Uniweb vet virkelig hvordan de skal ta vare pÃ¥ kunder, og ikke minst hvordan de skal opptre for Ã¥ skaffe nye kunder. Det som skulle vÊre en tanke om Ã¥ kjÞpe domene og webhotell hos dem endte med k... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Mitt fall var komplicerat. Mycket jobb med att Ã¥terstÀlla en webbsida till den nya tekniken. Mikael i chatten var mycket tÃ¥lmodig och gav mig instruktioner steg för steg hur jag skulle göra. Det var m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Syse har blitt til Uniweb og mye er nytt, men kundeservicen er fortsatt i en klasse for seg. Jeg hadde flere spÞrsmÃ¥l knyttet til produktendringer og webhotell, og fikk rask og kyndig hjelp av Corneli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lager unÞdvendig mye oppstyr og hindringer for Ã¥ kunne avslutte kundeforholdet. Sa opp abonnement hos uniweb skriftlig per epost etter Ã¥ ha overfÞrt tjenestene til annen leverandÞr. Men de fortsatte a... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Siden 2000 har vi hjulpet kunder med å komme seg på nett og lykkes der. Hos oss får du alt fra domener, webhosting og profesjonell e-post, til nettsidebygger og fiks ferdig nettside.
Vi er en lokal leverandÞr med kontorer i TÞnsberg, hvor det jobber rundt 50 mennesker som brenner for alt fra kundeservice og problemlÞsning til kommunikasjon, markedsfÞring og utvikling.
Kundene velger oss fordi vi har, om vi kan si det selv, skikkelig god kundeservice, stabile og trygge tjenester og et godt utvalg produkter â sÃ¥ du kan kjÞpe alt du trenger fra ett sted.
Uniweb er NORID-akkreditert domeneregistrar og eid av det ledende hosting og nettsideselskapet group.one. Sammen er vi opptatte av Ã¥ drifte ansvarlig â bÃ¥de overfor kloden vÃ¥r og folka pÃ¥ den.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Fordi vi vet hvor viktig det er for kundene våre at ting bare funker.

Jernbanegaten 3, 3111, TÞnsberg, ãã«ãŠã§ãŒ

Uniweb vet virkelig hvordan de skal ta vare på kunder, og ikke minst hvordan de skal opptre for å skaffe nye kunder. Det som skulle vÊre en tanke om å kjÞpe domene og webhotell hos dem endte med kjÞp mens man var i kontakt med de. Det var en utrolig enkel prosess og Hilde var der fra start til slutt, veldig behjelpelig og svarte kjapt og fyldig på spÞrsmål fra en som er helt ny i gamet.
Da det kom nye spÞrsmål for meg etter stengetid fÞrste dagen jeg tok kontakt rakk jeg heldigvis på fredag å spÞrre om de siste spÞrsmålene jeg hadde og da leverte også Cornelius en fantastisk bra kundeservice!
Gleder meg til å få fart på min nye nettside så fort jeg kan, en ting er sikkert, og det er at Uniweb vil bli leverandÞren!

Uniweb ããã®åç
Mitt fall var komplicerat. Mycket jobb med att återstÀlla en webbsida till den nya tekniken. Mikael i chatten var mycket tålmodig och gav mig instruktioner steg för steg hur jag skulle göra. Det var mycket manuellt jobb för Mikael att göra och det tog åtskilliga timmar att lösa alla detaljer. Mycket vÀnligt bemötande och engagerat arbete. Så jobbar en kille som tar med sig fantasi och empati till jobbet. Tusen tack!!!

Uniweb ããã®åç
Syse har blitt til Uniweb og mye er nytt, men kundeservicen er fortsatt i en klasse for seg. Jeg hadde flere spÞrsmål knyttet til produktendringer og webhotell, og fikk rask og kyndig hjelp av Cornelius - som både ga meg god veiledning og lÞste alt det praktiske på et blunk. Det settes virkelig stor pris på. Tusen takk for hjelpen!

Uniweb ããã®åç
Jeg ble mÞtt av en utmerket serviceminded person Daniel. Fikk veldig god hjelp til å lÞse problemet. Daniel kunne sine saker og med skjermdeling forklarte han step by step hva som skulle endres i innstillinger for å lÞse saken. Tusen takk for hjelpen :)

Uniweb ããã®åç
Jeg fikk en epost om at en tjeneste skulle oppgraderes. Jeg har ikke noe greie på slikt så jeg sendte en epost og ba om hjelp. Vips så var det fikset, tusen takk!

Uniweb ããã®åç
Meget god kundeservice som uansett (sikkert mange teite) spÞrsmål fra en nybegynner, gir hyggelig feedback og hjelper uansett hva som er utfordringen.

Uniweb ããã®åç
Uniweb kjÞpte opp Syse og det ble fullstendig katastrofe for oss. De endrer på tjenester, alt ble mer ustabilt og ikke minst tregere. Alt skal vÊre helt A4 og kundeservice er ikke spesielt imÞtekommende. Vi har på grunn av alt rot de har stelt i stand med, trolig hatt tap på et sted mellom 50 og 100 000 + alt ekstraarbeid. De krediterte en faktura på noen hundrelapper...
Er du helt A4 så kan det hende de fungerer, men les alle 1-stjernene som skjÞnner du at det nok er best å styre unna.
Flyttet til en konkurrent, og har nå 30-40 % Þkning i hastighet, og 0 % nedetid + supportavdeling som jobber skikkelig for å gjÞre oss fornÞyde. Finnes altså mange bedre alternativer.

Uniweb ããã®åç
Skulle bytte DNS - noe som har vÊrt krÞllete av og til men her fikk jeg chat.hjelp og det hele tok kanskje 5 minutter så var domenenavn byttet.
Vennlig og rask hjelp fra Ida hos Uniweb!

Uniweb ããã®åç
For flere å siden parkerte jeg ett domene hos uniweb.
Dette skulle de ha 300 kr. for pr. år.
Hadde flere domener, også aktive med forskjellige forfallsdatoer samt mail-hotell.
Flyttet dette til konkurrent, da bedre priser og tjenester.
Men, ett domene jeg ikke hadde tjenester på (bare parkert) ble igjen.
Ã
rene gikk og jeg betalte årlig pris for parkering.
Når jeg i år skulle flytte domenet til billigere leverandÞr viser det seg at domenet er slettet hos Norid.
Uniweb bare peker tilbake på meg, at det er mitt ansvar å si fra når det blir sagt opp - slikt kan ikke de fÞlge med på.
Men, når jeg ikke har sagt opp selv - er det vel noe annet?
Nei sier Uniweb.
MÞkka-firma og snyltere, styr unna - velg hvem som helst andre leverandÞrer.
Skulle helst gitt dem 0 stjerner, men 1 er laveste.
### Oppdatering ###
Etter at uniweb har sett på saken igjen, har de kompensert for perioden de fakturerte uten at tjenesten var levert.
Gir dem derfor full score for god oppfÞlging og kundeservice.

Uniweb ããã®åç
Traff kundebehandleren Ida, som var ordentlig opp i ringene hva angår hjelpsomhet og tilrettelegging. Hos Ida mÞtte jeg velvilje, og fikk hjelp hele veien fram til mål, og til problemet var 100% lÞst. Sjeldent god opplevelse. Kan trygt anbefale kundeservice hos Uniweb

Uniweb ããã®åç
Det tok litt tid og flere mailer fÞr vi fikk til brukerfunksjoner av webmail.
Takk til Uniweb operatÞr som ikke ga opp.
NÃ¥ er alt bra.

Uniweb ããã®åç
Jeg fikk akkurat den hjelpen jeg trengte på svÊrt kort tid. Veldig fornÞyd med servicen!

Uniweb ããã®åç
Jeg hadde fem .no-domener registrert på meg privat, og skulle legge til ett til. Det viste seg at fem domener er Þvre grense hos Norid. Fikk rask og stÞdig hjelp til å opprette firmakonto, samt lÞst opp i flokene som hadde dannet seg på den private kontoen.

Uniweb ããã®åç
Uniweb har bygt heimeside for meg som vart publisert i dag. Webdesignar var Maurits.
Han gjorde ein framifrå god jobb og eg er sers nÞgd. Me har hatt berre gode og hyggelege dialogar undervegs. Maurits har vore lÞysingsorientert utifrå den teksten og biletsamlinga eg sende han og lÞyste oppgåva på ein profesjonell måte.
Takk for hjelpa med å byggja nettsida mi, Maurits!

Uniweb ããã®åç
Utrolig gode på kundeservice, support og oppfÞlging.
Har alltid fått rask tilbakemelding, og god teknisk hjelp av hyggelige og profesjonelle problemlÞsere.
Et meget bra selskap!

Uniweb ããã®åç
Fikk hjelp av Ida som gikk langt utover det kan man forvente av kundeservice! Top notch! Anbefales!

Uniweb ããã®åç
Kundeservice hos Uniweb får 10 av 10. Var i dialog med dem i over 2 timer for å ordne opp i en e-postproblematikk. De var hjelpsomme, hÞflige og engasjerte.

Uniweb ããã®åç
Kjappe og hjelpsomme svar, som gjÞr at problemstillingene lÞses mye kjappere enn jeg tenkte. Jeg hadde liten erfaring med å drifte nettsider fÞr erfaringen med Uniweb, men lÞsningen deres passer mitt bruk ypperlig. Jeg får laget flotte sider via Wordpress og valgte domener, ellers tar de seg av det meste. Men igjen: Jeg må virkelig understreke den fantastiske kundeservicen!

Uniweb ããã®åç
Super service og lynrask respons. Vennlig, informativt og hyggelige respons på telefon og raske svar på epost. Kun meget positiv og hyggelig opplevelse. Kan anbefales på det sterkeste