UniekeManchetknopen.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Door een technische fout was mijn bestelling vertraagd. Contact opgenomen met klantenservice. Werd super vriendelijk te woord gestaan en dacht meteen mee in oplossingen. Als oplossing werd mijn bestel... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Betaald, volgens website op voorraad en voor 17 besteld zelfde dag verzonden. 3 dagen later nog niets. Herhaaldelijk gebeld naar gedeelde nummer, alleen maar voicemail. Email: geen response. Lijkt gh... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Manchetknopen besteld en betaald, maar die werden nooit verzonden. Meerdere mails gestuurd en nooit een antwoord gekregen. update: na het schrijven van een review namen ze contact op en hebben ze een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We ordered some microphone-shaped cufflinks for the masters of ceremonies at our wedding. The cufflinks were delivered quickly, are of high quality and look exactly like the picture on the website. Th... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

Klantgericht en snelle reactie

Ik had in eerste instantie de manchetknopen niet tijdig ontvangen. Ik heb contact opgenomen met Roland en hij heeft aangeboden de manchetknopen te willen brengen. Dat is heel aardig! Ik heb ze nu ontvangen en ben er blij mee.

2025幎2月12日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち4の評䟡

Alsnog ontvangen

In 1e instantie de manchetknopen niet ontvangen. Kennelijk was er bij PostNL iets niet goed gegaan. Inmiddels zijn ze binnen en is alles in orde.

2025幎1月27日
自発的なレビュヌ

Uitstekend!

Prima product, zeer attente hulp toen zending te laat dreigde te worden ontvangen. Een voorbeeld voor hoe een webwinkel toch persoonlijke service kan geven. Zeer aan te bevelen!

2025幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Manchetknopen gekocht

Manchetknopen gekocht voor speciale gelegenheid, de volgende dag een mail ontvangen dat het pakket verstuurd zou zijn. Op de website staat vermeld dat de pakketten meestal met een dag geleverd worden. Een week verder en nog niks ontvangen, echter wel de vraag om een review achter te laten, dus bij deze. Wellicht komen de knopen nog aan, helaas is de gelegenheid waarvoor ze bedoeld waren al achter de rug.

2024幎12月30日

Fantastische service

Mooie manchetknopen ontvangen van Roland. Ondanks dat de levering niet helemaal op rolletjes verliep, heeft Roland dat meer dan goed gemaakt door heldere communicatie en goede service om ervoor te zorgen dat de manchetknopen op tijd binnen waren.

2024幎12月10日

Aanrader!

Goede kwaliteit en bovenal een goede klantenservice! Mijn pakketje kwam een dag later aan dan in eerste instantie verwacht wegens de feestdagen en drukte bij de postbezorgdiensten en uniekemanchetknopen was direct bereid mij te helpen en mee te denken!

2024幎12月15日
5぀星のうち1の評䟡

Niks gekregen.

Niks gekregen.
Il heb een bericht van PostNL gehaddat ze het pakket in mijn brievenbus zou hebben geleverd. Om 10.41, 18-12-24. Maar anadere pakketten wel, maar dit niet.
Het was voor een geschenk,
Eerst, vertaagd en dan niet opgelevard.

2024幎12月10日

Geweldige leverancier

Geweldige leverancier! Ik had een bestelling gedaan voor mijn trouwerij, maar PostNL had mijn pakje niet geleverd. Ik nam contact op en Roland heeft mij heel snel geholpen, waardoor ik nog op tijd een nieuw pakje heb ontvangen! Roland stuurde zelfs een extra optie voor manchetknopen mee, zodat ik in het echt kon zien wat het mooiste zou staan. De manchetknopen zagen er heel goed uit. In de toekomst zal ik hier zeker nog eens bestellen.

2024幎11月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス