ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DziÄkujÄ panu Åukaszowi za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. JesteÅcie cudownie i bÄdÄ was polecaÄ. KupiÅam korki dla syna ale niestety po pewnym czasie pÄkÅ materiaÅ. Syn troszeczkÄ byÅ smutny,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Szeroka rozmiarówka butów w konkurencyjnych cenach, szybka dostawa. Profesjonalna obsÅuga posprzedaÅŒna-konsultant Åukasz szybko obsÅuÅŒyÅ naszÄ reklamacjÄ z zadowalajÄ cym dla nas rezultatem.
Nie polecam niestety. CzytaÅam opinie przed zakupem gdyÅŒ miaÅam wÄ tpliwoÅci czy produkt bÄdzie w 100% taki jaki powinien byÄ. SkusiÅam siÄ na zakup i to byÅ mój bÅÄ d. Koszulka personalizowana Pedri 8... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- éŽå±
- ã¹ããŒããŠã§ã¢åº
- ã¹ããªãŒããŠã§ã¢åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Unisport dziaÅa od 1995 roku i jest jednym z najwiÄkszych sklepów piÅkarskich online na Åwiecie. Oferujemy koszulki, buty oraz sprzÄt piÅkarski. Szukasz koszulki Mbappé, najnowszych butów Messiego lub rÄkawic bramkarskich? W Unisport znajdziesz wszystko. Wspieramy piÅkÄ noÅŒnÄ na caÅym Åwiecie i wysyÅamy prawie wszÄdzie. Unisport â Make Football Dreams Come True
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Åwietny wybór
Åwietny wybór, dobre ceny i bÅyskawiczna dostawa, czasami szybciej niÅŒ z polskich sklepów.
Produkt zgodny z zamówieniem
Produkt zgodny z zamówieniem , sprawna transakcja, przesyÅka bardzo szybko , ze zwrotami teÅŒ nie byÅo problemów ⊠ÅmiaÅo polecam
Szeroka rozmiarówka butów wâŠ
Reklamacja zaakceptowana w godzinÄ!
Reklamacja sÅusznie zaakceptowana w niecaÅÄ godzinÄ! Pani Luiza, która obsÅugiwaÅa zamowienie byÅa bardzo profesjonala, rzeczowa i tempo rozpatrzenia robi wraÅŒenie. Jestem bardzo zadowolony z obsÅugi mnie jako klienta i z zakupów w sklepie.
Reklamacja
Åwietna obsÅuga â szczególnie dziÄkujÄ Luizie za szybkÄ pomoc.
OtrzymaÅem zamówienie na czas
OtrzymaÅem zamówienie na czas, Åadnie zapakowane
RÄKAWICE BRAMKARSKIE
zepsuÅy mi siÄ rÄkawice i zÅoÅŒyÅem reklamacjÄ po kliku minutach dostaÅem powiadomienie o przyjÄciu zwrotu a pieniÄ dze przyszÅy w ten sam dzieÅ jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam tÄ stronÄ ð
Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku
Wszystko w jak najlepszym porzÄ
dku.
Super wybór, szybka wysyÅka.
Wygodne zwroty jeÅli jest taka potrzeba.
Polecam!
PrzyszÅa caÅa pognieciona koszulka przez sposób zapakowania
Wszystko jest idealnie oprócz faktu w jaki sposób przyszÅa paczka, przyszÅa w torbie kurierskiej i byÅa bardzo pognieciona, lepiej by byÅo gdyby paczka byÅa kartonowa.
Profesjonalne podejscie do klienta
Firma bardzo szybko rozpatrzyla wniosek o reklamacje i bardzo profesjonalnie podeszla do tematu. Zawdzieczam to Lukaszowi jednemu z zespolu obslugi klienta. Profesjonalista
Szkoda czasu.....
WysÅali zupeÅnie inne buty niÅŒ zamawiaÅam.
DziÄkujÄ panu Åukaszowi za pozytywneâŠ
KupiÅam korki dla syna ale niestety po pewnym czasie pÄkÅ materiaÅ. Syn troszeczkÄ byÅ smutny, bo czÄÅciowo sponsorowaÅa jego wymarzone korki.
DziÄki zwróconych Årodków zgodnie z metodÄ
pÅatnoÅci przy zamówieniu bÄdzie bardzo cieszymy siÄ ponownie nowymi korkami.
JesteÅmy mega z PaÅstwo zadowoleni z udzielonego wsparcia.
Dorota

Wszystko ok
Szybka dostawa w 3 dni. Towar oryginalny i nieruszany, co czÄsto siÄ zdarza w innych sklepach, ÅŒe wysyÅajÄ przymierzane buty lub ze zwrotów. Cena niÅŒsza niÅŒ Polsce, a ponoÄ ten sam wÅaÅciciel co R-Gol.

Paczka nie opuÅciÅa magazynu przez 3âŠ
Paczka nie opuÅciÅa magazynu przez 3 dni robocze. To nie wydaje siÄ normalne. Nie polecam.
Super Sklep
Najlepsze ceny, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt oraz bardzo szybkie rozpatrzenie reklamacji.

ZgÅoszenie reklamacji
Bardzo profesjonalna obsÅuga zgloszenia reklamacyjnego.

Unisport ããã®åç
I bought football shoes from nike and IâŠ
I bought football shoes from nike and I am satisfied with them

Wszystko w peÅni profesjonalnieâŠ
Wszystko w peÅni profesjonalnie wykonane. Klasa sama w sobie .
A równieŌ dostawa bardzo szybka .

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