レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.

5぀星のうち4の評䟡

De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.

䌁業情報

1. セカンドハンド ショップ
  2. リサむクル ショップ

圓該䌁業による蚘述

Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 65ä»¶

レビュヌを曞く

Snelle en goede service

Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig verpakt thuis geleverd met een handgeschreven kaartje erbij om nog wat meer te lachen. Dus dank jullie voor de snelle en goede service.

2026幎6月11日

Prima!

Pakket is keurig binnengekomen!

2026幎6月4日

Hoi Desiree,

Ahh dat is goed nieuws! Je hebt er behoorlijk op moeten wachten, maar nu kan je er eindelijk mee aan de slag :).

Hele fijne dag vandaag.

Fijn bedrijf

Duidelijke communicatie, snelle verzending.

2026幎5月4日

He Margot,

Goed om te horen! Ik doe mijn best :).

Fijne dag vandaag!

Prettige communicatie

Prettige communicatie: persoonlijk, duidelijk en tijdig. Heel fijne samenwerking!

2026幎5月7日

He Lisa,

Bedankt voor je leuke woorden! Dankjewel en je bent altijd welkom bij Hans!

5぀星のうち5の評䟡

Het boek was zo goed als nieuw!

Het boek was zo goed als nieuw!
Gezellig verpakt in de lokale krant en sterk kartonnen doosje.
Goede prijs!

2026幎5月5日

He Cora,

Bedankt voor je review! Ik verpak alles altijd in tweedehands inpak materiaal, leuk om te lezen dat je dat kan waarderen :).

5぀星のうち5の評䟡

Fijne tweede hans winkel!

De puzzel was in prima staat. Afhalen was goed geregeld. Heel schappelijke prijs. Zeker aan te raden!

2026幎4月11日

TWEEDEHANS Nijmegen からの回答

Das een leuke review! Veel puzzelplezier en hopelijk tot de volgende keer :).

Top service!

Fijn contact en snelle service. Mijn aanschaf was perfect ingepakt.

2026幎4月10日

TWEEDEHANS Nijmegen からの回答

Super fijn, ik doe mijn best en goed om te horen dat dat lukt! Fijne dag vandaag.

Leuke betaalbare website

De bekers werden netjes verpakt verstuurd en we kregen er nog een hele leuke persoonlijke boodschap bij!

2025幎11月15日

TWEEDEHANS Nijmegen からの回答

Wat een top kado! Blij om te horen dat je zo enthousiast bent. Mocht je meer collega's willen verassen, je bent altijd welkom bij Hans!

Echt geweldig

Echt geweldig. Mooie site. Professioneel. Snelle levering.
Ik vind jullie echt top. Blij met mijn aankoop. En fijn voor pasen
Heb hem gebruikt. Het rechaud. Daaag gr.

2026幎4月3日

TWEEDEHANS Nijmegen からの回答

Wat een complimenten, heel erg bedankt!

Fijne dag vandaag en hopelijk tot de volgende keer :).

Goed product zoals verwacht

Goed product zoals verwacht, snelle levering met een leuk kaartje erbij.

2026幎3月30日

TWEEDEHANS Nijmegen からの回答

Dankjewel voor je review! Altijd welkom bij Hans. Maak er een mooie dag van :).

Heel er blij

Ik ben blij met mijn aankopen.
Deprijs is meer dan redelijk, maar....
vooral het meedenken en de humor, daar wordt ik erg blij van.
Nogmaals veel dank voor onze afhaalafspraak. Super!!

2026幎3月17日

Hee Myreille,

Geen enkel probleem! Bedankt voor de lieve woorden en heel graag gedaan en kom vooral nog eens langs bij Hans! Altijd welkom :).

Fijne dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス