レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Heel goed geholpen. Als onze begeleiding afwezig was, dan werd dit door iemand anders opgepakt. Het proces heeft lang geduurd, dat is logisch. Echter verwacht je soms een sneller antwoord te krijg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het hele traject wordt er snel gereageerd op je vragen, alles is duidelijk en netjes uitgelegd. Vriendelijke casemanager, duidelijke website. Heel fijn!

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. 離婚サヌビス
  3. 仲介サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Uitelkaar.nl neemt het voortouw in Nederland om het scheidingsproces toegankelijker te maken. En stellen te helpen goed uit elkaar te gaan. Dat doen wij door een online omgeving te bieden waarin je zelf je scheidingsafspraken kunt maken met je (ex-)partner. Gewoon in je eigen woorden. Zonder ingewikkelde juridische termen. Je krijgt hierbij onbeperkte persoonlijke begeleiding van een casemanager. Daarnaast word je ondersteund door een gespecialiseerde advocaat. Uitelkaar.nl is onderdeel van Justice42, een sociale onderneming. Onze maatschappelijke missie staat voorop: het scheidingsproces toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken via een gepersonaliseerde, online aanpak. Hiermee stellen we mensen in staat zoveel mogelijk samen op te lossen. Met ondersteuning waar nodig. Wij werken samen met verschillende overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties, waaronder de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket, het Ministerie van Justitie en Veiligheid, en het Nibud. Uitelkaar.nl voldoet als enige online scheidingsplatform aan de kwaliteitscriteria van de Raad voor Rechtsbijstand.

連絡先

Hele fijne samenwerking

Heel fijn!

2026幎4月13日

Beste Monique,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat alles duidelijk en netjes is uitgelegd. We vinden het belangrijk om een lastige juridische kwestie zo begrijpelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Goed om te horen dat dit ook zo is ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne manier om te scheiden

Ik en mijn ex man zijn via uitelkaar gescheiden. Je doet dan alles samen zoals een ouderschapsplan en scheidingsplan te maken. Er is goede begeleiding en het gaat snel. Goede ervaring en ik kan het aanraden als je op goede voet bent met je ex

2026幎2月4日

Beste Kim Reelick,

Bedankt dat je jullie ervaring deelt. Goed om te lezen dat jullie het traject samen op een prettige manier hebben kunnen doorlopen. Dank je wel voor je aanbeveling.

Snel/ digitaal/ laagdrempelig

Snel/ digitaal/ laagdrempelig. Contactmogelijkheden enigszins beperkt maar dat was geen beletsel. Juridische kant van scheiding vooral gericht op faciliteren proces/ Diepliggender financiele consequenties minder in beeld gekregen.

2026幎3月6日

Beste Mario van,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Ons proces verloopt inderdaad online, waarbij contact ook mogelijk is via videogesprekken.

Tijdens het traject begeleiden we het volledige scheidingsproces en zorgen we dat de afspraken juridisch goed worden vastgelegd. Voor bepaalde specifieke en diepgaande financiële advisering kan het in sommige situaties nodig zijn om aanvullend advies in te winnen.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen.

Slechte ervaring

De site gaf aan dat de scheiding snel geregeld zou worden. Ze hadden hulp aangeboden, wat op zich wel mooi was, maar het proces duurde veel te lang. Elke keer was er wel iets dat weer opnieuw aangepast moest worden. Meerdere dingen heb ik wel 5 keer uitgelegd en uiteindelijk stond het nog niet goed in het document. Nu is alles geregeld, maar niet hoe mijn ex en ik het zou willen. Het hele proces heeft zo'n 4 maanden geduurd. Dat is in mijn ogen niet snel. Zeker niet omdat we alle documenten in de eerste week al hadden aangeleverd.

2025幎10月14日

Beste Y.R.,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat je het proces als langdurig en frustrerend hebt ervaren.

De doorlooptijd van een scheiding hangt van meerdere factoren af, waaronder onder andere de afstemming tussen beide (ex-)partners en de wettelijke vereisten. Wij streven er altijd naar om zorgvuldig en correct te werken, zodat alles juridisch goed wordt vastgelegd. In sommige situaties kan dit wat extra tijd kosten. We doen ons best om zoveel mogelijk uit handen te nemen en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We begrijpen dat dit een intensieve periode is en dat het teleurstellend kan zijn wanneer het anders loopt dan gehoopt.

Beste Roland,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie je vanaf het eerste moment gesteund hebben gevoeld. We vinden het belangrijk om de tijd en ruimte te geven die nodig is om alles zorgvuldig te regelen, dus het doet ons goed dat jullie dat zo hebben ervaren.

Opzich prima

Opzich prima, ik vind zelf dat het systeem omtrent scheiden in Nederland belachelijk ingewikkeld word gemaakt, het is eigenlijk wel bizar hoeveel meer je moet aanleveren en ook betalen om te kunnen scheiden dan wat er nodig word geacht om in eerste instantie te trouwen. Hierdoor vond ik uitelkaar.nl ook een beetje frustrerend, al kunnen zei hier helaas weinig aan doen. Maar als je geen grote hoeveelheid te besteden hebt, dan is dit een prima site.

2026幎1月5日

Beste Jake de Raad,

Bedankt voor het delen van je eerlijke ervaring. We begrijpen heel goed dat het scheidingsproces in Nederland als ingewikkeld en soms frustrerend kan worden ervaren. Helaas zijn we daarbij gebonden aan wettelijke vereisten, waar we zelf weinig invloed op hebben. We doen ons best om het proces zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Fijn dat je onze dienstverlening daarin als passend hebt ervaren.

Uitelkaar.nl helped me tremendously

Uitelkaar.nl helped me tremendously with my divorce process. I am very grateful for this opportunity. I will recommend Uitelkaar.nl to anyone who wants to go through divorce peacefully.
Everything was clear from the beginning until the end. When I had questions I could ask them and got the answer. I could go through this process at my own pace. There were no due dates and that helped me to read everything carefully, to write my divorce plan and to have some time to take care of myself and other parts of my life. I had everything I needed to know explained and given. Thank you very much for your service. I truly appreciate your help.

2026幎1月8日

Hi Paulina Klonowska-Havens,

Thank you so much for sharing your experience and for your kind words. We're truly glad to hear that Uitelkaar.nl was able to support you throughout your divorce process in a clear and calm way. It means a lot to us that you felt able to go through everything at your own pace and that the information and guidance were helpful from start to finish. We really appreciate your recommendation.

Kind regards,

Heel goed geholpen

Het proces heeft lang geduurd, dat is logisch. Echter verwacht je soms een sneller antwoord te krijgen zodat het proces sneller kan gaan. Dan was het nodig om naar ze te bellen ter herinnering en dan werd je weer verder geholpen. Fijn!
Behulpzame en geduldige werknemers voor een redelijke prijs!

2026幎1月3日

Beste Mina,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We waarderen je geduld tijdens het proces en vinden het mooi om te lezen dat je onze medewerkers als behulpzaam en geduldig hebt ervaren.

5぀星のうち5の評䟡

Erg fijne casemanager die de tijd nam

Erg fijne casemanager die de tijd nam en behulpzaam was. Transparant en duidelijk platform om mee te werken. Een betrouwbare organisatie.

2025幎12月16日

Beste Flower Power,

Dank voor deze woorden. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen en zijn blij dat dit zo is ervaren. Goed om te horen dat ons platform duidelijk en prettig werkt. Bedankt voor het vertrouwen.

Kundig

Kundig, snel en duidelijk.

2025幎11月28日

Beste Ron,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze begeleiding als kundig, snel en duidelijk hebt ervaren. Dank je wel dat je dit met ons deelt.

5぀星のうち5の評䟡

Divorce completed in good time

2025幎11月14日

Hi LenB,

Thank you for your positive review. We're glad to hear that the divorce was completed in good time. We know this can be a challenging period and we do our best to make things as smooth and quick as possible.

Kind regards,

5぀星のうち4の評䟡

'Digitaal scheiden'; nog steeds niet leuk maar wel snel, eenvoudig en goedkoper

Uitelkaar.nl is voor mij een hele goede ervaring geweest. Een scheiding is nooit leuk maar wanneer je beiden bereid bent de dingen te regelen die nu eenmaal geregeld moeten worden, is deze digitale dienst behoorlijk ideaal. Het vergt misschien wel een beetje digitale vaardigheid maar het maakt dat alles wel snel en behoorlijk soepel verloopt. Reistijd, afspraken plannen, documenten kopieëren, oppas regelen enzovoorts, vermijd je allemaal met deze dienst en dat neemt zeker een deel van de stress van zo'n situatie al weg. Daarnaast is het gewoon stukken goedkoper dan twee advocaten huren 😄. Een aanrader als je dan toch in een scheidingssituatie terecht komt!

