レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Uniclub! Lige fra start har deres service været helt i top. De stod til rådighed på alle tidspunkter og svarede hurtigt hver gang, jeg havde spørgsmål – det gav virkelig en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastiske! Uniclub sørger for at man føler sig tryg i den store og svære process af, at gennemgå ansøgning og forberedelse til at læse på et udenlandsk universitet. I mit eget forløb sørgede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Selvom jeg endte med ikke at tage sted alligevel, vil jeg varmt anbefale Uniclub til alle universitetsstuderende, der vil tage et semester i udlandet som freemover. Deni gav mig den bedste servic... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun give UniClub mine varmeste anbefalinger! Fra start til slut har jeg oplevet en kundeservice, der er udover det sædvanlige. Deni og Jonathan er utroligt hurtige til at svare, men vig... もっと見る

企業情報

1. 教育コンサルタント
  2. 交換留学生機関
  3. 学生進路指導室

当該企業による記述

We help students with exchange and study abroad — and we work to make it the best and most rewarding experience of their lives 🌍📚 Uniclub is a study abroad advisory service that helps students find and apply to universities around the world — completely free of charge. We partner with over 60 universities in more than 30 countries, and our job is to guide you from the first idea to the moment you're sitting in a classroom abroad. The best part? You pay nothing. Our partner universities pay us, so our guidance is 100% free for you as a student. We help students use the grants and funding they're already entitled to — SU, CSN, Lånekassen, BAföG, DUO, and CROUS — to fund their time abroad. Most students don't even know this is possible, and that's exactly why we exist. We find the right university, help with the application, and make sure the practicalities are taken care of — so you can focus on the experience.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Topprofessionelle og hjælpsomme

Jeg har været i kontakt med Deni fra uniclub angående selv at ansøge om udvekslingsophold på min bachelor. Trods stor forvirring om hele processen, tager uniclub en i hånden og forklarer det på bedste vis angående hvilke ansøgningsprocesser man skal have styr på og hvilke deadlines der er gode at holdes. Jeg har fået hjælp til hvilke fag jeg kan få merit for på min uddannelse, at slippe for en dyr engelsksprogtest, hvordan jeg søger ind, legater osv. I det hele taget er de super professionelle omkring processen og gør en tryg i de valg man tager. De svarer med det samme, er gennemskuelige og virkelig rare og hjælpsomme! Kan anbefales til alle der søger udveksling udenom studiet:)

2025年2月19日

Jeg kan varmt anbefale Uniclub

Jeg kan varmt anbefale Uniclub! Jeg har haft fornøjelsen af Deni, som med sin store ekspertise og hurtige svar har gjort hele processen som freemover nem og overskuelig. Han har været en uvurderlig hjælp, uanset om det gjaldt bolig, legater eller generelle spørgsmål. Alt har føltes trygt og professionelt, og jeg er virkelig glad for oplevelsen. Hvis du overvejer et semester i udlandet, er Uniclub et oplagt valg!

2025年2月19日

Exceptionel service

Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp fra Deni, og servicen var helt i top! Han svarer lynhurtigt på beskeder og står altid klar til at hjælpe – uanset om det gælder bolig, legatansøgninger eller bare generelle spørgsmål. Hele processen føles tryg og overskuelig, og man er aldrig overladt til sig selv.
5 stjerner herfra! 👏🏼✨

2025年2月15日

Gør udveksling nemt!

Jeg er virkelig glad for den hjælp, jeg har fået fra Deni hos Uniclub! Hele processen med at komme på udveksling har været meget mere overskuelig takket være hans vejledning. Han svarer hurtigt og præcist på alle spørgsmål – lige fra hvordan de forhandler TOEFL-test væk til legatmuligheder og boligmuligheder. Hans indsigt og engagement har gjort en stor forskel, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen. Hvis du overvejer at tage afsted som freemover, kan jeg varmt anbefale Uniclub!

2025年2月12日

Uniclub からの回答

Hej Malou! Tak for de fine ord - Vi er super glade for at kunne hjælpe dig godt på vej - Vi ønsker dig en fantastisk rejse ✈️

5つ星のうち5の評価

En kæmpe anbefaling til Uniclub!

Deni fra Uniclub har været en uundværlig hjælp i min proces med at komme afsted på udveksling! Han er altid klar til at besvare mine spørgsmål om alt fra processen og budgetter til legatansøgninger. Jeg er virkelig imponeret over, hvor hurtigt svar man får, og den høje standard af service, han leverer. Jeg kan varmt anbefale Uniclub, hvis du overvejer at rejse som freemover til et andet land – de gør hele processen meget lettere!

2025年2月11日

Tak Amalie! Det varmer! ☀️

Virkelig hjælpsomme!

Uniclub er super hjælpsomme, tilgængelige og en kæmpe anbefaling hvis man skal på udveksling!

2025年2月5日

Det er os der takker, Katinka! 🙏

Exceptional service

They help with every detail when studying abroad. It’s made so easy when uniclub is helping. They provide service almost 24/7 it’s incredible.

2025年2月4日

Thanks Jacob!

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en virkelig positiv…

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Uniclub, som jeg brugte til mit studieophold i Sevilla. Jeg har haft Deni som vejleder, og han har været en stor hjælp gennem hele forløbet. Han har altid været super hurtig til at svare på spørgsmål og har gjort det hele meget nemt for mig. Deni har været god til at hjælpe mig igennem de forskellige ting og har sørget for, at jeg følte mig godt forberedt til studieopholdet. Uniclub har virkelig gjort min rejse til Sevilla nemmere. Jeg kan klart anbefale både Uniclub og Deni som vejleder til alle, der overvejer et studieophold i udlandet!

2025年1月2日

Muchas Gracias, Cecilie! 💃🏻 God rejse 🇪🇸

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service fra Uniclub.

Fantastisk service fra Uniclub.
Jeg blev hjulpet igennem hele processen som freemover, hvilket sparede mig utrolig mange timers arbejde. Endda gratis! Deni som vejleder kan varmt anbefales, han er professionel og står altid til rådighed. Jeg var sku aldrig kommet afsted på udveksling uden denne hjælp!

2025年1月23日

Hej Lukas - skulle det være en anden gang! Tak for de fine ord

Virkelig god oplevelse

Uniclub, og specielt Deni, gjorde min venindes og min egen udvekslingsproces så overskuelig og forståelig, på trods af, at vi opfattede freemover som en besværlig retning. Uniclub har altid stået til rådighed, når vi havde spørgsmål eller været forvirret.

Vil anbefale alle at tage en snak med Uniclub, hvis de overvejer at søge udveksling som freemover. Selv hvis processen ser dyr og besværlig ud, så hjælper de med at bane vejen.

2025年1月9日

Uniclub からの回答

Det er nemlig lige dét! Udveksling behøves nemlig ikke at være besværligt. Det er vi glade for - God rejse! 🛫

5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt Uniclub til at arrangere…

Jeg har brugt Uniclub til at arrangere mit semester i Spanien som freemover med Deni som vejleder. Jeg har oplevet super kompetent hjælp og generelt blev processen gjort meget enkel. Deni stod altid til rådighed til at besvare spørgsmål og holde kontakten med værtsuniversitetet. Kan helt sikkert anbefale at bruge Uniclub hvis man gerne vil på udveksling, og frygter at det er svært som freemover - for det er ikke så bøvlet som universiteterne får det til at fremstå :)

2025年1月8日

Hej Sandra - Det er nemlig ikke så bøvlet! God rejse! 🛳️

5つ星のうち5の評価

Fantastisk hjælp til udvekslingsophold!

Vi kan varmt anbefale Uniclub efter en super positiv oplevelse som freemovers til Paris. Vi frygtede, at processen ville være bøvlet og kompliceret, men Deni, vores vejleder, gjorde det hele nemt og overskueligt.

Deni var altid tilgængelig med hurtige svar, klar vejledning og gjorde selv komplekse ting lette at forstå. Uden hans hjælp var vi nok aldrig kommet i mål så smertefrit.

Hvis du overvejer udveksling som freemover, er Uniclub et oplagt valg – professionel hjælp hele vejen. Tak til Uniclub og især Deni!

2025年1月2日

Merci Beaucoup for de fine ord Emilie! 🥖🇫🇷

Semester i Barcelona med Deni som vejleder

Jeg har brugt Uniclub i forbindelse med mit kommende semester i Barcelona, og det har været en virkelig positiv oplevelse.

Deni har været min vejleder gennem hele processen, og hans enorme ekspertise og evne til at skabe overblik har gjort alt nemt og overskueligt.
Der har altid været hjælp at hente, uanset hvad – med hurtige svar på de mange spørgsmål, der kan opstå, når man er helt ny på området. Hele processen har derfor føltes tryg.

Jeg kan varmt anbefale Uniclub til alle, der overvejer et semester i udlandet!

