レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goed verpakt, zeer vlotte verzending (moest naar een van de Waddeneilanden!) en geleverde product (boek) voldeed aan de omschrijving en was van uitmuntende kwaliteit. Kortom ben zéér tevreden!

5぀星のうち2の評䟡

䌁業情報

1. 垌少本専門店

圓該䌁業による蚘述

• Uw bron van de beste antiquarische en tweedehands boeken op het web. • Votre source des meilleurs livres anciens et d'occasion sur le web. • Your source of the best antiquarian and pre-loved books on the web.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Snel geleverd

Snel geleverd, boek in de conditie zoals aangegeven

2026幎7月30日

Untje からの回答

Ontzettend bedankt voor uw fijne review! Fantastisch om te horen dat het helemaal naar wens was.

Heel veel leesplezier gewenst met uw aankoop!

First rate seller

Book as described, fast shipping and great communication.

2026幎7月29日

Untje からの回答

Thank you so much for taking the time to leave such a wonderful review! Enjoy your new addition, and we hope to welcome you back again soon! 📚✚

Zeer tevreden klant!

Kortom ben zéér tevreden!

2026幎6月24日

Untje からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie complimenten! Fijn om te horen dat de reis naar het eiland soepel is verlopen en dat het boek aan de verwachtingen voldoet. Veel leesplezier gewenst!

Super libraire

Super libraire, de belles découvertes. TrÚs bonne communication.
Jean- Antoine
PARIS France

2026幎6月12日

Untje からの回答

Merci beaucoup Jean-Antoine ! Ravi que nos découvertes vous plaisent. À bientÃŽt ! 📚✚

Absolut empfehlenswert..

Absolut empfehlenswert... ein lange gesuchtes Sammlerobjekt habe ich hier gefunden... Preiswert und innerhalb von 3 Tagen eingetroffen... Sehr freundliches und kompetentes Personal... Ich bin vollauf zufrieden

2026幎5月2日

Untje からの回答

Vielen herzlichen Dank fÃŒr Ihre wunderbare Rezension! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihr lang gesuchtes SammlerstÃŒck bei uns gefunden haben – solche Momente machen unsere Arbeit besonders schön. Dass alles schnell und zu einem fairen Preis bei Ihnen ankam, ist genau das, was wir uns fÃŒr jeden Kunden wÃŒnschen. Wir freuen uns schon jetzt darauf, Sie bald wieder bei uns begrÌßen zu dÃŒrfen!

Uitstekende online boekwinkel

Uitstekende online boekwinkel. Normale prijzen. Betrouwbaar. Snelle verzending. Deugdelijke verpakking.

2026幎4月16日

Untje からの回答

Hartelijk dank voor uw fijne woorden Geert! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen, verzending en verpakking. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! :) 📚

Voldoet aan alle verwachtingen

Speciaal om deze verkoper te complimenteren, heb ik mij bij Trustpilot aangemeld. Zeer tevreden met de twee boeken die ik heb besteld. Ongeschonden aangekomen, want professioneel verpakt. Een boek uit 1924 en een ander uit 1937, maar beide verkeren in een mooie antiquarische staat. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier kom ik zeker terug. Ze hebben veel bijzondere boeken.

2026幎3月25日

Untje からの回答

Beste Pablo, bedankt voor de prachtige review en de moeite die u heeft genomen om dit te delen. Fijn dat de boeken en de verzending aan de verwachtingen voldeden. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen bij het vinden van bijzondere uitgaven. Tot ziens!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit, schappelijke prijs, snelle service

Het pakket met de bestelde boeken kwam snel aan, ondanks dat ik niet in België woon. De boeken waren zorgvuldig verpakt en de prijs van de boeken was zeer schappelijk. De boeken waren ook van goede kwaliteit. Op de website kreeg ik een helder beeld van de staat van de boeken. Het aanbod aan boeken bij Untje is heel gemakkelijk op de website te bekijken.

