Uniheartレビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ich habe bei Uniheart eine Tasse für meine Arbeitskollegin/Freundin bestellt. Leider kam es zu einem Problem mit dem Lieferdienst. Worauf ich mich an Uniheart gewendet habe und diese haben mir umgeh... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Schöne Sachen, gute Qualität. Das Shirt, das ich gekauft habe, ist sehr schön. Allerdings hatte ich bei den Fotos eine etwas bessere Qualität erwartet, da ich die zusätzliche Qualitätsoption ausgew... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ze laten uitschijnen dat hun producten hier vandaan komen, maar eigenlijk verkopen ze Temu rommel héél erg duur! Ik heb mijn bestelling nog proberen te annuleren. Ik heb hier meermaals een mail voor... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Leider gibt es keine 0 Sterne. Lasst die Finger von diesem online Shop. Wir haben ebenfalls eine personalisierte Fußmatte bestellt. Die komplette Fußmatte ist bedruckt und aus Gummi statt wie online d... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

I liked the product and would recommend…

I liked the product and would recommend to others. It is only a pity though that part of the website is in German, and also here where I need to give my feedback is also all in German. If you want to sell internationally, then please go for English or at least Dutch if is in The Netherlands. Thank you.

2023年5月10日
5つ星のうち5の評価

Een mok met mijn overleden kleindochter er op

De site makkelijk alleen jammer dat er niet meer verzonden op kunnen ik heb 5 zussen en drie broers en 5 kinderen 3 dochters en twee zonen en kon daar geen mok bij vinden . Snap dat ik het niet kan met 16 kleinkinderen. Maar vind het fijn dat ik een t shirt kan maken voor mijn dochter met haar 4 kinderen haar oudste dochter is immers overleden dus op foto s staat ze nooit bij het gezin en die ga ik volgende week bestellen voor haar voor moederdag

2023年3月29日

Tevreden!

De geleverde poster was van prima kwaliteit en precies zoals het (online) voorbeeld.
Het was even wachten met een levertijd van 9 dagen. Maar dat klopt dan weer wel met de op de website aangegeven 6-9 werkdagen.
Al met al tevreden!

2023年1月30日

Slechte kwaliteit, geen reactie

Ik dacht een gepersonaliseerde kokosmat besteld te hebben. Na levering blijkt dit een superdunne mat te zijn, eerder een matje om naast je bed te leggen. Alhoewel er bij de omschrijving staat voor binnen EN buiten. De gepersonaliseerde tekst staat er volledig scheef op afgedrukt. Heb ondertussen al 2 mails gestuurd naar de klantenservice maar helaas geen enkele reactie. Voor zulke povere kwaliteit heb ik het dubbele betaald dan bij een andere webshop. Wat een teleurstelling dus bestel hier nooit meer.

2022年12月29日

Waardeloos dit

Waardeloos dit. Wacht al zolang op mijn mok. Kerstkado al optijd besteld voor een vriendin. Zou geleverd moeten zijn , nou dus niet. Raad dit nooit iemand aan!!

2022年12月22日

Super goede service

Super goede service , me mok was terug gestuurd ivm niet thuis bij levering dhl (zonder track en trace genomen) , maar Unilever zorgden ervoor dat ik het als nog in ontvangst kon nemen!! Dankjewel uniheart, me volgende bestellingen komen eraan .

2022年7月3日

Nooit meer.

Het duurt eeuwen om op dat pakket te wachten. En dan krijg ik een melding dat het geleverd zou moeten zijn. Niks aangekregen, geen melding over een ' depot', niks... Ik kan een andere cadeau bestellen voor mijn man zijn vaderdag. Merci voor niks.

2022年6月29日

Trustpilot エクスペリエンス