2024幎11月14日

Beste Alex,

Dankjewel voor je mooie review! We herkennen wat je zegt: een scheiding is nooit leuk, maar digitaal scheiden kan het proces wel sneller, overzichtelijker en goedkoper maken. Mooi dat jullie dat zo hebben ervaren en dat het jullie veel tijd en stress heeft bespaard.

Ik ben goed geholpen door Uitelkaar.nl

Ik ben goed geholpen door Uitelkaar.nl
Duidelijke informatie, snelle reacties op vragen en onafhankelijk advies.
Het duurde bij mij wel even voordat ik door had waar ik alles kon vinden op de site.

2024幎8月31日

Beste Pauline,

Fijn om te horen dat je onze informatie en begeleiding tijdens de scheiding als duidelijk en onafhankelijk hebt ervaren. Bedankt ook voor je tip over de vindbaarheid op de site. We blijven onze website verbeteren zodat iedereen zijn scheiding zo eenvoudig mogelijk kan regelen.

5぀星のうち4の評䟡

De moeite meer dan waard.

Een hele toegankelijke en open manier om de echtscheidingsprocedure te starten. Vaste duidelijke ("lage") prijzen en grote deskundigheid. Vriendelijke bejegening van alle medewerkers. Waar nodig wordt een expert ingeschakeld. Dat was bij ons nodig want de scheiding was in alle opzichten juridisch en fiscaal ingewikkeld. Het heeft daardoor vrij lang geduurd, maar dat was het waard. Veel geregeld via online contact en daarnaast persoonlijke voortgangsgesprekken. Er wordt wel (terecht) een echte inspanning verwacht van de cliënten. Dus meedenken, heel veel informatie verstrekken en bereid zijn om je in de materie te verdiepen.

2024幎8月12日

Beste Lucas,

Bedankt voor je uitgebreide review. We begrijpen dat een scheiding met juridische en fiscale uitdagingen veel vraagt van beide partijen. Mooi dat onze deskundige begeleiding en vaste lage prijzen jullie hebben geholpen om dit proces zorgvuldig af te ronden. We vinden het belangrijk dat online scheiden ook toegankelijk blijft bij meer complexe situaties.

5぀星のうち5の評䟡

Was een fijne manier om dingen te

Was een fijne manier om dingen te regelen, ook al was het een nare situatie. Kon op eigen tempo en was altijd iemand bereikbaar voor ondersteuning.

2024幎8月30日

Beste Laura,

Dankjewel voor je positieve feedback. We vinden het belangrijk dat iedereen het scheidingsproces in eigen tempo kan doorlopen en dat er altijd deskundige begeleiding beschikbaar is. Fijn dat je onze ondersteuning zo hebt ervaren.

Erg tevreden

Via Uitelkaar.nl krijg je online begeleiding bij het scheidingsproces, het is erg fijn dat je alles online kunt doen en dat je stap voor stap door het proces geleid wordt. Het heeft ons erg geholpen bij het komen tot een scheidingsconvenant.

2024幎9月2日

Uitelkaar.nl からの回答

Fijn om te lezen dat onze online begeleiding jullie heeft geholpen bij het opstellen van het scheidingsconvenant. Precies daarvoor is Uitelkaar.nl er: online scheiden, duidelijk en stap voor stap, zodat je samen overzicht en houvast hebt. Bedankt voor je review.

5぀星のうち5の評䟡

Een uitkomst voor als je nog in gesprek bent met elkaar

Als je als voormalig partners nog redelijk kan communiceren dan is scheiden via Uitelkaar een naar omstandigheden prettige en voordelige manier. Stap voor stap werk je toe naar de definitieve scheiding en zorgvuldig doorloop je samen te stappen. Uitelkaar heeft deskundige mensen die je kunnen helpen. Voor ons was deze website een uitkomst.

2024幎8月7日

Beste Anna,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie samen in goed overleg door het scheidingsproces zijn gegaan. Bij Uitelkaar.nl vinden we het belangrijk dat partners stap voor stap en met de juiste begeleiding hun scheiding online kunnen regelen. Mooi dat dit voor jullie echt een uitkomst is geweest.

