Det Àr andra gÃ¥ngen inom loppet av en mÃ¥nad som jag anlitat Ungdomskraft. Proffsiga, tillmötesgÃ¥ende, starka och snabba pÃ¥ att utföra uppdraget. Ungdomskraft Àr min förstahandsval nÀr jag behöver hjÀl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Busenkelt att boka! Kontaktade Ungdomskraft på fredagen, och på måndag fm kom två toppenkillar och forslade bort allt på nolltid. Supersmidigt! Kommer helt klart att anvÀnda tjÀnsten igen framöver.
Trevliga killar och de jobbade bra och fick med allt som vi ville bli av med. Har haft med dom att göra vid ett annat tillfÀlle (en förening) och de var proffsiga och gav bra service. Kan varmt rek... ãã£ãšèŠã
Ni Àr fantastiska. Ni fixade flytt av ett hopplöst stort skÃ¥p frÃ¥n en grannvilla in till oss. Det var hÃ¥rt slit i vÀrmen men ni fick skÃ¥pet pÃ¥ plats och min handikappade makes vardagsliv blir nu lÀtta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ungdomskraft Àr framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. VÃ¥r affÀrsidé Àr tydlig, att hjÀlpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och dÀrmed namnet â Ungdomskraft. Vi hjÀlper bÃ¥de privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det Àr att bli av med gamla soffan eller sÀtta upp en whiteboard pÃ¥ kontoret sÃ¥ finns vi hÀr. Sedan vÃ¥ren 2022 finns vi Àven i Göteborg med samma mÃ¥l som i Stockholm, fÃ¥ ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjÀnster i Göteborg. Vi sysslar Àven med företagsbemanning och idag Àr vi nÀrmare 40 heltidsanstÀllda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjÀnster.
Ungdomskraft
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- Oavsett uppdrag!
- Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strÀvar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Blir inte bÀttre!
BestÀllde bortfraktning av en soffa vid 11 tiden. Vid 17 tiden var dem hÀr och hÀmtade. VÀldigt trevliga killar! VÀldigt trevlig kundtjÀnst! Blir inte bÀttre
Rekommenderas varmt!
Smidigt att boka. Snabb service. Bra kommunikation. VÀl utfört arbete. Trevlig personal. PrisvÀrt. Rekommenderas varmt!
Jag Àr mycket nöjd.Trevligt bemötande
Jag Àr mycket nöjd.Trevligt bemötande, meddelade att dom var på vÀg, snabba o effektiva.
Rekommenderar verkligen att anlita dom.
Trevlig bemötande
Trevlig bemötande, snabba, noggranna med att skydda möblerna. Trots det blev det ett litet mÀrke på bÀddsoffans armstöd.
Proffsigt jobb trevligt bemötande!
Proffsigt jobb trevligt bemötande!
Allt funkade perfekt.
Supernöjda
Sms dagen innan och 1 tim innan de kom, mkt uppskattat. 2 unga mÀn, gjorde jobbet snabbt, snyggt och smidigt.
Tung barnsÀng/ madrass och stor 5 sits soffa, matta mm flyttades frÃ¥n city till MÀlaröarna. BÃ¥de avsÀndare och mottagare Àr jÀttenöjda och vi ska absolut rek er. Bra med Rutavdrag oxÃ¥. Kommer absolut att anvÀnda er i framtiden. Glad Valborg ð¥ð
Enkelt att boka och smidiga att anvÀnda
Enkelt att boka, kommunikativa om nÀr dom anlÀnder och om det blir förseningar, supertrevliga på telefon och snabba vid hÀmtning! Inget krångel, bara hjÀlpsamma! VÀl vÀrda pengarna
Mycket trevliga hjÀlpsamma killar.omâŠ
Mycket trevliga hjÀlpsamma killar.om jag behöver mer hjÀlp kommer jag kontakta ungdoms kraft igen.stor eloge till killarna.
Trevliga och snabba
De ringde och förvarnade innan att de skulle vara på plats i om 20 minuter. Bra att veta för då kunde jag förbereda.
Supertrevliga och snabba.
Kommer definitivt att anlita företaget igen
Snabb och smidig process frÃ¥n bokningâŠ
Snabb och smidig process frÃ¥n bokning till slutleverans samt trevliga och hjÀlpsamma medarbetare. JÀttenöjd ð
Mycket duktiga och trevliga killar
Mycket duktiga och trevliga killar. Ska verkligen rekommendera er.
Inget att klaga på
Inget att klaga på. Artiga och professionella.
2 trevliga grabbar gjorde jobbet lugntâŠ
2 trevliga grabbar gjorde jobbet lugnt och snabbt. 2a gången på kort tid jag anvÀnder Ungdomskraft, jag Àr mycket nöjd. Högsta betyg från mig.
Trevliga och artiga pojkar
Trevliga och artiga pojkar.
Gick fort och lÀtt!
Toppen!
Bra bokning. Bra kommunikation. Trevliga killar som hÀmtade mina tunga sÀngar. Tack!
VÀl utfört arbete
VÀl utfört arbete. Trevliga och flexibla. Fick hjÀlp att transportera en mÀngd tyngre möbler. Allt gick vÀldigt smidigt. Stort tack! rekommenderar!
Enkel bokning och utmÀrkt utförande
Enkel och tydlig bokning. Trevliga och duktiga ungdomar som klarade av att manövrera ut min stora och otympliga soffa ur min lÀgenhet.
Snabb och bra service
Två killar som var mkt trevliga och gjorde ett bra jobb. Och vÀldigt bra mailkontakt med Malin. Helt enkelt bra service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã