äŒæ¥ãåçããŸãã
Heel goed geholpen. Als onze begeleiding afwezig was, dan werd dit door iemand anders opgepakt. Het proces heeft lang geduurd, dat is logisch. Echter verwacht je soms een sneller antwoord te krijg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het hele traject wordt er snel gereageerd op je vragen, alles is duidelijk en netjes uitgelegd. Vriendelijke casemanager, duidelijke website. Heel fijn!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uitelkaar.nl neemt het voortouw in Nederland om het scheidingsproces toegankelijker te maken. En stellen te helpen goed uit elkaar te gaan. Dat doen wij door een online omgeving te bieden waarin je zelf je scheidingsafspraken kunt maken met je (ex-)partner. Gewoon in je eigen woorden. Zonder ingewikkelde juridische termen. Je krijgt hierbij onbeperkte persoonlijke begeleiding van een casemanager. Daarnaast word je ondersteund door een gespecialiseerde advocaat. Uitelkaar.nl is onderdeel van Justice42, een sociale onderneming. Onze maatschappelijke missie staat voorop: het scheidingsproces toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken via een gepersonaliseerde, online aanpak. Hiermee stellen we mensen in staat zoveel mogelijk samen op te lossen. Met ondersteuning waar nodig. Wij werken samen met verschillende overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties, waaronder de Raad voor Rechtsbijstand, het Juridisch Loket, het Ministerie van Justitie en Veiligheid, en het Nibud. Uitelkaar.nl voldoet als enige online scheidingsplatform aan de kwaliteitscriteria van de Raad voor Rechtsbijstand.
Binckhorstlaan, 2516 BE, Den Haag, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Heel fijn!

Uitelkaar.nl ããã®åç
Ik en mijn ex man zijn via uitelkaar gescheiden. Je doet dan alles samen zoals een ouderschapsplan en scheidingsplan te maken. Er is goede begeleiding en het gaat snel. Goede ervaring en ik kan het aanraden als je op goede voet bent met je ex

Uitelkaar.nl ããã®åç
Snel/ digitaal/ laagdrempelig. Contactmogelijkheden enigszins beperkt maar dat was geen beletsel. Juridische kant van scheiding vooral gericht op faciliteren proces/ Diepliggender financiele consequenties minder in beeld gekregen.

Uitelkaar.nl ããã®åç
De site gaf aan dat de scheiding snel geregeld zou worden. Ze hadden hulp aangeboden, wat op zich wel mooi was, maar het proces duurde veel te lang. Elke keer was er wel iets dat weer opnieuw aangepast moest worden. Meerdere dingen heb ik wel 5 keer uitgelegd en uiteindelijk stond het nog niet goed in het document. Nu is alles geregeld, maar niet hoe mijn ex en ik het zou willen. Het hele proces heeft zo'n 4 maanden geduurd. Dat is in mijn ogen niet snel. Zeker niet omdat we alle documenten in de eerste week al hadden aangeleverd.

Vanaf het eerste moment

Uitelkaar.nl ããã®åç
Opzich prima, ik vind zelf dat het systeem omtrent scheiden in Nederland belachelijk ingewikkeld word gemaakt, het is eigenlijk wel bizar hoeveel meer je moet aanleveren en ook betalen om te kunnen scheiden dan wat er nodig word geacht om in eerste instantie te trouwen. Hierdoor vond ik uitelkaar.nl ook een beetje frustrerend, al kunnen zei hier helaas weinig aan doen. Maar als je geen grote hoeveelheid te besteden hebt, dan is dit een prima site.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Uitelkaar.nl helped me tremendously with my divorce process. I am very grateful for this opportunity. I will recommend Uitelkaar.nl to anyone who wants to go through divorce peacefully.
Everything was clear from the beginning until the end. When I had questions I could ask them and got the answer. I could go through this process at my own pace. There were no due dates and that helped me to read everything carefully, to write my divorce plan and to have some time to take care of myself and other parts of my life. I had everything I needed to know explained and given. Thank you very much for your service. I truly appreciate your help.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Het proces heeft lang geduurd, dat is logisch. Echter verwacht je soms een sneller antwoord te krijgen zodat het proces sneller kan gaan. Dan was het nodig om naar ze te bellen ter herinnering en dan werd je weer verder geholpen. Fijn!
Behulpzame en geduldige werknemers voor een redelijke prijs!

Uitelkaar.nl ããã®åç
Erg fijne casemanager die de tijd nam en behulpzaam was. Transparant en duidelijk platform om mee te werken. Een betrouwbare organisatie.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Uitelkaar.nl is voor mij een hele goede ervaring geweest. Een scheiding is nooit leuk maar wanneer je beiden bereid bent de dingen te regelen die nu eenmaal geregeld moeten worden, is deze digitale dienst behoorlijk ideaal. Het vergt misschien wel een beetje digitale vaardigheid maar het maakt dat alles wel snel en behoorlijk soepel verloopt. Reistijd, afspraken plannen, documenten kopieëren, oppas regelen enzovoorts, vermijd je allemaal met deze dienst en dat neemt zeker een deel van de stress van zo'n situatie al weg. Daarnaast is het gewoon stukken goedkoper dan twee advocaten huren ð. Een aanrader als je dan toch in een scheidingssituatie terecht komt!

