The roulette dealer maintained perfect pace throughout each round I played. I watched carefully as the wheel spun and landed. Calls came clear and professional. Payouts registered immediately. Excelle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Payout #6862: cashout sat on pending on library Wi-Fi, then the cashier triggered another KYC request. Bonus screen showed another balance during a rushed break.?? again
License details appeared in the footer section. I checked there first. Found everything I needed regarding regulations.
Message centre Sun 10:35; chat closed after 5 minutes as I entered the payout details. Support reply showed a newer cashout line while the payout label said paid.
äŒæ¥æ å ±
- èŽå
- è³ãä»£è¡æ¥
- ã«ãžã
- è³åå Ž
- ã®ã£ã³ãã« ãµãŒãã¹
- ãªã³ã©ã€ã³ ã«ãžããŸãã¯èŽå
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sammenligning av nettcasino for norske spillere vurdert etter lisens, betalingsmetoder, kundeservice og brukeropplevelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Podpora byla slušná
Podpora byla sluÅ¡ná, ale odpovÄdi můj problém ve skuteÄnosti nevyÅeÅ¡ily. ᅵᅵ
Dnevne nagrade prije su bile bolje iâŠ
Dnevne nagrade prije su bile bolje i nedostaju mi stare besplatne ponude. Sada trošim puno manje jer se saldo prebrzo potroši. ᅵᅵ
PÀivittÀiset palkinnot olivat ennenâŠ
PÀivittÀiset palkinnot olivat ennen parempia ja kaipaan vanhoja ilmaisetuja. KÀytÀn nyt paljon vÀhemmÀn rahaa, koska saldo hupenee liian nopeasti! ᅵᅵ
A kifizetés végÌl megérkezett
A kifizetés végÌl megérkezett, de ilyen sokáig várni nagyon frusztráló volt!
Ð©ÐŸÐŽÐµÐœÐœÑ Ð²ÐžÐœÐ°Ð³ÐŸÑПЎО ÑаМÑÑе бÑлО кÑаÑОЌО
Ð©ÐŸÐŽÐµÐœÐœÑ Ð²ÐžÐœÐ°Ð³ÐŸÑПЎО ÑаМÑÑе бÑлО кÑаÑОЌО, Ñ ÐŒÐµÐœÑ Ð±ÑакÑÑ ÑÑаÑÐžÑ Ð±ÐµÐ·ÐºÐŸÑÑÐŸÐ²ÐœÐžÑ Ð¿ÑПпПзОÑÑй. ᅵᅵ
The games feel less rewarding latelyâŠ
The games feel less rewarding lately and there are far too many empty spins. ᅵᅵ
My withdrawal arrived eventually
My withdrawal arrived eventually, but waiting that long was really frustrating. Support was polite, but the replies did not actually solve my problem.
Destek ekibi nazikti
Destek ekibi nazikti, ancak yanıtlar sorunumu çözmedi. ᅵᅵ
Teraz mÃÅam oveÄŸa menej
Teraz mÃÅam oveÄŸa menej, pretoÅŸe zostatok mizne prÃliÅ¡ rÜchlo. Podpora bola sluÅ¡ná, ale odpovede mÃŽj problém v skutoÄnosti nevyrieÅ¡ili. ᅵᅵ
Teraz mÃÅam oveÄŸa menej
Teraz mÃÅam oveÄŸa menej, pretoÅŸe zostatok mizne prÃliÅ¡ rÜchlo. Denné odmeny bÜvali lepÅ¡ie a chÜbajú mi staré bezplatné ponuky. ᅵᅵ
Spillene fÞles mindre givende pÃ¥ detâŠ
Spillene fÞles mindre givende på det seneste, og der er alt for mange tomme spins. ᅵᅵ
De dagliga belöningarna var bÀttre förrâŠ
De dagliga belöningarna var bÀttre förr och jag saknar de gamla gratiserbjudandena... ᅵᅵ
ÐОплаÑа зÑеÑÑÐŸÑ ÐœÐ°ÐŽÑйÑла
ÐОплаÑа зÑеÑÑÐŸÑ ÐœÐ°ÐŽÑйÑла, але Ñаке ЎПвге ПÑÑкÑÐ²Ð°ÐœÐœÑ Ð±ÑлП ÑпÑÐ°Ð²ÐŽÑ ÐœÐµÐ¿ÑОÑЌМОЌ. Ð©ÐŸÐŽÐµÐœÐœÑ Ð²ÐžÐœÐ°Ð³ÐŸÑПЎО ÑаМÑÑе бÑлО кÑаÑОЌО, Ñ ÐŒÐµÐœÑ Ð±ÑакÑÑ ÑÑаÑÐžÑ Ð±ÐµÐ·ÐºÐŸÑÑÐŸÐ²ÐœÐžÑ Ð¿ÑПпПзОÑÑй! ᅵᅵ
De spellen voelen de laatste tijdâŠ
De spellen voelen de laatste tijd minder lonend en er zijn veel te veel lege spins. Mijn opname kwam uiteindelijk aan, maar zo lang wachten was echt frustrerend. ᅵᅵ
TeÄ utrácÃm mnohem ménÄ
TeÄ utrácÃm mnohem ménÄ, protoÅŸe zůstatek mizà pÅÃliÅ¡ rychle. Dennà odmÄny bÜvaly lepšà a chybà mi staré bezplatné nabÃdky. ᅵᅵ
Jag spenderar mycket mindre nu eftersomâŠ
Jag spenderar mycket mindre nu eftersom saldot försvinner för snabbt! ᅵᅵ
Sekarang saya mengeluarkan jauh lebihâŠ
Sekarang saya mengeluarkan jauh lebih sedikit karena saldo habis terlalu cepat.
Khoản rút tiá»n cuá»i cùng cÅ©ng Äến
Khoản rút tiá»n cuá»i cùng cÅ©ng Äến, nhưng phải chá» lâu như váºy thá»±c sá»± rất khó chá»u. Phần thưá»ng hằng ngà y trưá»c Äây tá»t hÆ¡n và tÃŽi nhá» những ưu Äãi miá» n phà cÅ©!
Mi retiro finalmente llegó
Mi retiro finalmente llegó, pero esperar tanto tiempo fue realmente frustrante. Las recompensas diarias eran mejores antes y echo de menos las antiguas ofertas gratuitas.
Ultimamente os jogos parecem menosâŠ
Ultimamente os jogos parecem menos recompensadores e há rodadas vazias demais. ᅵᅵ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã