レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Uniclub! Lige fra start har deres service været helt i top. De stod til rådighed på alle tidspunkter og svarede hurtigt hver gang, jeg havde spørgsmål – det gav virkelig en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastiske! Uniclub sørger for at man føler sig tryg i den store og svære process af, at gennemgå ansøgning og forberedelse til at læse på et udenlandsk universitet. I mit eget forløb sørgede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Selvom jeg endte med ikke at tage sted alligevel, vil jeg varmt anbefale Uniclub til alle universitetsstuderende, der vil tage et semester i udlandet som freemover. Deni gav mig den bedste servic... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun give UniClub mine varmeste anbefalinger! Fra start til slut har jeg oplevet en kundeservice, der er udover det sædvanlige. Deni og Jonathan er utroligt hurtige til at svare, men vig... もっと見る

企業情報

1. 教育コンサルタント
  2. 交換留学生機関
  3. 学生進路指導室

当該企業による記述

We help students with exchange and study abroad — and we work to make it the best and most rewarding experience of their lives 🌍📚 Uniclub is a study abroad advisory service that helps students find and apply to universities around the world — completely free of charge. We partner with over 60 universities in more than 30 countries, and our job is to guide you from the first idea to the moment you're sitting in a classroom abroad. The best part? You pay nothing. Our partner universities pay us, so our guidance is 100% free for you as a student. We help students use the grants and funding they're already entitled to — SU, CSN, Lånekassen, BAföG, DUO, and CROUS — to fund their time abroad. Most students don't even know this is possible, and that's exactly why we exist. We find the right university, help with the application, and make sure the practicalities are taken care of — so you can focus on the experience.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Meget hjælpsomme

Meget hurtige svartider og altid hjælpsomme, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Man føler sig virkelig i trygge hænder, og de hjælper med alt, hvad man har brug for.

2025年8月9日

Tak for de fine ord, Amanda 🥹

5つ星のうち5の評価

Men hvorfor lige Uniclub?

Selvom det kan føles ret uoverskueligt at tage det første skridt mod udveksling som freemover, har Uniclub fuldstændig styr på processen og kan guide én hele vejen. Uden gebyr!

Jeg var så heldig at have Deni som min kontaktperson. Han var tålmodig, hurtig til at svare, og god til at skabe overblik. Meget vigtigt for mig, som stillede uendelig mange spørgsmål undervejs. Det gav mig ro og gjorde hele forløbet langt nemmere at navigere i.

Hvis du overvejer udveksling som freemover, kan jeg kun anbefale dig at gøre det sammen med Uniclub. Særligt hvis du, som mig, værdsætter, at nogen har styr på detaljerne og hjælper dig med at holde overblikket.

2025年3月25日

Uniclub からの回答

Tusind tak for din feedback David, det sætter vi stor pris på!

5つ星のうち5の評価

Uniclub kan virkelig anbefales!

Uniclub kan virkelig anbefales - det hele har bare spillet!

Jeg havde altid troet, at det ville være besværligt og uoverskueligt at arrangere udveksling uden om mit studie på CBS – men den forestilling blev hurtigt gjort til skamme. Jeg brugte Uniclub til at arrangere mit ophold på UAB i Barcelona, og det har ærligt talt været en af de mest problemfrie og positive oplevelser, jeg har haft i en studierelateret sammenhæng.
Særligt Deni har hjulpet mig med alt fra optagelsesprocessen til legatansøgninger og har givet konkret, brugbar feedback, når det var nødvendigt. Og jeg var også postivt overrasket, som mange andre, ift. respons tiden. Deni svarede nogen gange på beskeder på under et par minutter, selv sent ud på aftenen eller i weekenden, og jeg har aldrig ventet mere end 30 min på et svar. Det har givet en kæmpe tryghed at vide, at man altid kunne få hurtig sparring og hjælp, når man stod i noget ukendt. Servicen har været helt i top – altid med god energi, hjælpsomhed og en positiv attitude!

2025年7月28日

Tak Marcus!

Uniclub - Game changer til udveksling i Barcelona

Jeg brugte Uniclub til at arrangere min udveksling til Barcelona, hvor Deni Isic var min vejleder – og det var en virkelig god oplevelse. Jeg følte mig taget i hånden gennem hele forløbet, og Deni svarede bogstaveligt talt på beskeder og mails inden for to minutter – selv i weekender, ferier og om aftenen, hvilket virkelig overgik mine forventninger. Servicen var helt i top, altid med hjælpsomhed, god energi og positivitet. Kæmpe anbefaling til andre, der overvejer udveksling til Barcelona gennem Uniclub!

2025年6月15日
5つ星のうち5の評価

Mine varmeste anbefalinger går til…

Mine varmeste anbefalinger går ubetinget til Uniclub og det fantastiske team bag!

Især vil jeg fremhæve Deni, som har været helt uundværlig. Han svarer altid lynhurtigt – selv en søndag aften! Hans hjælpsomhed har været afgørende for, at jeg har kunnet stable mit udvekslingsophold i Barcelona på benene.

Jeg var selv i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet skulle afsted, men her mærkede jeg en ægte forskel. Deni behandlede ikke Uniclubs service som ren forretning; i stedet for at presse mig, var han der bare for at lytte og besvare alle mine spørgsmål.

Så hvis du overvejer et udvekslingsophold, er Uniclub uden tvivl den partner, du skal vælge!

2025年6月10日
5つ星のうち5の評価

UniClub har min varmeste anbefaling

UniClub har gjort det muligt for mig at komme på udveksling i Barcelona.

På mit universitet er der få pladser og hård konkurrence, så uden UniClub var det aldrig blevet en realitet. Jeg har haft den samme kontaktperson hele vejen (tak Deni!), og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål hurtigt og med oprigtig interesse - selv søndag aften.

De har stået for alt det praktiske og gjort det hele enormt overskueligt. Jeg skulle bare vælge fag, betale til universitetet og søge bolig. Deres hjælp har ovenikøbet været gratis, og de har guidet mig til både legater og udlandsstipendium, som nu dækker det meste af opholdet. Det har været en tryg og rar proces, hvor jeg har følt mig set og hjulpet. Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig havde haft overskud til det her uden dem.

UniClub fortjener den største anbefaling.

2025年6月2日

Uniclub からの回答

Hvor er det dejligt at læse at du har haft en skøn oplevelse med dit kommende ophold til Barcelona ☀️ Tak for de fine ord!

De varmeste anbefalinger til Uniclub

Jeg har haft en virkelig ualmindelig god oplevelse med Uniclub i forbindelse med hele ansøgningsprocessen i Barcelona. Jeg stod i en situation, hvor jeg desværre ikke kom ind gennem mit universitet, men Uniclub hjalp mig hele vejen igennem som freemover, både med ansøgning, kontakt til universitetet og alle de praktiske ting undervejs.

Der har hele tiden været hurtig og personlig support fra Deni, og jeg har følt mig tryg i processen. Jeg glæder mig enormt meget til at starte mit udlandsophold på UAB.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger, hvis man drømmer om at læse i udlandet, men ikke ved, hvordan man skal gribe det an.

2025年6月2日

Uniclub からの回答

Tak for dine fine ord, Julie! God vind under de spanske (lidt varmere) himmelstrøg 🇪🇸

5つ星のうち5の評価

UniClub - en virksomhed uden lige!

Jeg kontaktede UniClub, da jeg ønskede at tage på studieophold til USA, men mit eget universitet ikke havde så mange partnere i USA, der havde fokus på netop de fag jeg ønsker at følge.
Jeg fik hjælp og vejledning af Deni og er nu klar til at drage mod San Diego State University, hvor mange af mine udgifter allerede er dækket gennem udlandsstipendium og legater. KÆMPE anbefaling herfra:))

2025年5月15日

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp fra Deni – hele vejen igennem!

Jeg har haft den bedste oplevelse med Uniclub – især takket være Deni, som har været en kæmpe støtte gennem hele processen med mit udvekslingsophold som free-mover.

Fra første samtale var Deni imødekommende, ærlig og enormt hjælpsom. Han guidede mig trygt gennem alt fra fagvalg og ansøgningsfrister til praktiske detaljer omkring universiteterne i diverse lande herunder specielt USA. Når jeg havde spørgsmål, svarede han hurtigt og tydeligt – altid med en positiv energi.

Det er tydeligt, at han brænder for at hjælpe studerende med at få den bedst mulige oplevelse i udlandet. Jeg følte mig set og taget seriøst hele vejen, og det har gjort en stor forskel.

Hvis du overvejer at tage på udveksling, så kan jeg kun anbefale Uniclub!

2025年5月30日

5/5 herfra

5/5 herfra. Jonathan og Deni gør et godt arbejde. Alt efter fra om det er udveksling eller visum, så er der ingen dumme spørgsmål! Kæmpe anbefaling herfra :)

2025年5月13日

Tusind tak Davud!

Vildt hurtig respons

Uniclub er super hjælpsomme og ved alt om det at søge som freemover. De har enorm hurtig respons hvis man skriver til dem over deres chat på hjemmesiden

2025年5月2日

Vores fornøjelse - God rejse! 🛫

Fantastisk hjælp til udveklingsophold

Uniclub har gjort min udvekslingsproces super nem og overskuelig, faktisk over al forventning. Må indrømme jeg var lidt skeptisk i starten, da det lød for godt til at være sandt. Men det har virkelig været en dejlig nem proces. De har været hurtige til at svare på spørgsmål og virkelig hjælpsomme hele vejen. Jeg følte mig tryg og godt guidet gennem alt fra ansøgning til praktiske detaljer. Kan klart anbefales til alle, der skal på udveksling!

2025年4月26日

Kanon - Det varmer virkelig at høre, Oliver. Skulle det være en anden gang 😎

5つ星のうち5の評価

Deni fra Uniclub har upåklageligt…

Deni fra Uniclub har upåklageligt hjulpet os fra start til slut i indskrivelsen på universitet ULACIT i Costa Rica.

Altid hurtige svar og god service!

Fem stjerner herfra

2025年4月25日

Jacob - Det var vores fornøjelse at hjælpe dig afsted. Pura Vida! 🇨🇷

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Uniclub, som har hjulpet mig med at forberede min kommende udveksling til Barcelona. Hele processen har været utrolig professionel og nem, og jeg har følt mig godt guidet og støttet fra start.

En stor tak til Deni, som har været ekstremt hjælpsom. Deni har svaret på alle mine spørgsmål hurtigt og grundigt og har virkelig gjort alt for at sikre, at jeg har haft al den information, jeg behøver, før jeg rejser. Hans venlighed og professionelle tilgang har gjort det hele meget lettere for mig.

Jeg ser frem til min udveksling og føler mig tryg ved at have Uniclub som støtte i baggrunden. Jeg kan klart anbefale Uniclub til andre, der overvejer at tage på udveksling!

2025年4月4日

Uniclub からの回答

Vi bukker og tager hatten af for de fine ord, Peter. Vi ønsker dig en god rejse og Hasta Luego! 🇪🇸

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。