. Direct een... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het bedrijf is per mail heel makkelijk bereikbaar. Er wordt snel gereageerd en een afspraak gemaakt op heel korte termijn. Verder een zeer ter zake deskundige man en de tv is vakkundig gemaakt.

5つ星のうち5の評価

moeilijkheden met kpnsoundbox en mainboard van de tvkapot,nieuwe besteld en Monteur heeft een aantal dingen geprobeer maar kreeg het niet werkend en vertelde dat hij dit moest gaan uitzoeken en een... もっと見る

企業情報

1. 電子機器修理店

当該企業による記述

TV Reparatie Service Nederland is een onafhankelijk reparatiebedrijf. Wij bieden een reparatieservice bij u aan huis. Vooraf geven wij u een duidelijk reparatie advies en indien mogelijk een prijsopgave van de reparatiekosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Op uitgevoerde reparaties verlenen wij 1 jaar tot 2 garantie. Schaderapport (Taxatie - online) Wij hebben een aparte afdeling voor schadebepaling. Via ons eenvoudige stappenplan voor schadetaxatie weet u snel waar u aan toe bent.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 30

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Er bleek weinig aan de hand te zijn

Er bleek weinig aan de hand te zijn. Dus geen kapot moederbord zoals oorspronkelijk als reden van de storing werd aangenomen. De monteur heeft alleen een stekker op een andere poort geplaatst. En ik zou laten weten als er later dan mogelijk toch nog storing in beeld/geluid zou zijn.
Vooralsnog niet. Wat een goede analyse van de monteur. Niet direct te moeilijk gedacht. Voorrijkosten uiteraard moeten betalen maar dat vond ik niet erg om dit bedrijf dat te betalen..top!

2023年9月5日

Keurig volgens afspraak gerepareerd

Keurig volgens afspraak gerepareerd. Vakkennis en kunde is duidelijk zichtbaar. No nonsens, gewoon keurig en netjes gerepareerd!

Vriendelijke service en ideaal dat dit aan huis gerepareerd wordt. Een aanrader wat mij betreft!

2023年9月4日

TV Reparatie Service Nederland Topbedrijf

Via mail duidelijke uitleg wat mogelijk de oorzaak van het defect zou zijn. Netjes een prijsopgave en tijdslot voor reparatie ontvangen. Snel en vakkundig aan huis gerepareerd. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen bij familie en bekenden.

2023年8月29日

Top!

Snel, deskundig, vrolijk en bij alles geldt afspraak is afspraak; top!

2023年8月23日
5つ星のうち5の評価

Mijn tv had geen beeld meer

Mijn tv had geen beeld meer. TV Reparatie service ingeschakeld. De tv dezelfde dag gehaald. Prima service, er is eerst een prijsopgave gegeven. Daarna akkoord gegaan. 1.5 week later klaar en weer terug gebracht. Ledstrips vervangen en fusion plaat. Perfect uitgevoerd. Dit bedrijf kan ik zeker iedereen aanraden.

2023年8月10日

Prima prijs en topservice

Ik heb helaas onze Philips 'The One' uit 2021 2x ter reparatie moeten aanbieden. Albert is onwijs fijn om mee te werken. Eerlijk, duidelijk en heeft kennis van zaken. Ook bij nieuwere televisies. De prijzen zijn schappelijk en heeft ook een haal- en brengservice. Albert dank je wel, mvrgr uit Alkmaar.

2023年7月17日

Bedankt voor uw recensie

Merk: philips
Model: 55PUS7304/12
Klacht: Sinds heden vandaag hebben wij wel geluid uit onze televisie (Philips The One) echter is het beeld heel donker.
Actie: ledstrips nieuwe set vervangen.

5つ星のうち3の評価

Duidelijke communicatie voor dummies

Jammer dat ze in hun voorwaarden vermelden dat je kunt betalen bij de deur ipv meteen aan de deur. Ik had alles netjes afgehandeld via mijn verzekering en hun zouden alles netjes uitbetalen. Moest toen 50 euro extra transport kosten zelf bekostigen. Blijkbaar ben ik degene die niet slim genoeg is voor hun
`` Het werkt bij ons net zo als in de supermarkt.
We hebben geen klanten die de voorwaarden niet snappen of verkeerd interpreteren dus we zijn duidelijk genoeg in de communicatie. '' klantengroep. Maar goed bedankt voor het repareren van mijn TV.

2023年7月22日

Beste Fabian

Onze voorwaarden zijn vooraf aan een reparatie zeer duidelijk vermeld:

Na een reparatie moet er direct betaald worden..

U kunt bij ons contant betalen of direct na de reparatie via ideal (email link naar uw bank).

Onze andere voorwaarden zijn:

De TV wordt dan gratis gehaald en teruggebracht (indien gewenst zetten we dan tijdens de reparatieperiode een leen TV neer)
Alle bedragen die wij noemen zijn inclusief btw, voorrijkosten en onderzoek.
Wij geven 2 Jaar garantie op de reparatie.
Komen we er achteraf achter dat een reparatie niet kan of de kosten te hoog worden, berekenen we 35 euro onderzoekskosten als we tv mogen recyclen, de tv defect retour kost dan 70 euro.

