Bedste, hurtig levering, alt fint, Jeg kÞbte dÊk med aluminiumsfÊlge til en campingvogn fra dem i juli 2026, dÊkkene blev produceret i april 2026, jeg er meget tilfreds
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FÞrste gang modtog jeg forkerte dele, som skal passe til hinanden. Anden gang modtager jeg kun halvdelen af, hvad jeg har bestilt. Skidt kundeservice, kan kun ringe til et polsk nummer, hvor jeg mÞd... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte nogle hÊngsler til en god pris og som forventet af en pakke fra Þst Polen til Danmark kom pakken efter nogle dage,det hele forlÞb lige efter bogen så alt i alt en god oplevelse
jeg modtog flere ting til min trailer blandt andet to nye baglygter hvor den ene havde en defekt blinklys havde ingen forbindelse sendt en mail med billeder dagen efter kom der svar sagen var behandl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Unitrailer online butik blev oprettet med den voksende efterspÞrgsel efter dele til trailere. Vores tilbud inkluderer en bred vifte af produkter: nÊsehjul, fÊlge, dÊk, skÊrme og stÊnklapper, kuglekoblinger og pålÞbsbremser, spil, aksler og ophÊngselementer samt selve trailere. Har du brug for pålideligt tilbehÞr i hÞj kvalitet til en lav pris? Er du interesseret i belysning, el-udstyr, eller måske leder du efter dele til bådtrailere? I vores butik finder du reservedele og tilbehÞr til trailere, bådtrailere, campingvogne og autotrailere. Et sted med professionel service og hurtig levering direkte til dig. Stol på mÊrker, der er kendt over hele verden. Blandt de tilgÊngelige dele i vores onlinebutik kan du finde dele fra velkendte producenter som Winterhoff, Unitrailer, Aspöck Systems, Fristom, Steelpress, Knott og mange andre. Det er ikke kun det! Vi sÞrger for at finde en lÞsning på vores kunders behov. Vi udvider det tilgÊngelige sortiment for at stille op til vores kunders forventninger. Kan du ikke finde noget på hjemmesiden? Kontakt os, så prÞver vi at gÞre alt muligt til at opfylde dine behov og forventninger. Vi er i stand til at skaffe dig det produkt, du er interesseret i. Vi er en onlinebutik for detail- og engroskunder, så du er velkommen til at kÞbe som både individuel kunde og virksomhed.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ordre #947525 - ingen levering, ingen refundering
Jeg betalte for den dyreste DHL-levering på ordre #947525, men varen blev aldrig leveret. Nu er der gået mere end 5 uger, og jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.
DÃ¥rlig emballering
Der var hul i emballeringen flere steder. Emnerne lå lÞst i pakken. Endvidere manglede boltene som var en del af kittet.
Godt sted at handle
Havde det jeg skulle bruge og sendte det hurtigt og gav tilmed en rabat efter kÞbet, godt sted at handle
De passer rigtig godt til en HymerâŠ
De passer rigtig godt til en Hymer touring triton fra 1999
Hilsen Preben
Did not provide Dankort as stated onâŠ
Did not provide Dankort as stated on front page.
Fine produkter til en skarp pris
Leveringsservice
Hurtig levering.
Rimelig hurtigt levering og fin vareâŠ
Rimelig hurtigt levering og fin vare indtil videre.. så må vi se hvor lÊnge de holder...
MÃ¥ske lidt tidiligt at TrustpilotâŠ
Måske lidt tidiligt at Trustpilot spÞrger om oplevelsen.
Man har endnu ikke modtaget bestilt vare. SÃ¥ derfor lav score
Absolut dårlig kundeservice
Har fÞr vÊret glad for at handle hos unitrailer. Men det stopper nu. Har i over en uge forsÞgt at bestille på deres side. Men det er ligesom ordren det bare går i ring. Man kommer ingen vejene. Jeg kontakter kundeservice som tilbyder at lave ordren direkte for mig. Det var en fin lÞsning. Men så kan de fÞrst ikke bruge mine point til betaling. Og i mellemtiden er nogle af varerne i min kurv steget i pris. Der var absolut ingen hjÊlp at hente. Og de gav alt ansvar fra sig. Kundeservice= -10
Betalte for orden og fik sÃ¥ en beskedâŠ
Betalte for orden og fik sÃ¥ en besked om den var annulleret? Har ikke fÃ¥et mine varer eller penge? Og har endnu ikke hÞrt fra kundeservice ð
Billig og hurtig lev
Betaling med PayPal betÞd anulleret ordre.
Fik besked (3 mails) om, at min PayPal betaling ikke var modtaget og at jeg skulle betale på anden måde. Jeg anullerede ordren, for ikke at betale to gange for samme ordre. BelÞbet blev dog trukket fra min konto af PayPal og sendt til Unitrailer. Jeg håber naturligvis, at jeg vil få mine penge tilbage, men 14 dage efter kÞbet er det endnu ikke sket. PayPal har dog lovet, at jeg med stor sandsynlighed vil få dem. Mit bedste råd må vÊre at undlade at betale ordre til Unitrailer via PayPal.
ForsÞgte at betale med PayPal
ForsÞgte at betale med PayPal. Fik flere rykkere og kunne se på min konto at jeg fik betalt 2 gange. Firma kunne ikke finde mine betalinger.
Fik afbrudt handlen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