UdenomBanken.dk レビュヌ 938

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det gode ved udenom banken er at du nÊsten altid kan fÃ¥ hjÊlp til lÃ¥n hvis du ikke kan lÃ¥ne i banken eller hvis du nu stÃ¥r overfor at banken vil have en hÞjere udbetaling end normalt. De er gode at... もっず芋る

Fin Þkonomi og hus til under 1 million. Det ville bankerne ikke rÞre. VÊrre var at de fleste rÃ¥dgivere var yderst inkompetente. Var i kontakt med Chris fra udenombanken. God dialog, og hurtig hele v... もっず芋る

Vi er blevet blank afvist af flere banker pga vores su gÊld, det finder vi meget uretfÊrdigt , da vi har en god indkomst og styr pÃ¥ vores Þkonomi. UOB tog os alvorligt og kiggede pÃ¥ muligheder is... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi tog kontakt til udenombanken, da man med en almindelig lÞn, sÃ¥ godt som er afvist ved ens egen bank. MÃ¥ sige vi fik fuld belÞnning, William fra udenombanken sendte os en mail pÃ¥, hvad han sku... もっず芋る

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Boliglån uden om banken

UdenomBanken.dk - boliglån uden om banken

圓該䌁業による蚘述

Lån til kÞb af bolig eller lån i din boligs frivÊrdi
Vi indhenter uforpligtende lånetilbud hos vores netvÊrk af långivere, så du kan opnå det billigst mulige lån. Vi kan hjÊlpe dig med lån til kÞb af bolig samt lån i din ejendoms frivÊrdi. Lånene kan vÊre med sikkerhed i ejerboliger, andelsboliger, sommerhuse og kolonihuse m.m.

Gratis og uforpligtende

Svar inden 24 timer

Vi gÞr vores ypperste for at give dig svar inden 24 timer. Vores sagsbehandlere sidder klar til at modtage opkald og emails alle hverdage samt lÞrdag.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

938件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 40に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Det gode ved udenom banken er at du

Det gode ved udenom banken er at du nÊsten altid kan få hjÊlp til lån hvis du ikke kan låne i banken eller hvis du nu står overfor at banken vil have en hÞjere udbetaling end normalt. De er gode at snakke med og tager det altid med ro.
Grunden til kun 4 stjerner er at der bliver reklameret med 24 timers svar tid. Men i de fleste tilfÊlde skal de bruge lidt mere tid.
Dog som sagt kan de nÊsten altid hjÊlpe i din situartion.

2026幎4月15日

Kan kun anbefales

Vi tog kontakt til udenombanken, da man med en almindelig lÞn, så godt som er afvist ved ens egen bank.

Må sige vi fik fuld belÞnning, William fra udenombanken sendte os en mail på, hvad han skulle bruge, og wupti havde vi et lån.
De er godt nok lidt dyre i renterne, men man må tage det sure med det sÞde.

Tak for super god service William.

2026幎3月20日

Kompetent og svarer hurtigt

Fin Þkonomi og hus til under 1 million. Det ville bankerne ikke rÞre. VÊrre var at de fleste rådgivere var yderst inkompetente. Var i kontakt med Chris fra udenombanken. God dialog, og hurtig hele vejen igennem.

Kan stÊrkt anbefales herfra

2026幎3月1日

Simply the best

Simply the best

If i could i will give more then 5 stars to all the team from Udenombanken, everything was amazing, i sent the last documents tuesday morning and friday afternoon everything is ready and i can get the key from the house in the weekend.

Thank you again and wish you all the best

2026幎3月13日

Det lugter lidt af ....

Efter at have foretaget en "ansÞgning" på Udenombankens website, blev vi anmodet om at indsende lÞnsedler, årsopgÞrelser etc. Men efter dette skete der absolut intet, forsÞg på telefonisk kontakt, men melder optaget.
Det lugter lidt af noget der ikke er rigtigt, selv om alt så rigtigt ud med en pÊn Trustpilot score

2026幎3月6日

Hej K Thrane

Tak for din feedback – og beklager, at I har haft en dårlig oplevelse.

Jeg kan se, at vi desvÊrre var et par dage forsinket med vores tilbagemelding. Da sagen samtidig var presserende for jer, forstår vi godt, at I valgte at gå videre ad en anden vej.

Vi gennemgår altid sagerne grundigt og foretager en kreditvurdering, fÞr vi kan vende tilbage, og det kan desvÊrre nogle gange give lÊngere svartid. Det Êndrer dog ikke på, at vi bÞr vÊre bedre til at give status undervejs.

Tak fordi du gjorde os opmÊrksomme pÃ¥ det – det tager vi med i vores arbejde fremadrettet.

UdenomBanken

Overtager et hus d.01 marts

Overtager et hus d.01 marts, det er kun muligt fordi Chris fra Udenombanken.dk har knoklet og knoklet for at "få det i hus" Så hvis banken siger nej, giv Udenbanken.dk chancen.

2026幎2月10日

Hej Kenneth

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at Chris har kunnet hjÊlpe jer godt igennem processen og gÞre boligdrÞmmen mulig. Vi ved, at det kan krÊve en ekstra indsats i nogle sager, så det er rigtig rart at hÞre, at hans arbejde har gjort en forskel for jer.

Super

Super fin og hurtigt behandling af ejendomshandel. Kan varmt anbefales hvis traditionel finansiering ikke er en mulighed.

2025幎12月15日

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god og hurtig oplevelse i forbindelse med din ejendomshandel. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og er glade for, at vi kunne hjÊlpe, når traditionel finansiering ikke var en mulighed.

Fantastisk kundeoplevelse

Vi er blevet blank afvist af flere banker pga vores su gÊld, det finder vi meget uretfÊrdigt , da vi har en god indkomst og styr på vores Þkonomi.

UOB tog os alvorligt og kiggede på muligheder istedet for begrÊnsninger ! Det har vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse med super god rådgivning. Nu har vi snart kÞbt hus, og har en solid plan for fremtiden, og hvornår vi kan overgå til realkredit i en traditionel bank.

Tak for jer, og tak for hjÊlpen!

2026幎1月22日

Hej Steffen

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse. Det glÊder os meget at hÞre, at I fÞlte jer taget alvorligt, og at rådgivningen har hjulpet jer videre mod jeres boligkÞb og en god plan for fremtiden. Vi sÊtter stor pris på de pÊne ord og er glade for, at vi kunne hjÊlpe jer på vej.

Mvh Udenombanken

Jeg fik en uopfordret henvendelse fra

Jeg fik en uopfordret henvendelse fra dem, da jeg ville undersÞge lånemarkedet -mere for at se, hvordan renteniveau m.m. så ud, og ikke fordi jeg står for at skulle låne penge.
Men en ting har undret mig, når jeg her på Facebook lÊser diverse anmeldelse fra evt. kunder, og det er hvor fantastiske og hjÊlpsomme de er. Ja det tror Fa....!

Er folk klar over, at krydslån er det samme som solidarisk hÊftelse? Enten i flere af låners ejendomme eller andres.Og da de hÊfter solidarisk, vil der kunne gÞres udlÊg i alle -også i dem, som ikke har misligelånt gÊld. Og at pantebrevslån ikke kan sammenlignes med realkreditlån?
Så skal man vÊre villig til at tage lÞbe risiko!. Sådan lidt a la IS, hvis vi taler om virksomhedskonstruktion.
Fint nok at kunne indfri et pantebrev til pari, men hvad med den aktuelle kurs på diverse pantebreve- den vil nok ikke ligge i det lag.
Hvilket der nok afspejles i renteniveauet.
Jeg kunne godt forestille mig, at sÊlgerne ikke helt har gjort eventuelle kunder opmÊrksom på, hvilken risiko de lÞber -det er bare en tanke, som forhåbentlig ikke har noget på sig-----
Så bevÊger man sig ind på det marked (alternative lånemuligheder) vil det nok vÊre meget klogt at have en sagkyndig med indover, hvis man ikke selv er hjemme i juraen-
Mange kunder er måske ikke inde i de juridiske spidsfindigheder, når det drejer sig om pantebrevslån---eller andre lån for den sags skyld.
Se evt. Mybanker, debat - hurtiglån/udenomsbanken

2026幎1月19日

Hurtige

Hurtige, imÞdekommende, svarede med det samme, gode til at forklare. Fik min sag igennem, pÃ¥ meget kort tid. Er meget glad.🙂

2025幎12月12日

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du oplevede hurtig og imÞdekommende rådgivning undervejs i forlÞbet. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Mvh Udenombanken

Dejligt med nogle folk der virkelig

Dejligt med nogle folk der virkelig forstår folk der ikke lige kan låne i banken god kommunikation hele vejen igennem tak for at vi fik vores drÞm i opfyldelse

2025幎11月20日

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at I har haft en god oplevelse med rådgivningen og kommunikationen gennem hele forlÞbet. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe jer et skridt tÊttere på at få opfyldt jeres boligdrÞm.