2026幎1月13日

Untje からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat de boeken goed zijn aangekomen en dat alles naar wens was. Veel leesplezier en graag tot de volgende keer!

fijne klant-ervaring

ik deed mijn bestelling op het nippertje van 2025, in de verwachting dat ze volgend jaar wel bij me zou toekomen, maar ze was er al op eindejaarsdag, heel verzorgd ingepakt en de boeken in puike staat! daarop kan ik alleen maar zeggen: WAAW, dat is dubbel een kadootje!

2025幎12月31日

Untje からの回答

Wat een prachtig compliment om het jaar mee af te sluiten! Het doet ons enorm goed om te horen dat het is gelukt om de bestelling nog op tijd bij u te krijgen en dat de boeken in de smaak vallen. Bedankt voor het vertrouwen en een fantastische jaarwisseling gewenst!

Perfecte service

Snel antwoord op vragen en supersnelle service. Boeken zoals beschreven. Perfect!

2025幎12月23日

Untje からの回答

Wat een mooi compliment, bedankt! Fijn om te horen dat de boeken en de service naar wens waren. Geniet van je boeken!

5぀星のうち2の評䟡

Vlotte verzending

2 sterren omwille van de vlotte verzending. Het boek zou in goede staat zijn, maar er werden belangrijke zaken over de staat van het boek niet vermeld in de presentatie. De bladzijden laten los en het is gesigneerd, maar dat is bewerkt met een corrector en is een grote vlek. Waardeloos dus. Hierover werd niets vermeld en de prijs voor dit boekje was hierdoor veel te hoog. Een mail naar Untje met mijn onvrede, wordt (nog) niet beantwoord.
UPDATE - ondertussen heeft Untje het bedrag teruggestort , dat is positief en ook terecht. . Het begeleidend mailtje was correct en met een verontschuldiging voor hun fout. Aangezien ze nu ondertussen echter een hele dag én nacht bezig zijn geweest om hier tot 6x (zes !) toe een reactie te plaatsten met allerhande zaken die er niet toe doen en alsof hun fout die ik meld eigenlijk aan mij ligt, blijven de 2 sterren gehandhaafd.
En ondertussen 24/11 is hun reactie weer 2x aangepast....het wordt er niet beter op, Untje uit Roeselare (B). Gewoon een fout erkennen en rechtzetten, dat was genoeg geweest.

2025幎11月18日

Untje からの回答

Beste Mieke Van Brussel, Zeer spijtig dit te lezen. We hebben er echt alles aan gedaan om je bestelling binnen de 2 werkdagen volledig terug te betalen en onze verontschuldigingen aan te bieden voor onze fout.

Top!

Vandaag een boek ontvangen. Een boek uit 1965, in perfecte staat en heel goed verpakt. Absoluut een aanrader. Dank!

2025幎10月23日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden!Ik kocht deze week bij Untje.com de

Ik kocht deze week bij Untje.com de verhalenbundel “Van hier en elders” van de 19/20e eeuwse Vlaamse schrijfster Virginie Loveling. Het 100 jaar oude boek was in redelijk goede staat en door de zeer professionele verpakking kwam het boek hier in Amsterdam in zeer goede staat aan. Ik kan Untje.com door de uitstekende service van harte bij u aanbevelen!

2025幎7月10日

Untje からの回答

Hartelijk dank, Dhr. Hebing, voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het boek goed is aangekomen en dat u tevreden bent over onze service. Uw aanbeveling waarderen we zeer!

5぀星のうち5の評䟡

Snel, goed en vriendelijk!

Na een snelle, vriendelijke reactie op mijn bestelling van het goed afgebeelde boek, volgde de eveneens snelle levering van dat uitstekend verpakte boek in een mooie staat.

2025幎6月13日

Untje からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Jan! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en de staat van het boek. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Eenvoudig zeer sympathiek!!

'N prachtig boek via boekwinkeltjes 'ontmoet', gekocht bij Untje. Sympathieke informatie m.b.t. betaling en verzenden, welke zeer snel en zorgvuldig heeft plaats gevonden. Dank en nogmaals dank voor het boek!!

2025幎2月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス