Shrinkflation lurar ingen, 900g Àr inte ett kilo, det Àr trÃ¥kigt. Smakerna Àr fantastiska frÃ¥n tyngre, för det mesta, men Kanelbulle mÃ¥ste komma med en varning, slÀngde hela pÃ¥sen efter jag smakade f... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ALLTSà Sà NÃJD! Efter ett beslut att gÃ¥ ner kraftigt i vikt blev det jag petar i mig extremt viktigt. Har testat KREATIN PULVER MED PÃRONGLASS smak. FruktansvÀrd upplevelse. Alldeles för söt och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabbt! Absolut Absoult vÀrt att prova Eller köpa deras vassleprotein. Choklad eller vanilj bÃ¥da var otroligt goda. Smakar inte konstgjort. Och smaken hÃ¥ller hela vÀgen. Man kÀnner att pulvret verklig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¿ãã³ã»ãµããªã¡ã³ãå°éåº
Tyngre ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tyngre Kosttillskott
Vi tror på effektiv trÀning och att få optimala resultat av dina anstrÀngningar. DÀrför har vi tagit fram ett antal kosttillskottsprodukter som gör trÀningslivet lite enklare för dig. De tillverkas såklart hÀr i Sverige och vi anvÀnder bara de absolut bÀsta råvarorna.
Vi sÀljer dessutom produkter från betrodda partners som NOCCO och Barebells, vilka båda har samma syn på innovation och kvalitet som vi.
Godare Kosttillskott
VÀlj ett hÀlsosamt alternativ utan att kompromissa med smaken.
Utvalda RÃ¥varor
Vi anvÀnder endast råvaror av absolut högsta kvalitet.
Kvalitiativa Produkter
Vi sÀljer aldrig kosttillskott som kan vara farliga och/eller Àr bluff.
Handla nu
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bonuströjor
Senaste bestÀllningarna har jag kvalificerat mig för en T-shirt. De har ju varit slut i månader så inte mycket till bonus.

Alltid lika nöjd!
Alltid lika nöjd!
Snabb leverans & jag har aldrig stött på något problem.
âïžâïžâïžâïžâïž
Smaken chokladboll smakade kemiskt ochâŠ
Smaken chokladboll smakade kemiskt och vidrigt

Super! âââââ
NÀr man köper proteinpulver vet man aldrig riktigt vad man har att vÀnta sig, men damn! Kan tipsa varmt om solmogna citroner och gammaldags vanilj, och PÀronglass smakar verkligen pÀronsplitt om man blandar den i vaniljkvarg!
Kommer köpa igen och igen och igen!!
Snabbt och smidigt och Àlskar derasâŠ
Snabbt och smidigt och Àlskar deras proteinpulver och Àven MEAL pulver.
Nöjd ð
Bra produkter och snabb leverans (till och med till Finland från Sverige)
Snabb återkoppling via mail
Snabb återkoppling via mail, snabb o okomplicerad leverans.
Köpte vassle Kladdkaka denna gång
Köpte vassle Kladdkaka denna gÃ¥ng, men denna var alldeles för söt för min smak. Brukar ta proteinpulver med âmindre söt smakâ men fanns inte i denna tyvÀrr. För övrigt Àlskar jag deras vaniljdrömmar (mindre söt smak) ð

Tyngre ããã®åç
Otroligt goda smaker som inte gör detâŠ
Otroligt goda smaker som inte gör det jobbigt att få i sig protein!
Bra information om produkter och snabb leverans
Jag uppskattar att alla nÀringsÀmnen och antal kalorier finns med tydlig bÃ¥de per 100g/ml och per portion. Bra information om vad ex kasein och vassle Àr. Och enklare dÃ¥ att inte vÀlja kreatin produkter som Lakto-ovo vegetarian. Blev kasein Vaniljdröm protein pulver som var god, kanske lite tunn och inte sÃ¥ mÀttande. Vet ej om vassle Àr bÀttre dÃ¥, inte provat. Testade Àven gröten i samma smak, den smakade konstigt men tog istÀllet hÀlften av portionen och blandade med 1dl fullkorns havregryn vilket smakade mycket bÀttre och toppade med havredryck. GrötskÃ¥larna var perfekt för mig och min dotter, samt bra shakers. Gjort en ny bestÀllning och ska testa andra smaker. Ãnda negativa Àr att det blir dyrt om bÃ¥de jag och dottern ska dricka tyngres protein shakes 1-2 per dag, kommer inte funka. Fick student rabatt första bestÀllning men inte pÃ¥ min andra tyvÀrr.

Tyngre ããã®åç
Snabb leverans och goda smakerâïž
Bra pris på ett smakligt proteinpulver
Bra pris på ett smakligt proteinpulver. LÀtt att bestÀlla. Snabb leverans.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