レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr gÃ¥r det inte att ge mindre Àn 1 stjÀrna. Jag har aldrig kÀnt mig sÃ¥ lurad pÃ¥ pengar som nÀr jag blev arbetslös och behövde ha med denna fruktansvÀrda organisation att göra. Deras lÃ¥nga han... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Försökt fÃ¥tt a-kassa som jag Àr berÀttigad till sen oktober nu. FruktansvÀrt dÃ¥liga pÃ¥ att kommunicera och minst dubbelt sÃ¥ lÃ¥ng handlÀggningstid Àn vad som sÀgs. Ibland kÀnns det som att ingen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Avsaknaden av offentlig e-postadress för skriftlig kommunikation Àr anmÀrkningsvÀrd. NÀr en organisation hanterar ekonomiska Ã¥taganden och rÀttsligt bindande beslut bör det finnas en tydlig och spÃ¥rba... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag skulle gett minus om jag kunde. SÃ¥ FRUKTANSVÄRT oprofessionella. AlltsÃ¥... Det kommer nÀstan eld ur öronen pÃ¥ mig just nu. Har hÃ¥llt pÃ¥ att brÃ¥ka med dem i tvÃ¥ mÃ¥nader nu över utebliven e... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Treated like a criminal of sorts

Unfortunately due to covid I was made redundant and so have applied for social compensation while I look for more work.

So far in only 3 weeks I have felt the system is aggressive in the like that I am a criminal abusing the system.

I've dealt with rude and unfriendly support staff before but these folks take the award.

Sweden, you are not as progressive and social as you like to think.

2021幎8月11日
5぀星のうち1の評䟡

SÀtter en etta för de kan inte få

SÀtter en etta för de kan inte få -1000. SÀmsta organisationen och hycklande medarbetare utan någon som helst verklighetsuppfattning. Oresonliga, långsamma, apatiska, oflexibla och oförmögna att medge att de har fel. VÀlj vad som helts utom Unionens Akassa. Undvik till varje pris.

2021幎6月28日
5぀星のうち1の評䟡

MÀrkligt att nÀr man skickar mejl med

MÀrkligt att nÀr man skickar mejl med frÃ¥gor angÃ¥ende sin ersÀttning,sÃ¥ Àr handlÀggningen lÀngre Àn normalt pga Corona. Men JAG MÅSTE skicka in och sköta mina Ã¥taganden i tid,annars blir jag straffad,JAG kan inte skylla pÃ¥ Corona att arbetstillfÀllen blivit mindre.Att JAG inte fÃ¥r pengar utan mÃ¥ste lÃ¥na skoter de fullstÀndigt i,,,lika empatiska som a-f.

2021幎4月28日

Utan inkomst med barn!

Jag har betalat dem hella mitt liv, fick ingeting tillbaka nÀr jag tappade jobbet pga coronakrisen! Ingen aning varför fins sådana blufforganisationer i Sverige.

2021幎4月27日
5぀星のうち1の評䟡

Första gÃ¥ngen jag skriver en recension

Första gången jag skriver en recension hÀr, bara för att försöka få folk på bÀttre tankar Àn att falla för reklambudskapet från Unionen.

Som många andra hÀr skriver om så Àr Àven jag en av dem i den oÀndliga mÀngden mÀnniskor som fastnat i inskicknings-loopen hos Unionen.
För varje intyg, dokument och signerat papper som jag skickar med rekommenderat brev (då digitala inskickningar inte lÀngre var okej av någon anledning) så kommer det nya krav ad infinitum.

Många gånger fick jag skicka samma sak flera gånger, och till slut så gav jag som många andra hÀr upp.
Arbetstiden jag la på att försöka få rÀtt saker inskickat motsvarade vad som kÀndes som ett arbetsår i sig, det var under Corona-våren 2020 som jag ansökte och gav upp efter sommaren av konstant inskickande av papper.

Vill notera att jag fyllde i varje arbetad timme i detalj och dag, varje papper som någonsin efterfrågades skickades in, ofta fler gånger om.
Men i slutÀndan nekas allt, med förslaget att överklaga till Unionens egna jurister.

Förstår att mitt fall inte på något sÀtt Àr unikt, men vill Àndå dela med mig så att kanske inte fler blir lika lurade av sÀljsnacket som jag.

/Sebastian

2021幎1月8日

VARNING

VARNING! Unionen a-kassa Àr ett bluff-företag som systematiskt lurar folk på en månadsavgift för deras tjÀnster. Min fru Àr inne i vecka 13 av diverse ursÀkter.
NÀr det Àr dags för utbetalning tillsÀtter som olika handlÀggare från vecka till vecka, som alla kommer med olika tillÀgg som måste uppfyllas.
Hela upplÀgget Àr noga genomtÀnkt, dÀr det hela går ut på att trötta ut den arbetslöse tills denne inte orkar lÀngre.
I början går allt bra till, men får all information med vad som gÀller och vad som behöver uppfyllas. Man gör det man ska och vid nÀsta återkoppling var det visst någon annan handlÀggare, som kommer med tillÀgg.
NÀr tillÀggen sedan Àr inlÀmnade återkommer en annan handlÀggare (ibland samma) med ytterligare tillÀgg.
NÀr dessa tillÀgg Àr inlÀmnade kommer krav på ytterligare tillÀgg.
Osv.
Trots att allt, steg för steg, Àr gjort precis enligt instruktionerna kommer det ett beslut efter 12 veckor om att man nekar ersÀttning för att man har missat ett av tillÀggen - trots att vi har digitala bevis på att det Àr mottaget.
Vid bestridan tillkommer bortförklaringar på varför man inte uppfyller kraven, vilket Àr en lögn då beslutet grundar sig i manipulerad data från deras håll.
Att manipulera information Àr dessvÀrre inte olagligt i Sverige, vilket dom givetvis har råkoll på.
Det nyttjas givetvis flitigt för att på ett systematiskt sÀtt fördröja, förhala, förneka och sedan ge avslag. Och så fortsÀtter det.
Vi pratar just nu med en jurist för att eventuellt dra ihop ett civilrÀttsligt mål mot Unionen då man på detta systematiska och genomtÀnkta sÀtt lurat av arbetare miljontals kronor genom en bluff-försÀkring som inte betalas ut av diverse skÀl (lÀs systematiskt ut-tröttande, tills den sökande ger upp och lÀgger ner samt förmodligen går ur.) På så sÀtt har man i år tjÀnat enorma summor - och man slipper ta sitt ansvar då den sökande frivilligt går ur Unionen.
Det finns många liknade fall på detta Ponzi-scheme liknande upplÀgg, dÀr företag likt Unionen aldrig klarar en rÀttegång. TyvÀrr vet Unionen att få mÀnniskor orkar tjafsa. Jag Àr inte som andra, jag viker mig inte en millimeter för att stå upp för min frus rÀttigheter.
Vi ses.

2020幎12月8日

Glad reklam i radion

Glad reklam i radion, i verkligheten sitter några inkompetenta norrlÀnningar (stödjobb?) och fattar i bÀsta fall beslut (överklaga går men det hjÀlper inte), efter låååång vÀntan efter att ha spått i kaffet? OdrÀglig, inhuman service.

2020幎10月1日

13 veckors vÀntan...

13 veckors vÀntan och ser inget slut på det, otrevligt bemötande i telefon och svarar inte på upprepade meddelanden via hemsidan.
Enligt chefens uttalande i en artikel från "Kollega" så Àr handlÀggningstiden för inkomstbaserade beslut 5 veckor istÀllet för 4 som det var innan viruset, det Àr inte vad min verklighet sÀger.

2020幎9月10日

Motbjudande behandling

Motbjudande behandling! Jag har betalat dem i 5 år och har aldrig behövt något. Så fort jag behöver hjÀlp sÀger de att de Àr för upptagna på grund av coronatider. Jag har nu vÀntat i tre månader på att få mina pengar och har inte hört något från dem förutom nÀr de svarade på ett meddelande dÀr de sÀger att de tar allt i turordning. Hur lÀnge måste det ta då? Dessutom Àr deras system så dåligt och upprepar samma uppgifter flera gånger. De Àr helt enkelt vÀrdelösa. Det enda de gör Àr att sitta på pengarna och njuta av det medan resten av oss Àr arbetslösa och inte får något alls! Så snart detta Àr över kommer jag att lÀmna dem och råda alla mot dem!

2020幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

A-kassa överbelastad - omöjligt att få hjÀlp

Just nu (aug 20) Àr Unionen uppenbart överbelastade vilket gör att deras kundservice i praktiken Àr icke-existerande (finns inte ens en telefonkö utan man ombeds ringa tillbaka en annan gång - varje gång). Handledaren ger inte heller några svar. Det verkar dessutom finnas någon bugg i systemet som gör att ens "att-göra" lista fylls med exakt samma uppgift flera gånger om och Àven nÀr man gjort klart dem kommer de upp igen - lika många gånger igen. dÀrmed blir det Ànnu mer frustrerande att inte kunna få tag på någon för att få hjÀlp...

2020幎8月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