Geen aanrader

Wij liggen op dit moment in scheiding met uitelkaar.nl en zoals hier onder beschreven is, ervaren wij het ook. We zijn sinds augustus al bezig en telkens komt er iets nieuws bij, iedere keer komen ze met nieuwe aanvulling, het is dat we al heel ver zijn anders zou ik zeggen we gaan ergens anders heen, we gaan op goede voet uit elkaar en de berichten over en weer is echt tijdrovend. Ik raad het niemand aan. Wat op de site staat dat het snel geregeld is is dus absoluut niet het geval, als het zo door gaat zijn we dit jaar nog niet uit elkaar.

2024幎10月18日
5぀星のうち1の評䟡

Snel en fijn scheiden, absoluut niet hier.

Stap voor stap scheiden met begeleiding of juist heel snel. Dit staat er op de site van uitelkaar.nl.
Mijn man (nu inmiddels ex-man) en ik zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Omdat we een koophuis hadden, dit moesten verkopen en beiden een nieuwe woning nodig hadden, moesten we snel uit elkaar. 14-3-2024 zijn we via hun website begonnen.
In het begin, de vragen beantwoorden, gegevens aanleveren, dat ging allemaal prima.
Toen we alles hadden aangeleverd en ingevuld werd er naar gekeken, maar er was iedere keer wel wat. Dan hadden we de gegevens over ons huis aangepast, kwam er weer iets over de spaarrekeningen en dan toch weer wat over het huis,etc.
Ik kan me voorstellen dat alles duidelijk erin moet staan, maar geef het dan in 1x goed aan.
Op 3-4-2024 werd het plan doorgezet naar de advocaat. Op 8-4-2024 kregen we bericht van de advocaat en zij begon over dezelfde dingen die wij al hadden besproken met uitelkaar.nl. Op 16-4-2024 gaf de advocaat weer een reactie dat het plan eindelijk akkoord was en dat ze contact met ons zou opnemen.
Dat duurde helaas ook een lange tijd.
Na 3x bij uitelkaar.nl het verzoek om teruggebeld te worden te hebben ingediend, ben ik daarna kwaad geworden en kreeg ik het nummer van de advocaat.
Helaas voor ons was zij absoluut niet klantvriendelijk, snauwde ons af en deed vooral rustig aan. Vragen beantwoorden kon/wilde ze niet, we moesten maar gewoon wachten. Later vroeg ze alle documenten die ze kon downloaden via de site van uitelkaar.nl nog eens op en deze moesten ook per post verzonden worden.
Na een onvriendelijk videobelgesprek met haar, waar het plan nog eens doorgenomen moest worden en haar vragen nog eens gesteld werden, zou ze het plan naar de rechtbank sturen.
Dit deed ze op 29-4-2024. 7 mei kregen we bericht, het plan was afgewezen omdat het een kopie was van het originele plan. Dus kon het plan weer opnieuw ingediend worden. Deze keer kon het opeens wel digitaal.
6 juni krijg ik de sleutel van mijn nieuwe koopwoning en dan moeten we gescheiden zijn.
Na een tijd weer goed bericht, ons plan zou eind mei in behandeling genomen worden bij de rechtbank en uitgesproken worden. Maar ze moest op vakantie en kwam pas 3 juni terug. Daarnaast gaf ze aan dat we het maar moesten komen halen in Emmen (wij wonen in Breda). Want ze moest er een natte handtekening op zetten.
Zelf heb ik de stoute schoen aangetrokken en de rechtbank gebeld. Hier bleek dat de beschikking gewoon per mail verzonden kon worden en er geen ondertekening nodig was. Zo zijn er helaas nog meer dingen gezegd die niet waar waren.
Uiteindelijk door zelf op onderzoek uit te gaan en niet te geloven wat er gezegd werd, zijn we sinds gisteren (en dus net op tijd) gescheiden.
In totaal zijn we dus bijna 3 maanden bezig geweest.
Mijn ex-man en ik waren het overal met elkaar eens, dus dit had echt veel sneller gekund.
Zonde van de tijd, het geld en de energie. Ik raad uitelkaar.nl en zeker advocaat Marga Horsten van Gemeren absoluut af als je een snelle scheiding wil en vriendelijk behandeld wilt worden.

2024幎6月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス