Behagelig betjening. Rart at det er samme person som udfÞrer synstjek og hjÊlpe med valg af stel, udlevering af de fÊrdige briller osv. Virker fagligt kompetent :-)
Unikoptik har vÊret virkelig hjÊlpsomme med at finde de helt rigtig fÞrstegangsbriller til mig. Kan varmt anbefale andre at tage et smut forbi. Det betaler sig ð!!
Jeg skulle have nye briller og gik denne gang i Unik Optik i HelsingÞrsgade. Jeg fik hjÊlp til at finde et stel til en rimelig overkommelig pris. Straks da jeg havde bestemt mig for stellet, fik jeg l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Unik Optik er vores vigtigste opgave, at hjÊlpe dig med at få mest ud af dit syn. Vores dygtige team står klar til at vejlede dig.
HelsingÞrsgade 1, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- unikoptikhillerod.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god behandling
Super god behandling - meget tilfreds âºïž
Altid personlig og fantastisk service.
God og Êrlig betjening
God og Êrlig betjening, jeg behÞver kun 1 brillebutik og det er Unik Optik
Kompetent og behagelig betjening
Virker fagligt kompetent :-)
Briller skal bruges og virke hverâŠ
Briller skal bruges og virke hver eneste dag. Unik Optik i HillerÞd hjalp med synsprÞve og med at finde de helt rigtige og smarte briller og nogle dage efter kunne jeg hente dem. Er meget glad for resultatet og den fine service. Er kÞrt fra RÞdovre til HillerÞd for at få den bedste betjening og briller, der passer. Kan varmt anbefales.
Unikoptik har vÊret virkelig hjÊlpsommeâŠ
NÊrvÊrende service
ImÞdekommende, engageret og venlige optikere, der går langt for at hjÊlpe
I sig selv helt UNIK
Unikoptik har for mig opfyldt mine håb om en engageret og personlig service, som er svÊr at finde og i sig selv helt UNIK.
Unik optik HillerÞdð€©
Unik optik HillerÞdð€©
ALTID god service, god vejledning.
Og de har mange unik â ke briller ð, bestemt et sted at fÃ¥ hjÊlp til synet ðïž
Bedste service og Susanne finder altidâŠ
Bedste service og Susanne finder altid de rette briller som passer til mig.
Tak til Susanne for altid at have tid og tålmodighed med kunderne.
Ordentlig og grundig undersÞgelse inden rådgivning
Altid en oplevelse af faglig og kompetent undersÞgelse og rådgivning.
Stemningen i butikken er i sÊrklasse og prÊget af venlighed, imÞdekommenhed og smil på lÊben.
SÞde og kompetente mennesker som gjordeâŠ
SÞde og kompetente mennesker som gjorde oplevelsen positiv. Rigtig god kvalitet for pengene
Unik optik giver altid rigtig god service! Begge mine bÞrn bruger briller og jeg vil blive ved med at kÞbe dem hos Unik Optik.
Fantastisk service!
Simpelthen UNIK service hele vejenâŠ
Simpelthen UNIK service hele vejen igennem, ja selv efter brillerne er hentet og betalt.
Susanne og hendes team gÞr det bare rigtig godt
jeg mÞder altid meget venlige ogâŠ
jeg mÞder altid meget venlige og kompetente personer og jeg anbefaler dem til alle.
Super service bor i kÞbenhavn kÞrte tilâŠ
Super service bor i kÞbenhavn kÞrte til HillerÞd for at få en god service
X-tra service hver gang
X-tra service hver gang! God hjÊlp til at vÊlge stel, rådgivning omkring tÞrre Þjne, og meget mere!
Super behandling
Super behandling ! SÞd og dygtig betjening . Dejligt sted at komme .
Super service og meget kompetentâŠ
Super service og meget kompetent rådgivning.
Et sted hvor man fÞler sig meget tryg i kÞb og vejledning.