レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2. ビゞネス ギフト提䟛業者
  3. むベント管理䌚瀟
  4. フェスティバル

圓該䌁業による蚘述

UitjesThuis is een verhuurbedrijf van unieke belevenissen op locatie. De belevenissen van UitjesThuis zijn een leuke toevoeging voor bedrijfsuitjes op kantoor, maar ook voor bruiloften, festivals of beurzen. We verhuren complete belevenissen op locatie zoals een: Casino-avond, bioscoop, midgetgolf, proeverij of diner op locatie. Ook verhuren we speeltafels zoals: airhockeytafels, pooltafels, tafeltennistafels, pokertafels, dartkasten en karaokesets. UitjesThuis levert de producten op locatie en installeert deze op de gewenste plek. Na gebruik worden de producten weer opgehaald.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 31ä»¶

レビュヌを曞く

Perfecte service en producten

Voor ons examendiner hadden we twee roulette tafels en 1 blackjack tafel gehuurd. Het was het enige bedrijf dat ik kon vinden waar ik tafels kon huren zonder croupiers. De jongens die de tafels brachten waren perfect op tijd, tafels zijn wat verouderd maar doen het nog prima en alle benodigdheden werden er bijgeleverd inclusief nieuwe kaarten!! De tafels gaven ons casino thema net wat extra cachet!

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Onlangs een karaokeset gehuurd voor een verjaardagsfeest

Onlangs een karaokeset gehuurd voor een verjaardagsfeest. Een supervervaring in elk opzicht. Vanaf het moment van een offerteaanvraag tot aan het weer ophalen van de spullen. Vriendelijke jongens, geen probleem 2 behoorlijke trappen te nemen, goede aansluiting en uitleg. Het systeem met de scan en telefoon bezorgde je een onuitputtelijke voorraad aan muziek waardoor voor een ieder de mogelijkheid was zich te meten in het feestgedruis. Op tijd gebracht en op tijd weer opgehaald volgens afspraak. Niets dan complimenten

2026幎3月21日
5぀星のうち4の評䟡

Movienight

Wij hebben op werk een Movienight georganiseerd dit was een super leuke avond! Zitzakken, verse popcorn, nacho's & suikerspinnen maakte de avond compleet.
Enige minpunt was inloggen op een eigen account.

2026幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Goede service, duidelijke communicatie en goede kwalitiet machines

Voor onze conferentie hadden we op korte termijn wat leuke activiteiten nodig en wilde we esn boksbalmachine en een airhockey tafel huren. Uitjeshuis had beide en reageerde snel toen ik een offerte aanvraag opstuurde. Verder werkte de machines top. De boksbalmachine was ook een grote hit. Ook communiceerde ze duidelijk en snel over zowel het brengen als het ophalen van de machines.

2026幎2月18日

Top geregeld!

Wij hebben voor ons Eindejaarsfeest met werk de Roulettetafel besteld. Het contact ging heel soepel en fijn. Datum en tijden in overleg goed afgesproken. Voor een mooie prijs een leuk extraatje op de avond! Goede ervaring dus, bedankt!

2025幎12月11日

Goed geregeld

Voor onze kerstborrel hebben we bij UitjesThuis
4 items gehuurd, zie hieronder.

-Basketbalmachine
-Airhockeytafel
-Boerengolf
-Mega 4 op een rij

Hier hebben we veel plezier mee gehad.
Bij de boerengolf zat zelfs een score blad bij zodat we een kleine competitie konden houden.
Al met al top geregeld.

De spullen werden ook op tijd geleverd op locatie en ook weer netjes de volgende dag opgehaald.

Aanrader!

2025幎12月18日
5぀星のうち5の評䟡

Aanrader voor een topavond!

Wij hadden de BlackJack tafel en de roulettetafel voor ons kerstdiner voor werk geregeld en deze waren een hit. Mooie tafels, bezorging was netjes en ruim op tijd en we hadden 2 hele leuke croupiers die echt heel leuk mengden met onze groep en zorgden voor een leuke dynamiek en heel duidelijk uitleg gaven aan de mensen die nog nooit een gokje hadden gewaagd. Aanrader!

2025幎12月11日

Fijne ervaring

Afgelopen november hebben wij naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van UitjesThuis. Vooraf hadden wij prettig contract en wisten we precies waar we aan toe waren. Tijdens ons feest was o.a. de Blackjacktafel een groot succes mede door de croupier! zeker een aanrader!

2025幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

WoW, wat een lol hebben wij gehad.

WoW, fantastisch spel. Wij gebruikte het in de week van de waardering. Leuk om je collega's beter te leren kennen Vooraf goed contact, meegedacht over gebruik. Fijne levering en ophaaldienst. Makkelijk in gebruik. De foto's waren van zeer goede kwaliteit, boven verwachting. Iedereen wilde dit voor zijn vriendengroep gaan inhuren. Ik kan het iedereen aanbevelen voor een gegarandeerd pleziermoment.

2025幎11月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス