Jeg har kÞbt smykker flere gange
Jeg har kÞbt smykker flere gange. Godt udvalg til gode priser.
Jeg er meget tilfreds
Uniquefinds.dk er en dansk webshop og showroom beliggende i Silkeborg, der specialiserer sig i unikke og nÞje udvalgte varer med sjÊl, stil og historie. Vi fokuserer på kvalitet, originalitet og godt håndvÊrk og arbejder med leverandÞrer fra hele Europa. Sortimentet omfatter interiÞr, dekorative objekter, accessories og små mÞbler, som alle er håndplukkede for at tilbyde kunder noget sÊrligt og anderledes. Uniquefinds.dk tilbyder både online shopping og mulighed for at besÞge vores showroom og lager for at se og prÞve produkterne fÞr kÞb. Sortimentet opdateres lÞbende for at skabe en spÊndende og uforudsigelig shoppingoplevelse.
Havmosevej 13, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
Jeg har kÞbt smykker flere gange. Godt udvalg til gode priser.
Jeg er meget tilfreds
Har kÞbt smykker, tasker og håndspÊnder. Alt i rigtig god kvalitet og til fornuftige priser. Er meget glad for mine varer.

Uniquefinds.dk ããã®åç
Smukke smykker i god kvalitet til rigtig fine priser

Uniquefinds.dk ããã®åç
Mega god hjemmeside med godt udvalg. Gode priser, kan varmt anbefales

Uniquefinds.dk ããã®åç
Super god betjening og gode produkter, jeg har kÞbt tasker smykker og bukser . Er mega glad for alle tingene. Rigtig god hjemmeside

âïžâïžâïžâïžâïž
Jeg er super tilfreds med mit kÞb! Tiger t-shirten har en rigtig god pasform og er lavet i en lÊkker, blÞd kvalitet. Og servicen var top! ððŒ

Uniquefinds.dk ããã®åç
Jeg kÞbte en mors dags gave som kom rigtig hurtigt. Min mor er mega glad for produktet. Servicen var mega god og professionelt
Kan stÊrkt anbefale denne hjemmeside