Unitrailer レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bedste, hurtig levering, alt fint, Jeg kÞbte dÊk med aluminiumsfÊlge til en campingvogn fra dem i juli 2026, dÊkkene blev produceret i april 2026, jeg er meget tilfreds

FÞrste gang modtog jeg forkerte dele, som skal passe til hinanden. Anden gang modtager jeg kun halvdelen af, hvad jeg har bestilt. Skidt kundeservice, kan kun ringe til et polsk nummer, hvor jeg mÞd... もっず芋る

Jeg kÞbte nogle hÊngsler til en god pris og som forventet af en pakke fra Þst Polen til Danmark kom pakken efter nogle dage,det hele forlÞb lige efter bogen så alt i alt en god oplevelse

jeg modtog flere ting til min trailer blandt andet to nye baglygter hvor den ene havde en defekt blinklys havde ingen forbindelse sendt en mail med billeder dagen efter kom der svar sagen var behandl... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車郚品店

圓該䌁業による蚘述

Unitrailer online butik blev oprettet med den voksende efterspÞrgsel efter dele til trailere. Vores tilbud inkluderer en bred vifte af produkter: nÊsehjul, fÊlge, dÊk, skÊrme og stÊnklapper, kuglekoblinger og pålÞbsbremser, spil, aksler og ophÊngselementer samt selve trailere. Har du brug for pålideligt tilbehÞr i hÞj kvalitet til en lav pris? Er du interesseret i belysning, el-udstyr, eller måske leder du efter dele til bådtrailere? I vores butik finder du reservedele og tilbehÞr til trailere, bådtrailere, campingvogne og autotrailere. Et sted med professionel service og hurtig levering direkte til dig. Stol på mÊrker, der er kendt over hele verden. Blandt de tilgÊngelige dele i vores onlinebutik kan du finde dele fra velkendte producenter som Winterhoff, Unitrailer, Aspöck Systems, Fristom, Steelpress, Knott og mange andre. Det er ikke kun det! Vi sÞrger for at finde en lÞsning på vores kunders behov. Vi udvider det tilgÊngelige sortiment for at stille op til vores kunders forventninger. Kan du ikke finde noget på hjemmesiden? Kontakt os, så prÞver vi at gÞre alt muligt til at opfylde dine behov og forventninger. Vi er i stand til at skaffe dig det produkt, du er interesseret i. Vi er en onlinebutik for detail- og engroskunder, så du er velkommen til at kÞbe som både individuel kunde og virksomhed.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 92ä»¶

レビュヌを曞く

Selve kÞbet var nemt

Selve kÞbet var nemt. Levering foregik som aftalt helt uden nogen problemer.

2024幎12月3日

Hej Jan,

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for, at kÞbsprocessen og levering levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 😊

Super

Super!!!!!!!

2024幎12月1日

Hej Sebo,

Tak for din feedback!

Vi er glade for, at du er tilfreds! Hvis du har brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fatter ikke der kan gå 7 dage indtil

Fatter ikke der kan gå 7 dage indtil videre, for at sende 2 led trailer lygter. Har stadig ikke modtaget dem!

2024幎11月10日

Hej Brian.

Du lagde din bestilling den 10/11, som var en sÞndag, og mandag den 11/11 var en helligdag. Den forventede leveringstid er 5-6 hverdage, så du burde modtage pakken i lÞbet af denne uge.

Tak for din forståelse!

Der var hurtig lev...

Det var nemt at bestille og hurtig lev. Dog var kassen gået i stykker og man kunne se indholdet...

2024幎11月2日

Hej Jim.

Tak for din feedback!

Vi er glade for, at det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Vi beklager dog, at kassen var gået i stykker under transporten. Vi tager din kommentar til efterretning og arbejder på at forbedre emballagen fremover. 😊

Unitrailer.dk

Over al forventning gode produkter

Over al forventning gode produkter, leveret fÞr tiden

2024幎10月31日

Hej Michael,

Mange tak for din kommentar!

Vi er glade for, at vores produkter og levering levede op til dine forventninger – og endda lidt mere.

God weekend!

Hurtigt og god kvalitet

Hurtigt og god kvalitet

2024幎11月7日

Hej Marouf,

Tak for din feedback!

Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med hastigheden og kvaliteten. Vi bestrÊber os altid på at levere det bedste!

Hav en god dag!

Hurtig

Hurtig, prÊcis - modtog de bestilte varer, i god kvallitet, til en god pris

2024幎11月1日

Hej Leif.

Tusind tak for din 5-stjernet feedback.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service og at du anbefaler vores netbutik. Det sÊtter vi stor pris på.

Hurtig levering af varen

Hurtig levering af varen til en billig pris, produktet er af god kvalitet.

2024幎10月25日

Hej Kurt.

Kundeservice

Hurtig leverancer og god pris

Hurtig leverancer, god pris/ kvalitet

2024幎10月27日

Hej Steen

Hurtigt levering

Hurtigt levering

2024幎10月7日

Hej Palle

God kvalitet.

Leveret til tiden, og god kvalitet.

2024幎9月27日

Godmorgen Jan.

Du må have en god dag!

Kundeservice

Hurtig levering, varen var godt indpakket, alt i sin fineste orden.

2024幎10月2日

Hej SÞren.

God weekend!

Problemfrit

Problemfrit

2024幎10月1日

Hej Ole.

Kundeservice

God pris og kontrol tiden

2024幎9月24日

Hej Peter.

Fantastisk pris

Fantastisk pris, hurtig levering 😁👍

2024幎9月24日

Hej Thomas.

God og hurtig service

God og hurtig service, gode priser

2024幎9月15日

Hej Danny.

Kundeservice

Nem overskuelig hjemmeside og hurtig

Nem overskuelig hjemmeside og hurtig afsendelse af varer

2024幎9月11日

Hej JÞrgen.

Kundeservice

Det var hurtig og god levering.

2024幎9月17日

Hej Ole.