Uitelkaar.nl ããã®åç
Ik ben goed geholpen door Uitelkaar.nl
Duidelijke informatie, snelle reacties op vragen en onafhankelijk advies.
Het duurde bij mij wel even voordat ik door had waar ik alles kon vinden op de site.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Een hele toegankelijke en open manier om de echtscheidingsprocedure te starten. Vaste duidelijke ("lage") prijzen en grote deskundigheid. Vriendelijke bejegening van alle medewerkers. Waar nodig wordt een expert ingeschakeld. Dat was bij ons nodig want de scheiding was in alle opzichten juridisch en fiscaal ingewikkeld. Het heeft daardoor vrij lang geduurd, maar dat was het waard. Veel geregeld via online contact en daarnaast persoonlijke voortgangsgesprekken. Er wordt wel (terecht) een echte inspanning verwacht van de cliënten. Dus meedenken, heel veel informatie verstrekken en bereid zijn om je in de materie te verdiepen.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Was een fijne manier om dingen te regelen, ook al was het een nare situatie. Kon op eigen tempo en was altijd iemand bereikbaar voor ondersteuning.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Via Uitelkaar.nl krijg je online begeleiding bij het scheidingsproces, het is erg fijn dat je alles online kunt doen en dat je stap voor stap door het proces geleid wordt. Het heeft ons erg geholpen bij het komen tot een scheidingsconvenant.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Als je als voormalig partners nog redelijk kan communiceren dan is scheiden via Uitelkaar een naar omstandigheden prettige en voordelige manier. Stap voor stap werk je toe naar de definitieve scheiding en zorgvuldig doorloop je samen te stappen. Uitelkaar heeft deskundige mensen die je kunnen helpen. Voor ons was deze website een uitkomst.

Uitelkaar.nl ããã®åç
Wij liggen op dit moment in scheiding met uitelkaar.nl en zoals hier onder beschreven is, ervaren wij het ook. We zijn sinds augustus al bezig en telkens komt er iets nieuws bij, iedere keer komen ze met nieuwe aanvulling, het is dat we al heel ver zijn anders zou ik zeggen we gaan ergens anders heen, we gaan op goede voet uit elkaar en de berichten over en weer is echt tijdrovend. Ik raad het niemand aan. Wat op de site staat dat het snel geregeld is is dus absoluut niet het geval, als het zo door gaat zijn we dit jaar nog niet uit elkaar.
Stap voor stap scheiden met begeleiding of juist heel snel. Dit staat er op de site van uitelkaar.nl.
Mijn man (nu inmiddels ex-man) en ik zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Omdat we een koophuis hadden, dit moesten verkopen en beiden een nieuwe woning nodig hadden, moesten we snel uit elkaar. 14-3-2024 zijn we via hun website begonnen.
In het begin, de vragen beantwoorden, gegevens aanleveren, dat ging allemaal prima.
Toen we alles hadden aangeleverd en ingevuld werd er naar gekeken, maar er was iedere keer wel wat. Dan hadden we de gegevens over ons huis aangepast, kwam er weer iets over de spaarrekeningen en dan toch weer wat over het huis,etc.
Ik kan me voorstellen dat alles duidelijk erin moet staan, maar geef het dan in 1x goed aan.
Op 3-4-2024 werd het plan doorgezet naar de advocaat. Op 8-4-2024 kregen we bericht van de advocaat en zij begon over dezelfde dingen die wij al hadden besproken met uitelkaar.nl. Op 16-4-2024 gaf de advocaat weer een reactie dat het plan eindelijk akkoord was en dat ze contact met ons zou opnemen.
Dat duurde helaas ook een lange tijd.
Na 3x bij uitelkaar.nl het verzoek om teruggebeld te worden te hebben ingediend, ben ik daarna kwaad geworden en kreeg ik het nummer van de advocaat.
Helaas voor ons was zij absoluut niet klantvriendelijk, snauwde ons af en deed vooral rustig aan. Vragen beantwoorden kon/wilde ze niet, we moesten maar gewoon wachten. Later vroeg ze alle documenten die ze kon downloaden via de site van uitelkaar.nl nog eens op en deze moesten ook per post verzonden worden.
Na een onvriendelijk videobelgesprek met haar, waar het plan nog eens doorgenomen moest worden en haar vragen nog eens gesteld werden, zou ze het plan naar de rechtbank sturen.
Dit deed ze op 29-4-2024. 7 mei kregen we bericht, het plan was afgewezen omdat het een kopie was van het originele plan. Dus kon het plan weer opnieuw ingediend worden. Deze keer kon het opeens wel digitaal.
6 juni krijg ik de sleutel van mijn nieuwe koopwoning en dan moeten we gescheiden zijn.
Na een tijd weer goed bericht, ons plan zou eind mei in behandeling genomen worden bij de rechtbank en uitgesproken worden. Maar ze moest op vakantie en kwam pas 3 juni terug. Daarnaast gaf ze aan dat we het maar moesten komen halen in Emmen (wij wonen in Breda). Want ze moest er een natte handtekening op zetten.
Zelf heb ik de stoute schoen aangetrokken en de rechtbank gebeld. Hier bleek dat de beschikking gewoon per mail verzonden kon worden en er geen ondertekening nodig was. Zo zijn er helaas nog meer dingen gezegd die niet waar waren.
Uiteindelijk door zelf op onderzoek uit te gaan en niet te geloven wat er gezegd werd, zijn we sinds gisteren (en dus net op tijd) gescheiden.
In totaal zijn we dus bijna 3 maanden bezig geweest.
Mijn ex-man en ik waren het overal met elkaar eens, dus dit had echt veel sneller gekund.
Zonde van de tijd, het geld en de energie. Ik raad uitelkaar.nl en zeker advocaat Marga Horsten van Gemeren absoluut af als je een snelle scheiding wil en vriendelijk behandeld wilt worden.
Fijn geholpen tijdens mijn scheiding! Ik raad iedereen aan zijn of haar scheiding te regelen op Uitelkaar.nl
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã