Alt i lejligheden, vand i hele badeværelset. Ulovlig vvb og el.
Alt i lejligheden beskidt, dør kan ikke lukkes til badeværelset..... Bare tilfældigt skruet på. Brusekabine rådden og for 3 måneder siden lovet udskiftning - ikke sket og vand står op omkring vaskemaskinen grundet afløb / læk fra bruseren - er den jordet? VVS kontaktet, og vvb ikke lovlig. Kontakter løse, virker ikke og ulovligt installeret udtag til køleskab. Ringeklokke virker ikke. Useriøst firma, ejer er kun til for penge. Gardin i råddent vindue var da bare mit problem, brugte 2 timer på at fjerne råd.
Ullerup kan jeg ikke anbefale, og burde i min egen optik kompenseres en måned.
Men flotteste mails og sms, uden noget bag.
Lad dem klare sig selv, for det gør man som lejer. Taget kontakt med yderligere instanser, da de jo gerne vil have penge, men nu må vi se om de gider noget. Iflg. Lejeloven er refusion for blandt andet vandlæk en gyldig refundering værd. Og refusion er på sin plads, juridisk hjælp er med over. Men Ullerup ikke kendt for penge retur og 2,7 på trustpilot...,.
Gælder Vimmelskaftet i Give. Ubehagelig samtale med ejer. Og optog samtalen. Ønsker man ikke og har han ikke ret tíl.
Trussel vil jeg ikke have især ikke med inf a og covid
Efter snak lidt bedre, men desværre er 3 måneder lang tid at vente. Det er muligt hvis jeg misligholdt, men det er ikke tilfældet.
Ja der er to sider af en sag,bap og nøgler. Betaler og opkræves restance....bap. I skal betale en restance, meñ finpudser det. I klarer jo jeres.,., Tak ullererup bræk service. Klamt i igen opkræver
Skal i selv se hvad man kan synes er rimeligt, forventer stadig en kompensation. Tror i burde overveje det. Men som en nabo udtaler - der sker ingen ændringer, nabogrunden kunne bruges til parkering så folk ikke holder på gaden. Der er tomt, og kun træer ud mod vejen.