Gracias Lærke, det varmer! ☀️🌎

Stor anbefaling af Uniclub

Jeg har været utrolig tilfreds med Deni og Uniclub. Hjælpen har været fremragende, svarene hurtige, gode og præcise. Der var altid hjælp at hente, uanset hvad jeg havde brug for. Stor anbefaling herfra!

Selv tak, Emil! 🙏

5つ星のうち5の評価

Freemover er slet ikke så bøvlet som universiteterne får det til at fremstå!

Jeg kan virkelig anbefale at søge som freemover gennem Uniclub!

Jeg synes ikke Aarhus Universitet tilbød særlig mange rejsedestinationer i Spanien på medievidenskab, men det kan jeg lige love for at Uniclub gør. Bare alene i Spanien forhandler de med 6 fede universiteter - min veninde og jeg har valgt Sevilla.

Vores vejleder har været Deni og han har altid været hjælpsom og svarer på vores mange beskeder lynhurtigt. Han har løbende sendt informationer fra værtsuniversitetet og huskede os på deadlines gennem hele processen. Jeg fornemmer vi har fået en del mere hjælp, end mange af vores veninder har fået, som skal på udveksling gemmen AU.

Jeg er i hvert fald tryg i at tage af sted til Sevilla gennem Uniclub, jeg glæder mig så meget til at skulle af sted - 10/10 herfra

2024年6月3日

Uniclub からの回答

Muchas, muchas gracias for de super fine ord Mathilde! Det var med glæde. Nyd endelig Spanien! 🇪🇸

Super god vejledning

Jeg havde Deni som vejleder under min forberedelse til et udlandssemester, og det kan jeg kun snakke godt om. Super engageret og hurtig samt dygtig til at besvare de 1000 spørgsmål jeg har haft - så mange tak for støtten :)

Uniclub からの回答

Hej Carolin! Vi håber du blev 1000 spørgsmål klogere på udveksling - det var en fornøjelse. God tur! 🌎

Udveksling Melbourne

Jeg skal på udveksling til Melbourne, hvilket er blevet muligt med den hjælp, jeg har fået fra Uniclub. Det kan være ret besværligt at finde ud af, hvad man skal gøre, og i hvilken rækkefølge, når man søger som freemover, men hele processen har været super nem med hjælp fra Uniclub og Deni, der altid er hurtig til at svare eller løse de udfordringer, der måtte opstå. En stor anbefaling herfra!

2024年12月8日

Uniclub からの回答

Hej Lukas - Det er os der takker. Vi håber du får en fantastisk tur til Melbourne 🇦🇺🦘

5つ星のうち5の評価

Jeg skal på udveksling til Melbourne

Jeg skal på udveksling til Melbourne, og det kan jeg vidst takke UniClub for.

Jeg søgte oprindeligt gennem AU, men kom desværre ikke ind. Derfor valgte jeg at tage chancen som freemover, selvom jeg havde hørt, at det kunne være svært.

Til min store overraskelse har det på ingen måde været besværligt – ikke med UniClub's hjælp.
Deni, som har været min vejleder, har været utrolig hjælpsom og han svarer altid hurtigt. Han har guidet mig igennem alt, lige fra valg af fag, til studieansøgning, legat ansøgning og ikke mindst hjulpet med de mange spørgsmål, jeg har haft undervejs. Jeg kan varmt anbefale UniClub!

2024年10月7日

Uniclub からの回答

Udveksling behøves nemlig ikke være besværligt! Vi er super glade for de fine ord - god rejse til Melbourne! 🦘🇦🇺

Meget hjælpsomme!

Jeg har fået super god hjælp af Uniclub tilpasset lige netop min situation! De gav mig en god og grundig feedback på den legatansøgning jeg havde skrevet, og snakker med en det sted i processen man er. Rigtig stor hjælp, og lige det gode skub man kan have brug for :)

2024年9月18日

Hej Sofie, det var en fornøjelse. God rejse! 🛫

5つ星のうち5の評価

Søge visum til PhD i australien

Jeg har taget brug af Uniclub til at søge visum til en PhD i Australien. Hele min oplevelse har været fantastisk. Deni har hjulper mig med at gøre ansøgningsprocessen mere overskuelig og konkret. Hans responstid er imponerende, og jeg har følt mig hjulpet hele vejen igennem. Det har betydet meget at kunne få hjælp af sådan en kompetent og venlig person. Jeg vil stærkt anbefale Uniclub!

2024年8月30日

Uniclub からの回答

Hej Rikke, hvor dejligt at høre at du har følt dig hjulpet og tryg hele vejen igennem! Hav et fantastisk PhD ophold i Melbourne! 🇦🇺

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。