䌁業情報

1. 叞法サヌビス・政府機関

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bird & Bird is an international law firm. We have over 1200 lawyers in 28 offices across Europe, the Middle East and Asia-Pacific.

• New Fetter Lane 12, EC4A 1JP, London, フランス

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Bird and Bird is an unprofessional firm

Bird and Bird is an unprofessional firm that has been caught up in many scandals over the years. They havent been able to attract well-qualified staff in recent years and generally doesnt have the resources to return calls or emails. Would avoid for a more reputable company if you can afford better. Dealing with them will cost you more in the long-run

2024幎12月2日

Rigtig dygtig advokatfirma

Rigtig dygtig advokatfirma.
Vi har brugt dem i firmasammenhÊng, og alle fra Bird & Bird skal have den stÞrste ros for kompetent vejledning, et flot stykke arbejde, og tilgÊngelighed uanset tidspunkt. SÞger man et advokatfirma der er til at stole på, så start her.

2024幎1月12日

Pas på!

Jeg måtte ringe og rykke for svar i min sag igen og igen. Blev tydeligvis nedprioriteret. De har en voldsom timepris på 3.600 kr for dårlig service. 5 måneder efter sender de en regning på timeforbruget.

2020幎2月16日
自発的なレビュヌ

De Êrlige og dygtige advokater får den bedste anbefaling herfra

Har med fordel fået hjÊlp af SÞren Nav, som i en svÊr tid har hjulpet i en lille sag mod en stÞrer bank.

Jeg var meget syg efter en hjerneblÞdning og havde tillagt mig en heftig depression, og var faktisk ved at overveje enden på det hele, da en god mand forslog at hjÊlpe.

En sag der efterfÞlgende i 2016 har vist sig at vÊre meget anderleds, end den sag, SÞren indklagede mod en jyske bank og som blev startede op i 2013.

SÞren har Êrligt og åben set på sagen,
som dengang bare startedede som dårlig rådgivning, efter som den jyske bank nÊgtede at Êndre noget og fastholder en rentebytte som banken, hÊvede at jeg som kunde har lavet i banken, til et bagved liggende lån i en Real kreditforening

Et lån på 4.328.000 kr. Der viser sig slet ikke at findes, og aldrig har eksisteret.

men efterfÞlgende viste sagen sig markant anderledes,

Her får du hudlÞs Êrlig rådgivning, god til at forklare og sÊtter sig grundigt ind i sagen.

Har fået det bedste råd til at viderefÞrer sagen.

Skal du have en advokat, du kan stole på varetager dine interesser.

SÃ¥ min anbefaling er top med 5 stjerner

2018幎1月13日