企業情報

1. 不動産管理会社

当該企業による記述

Ullerup Ejendomsadministration tilbyder professionel ejendomsadministration til små og mellemstore udlejningsfirmaer og private udlejere i hele Danmark. Vores ejendomsportefølje er på ca. 3500 lejemål. Ullerup Ejendomsadministration tilbyder også professionel og tillidsskabende administration af Ejer- og Andelsbolig- foreninger.

2.0

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Svineri med udlejning

Ullerup har udlejet en garage på Nordborggade 29 i Aarhus desværre regner det ind i garagen. Så har de lovet mig et nedslag i prisen siden november og det kan de slet ikke finde ud af. Jeg får den ene forkerte regning efter den anden. Det endnu værre er at efter snart 5 måneder med forkerte regninger vil de ikke udmelde mig, selvom jeg har skrevet til dem jeg vil ud og ringet til dem. De laver ikke deres arbejde og snyder kunderne!!!

2026年2月16日
5つ星のうち1の評価

Jeg startede med at leje min garage…

Jeg startede med at leje min garage igennem et andet firma, som senere hen blev opkøbt af Ullerup Ejendomsadministration. Alt fungerede før, man blev svaret og der var god service, nu med de nye ejere (Ullerup Ejendomsadministration) er der ingen service at hente. Det er næsten 2 måneder siden jeg afleverede min nøgle til garagen. Jeg havde et depositum, som jeg har hørt absolut INTET til. Og heller ikke om de har modtaget nøglen. Jeg har ringet flere gange på deres nummer, der henvises til flere steder. Jeg har ringet i åbningstiden og selvom jeg ringer de 2 timer ud (som telefon-tiden i øvrigt varer) er der intet svar eller noget hjælp at hente hos nogen medarbejder. Jeg er fuldstædig utilfreds. Depositummet er næsten 3000kr. og det er bare for en garage.

2025年10月1日

Beboelse Nyvej Randers

Nu har jeg boet til leje hos påbøl ejdomme som har Ullerup ejendomsselskab som deres adminstraser er lige fraflyttet efter at have boet der i 16år . Maler Kirsten porse som maler lejlighederne for dem kan ikke anbefales man skulle ikke tro hun var maler overtapesere stikdåser og når man sætter tapet op under vinduer bliver det bare overlap ovenpå hinanden så det ligner noget der var løgn... Ikke noget med at skære det til så det passer.

Dertil skal der lige nævnes administrationen i Ullerup administrationen fuldstændig har tabt sutten og overhovedet ikke har styr på noget som helst... Vdr. Papir arbejde og informationer om rettigheder. HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!!!!!!!

2024年9月27日
5つ星のうち1の評価

Alt i lejligheden, vand i hele badeværelset. Ulovlig vvb og el.

Alt i lejligheden beskidt, dør kan ikke lukkes til badeværelset..... Bare tilfældigt skruet på. Brusekabine rådden og for 3 måneder siden lovet udskiftning - ikke sket og vand står op omkring vaskemaskinen grundet afløb / læk fra bruseren - er den jordet? VVS kontaktet, og vvb ikke lovlig. Kontakter løse, virker ikke og ulovligt installeret udtag til køleskab. Ringeklokke virker ikke. Useriøst firma, ejer er kun til for penge. Gardin i råddent vindue var da bare mit problem, brugte 2 timer på at fjerne råd.

Ullerup kan jeg ikke anbefale, og burde i min egen optik kompenseres en måned.

Men flotteste mails og sms, uden noget bag.

Lad dem klare sig selv, for det gør man som lejer. Taget kontakt med yderligere instanser, da de jo gerne vil have penge, men nu må vi se om de gider noget. Iflg. Lejeloven er refusion for blandt andet vandlæk en gyldig refundering værd. Og refusion er på sin plads, juridisk hjælp er med over. Men Ullerup ikke kendt for penge retur og 2,7 på trustpilot...,.

