Het Escape Diner was een groot succes! Alles was uitstekend geregeld en onze begeleider Max heeft er echt iets bijzonders van gemaakt. Zijn enthousiasme en manier van begeleiden maakten de ervarin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat hebben wij genoten van het Ik Hou van Holland-spel bij De Engel in Houten! Alles was uitstekend georganiseerd en tot in de puntjes geregeld. De sfeer was gezellig, het spel was leuk en zorgde vo... ãã£ãšèŠã
Uitjes en Eten denkt met je mee in mogelijkheden, niet alleen in de kan-nietjes. Dankzij hun al bestaande samenwerking met Hudson Zoetermeer en Luca, de enthousiaste begeleider voor de Alleskunners Ou... ãã£ãšèŠã
Super leuke avond gehad met het teamuitje! Kort van de tevoren pas contact gehad en binnen 2 weken was daar de dag van de activiteit al. Snelle en prettige communicatie was hier zeker van toe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Uitjes en Eten is het evenementenbureau voor een origineel, betaalbaar en goed georganiseerd bedrijfsuitje of groepsuitje. Wij maken blij!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hilarisch
We hebben enorm gelachen tijdens onze teambuilding. Precies zoals je zou verwachten bij een teambuilen. Het contact verliep via de mail. Dit had persoonlijker gekund.
Het was een super leuke middag
Het was een super leuke middag. De moordzaak in Naarden is dankzij onze teams opgelost. Bij een enkel team deed de app soms een beetje vervelend, maar bij de meeste verliep alles soepel. Bij problemen is Nance goed bereikbaar en die lost alles snel en goed op. Het is een super leuke manier om Naarden Vesting te ontdekken.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã