TyvÀrr gÃ¥r det inte att ge mindre Àn 1 stjÀrna. Jag har aldrig kÀnt mig sÃ¥ lurad pÃ¥ pengar som nÀr jag blev arbetslös och behövde ha med denna fruktansvÀrda organisation att göra. Deras lÃ¥nga han... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Försökt fÃ¥tt a-kassa som jag Àr berÀttigad till sen oktober nu. FruktansvÀrt dÃ¥liga pÃ¥ att kommunicera och minst dubbelt sÃ¥ lÃ¥ng handlÀggningstid Àn vad som sÀgs. Ibland kÀnns det som att ingen... ãã£ãšèŠã
Avsaknaden av offentlig e-postadress för skriftlig kommunikation Àr anmÀrkningsvÀrd. NÀr en organisation hanterar ekonomiska Ã¥taganden och rÀttsligt bindande beslut bör det finnas en tydlig och spÃ¥rba... ãã£ãšèŠã
Jag skulle gett minus om jag kunde. SÃ¥ FRUKTANSVÃRT oprofessionella. AlltsÃ¥... Det kommer nÀstan eld ur öronen pÃ¥ mig just nu. Har hÃ¥llt pÃ¥ att brÃ¥ka med dem i tvÃ¥ mÃ¥nader nu över utebliven e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ALDRIG unionen
Dom tar vÀldigt lång tid på sig att ta tag i Àrenden så man får gå hemma flera månader utan att veta om man får pengar... Sen nÀr man vÀl får beslutet så Àr det ALLTID ett nej, det spelar ingen roll hur många arbetsgivarintyg och lönespec:ar man skickar in. Ett Cirkus-företag milt sagt.
Långa vÀntetider, ingen trevlig service, dom bryr sig varken om dig som mÀnniska eller om du har inkomst eller inte, bara du betalar deras avgift, som dom dessutom höjt nu från 140 till 160.
Nej, aldrig unionen igen, aldrig.
Dsgs att bojkotta Unionen Akassa
Många som arbetat halva livet kÀnner sig strandsatta och frustrerade av långa handlÀggningstider, krångliga regler och en kÀnsla av att deras behov inte prioriteras. IstÀllet för att fokusera på medlemmarnas vÀlbefinnande och snabba, rÀttvisa utbetalningar, verkar A-kassan prioritera byråkrati och interna processer. Detta leder till onödig stress och ekonomisk osÀkerhet för redan utsatta individer.
En a-kassa som prioriterar sina medlemmar och erbjuder en smidig och effektiv service Àr avgörande för ekonomisk trygghet. Att byta a-kassa kan vara en tidskrÀvande process, men det kan vara vÀrt besvÀret om det leder till en bÀttre och mer pålitlig försÀkring för framtiden. Att kÀnna sig trygg och veta att man får den hjÀlp man behöver i en svår situation Àr ovÀrderligt. Se dÀrför till att göra din research och vÀlj en a-kassa som verkligen arbetar *för* sina medlemmar, inte *mot* dem.
4 månaders vÀntetid
4 mÃ¥naders vÀntetid, fortfarande inte ens tagit tag i mitt Àrende.. ð³
Undvik Unionen A-kassa.
Om du vill undvika mentalsjukhus, undvik Unionen A-kassa.
De har avslutat min a-kassa efter attâŠ
De har avslutat min a-kassa efter att jag 18 Ã¥r felfritt varit konstant med i A-kassa ( inte unionen hela tiden ) Jag har inte fÃ¥tt ersÀttning frÃ¥n dem nu en tid dÃ¥ jag fÃ¥tt frÃ¥n försÀkringskassan, men de gÃ¥r ju efter a-kassans regler. Nu upptÀckte jag att jag inte fÃ¥r nÃ¥gra pengar!! och kontaktade försÀkringskassan â det Àr uppgifter frÃ¥n a-kassan svarar deâ Jag tittar efter meddelande frÃ¥n a-kassan pÃ¥ deras sida , inget ! Jag tittar efter post pÃ¥ Kiva frÃ¥n, inget ! Jag mailar dem â du har tvÃ¥ obetalda rÀkningar och vi har Àven sÀnt dig i november att vi kommer avsluta â !???
Jag har ingenting fÃ¥tt!!! och alla andra rÀkningar Àr betalda hela tiden via autogiro .Jag fÃ¥r inget mer svar mer Àn att â du kan bli medlem igenâ Jag ifrÃ¥gasÀtter â tror ni jag skulle medvetet bryta 18 Ã¥rs medlemskap och allt det förstör och vÀlja att bli utan pengar ?â NÃ
GOT Àr fel, nu handlar det om HUR man kan fÃ¥ rÀtt mot dem, Ã
hhh vad jag önskar ett jobb resten av livet för att slippa myndighets missbruk och jag hÃ¥ller med alla andra VARNING FÃR UNIONENS A-KASSA .
SÀmsta företaget / engagemang genom tidernaâŠ
Kan i sÀrklass vara den sÀmsta upplevelse med ett företag / pÃ¥ ytan âseriösâ a-kassa jag nÃ¥gonsin bevittnat utan att överdriva. DÃ¥rarna pÃ¥ det hÀr engagemanget har totalt 0 i avsikt att hjÀlpa dig och 0 intresse att se dig som en mÀnniska i en klÀmd situation. Den stackars saten som behöver stÃ¥ till svars för detta alltsÃ¥âŠ
Fyfan vad jag Ã¥ngrar att jag ej lÀsteâŠ
Fyfan vad jag Ã¥ngrar att jag ej lÀste recensionerna innan jag gick med i Unionens. Man tÀnker ju inte pÃ¥ att kolla för en âA kassaâ men denna Àr verkligen katastrofal.
Min handlÀggning pågått i 7 (!) månader.
Får inte ens svar på meddelanden jag skickar till min handledare.
Hade kommunals förut och dem var topp! Ã
ngrar grovt att jag ens bytte.
Dessutom ksn man endast ringa från 09-10 på morgonen. Katastrof! Undvik!
Ledsamt!!!
Unionens A-kassa Àr ett skÀmt utan dess like. HandlÀggninsgtiderna Àr så dåliga så man hÀpnar. Svaren man får via deras chat/meddelande-tjÀnst Àr både spydiga och "goddag yxskaft". Man hÀnvisar till en telefontid en timma om dagen. Detta Àr tacken för att man betalat in stora summor i god tid varje månad i år efter år...
Jag gick med i vintras nÀr jag inteâŠ
Jag gick med i vintras nÀr jag inte hade jobb, men jag betalade aldrig, blev bara medlem.
Första fakturan kommer och jag hade inte så mycket pengar då, så jag tÀnkte jag betalar inte, så får dom ta bort mig, eftersom jag bara blivit medlem.
Men så får jag ett brev från kronofogden att jag inte betalat?1100 kr i böter
Har du frågor kontakta oss.. ringer och nÀr dom ska koppla vidare lÀggs det på 4 gånger om
VÀlj ALDRIG unionen..
Företaget gick dåligt. Beslutade för avslut och ringde Unionen för råd. "Fyll i papperna omgående så vi får in dig i systemet snabbt" Jag svarade med att bolaget Àr inte stÀngt Àn så har inget datum för nÀr jag blir arbetslös. "Skriv dagens datum" fick jag som svar, det går Àndå att Àndra sen.
Efter c.a 2 månader var allt avslutat och efter ytterligare c.a 2 månader gick a-kassan igång, men då har man berÀknat att jag inte jobbat sedan telefonsamtalet då det Àr det datumet som sattes i blanketten och dÀrmed blir ersÀttningen vÀldigt låg.
Som egen företagare så försöker man rÀdda sitt företag och dÀrmed minskar man sin lön redan innan avslut. Unionen kikar naturligtvis på de sista 12 månaders löneutbetalningar vilket snabbt ger dig minimum ersÀttning. Andra a-kassor kikar på upp emot 36 månader.
Unionen A-kassa klarar inte av sitt uppdrag
Jag har en viktig fråga till Unionen A-kassan och står i beroende stÀllning till min A-kassa. Då jag ringer under deras telefon tid 10.00 - 11.00 så får jag hela tiden till mig via telefonsvarare att man inte kan ta mitt samtal, dÀrefter kopplas samtalet bort. Jag har nu ringt i 2 veckor och samma elÀnde till baks. I dag så kopplades jag fram, men någon hade telefonsamtalet uppkopplat men satt och hostade i bakgrunden, inget samtal alltså bara en tillsynes medarbetare på A-kassan som hellre lÀgger telefonen åt sidan istÀllet för att tala i telefonen. Den hoppades vÀl på att jag skulle lÀgga på, vilket jag gjorde efter en studs lyssning på vad personen i fråga höll på med i det uppkopplade "samtalet". Ett dagis skulle klara uppgiften bÀttre Àn vad Unionen A-kassan för för en dyr arbetslöshetsförsÀkring som man betalat i åratal.
Råder alla som Àr ny på arbetsmarknaden att hitta en mindre och bÀttre A-kassa som klarar sin uppgift.
The worst experience I have everâŠ
The worst experience I have ever encountered. Iâm leaving this a-kassa ASAP. Good for absolutely nothing.
GÃ INTE HIT
1 timme om vardagen man kan ringa in på samt jag hade fått ut akassa ersÀttning på 21 655kr och nu sÀger dem att jag ska betala tillbaka 29 715kr för att det tydligen var fel utav dem både rånad spottad på kÀnner jag mig
Vad Àr det som hÀnder
Vad Àr det som hÀnder, som arbetslös Àr du totalt livegen. Som flera skriver får man inte göra minsta misstag!! Då kommer omgående ett brev med hot om avstÀngning. Inskriven april,maj på AF lyckades få två varningar. Hade ett tidsbegrÀnsat jobb över sommaren som jag sade upp 3 veckor innan det var slut , men tog ett annat jobb dessa veckor. Så ingen ersÀttning har jag sökt. MEN skall nu Àndå redogöra för varför jag sa upp mig.?? AF och A-kassa har blivit förmyndare för arbetslösa mÀnniskor. Alla medlems avgifter jag betalat in sen 1978 hade nog blivit en ansenlig summa på banken istÀllet. Fy F-N för Sverige och vad våra regeringar gjort med landet de senaste 50 åren
Bytte till Unionen frÃ¥n KommunalâŠ
Bytte till Unionen från Kommunal eftersom jag ville få bÀttre service. De lÀtt toppen på telefonen men har vÀntat sedan 7/6 för att få ett beslut om akassa. Det Àr en jÀkla tur att jag har jobb för annars hade fogden kommit på besök vid det hÀr laget. Vi betalar för en försÀkring och då skall den fungera nÀr det behövs. Under all kritik
KATASTROF vÀntetid på ersÀttning och beslut om rÀtt till ersÀttning.
Jag har arbetat hela mitt liv och hamnade mellan tvÃ¥ arbeten nu i en och en halv mÃ¥nad. Jag har vÀntat i Ã
TTA veckor på att få ett beslut om att jag har rÀtt till ersÀttning, detta trots att jag har betalat a-kassa i 15 år.
Ã
tta veckor utan ett beslut, undrar hur många veckor jag ska behöva vÀnta för att få några pengar??
KATASTROF, VÃLJ EN ANNAN A-KASSA!!!!
Straffar arbetslösa med 45 karensdagar.
Unionens A-kassa borde granskas, bötfÀllas och upphöra!
Unionens A-kassa borde granskas, bötfÀllas och förbjudas. Efter 14 veckor utan handlÀggare och aldrig tidigare utnyttjat A-kassa nÃ¥gonsin möts man av en extrem arrogans efter jagat handlÀggare som ska vara tillgÀngliga vissa dagar mellan 9-10 "vi kan inte lova nÃ¥got", det Àr kötid, vi kan inte sÀga nÃ¥got om din ansökan. Du fÃ¥r vÀnta sÃ¥ fÃ¥r du logga in och titta sen. Hemsidan â GrÀnssnittet Àr fruktansvÀrt dvs - det Àr lÀttare att göra fel Àn rÀtt. Har ni googlat pÃ¥ ordet TILLGÃNGLIGT â UX, gör det. Tillsammans med denna fruktansvÀrda icke-service undrar jag vad det Àr för verksamhet de bedriver? Ãr detta vinstdrivande pÃ¥ nÃ¥got sett sÃ¥ handlÀggare fÃ¥r provision pÃ¥ att neka Àrenden? FÃ¥r handlÀggare bonusar beroende pÃ¥ hur arroganta och ovilliga de Àr att hjÀlpa till. AlltsÃ¥ pÃ¥ riktigt. Detta Àr uselt. Och jag VARNAR alla â gÃ¥ med i en annan A-kassa, detta kommer aldrig vara nÃ¥gon till din hjÀlp. Detta kommer stjÀlpa ditt sjÀlvförtroende, göra dig frustrerad dessutom kommer du förlora hoppet om ett fungerande samhÀlle. Detta Àr inte en stjÀrna - Unionens A-kassa borde fÃ¥ bomma igen, företaget Àr UR FUNKTION.
Smarta mÀnniskor som står mellan arbeten vill inte vara i kontakt med dysfunktionella företag - De hjÀlper inte, de stjÀlper, ni förstör, ni motarbetar. Ni borde bötfÀllas för ert agerande Àr något jag inte trodde existerade.
TÀnk inte ens på det, gå till annan a kassa
Dom kommer straffa dig för det minsta lilla fel du råkar göra.
Beslutar om avstÀngning från ersÀttning pga jag sökt 5 jobb istÀllet för 6 jobb, anledningen var att jag var på massa intervjuer men det skiter dom i, de vÀrdesÀtter bara att man söker jobb och inte att man försöker få jobb.
Jag har jobbat i nÀstan 2 Ã¥r före jagâŠ
Jag har jobbat i nÀstan 2 år före jag blev arbetslös men jag får Àndå lÀgsta ersÀttningen för vad? Jo för att få rÀtt till höjd ersÀttning och inkomstförsÀkring måste jag få ett nytt jobb! Vad betalar jag pengar för?? Jag har fått klara alla kriser sjÀlv inklusive förhandla min egen uppsÀgning. Det Àr skitsnack att du har ett skyddsnÀt nÀr du blir arbetslös! Dessutom har jag felaktigt blivit avstÀngd två gånger utan att dem bevisat varför utan skyller på att jag lÀmnat fel information vilket inte Àr sant.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