Gælder Vimmelskaftet i Give. Ubehagelig samtale med ejer. Og optog samtalen. Ønsker man ikke og har han ikke ret tíl.

Trussel vil jeg ikke have især ikke med inf a og covid
Efter snak lidt bedre, men desværre er 3 måneder lang tid at vente. Det er muligt hvis jeg misligholdt, men det er ikke tilfældet.

Ja der er to sider af en sag,bap og nøgler. Betaler og opkræves restance....bap. I skal betale en restance, meñ finpudser det. I klarer jo jeres.,., Tak ullererup bræk service. Klamt i igen opkræver
Skal i selv se hvad man kan synes er rimeligt, forventer stadig en kompensation. Tror i burde overveje det. Men som en nabo udtaler - der sker ingen ændringer, nabogrunden kunne bruges til parkering så folk ikke holder på gaden. Der er tomt, og kun træer ud mod vejen.

2024年12月1日

Hej Thomas
Beklager din oplevelse som du ved er der altid 2 sider af en sag og vi gør hvad vi kan.

Hold jer langt væk!!!

ALDRIG lej en bolig igennem Ullerup.

Det starter ud med at vi ringer til dem, og siger at vores vinduer og terrassedør er utæt, der kommer så en tømrer forbi og kigger, da der kommer vand ind når det regner... Han siger at vi hører fra ullerup, men vi hører intet i noget tid, så min kæreste ringer ind til dem igen.. Hvor der stadig ikke sker noget.

Og vi fik afsvide af udlejeren at vi godt ku regne med at få en god sjat penge tilbage fra den lejlighed vi boede i, Men efter mange måneder sker der ingen ting?
Så jeg ringer til dem, og hører hvad der lige sker, De påstår så at maleren og gulvmanden ikke har sendt noget endnu????

Nå tænker jeg, så må vi jo bare vente på at nogle får fingeren ud... Da vi så får mailen med hvad vi skal ha tilbage, skal vi ha 200kr tilbage, ud af 21000?? Vi fik afsvide af manden der så lejligheden sammen med os da vi flyttede ud, at der bare liiiige sku slibes gulv og pletmales? Hvor vi så skriver en mail til dem, og spørger hvad der lige er sket?

Så kan de ikke engang selv svare på det, Hold kæft hvor er det slatten...

HOLD JER VÆK FRA DEM!!!

2024年9月2日
5つ星のうち5の評価

Som udlejer har jeg oplevet en nem og…

Som udlejer har jeg oplevet en nem og venlig overgang til hjælp med administration af min udlejningsejendom og samtidig til en pris hvor det ikke kan svare sig at sidde med det selv. Kan varmt anbefales. Henrik Sørensen, Hema Ejendomsselskab Aps

2024年11月11日

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du vil dele din oplevelse med os og vi ser frem til mange års samarbejde

Dårlig service

D. 15 oktober. Der er så stadig ikke sket mere. Nu er det 4,5 mdr siden jeg fraflyttede lejligheden. Lyder underligt maleren er så længe om, at sende regningen. Har også bedt om at der blev ringet tilbage efter der skulle fulgt op på sagen. Dette er heller aldrig sket.

Har ringet for tredje gang for at rykke for flytteopgørelsen og hver gang er der er ny undskyldning og så høre man ikke mere. De skriver selv 6-8 på deres hjemmesiden, men det overholder de ikke.
Men generelt virkelig mangelfuld og billig lavet lejligheder. Hvis der går noget i stykker bliver det ikke lavet og viceværten svare aldrig. Kan ikke anbefales at leje lejligheder ved det firma.

2024年9月26日

Hej Annette
Tak for din mail. Jeg er selvfølgelig ked af at du ikke mener du har fået den hjælp du skal have. Men desværre er håndværkerne blevet længere om at fremsende regningerne for deres arbejde. Vi rykker alt det vi kan så vi kan få flytteopgørelsen afsluttet.

Enormt dårlig service..

