Der opleves en generel tendens til, at skolens regler og institutionelle hensyn prioriteres hÞjere end elevernes trivsel og velbefindende. NÃ¥r der fremsÊttes kritik eller forslag til forbed... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har vÊret til bedste olde dag, pÃ¥ ubby efterskole. Hold nu op et arbejde skolen har lavet Dejlig opvisning, med smilende glade elever, tÊnk at lÊrerne har kunnet stable det pÃ¥ benene pÃ¥ sÃ¥ kort... ãã£ãšèŠã
Vi har en meget glad og tilfreds Dreng pÃ¥ Ubby her 25/26 som udvikler sig og har fÃ¥et skÞnne venskaber. Det er min oplevelse at skolen laver mange fede ting med og for eleverne og fÊllesskabet. Der e... ãã£ãšèŠã
En meget uorganiseret skole. Selv om om der er nogle sÞde lÊrere, mangler der en pÊdagogisk plan. Ledelsen tager dÃ¥rligt i mod kritik og gÃ¥r i forsvar nÃ¥r der peges pÃ¥ mulighed for forbedring. Man bli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IdrÊtsefterskolen Ubby er en efterskole pÃ¥ SjÊlland med 9. og 10. klasse med plads til i alt 102 elever. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ bÃ¥de det faglige og det sportslige og sÊtter en Êre i at udfordre dig i begge discipliner. Du kan vÊlge mellem 4 spÊndende linjefag: Fitness, Fodbold, Dans & Rytme og Springgymnastik â og der er plads til dig, uanset dit niveau. Et efterskoleÃ¥r pÃ¥ IdrÊtsefterskolen Ubby er fyldt med fart over feltet, personlig og faglig udvikling og et tÊt fÊllesskab med plads til alle. Vi har en travl hverdag fyldt med sportsoplevelser, sociale arrangementer og eksamensforberedende undervisning. Her stÃ¥r oplevelserne i kÞ, og du kommer aldrig til at kede dig! Vi oplever at elever - der grundet brud pÃ¥ vores retningslinjer- ikke lÊngere gÃ¥r her pÃ¥ Ubby bruger denne side til at lufte deres utilfredshed. Kik forbi vores hjemmeside og kom forbi pÃ¥ skolen og se dagligdagen hvis du Þnsker et mere retvisende billede af vores skole.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kevin er en fÃck!ng goat
Kevin er en fÃck!ng goat, (pas pÃ¥ ham)
KH Kevins lillebror
Adam Schwarz
Hold jer vÊk
Sendte min sÞn på ubby efterskole her i august da deres vÊrdigrundlag mm passede rigtig godt og fint på min sÞn, der kom med en bagage fra folkeskolen med MANGE lÊreskift på 7 år psykisk chikane fra lÊrer samt at vÊre bagud i det faglige som skolen ikke havde opdaget.
Alt blev fortalt til 1 samtale samt at min sÞn skulle â lÊrer â at gÃ¥ i skole, fÞle sig tryk ved skolen samt finde tryghed hos lÊrerne
( en af chikanerne var han fik skyld for alt samt råbt af )
Disse ting blev også skrevet i indmeldelse, samt fortalt igen til vise forstander og K lÊre efter start
Alligevel vidste ALLE andre lÊrer ingenting.
De gjorde alt det modsatteâŠend skrevet og snakket om
Der blev ringet og skrevet hjem HELE tiden i den 1 uge der var alm undervisning om alt og ingenting og han blev sendt pÃ¥ â tÊnkepause â meget hurtigt efter denne uge
Kommer tilbage til weekenden ( hvor de er på camping )
Hvor der skrives hjem om hans vÊremÃ¥de ( de har gjort ALT det modsatte end aftalen var ) da han er blevet beskyldt for larm x flere uden det var ham ( selv andre elever fortÊller det ik var ham, men ingen lytter men han fÃ¥r beskedenâŠ. Du har meldt dig ind i et fÊllesskab, sÃ¥ du skal gÞre som jeg siger )
Dagen efter bliver han sendt hjem pga trusler.
Ingen vil fortÊlle hva der er sket og hvad der er sagtâŠ.. alle de lÊrer jeg snakker med ved det ikke da de ikke har vÊret der, k lÊrer siger at kollega var meget skrÊmt og bange og han vidst har kaldt hende en so ( hun var ikke sikker )
Som han ikke harâŠ
Vi bliver kaldt til mÞde 3 dage efter hvor han bliver smidt ud
Vi starter mÞde med at der bliver fortalt usandheder fra vise forstander hvorfor vi er derâŠ. Selvom det var MIG de havde snakket med og sagt han havde truet, det havde han pludselig ikke da vi sad til mÞdeâŠ..
der var lÞgne på lÞgne fra deres side.