ImÞdekommenhed/professionelt

ImÞdekommenhed, professionalisme, faglig ekspertise, hurtighed og ikke mindst positiv indgang til problematikken omkring Êldres brug af frivÊrdi, som bankerne blankt nÊgter at forholde sig til men blot henviser til Finanstilsynet, for de tÞr ikke tale om alder.

2025幎10月22日

Hej Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet både imÞdekommenhed, faglighed og en god rådgivning gennem forlÞbet. Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og er glade for, at vi kunne hjÊlpe med at finde en lÞsning.

DÃ¥rlig

Jeg er bare meget utilfreds ingen yderligere kommentarer

2025幎9月30日

Hej Brian

Tak for din anmeldelse. Det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre. Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få lidt mere indsigt i din oplevelse og se nÊrmere på sagen. Jeg har nemlig svÊrt ved at finde dig i vores system.

professionel service

Tak til Udenom banken for en rigtig god og professionel service. de har endnu engang hjulpet mig med en ejendoms investering. det bliver ikke sidste gang, jeg kommer til at bruge jer.

Til William Mark Kruse.
du har virkelig gjort et ihÊrdigt stykke arbejde, du var rigtig god til at holde mig informeret, og finde gode lÞsninger så det kunne lÞkkes. selvom der kom nogen udfordringer, fik du lÞst det. du er en mand der kÊmper til det sidste, for at få det til at gå op.
Tak for dig og din hjÊlp.

2025幎9月19日

Tusind tak

Vi har vÊret igennem et stressende forlÞb med at finde finansiering. Som selvstÊndig, er det utroligt svÊrt at komme igennem nåleÞjet hos bankerne.
Men det laver udenombanken om på.
Man bliver lyttet til, og der bliver kÊmpet for en.
De kan ikke stille garantier, men de vil afsÞge de muligheder der er og får man at mÊrke.
I vores situation har vi fundet vores drÞmmebolig, som er en rigtig god investeringsmulighed, et argument ingen banker kan godtage, hvis man har noget gÊld i forvejen.
Vi har fået vores finansiering, og nu hvor vi endelig har fået foden ind på boligmarkedet, så kan vi starte vores drÞmme og få forhÞjet vores vÊrdier, så vi står bedre stillet i fremtiden.
Så nu hviler det hårde arbejde bare på os selv :)
Tusind tak til hele teamet bag.

2025幎8月14日

Uprofessionelle.

Kundeservice var sådan set flinke nok, men det var mere fremgangsmåden samt logikken bag afslaget jeg ikke helt kunne få til at gå op.

Jeg sÞgte om et boliglån, hvor både et par enkelte lån samt udbetalingen til huset skulle lånes samlet og dette gjorde jeg klart helt fra ansÞgningstidspunktet af, altså fra starten af. Jeg blev kontaktet med det samme og svaret var fÞrst, at det kunne vi da godt finde ud af, jeg gÞr opmÊrksom på, at de her havde alle oplysninger samt tilladelser til min Þkonomi, så naturligvis fik jeg håb. DernÊst efter noget korrespondance frem og tilbage, blev der pludselig noget tvivl fra deres side, de vidste ikke om jeg ville kunne klare det Þkonomisk, jeg sagde selvfÞlgelig ville jeg kunne det, lejlighed er lige så dyrt som hus, hvis ikke dyrere, det er der faktisk utrolig mange steder som sjovt nok ikke er klar over. Min nuvÊrende lejlighed koster 12.000 kr. I leje hver måned og her til kommer varme, el osv oveni, men UdenomBanken er bekymret for om jeg vil kunne betale for et hus på 10.500 kr om måneden.... De begynder så at give mig håb igen, måske kan det lade sig gÞre, jeg bliver naturligvis glad, sådan var det over flere dage, håb, afslag, håb, afslag, håb... men pludselig får jeg et blankt afslag.

Jeg synes det er uprofessionelt at lege med folks fÞlelser på den måde, enten er det et ja eller et nej, man går ikke frem og tilbage hele tiden hvis man er et professionelt firma, derfor gÞr det mig i tvivl om deres rigtige hensigt.

2025幎7月5日

God oplevelse

Jeg valgte primÊrt Udenombanken fordi jeg har en fin Þkonomi, men havde ingen opsparing til udbetaling på en lejlighed.
Jeg har fået god hjÊlp og hurtige svar, mange gange også udenfor alm åbningstid - og nu kan jeg snart flytte ind i en fin lejlighed. En speciel tak til William som har vÊret super hjÊlpsom, og som har udvist stor nidkÊrhed i forhold til arbejdet. Tak for det og god sommer.

2025幎6月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。