Karina Nielsen fra Unik Begravelse ydede en helt speciel indsats i forbindelse med bisÊttelsen af min sÞn. Hun gjorde det med stor empati og skabte de bedste rammer for en smuk afsked. Hun var meget p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Unik begravelse gjorde en stor forskel, da vi tog afsked. Lige fra vi kontaktede Mette Marie og hele vejen gennem forlÞbet, samtale og ilÊgning, som Ditte stod for, var yderst professionelt, og hjert... ãã£ãšèŠã
Vi var meget glade for hele forlÞbet hos Unik Begravelse. Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med stor professionalisme, ro og medfÞlelse. Der var styr pÃ¥ alle detaljer, og vi fÞlte os trygge hele veje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÊrvÊr og kÊrlig professionalisme 𥰠Tusind tak for din fantastiske varme og anerkendende tilgang kÊre Mette Marie. Det er ikke tilfÊldigt at vores familie vÊlger dig nÃ¥r vi skal sige et kÊrligt... ãã£ãšèŠã
Unik Begravelse hjÊlper dig, når en af dine kÊre dÞr. Vi hjÊlper dig med at planlÊgge og skabe et overblik, så du kan sige farvel på en personlig måde.
thorvaldsensgade 34, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
I en svÊr tid sÞrgede Mette Marie for, på en meget nÊrvÊrende og omsorgsfuld måde, at guide os i alt det praktiske i forbindelse med min fars bisÊttelse.
Der var ro og tid til råd og vejledning hele vejen igennem forlÞbet.
Mette Marie sÞrgede ligeledes for at vi kunne tage en smuk afsked med min far i kirken.
De varmeste anbefalinger herfra. Kasper

Unik Begravelse ããã®åç
Unik var med til at give vores far en helt perfekt og smuk bisÊttelse lige i hans ånd!! Det kunne ikke have vÊret bedre!!
TAK!!!
Udover dette blev vi vejledt og hjulpet på den fineste og sÞdeste måde!
Meget tilfreds med forlÞbet med unik begravelse
NÃ¥r man mister en man holder af, nÃ¥r man stÃ¥r der midt i sorgen og foran mange ubekendte, er det vigtig man bliver mÞdt med empati, forstÃ¥else, respekt, tillid, bare tid, nÊrvÊr, opmÊrksomhed, service og professionalisme pÃ¥ den medmenneskelige mÃ¥de â dette er altafgÞrende for, at rammerne skabes for en god og smuk bisÊttelse, og det er netop hvad Mette Marie og hendes team i UNIK Begravelse leverer. Stor tak herfraâŠ...

Tak til Unik Begravelse.
Mette Marie er meget empatisk, rolig og med stor professionalisme og alle nÞdvendige informationer.
De varmeste anbefalinger herfra.

Unik Begravelse ããã®åç
Vi vil give Unik begravelse de varmeste anbefalinger.
Der var stor respekt for afdÞde og omsorg for De efterladte.
Det hele blev gjort meget omhyggeligt og de gav sig god tid, så alle efterladte var med.
Derfor vil vi give Unik begravelse vores allerbedste anbefaling.
Emmy Haugaard og familie

Unik Begravelse ããã®åç
De varmeste anbefalinger fra min familie og jeg. Det er anden gang vi bruger Unik begravelse, vi fÞler at vi er blevet guidet igennem så smuk en afsked som vi kunne Þnske os,med alle fine detaljer.
Fra fÞrste mÞde til afslutning. Tak herfraâ€ïžLene

Unik Begravelse ããã®åç
Mette fÞrte os sikkert gennem den svÊre proces med empati og vi fÞlte os i sikre hÊnder hele tiden, så vi kunne koncentrere os om selve bisÊttelsen.

Unik Begravelse ããã®åç
Rigtig god oplevelse,har ikke noget negativ at sige,men masser af godt .
Empati sÞd venlig masser af tod og overskud

Unik Begravelse ããã®åç
Mette-Marie fra UNIK Begravelse i Hadsten er professionel, empatisk, rolig og helt unik. Lige hvad man har brug for i en svÊr tid - fÞrst i forbindelse med min mors bortgang i efteråret 2021 og senest min fars. Jeg vil til enhver tid anbefale hende.

Unik Begravelse ããã®åç
Vi fÞlte os rigtigt godt vejledt i forbindelse med vores mors begravelse.
Der var god tid til alt, og informationer og vejledning blev givet videre til os med stor ro.
Det var en vÊrdig ilÊggelse af vores mor i kisten.
Alt fungerede til vores fulde tilfredshed.

Unik Begravelse ããã®åç
Min varmeste anbefaling til Mette Marie, Unik Begravelse, som har hjulpet familien 2 gange. FÞrst min elskede mand, senere min kÊre far. Med personlighed og professionalisme udviste hun naturlig ro og respektfuldhed for vores dÞde og os efterladte. Holdt tråden, viste muligheder og stÞttede os i at finde den rette smukke måde at tage afsked med vores kÊre.

Unik Begravelse ããã®åç
Kontakter Mette Marie i forbindelse med bisÊttelse af min mors mand. Min mor får en super kÊrlig og respektfuld hjÊlp i forbindelse med bisÊttelsen med alle nÞdvendige informationer, råd og vejledning, både fÞr under og efter bisÊttelsen. En stor tak fra min familien for en professionel, god og tryg behandling og oplevelse.

Unik Begravelse ããã®åç
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Rebekka fra Unik Begravelse var den fÞrste vi stiftede bekendtskab med, da vi skulle tage afsked med vores bror. Rebekka havde en helt fantastisk indlevelsesevne, og gjorde det fÞrste mÞde let. Information, råd og vejledning hele vejen igennem.
Mette Marie gjorde et flot og respektfuldt arbejde fra kirken, såvel fÞr som efter.
De varmeste anbefalinger herfra.

Unik Begravelse ããã®åç
Vil dele min glÊde om Unik BedemÊndene. De ser den afdÞde med dybt respekt og forståelse. Alle vores Þnsker blev imÞdekommet, Tak for kÊrligt sammenarbejde.

SÊrdeles professionelt
Jeg kan varmt anbefale Unik Begravelse og Mette Marie som pÃ¥ bedste vis og meget professionelt sÞrgede for alt det praktiske omkring min mors bisÊttelse. Samtidig var bÃ¥de Mette Marie, Rebecca og chauffÞren sÊrdelses omsorgsfulde og nÊrvÊrende. 5 stjerner til jer alle ð
Mette Marie var så omsorgsfuld, respektfuld og fantastisk, da vi skulle tage afsked med et elsket familiemedlem. De allerbedste anbefalinger herfra.
Vi fik taget et unikt farvel med et kÊrt familiemedlem.
Mette Marie fra Unik Begravelse var helt fantastisk og hjalp os til et unikt sidste farvel til et nÊrt familiemedlem. Tak.