Samt sad de selv og nedgjorde sig selv
Om at de var uprofessionelle , inkompetente, lÊrerne ikke var dygtige samt de kun var 2 lÊrer pÃ¥ skolen af gangenâŠmm. SÃ¥ de ku ikke klare hans â bagage â
Selv om man fortalte at de jo kendte til bagagen fÞr han startede kom kommentaren ( jeg regnede med at når jeg sagde noget rettede han bare ind )
Vi havde ogsÃ¥ tidligere fÃ¥et af vide at mange af eleverne var â bange og udtrykke â ved min sÞn
Men da han kom og hentede sine ting rejste ALLE drengene sig samt de fleste af pigerne sig fra aftensmaden for at give håndtryk og kram for at sige farvel
Så helt skrÊmt var de nok ikke
Kan kun sige
HOLD JER VÃK
LÞgne på lÞgne fra inkompetente personaler.
Uprofessionelt sted
Hold jer vÊk
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse på Ubby efterskole. Dårlige lÊrere, der mangler grundlÊggende fÊrdigheder og engagement, gjorde min tid her frustrerende og ubehagelig. Efterskolen virker uprofessionelt, med en manglende struktur og organisation, der skinner igennem i alt, hvad de gÞr. Desuden er de fuldstÊndig ude af stand til at lÞse problemer på en ordentlig måde, bl.a. blev vores Fitness Center pludselig lukket ned på grund af en Þdelagt vÊgtskive, hvilket gjorde det umuligt for os at trÊne. Dette er uacceptabelt, da det ikke er vores ansvar at sÞrge for, at udstyret er i god stand. Vi betaler for adgang til et funktionelt fitnesscenter, og det burde vÊre deres ansvar at vedligeholde udstyret ordentligt. Denne manglende evne til at håndtere sådanne situationer effektivt og ansvarsfuldt afspejler virkelig det uprofessionelle niveau, som dette sted opererer på. Samlet set en virkelig skuffende oplevelse, og jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen.
Alt kÞre ringe
denne efterskole kan virkelig langt fra anbefales. Både elever og lÊre er helt vÊk. Det er tydeligt at se der er forskelsbehandling af drenge og piger. Hvis man har flere end to hjerneceller, kan man regne ud at det er til pigers fordel. Nogle elever smider de alt for hurtigt ud, uden som regel at give dem en advarsel, lÞftet pegefinger osv. Maden smager af forhud og der er typisk ikke nok mad. Jeg havde glÊdet mig til et år med minder og oplevelser. Det blev kun til slåskampe fra alle vinkler, nedladende chikane, vold og jeg skal komme efter dig. Dette er virkelig elendeligt og et fuldstÊndig mirakel at de kÞre som efterskole stadig
der er ikke nok mad på skolen
der er ikke nok mad på skolen
elever bliver hÊngt ud og straffet for at tage meget mad du skal ikke vÊlge denne skole hvis du har Þnsker om at tage på
En Rystende Oplevelse pÃ¥ UbbyâŠ
En Rystende Oplevelse på Ubby Efterskole
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Ubby Efterskole til nogen. Mit ophold på skolen var en sand mareridtsoplevelse, prÊget af forÊldede holdninger, sexistisk adfÊrd og chokerende brug af vold.
Lad os starte med lÊrerne, der, uden nogen form for tvivl, udviste sexistisk adfÊrd. Det var tydeligt, at de favoriserede bestemte kÞn, og undervisningen var prÊget af forÊldede kÞnsstereotyper. Det er uacceptabelt, at skolen tillader sådan forskelsbehandling, og det satte en negativ stemning for hele skoleåret.
Desuden var det ikke kun i undervisningen, at lÊrerne udviste dårlig opfÞrsel. Jeg var vidne til flere tilfÊlde, hvor lÊrere brugte vold som et middel til at opretholde ro og orden. Dette er fuldstÊndig uacceptabelt og i strid med enhver form for pÊdagogisk standard. Ingen elev bÞr fÞle sig truet eller usikker på sin egen sikkerhed på en efterskole.
Skolen syntes at mangle enhver form for ordentlig håndhÊvelse af regler og retningslinjer. Ledelsen lod disse overtrÊdelser fortsÊtte uden konsekvenser, hvilket kun forvÊrrede situationen. Det er uklart, hvordan skolen kan opretholde et miljÞ, der påstås at vÊre uddannelsesmÊssigt, når der ikke er nogen reel indsats for at korrigere sådanne grove fejl.
Alt i alt var min oplevelse på Ubby Efterskole langt fra det, jeg forventede af en uddannelsesinstitution. Jeg håber, at mine erfaringer kan tjene som en advarsel til andre, der overvejer at vÊlge denne skole. Der er langt bedre alternativer derude, der respekterer elevernes rettigheder og sikrer en tryg og inkluderende lÊringsmiljÞ.
En Efterskole for Robuste BÞrn
En efterskole for ârobuste bÞrnâ
Vi har haft en helt enorm kedelig oplevelse med Ubby efterskole, hvor vores dreng blev offer for en lÊrers manglende indblik og overblik for en samlet situation, som hun håndterede konfliktoptrappende.
Den efterfÞlgende dag bliver vores dreng smidt ud af skolen, men ikke på baggrund af hÊndelsen, men fordi denne lÊrer har opdigtet en lÞgn, som der fra ledelsens side blev bakket op omkring.
I forbindelse med samtale om ophÞr af samarbejdet, bliver det benÊgter at der skulle vÊre vidner til det lÊreren påstår er sket, men da de omkringboende elever bliver spurgt, kan de fortÊlle at lÊrerens fortÊlling ikke er sand.
Istedet begynder lÊrerteamet at sprede usande rygter, som baggrund for ophÞr af samarbejdet. Forskellige fortÊllinger, hvor det virker til at de forsÞger at udstille vores dreng som skurken. Hvad vÊrre er, er at de også bruger en anden dreng som årsag til ophÞr, som på baggrund af fortÊllingerne bliver udstÞdt af fÊllesskabet.
Da vi undersÞger hvorfor skolen ikke holder fast i deres fÞrste årsag til ophÞr af samarbejdet, forklarer de det med at det er af hensyn til GDPR, at de ikke kan oplyse sådanne årsager. Men hvorfor så komme med andre forklaringer, der er mindst ligeså modstridende med GDPR.
Vi har haft en oplevelse af at skolen ikke har kunnet erkende en fejl håndtering af opgaven, og at de i stedet vÊlger at lade et ungt menneske betale prisen for deres manglende kompetencer.
Vi bliver straks efter hÊndelsen fjernet fra alle sociale fÊllesskaber, da vi kommer med vores forklaring til at vores drenge ikke lÊngere er en del af fÊllesskabet. Administrator for de sociale fÊllesskaber er på dette tidspunkt viceforstanderen.
Jeg vil som forÊldre råde til at man overvejer om Ubby Efterskole er det rette tilbud til unge mennesker.
For vores vedkommende har vi oplevet, hvad en manglende evne til håndtering af opgaven kan have af konsekvenser for en ung. TÊppet blev på få timer revet vÊk under ham, han blev revet ud af det sociale fÊllesskab og overladt til usikkerheden om hvad en hverdag nu skulle byde på.
Skolen har på intet tidspunkt vist at de tager et ansvar.
Hvis bare vi kunne sige at så har han lÊrt at dårlig opfÞrsel ikke betaler sig. Men det kan vi ikke engang. Vi kan derimod sige at han tidligt har lÊrt lektien om at voksne ikke altid er til at stole på, til trods for at de er ansat til at kunne vÊre et anker på dannelsesrejsen.
Denne skole er ikke optimal
Denne skole er ikke optimal. Der er nogle sociale udfordringer, isÊr når det kommer til respekt og ansvar fra kontorets side. Hvis du sÞger en mere seriÞs og lÊrerig atmosfÊre, kan det vÊre en god idé at overveje andre muligheder. Det er også vÊrd at tjekke skolens omdÞmme og tidligere resultater, fÞr du trÊffer en beslutning.
Esben er winnies hund
Esben er winnies hund
Esben er ik mand nok til at svare winnie imod
vil helt klart ik anbefalde den her efterskole
Virkelig stort L efterskole
Virkelig stort L efterskole
Fri lauge og Vilads
Dette er en efterskole hvor du ikke mÃ¥âŠ
Dette er en efterskole hvor du ikke må fortÊlle dine holdninger eller om din tro ( fri vitus torsdag 14-9-2023)
Esben er en skinke og har tydelige trÊkâŠ
Esben er en skinke og har tydelige trÊk som bager. Derudover kan han ikke formulere sig ordentligt, samt konfliktsky. Han smider samtidig elever, som fortjener at vÊre her, fremfor elever som ikke fortjener at blive.
FRI BERTIL
Lorteskole
Jeg synes det er en rigtig dårlig efterskole, der er ofte ikke nok mad, kommunikation er ikke eksisterende, lÊrerne går ikke op i de ting der sker, så derfor vÊlg denne efterskole hvis du vil drikke og ryge dig skÊv med alle andre elever for lÊrerne opdager det aldrig, derfor er denne skole ikke kvalificeret til normale velbegavede og velfungerende elever.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