5つ星のうち3の評価

Tja mijn tv is gemaakt maar de monteur…

Tja mijn tv is gemaakt maar de monteur was een wat ongemanierde, rare en ruige kerel. De reparatie was klaar en na het betalen stelde ik een aantal vragen over de rekening. Hij werd daarover behoorlijk gepikeerd terwijl het gewoon een vraag was, ik had al betaald. De factuur bleek in orde want ik had iets niet goed gezien. De sfeer (zijn houding)!werd echter niet best en toen ik dat benoemde eindigde het met opmerkingen als ja als ik dit op de werkplaats vertel dan gaan we daar heel hard om lachen... Dit had hij nog nooit meegemaakt 🤷‍♂️ Daarna liep hij zwaar geïrriteerd weg .. heel raar en onbeschoft.. maar goed mijn televisie is gerepareerd en ik was blij.

Doe mij het mainboard dan ook maar was een grap omdat meneer mijn punt niet wilde begrijpen dat de kosten evt zouden kunnen verschillen wanneer er verschillende of meerdere onderdelen kapot zouden zijn... Meneer nam de grap heel geïrriteerd heel serieus, liep naar de auto en drukte een uit de verpakking getrokken printplaat in mn handen. Prima, stel nou dat die ook stuk gaat, mja he.. die monteur.... Maar mn tv doet het weer, top 👌🏼

2023年7月20日

Beste Peter de Vries

Model: UE49KS7000
Klacht: Samsung tv UE49KS7000 viel tijdens het tv kijken ineens uit en is sindsdien niet meer aan te krijgen.
Actie: Voeding of Mainboard vervangen.
Garantie: 1 Jaar op de reparatie.
Reparatiekosten: 225 euro.

U vond dat u ook recht had op een mainboard welke niet defect was en waar u niets mee kan.
U wilde het onderdeel omdat u in een later mail had gevraagd, dat als het de voeding maar ook een mainboard defect was de kosten ook 225 euro zouden zijn.
Wij hebben daarop aangeven dat het 225 euro zou worden voor de gehele reparatie, en u heeft daardoor begrepen dat dan ook recht had op beide onderdelen.
Ik heb u dat proberen uit te leggen, maar u bleef stug volhouden dat u het mainboard wilde (misschien voor eventuele toekomstige situaties?)
Ik vindt het dan inderdaad grappig dat u een onderdeel wil hebben waar u totaal niets mee kan en u dat niet van mij wil aannemen. (ik repareer 2000 tv’s per jaar)
Omdat u mijn expertise niet wil aannemen en ik geen zin heb in een discussie met en koppige fries, geef ik u gewoon uw zin en het mainboard (waarvan wij er genoeg van op de plank hebben liggen en waar u niets aan heeft en niets mee kan)

Met een glimlach op het gezicht vertrek ik dan opgewekt en vrolijk naar de volgende klant.

---

Peter heeft zijn bericht aangepast n.a.v. mijn antwoord en doelt nu op een grap van zijn kant.
Als dat zo was dan hadden we daar samen om kunnen lachen en zou hij het niet op dit platform delen, lijkt mij.. i.p.v. mij onbeschoft te noemen...
Voor mij blijft peter een rationele klant en ik heb met veel passie en plezier zijn tv gemaakt waarop hij net als iedereen 1 jaar garantie krijgt (uiteraard moet hij het mainboard goed bewaren ps: Je weet maar nooit)

Uitstekende service

Backlight van onze Samsung TV raakte defect. Door de reparateur bij ons thuis vervangen en vrijwel direct na vertrek opnieuw defect. Opnieuw afspraak gemaakt, led strips opnieuw vervangen en al tijdens het uitproberen weer problemen. TV uiteindelijk in de werkplaats gerepareerd, waarbij de strips en uit voorzorg ook de voeding vervangen zijn. We hebben nu dankzij de uitstekende service(!!!) weer een werkende tv.
Kan TV Reparatie Service Nederland van harte aanbevelen.

2023年6月30日
5つ星のうち5の評価

Wil je goed geholpen worden en kom je…

Wil je goed geholpen worden en kom je geen steek verder bij de leverancier of de de “geweldige” klantenservice van Samsung, dan is dit het bedrijf waar je moet zijn. Zeer fijn en goed geholpen. En in zeer korte tijd wordt er gereageerd op je problemen.

2023年7月4日

Top bedrijf

Medewerkers zeer vriendelijk en vakkundig, probleem snel opgelost en als het nog een keer gebeurd is dit bedrijf mijn eerste keus.

2023年6月20日

Top werk geleverd

Het was een iets lastiger klus dan normaal. Maar hij heeft perfect werk afgeleverd. Een heel vriendelijk persoon.
De tv doet het weer en ik kan dankzij jullie weer met plezier TV kijken.
Bedank en zal jullie zeker aanbevelen bij andere.

2023年6月7日

Model: UE50NU7032U
Klacht: zwarte vlam in het beeld vanaf de onderzijde, lichte vlekken in het beeld, helft van het beeld is zwart
Actie: ledverlichting (ledbar) en diffuserplaat vervangen
Garantie: 2 jaar op deze reparatie.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。