Enormt dårlig service... Vi er nu på 2. uge uden varmt vand...
Og det er ikke det eneste problem vi har haft med "dem"
Der går flere uger før der sker noget. Tårn høje A/C udgifter, ikke styr på noget i administrationen

2024年5月1日

Hej Anna
Beklager meget din oplevelse. Vi gør som sagt hvad vi kan. Der har som du ved været VVS ude på ejendommen af flere omgange.
Men vi gør virkelig hvad vi kan.
Ullerup Ejendomsadministration.

5つ星のうち1の評価

Synd i ikke er mere kritiske i hvem der…

Synd i ikke er mere kritiske i hvem der hyrer jer til udlejning. For så kunne kritikken nå rette ejermand. I står for en bolig i tønnesgade i Vejle som er under al kritik. Skimmelsvamp i det meste af lejligheden som bare males over ved nye lejere. Og står nu i en situation hvor der igennem 7 år er betalt alt for meget El, og bøvler nu med at få nogle penge retur. Alt trækkes i langdrag. Det er lige en sag for avisen, så andre kan blive gjort opmærksom på hvad de lejer.

2023年10月17日

ullerup.nu からの回答

Hej Karina vi er ked af det du føler og de oplevelser du har haft, men der er jo to sider af samme sag.
Vi gør hvad vi kan, men vi har jo også nogle regler og love vi skal overholde.

5つ星のうち5の評価

Paabøl Ejendomme kan varmt anbefale Ullerup Ejendomsadministration

Paabøl Ejendomme har med stor tilfredshed samarbejdet med Ullerup Ejendomsadministration i over 15 år. Deres ekspertise og dedikation til alt det administrative, herunder bogføring og lejerkontakt, har været en afgørende faktor i vores partnerskab. Uanset opgavens størrelse har Ullerup Ejendomsadministration altid stillet sig til rådighed med professionel assistance. Deres arbejde er blevet udført med enestående kvalitet, og vi har haft en gnidningsfri oplevelse gennem hele forløbet. Vi kan uden tøven anbefale Ullerup Ejendomsadministration til andre virksomheder – deres pålidelighed og evne til at tackle enhver udfordring er bemærkelsesværdig.

2023年9月5日
5つ星のうち1の評価

Useriøs håndtering af henvendelser fra…

Useriøs håndtering af henvendelser fra lejere. Kontoret er ikke serviceminded og kontrakterne er uklare. Når lejemålet opsiges er det uklart hvilken dato lejemålet i realiteten er opsagt. Jeg har i en uge nu forsøgt at få en reel dato og svar på om jeg må bruge egen maler.

2023年8月15日

Hej Cecilie
Vi er kede af din oplevelse, men vi er et administrationsselskab og derfor skal alle henvendelser lige over udlejer og godkendes.
Dette tager nogle gange lidt tid.
Vi tager din henvendelse videre og vil se om der noget vi kan gøre for at sådanne henvendelser fremover kan gå hurtigere.

5つ星のうち1の評価

Viceværten Martin truer sine lejere og…

Viceværten Martin truer sine lejere og beskylder dem for ting som han ingengang ved noget om. Har sendt ham flere beskeder med at ting i lejeligeheden ikke virker hvor jeg ik har fået svar tilbage nul stjerner

2023年1月1日

Hej Tobias
Vi har i vores firma ikke ansat en vicevært. Vi er kun et administrationsselskab.
Men vi tager din henvendelse videre til de samarbejdspartnere vi har således dette ikke sker.

Ubehagelige Medarbejdere.

Ubehagelige Medarbejdere.

De forstår absolut intet. Ingen styr på deres tal etc.
Desværre er de gode medarbejdere væk? i wonder why, når virksomheden er så dybt uagtsom og kvalitetsmæssigt ringe. Selv DSB har langt bedre kvalitet - det siger en del, hvis administrationen ikke forstår den:))

2023年2月13日

Hej Thor
Vi beklager din oplevelse, men vi er blot et administrationsselskab, som skal have tingene godkendt af udlejerne, så derfor tager tingene nogen gange lidt længere tid.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。