Vi har bokat mÃ¥nga upplevelser med Upplevelse.com. Man fÃ¥r alltid vÀldigt mycket för pengarna. Det kan vara svÃ¥rt att hitta en bra tid nÀra inpÃ¥ sÃ¥ vissa upplevelser behöver man vara ute i god tid för... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Matmilen var en bra matupplevelse och perfekt socialaktivitet för bÃ¥de smÃ¥ och stora sÀllskap. Jag hade önskat lÀngre promenadavstÃ¥nd mellan restaurangerna (det flesta stÀllena var bara ett par minute... ãã£ãšèŠã
Vi fick en riktigt trevlig kvÀll i Jönköping. Vi har aldrig tidigare varit pÃ¥ en mordmiddag men kommer definitivt att göra om det. à kte tillsammans med min vuxna dotter och efterÃ¥t bestÀmde vi oss för... ãã£ãšèŠã
Det var en jÀtte trevlig dag vi fick tillsammans , med olika besök och mÃ¥nga trevliga mÀnniskor , det som var lite synd var att det vart samma matrÀtt pÃ¥ 2,stÀllen , man skulle önska att man som resta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Upplevelse.com ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har funnits pÃ¥ marknaden sedan 2009. Hos oss finner du hundratals upplevelser i smÃ¥ och stora stÀder över hela landet â allt frÃ¥n vÀlsmakande restaurangbesök och lyxiga vinprovningar till mer finstÀmda hotellövernattningar och avkopplande spabesök. Flyg luftballong, provkör en Ferrari, eller prova pÃ¥ att spaka planet sjÀlv, det Àr bara fantasin som sÀtter grÀnserna!
Våra upplevelser passar lika bra att ge bort i present som att unna sig sjÀlv. Giltighetstiden på våra vÀrdebevis Àr hela 3 år, så det finns gott om tid att boka in upplevelsen.
Vi Àr övertygade om att en upplevelse vÀcker liv i våra kÀnslor och etsar sig fast i minnesbanken.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag köpte ansiktsbehandling till minâŠ
Jag köpte ansiktsbehandling till min son, nÀr han skulle boka den så hade dom gått i konkurs.
Kostade Àndå över 600:-
Vågar inte boka nåt mer nÀr man inte får pengarna tillbaka.
Den gÀller till 2028-06-07.
Men vad hjÀlper det
I bought the presentkort 4e August andâŠ
I bought the presentkort 4e August and they announced bankruptcy 5e.
En enda stor bluff alltihop
En enda stor bluff alltihop. SÀljer dyra upplevelser som inte existerar.
Betrugsmasche
Wie einige schon berichtet haben, habe auch ich Gutscheine fÃŒr eine HeiÃluftballonfahrt gebucht im Wert von ÃŒber 500â¬. Es war als Familienausflug geplant.
Termine wÀren anscheinend erst ab August buchbar gewesen.
Besucht man jetzt die Webseite, steht nur dran, dass das Unternehmen inzwischen insolvent sei.
Auf E-Mails wird nur mit einer automatisch generierte Mail geantwortet.
Blufföretag
Först sÀljer de ett presentkort för en aktivitet. Sedan upplyser de om att det går inte att boka förrÀn efter årsskiftet. (Då har reklamationstiden gått ut.)
Efter årsskiftet meddelas att just nu går det inte att boka, men återkom gÀrna senare.
Sedan försvinner aktiviteten helt och hållet.
Kontaktar kundtjÀnst som absolut inte kan göra någon reklamation, men erbjuder ett presentkort istÀllet.
Sedan går företaget i konkurs utan att meddela kunderna om det.
TyvÀrr förlorade jag flera tusen och hoppas innerligt att de som Àgde bolaget får bo under en sten resten av sitt liv. Snacka om blufföretag.
Köpte bio för två..
Köpte bio för två... 600 kr... så går dom i konkurs??? Har mailat så många gånger får ingen återkopplig... vart Àr mina pengar??
Betrug
ACHTUNG, BETRUG!
Wir haben zwei Gutscheine fÌr 184 ⬠gekauft, und die Ballonfahrt wÀre ab August 2025 buchbar gewesen. Seit dem Kauf funktioniert die Website jedoch nicht mehr. Die Firma antwortet nicht auf unsere E-Mails, und selbstverstÀndlich bekommen wir kein Geld zurÌck.
Slutade erbjuda tjÀnsten som köptes
Köpte en upplevelse i present.
Datumet vi bokade blev avbokat pga dÃ¥ligt vÀder, resterande av Ã¥ret fullbokat. Ã
ter efter tar dem bort upplevelsen.
Pengar tillbaka nÀr dem inte kan erbjuda tjÀnsten som köptes? Nej. Suck
Köpte till barnbarnet. Bio för 2 med middag. Fick fint paket. Går inte att anvÀnda. Köpte 4aug. 5 aug i konkurs? Blåst. VARNING.
Köpte till barnbarnet. Bio för 2 med middag. Fick fint paket. Men går inte att boka. Köpte 4aug. Konkurs 5aug. VARNING. Boka inte. Kommer anmÀla.
Konkurs
Jag har nyss fått ett presentkort vÀrde 1250kr som jag ej kan lösa in nu då dom har valt att gå i konkurs plötsligt.Får se om dom betalar tillbaka för det men efter jag har lÀst igenom hÀr kommer dom varken svara eller betala tillbaka.
Får polisanmÀla dom för stöld.
JÀttetrevlig upplevelse
JÀttetrevlig upplevelse. Supergod mat på restauranger jag inte "upptÀckt" i vanliga fall. Bra avstånd mellan dem så att man fick lite promenad också.
Do NOT use this site
Do NOT use this site. It is rip off. Bought service and received useless gift certificate.
Någon matpromenad gick inte att bestÀlla
Någon matpromenad gick inte att bestÀlla i Borås, trots att staden fanns med i reklamen (och fortfarande finns), Har nu gått i konkurs!! Inte förvånande.
Bokat en upplevelse för tvÃ¥ sÃ¥ dubblaâŠ
Bokat en upplevelse för tvÃ¥ sÃ¥ dubbla priset. SÃ¥ bara nÃ¥gra dagar innan upplevelsen sÃ¥ har dem gÃ¥tt i âkonkursâ. ErsÀttning som man fick dÃ¥, 25% pÃ¥ nÀsta upplevelse.
Bokade hotell för 2 NÀr vi kom tillâŠ
Bokade hotell för 2 NÀr vi kom till hotellet med bokningsbekrÀftelse så fanns ingen bokning fast betalning dragits från mitt konto... Så det var bara att åka hem igen. Nu nÀr jag krÀver pengar så har dom gått
i konkurs Vilka tomtar :(
Jag fick ALL hjÀlp med att boka
TyvÀrr har Upplevelse.com gått i konkurs nu.
LÀtt att hitta nÃ¥got bÃ¥de till sigâŠ
LÀtt att hitta något både till sig sjÀlv och som present/överraskning till någon annan.
Vem mördade Wonderwoman och med vad
Vi löste ett mordmysterium med hjÀlp av fiktiva personer som man fick lÀsa och lyssna på i en app som man laddat ner. Mysteriet kunde lösas på olika platser men vi var i Uppsala och gick runt dÀr och samlade poÀng medan vi klurade ut vem som mördat Wonderwoman och med vad
Matpromenad i Helsingborg
Matpromenad. En hÀrlig och smakrik upplevelse för hela sÀllskapet. En bra sammansatt runda på olika restauranger i stan. Kommer göra om det.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