レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Que pasa con la pagina web ya no se puede abrir y me dijeron que se pondrían en contacto conmigo hace 15 días y no he vuelto a saber nada de ellos creo que me he quedado sin el dinero que tenia invert... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Dom hette förut KONTOFX, blÃ¥ste mej pÃ¥ 160 000. Ni som tror pÃ¥ dessa tjuvar fÃ¥r sÀkert en otrevlig överraskning. Plötsligt finns dom inte mer och inte era pengar heller, dom har gjort detta ett antal... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag öppnade ett konto och fick hjÀlp av Senior Manager Lara Hovarth att sÀtta in pengar. Hon ringde ofta och tjatade att jag skulle investera mer, men nÀr jag inte ville det stÀngdes kontot plötslig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mitt första intryck va att hÀr kan man nog tjÀna lite pengar. sÃ¥ fort man satt in dom första 250 Euro, hörde min Account Advicer Noah Alievi av sig vÀldigt ofta. Men efter som jag var mycket ute i... もっず芋る

䌁業情報

1. 金融・保険

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

UproFX is a leading Forex & CFD Trading platform that offers a large array of trading instruments, including forex, indices, stocks, commodities and more. Start trading Forex with UproFX.

1.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Antonio Carrera "el argentino"

Que sepas, que no hay 1 noche que no me acuerde de tu p*** madre, malnacido, camarilla de ladrones y estafadores.
Ojala leas esto, y que sepas que como dicen en mas de un comentario, al final se hará justicia y cada uno recibirá lo que se merece
Disfruta de mi dinero mientras puedas y estés con vida.
Somos mas de uno los que deseamos que te mueras,
ojala estés muerto ya!!!!!
TE deseo lo peor, amigo...........

2021幎6月29日

Keep away.

Do not give away your money to these scammers. I was swindled out of Eur 14,000 by Frank Cooper. Obviously it is their company policy to do so. All favourable reviews here are not genuine.

2021幎6月21日

protraderex ES UNA ESTAFA

protraderex ES UNA ESTAFA
Ojo si recibes una llamada de Antonio Carrera, Mario Rivera, Melanie Rosas, Felipe o como se llamen, son nombres ficticios.
Es una plataforma ILEGAL, NO ESTA REGULADA
Se quedan con tu dinero y con el de tu familia y no tiene escrupulos, son muy mala gente.
Por favor, tened mucho cuidado
STOP

2021幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Het zijn allemaal leugenaars en dieven

Het zijn allemaal leugenaars en dieven. Ze stalen van me en probeerden nog steeds wat meer te krijgen nadat mijn account was geblokkeerd. Ik zocht naar opties en kon een bedrijf vinden dat met dit soort situaties omgaat en ze hebben me geholpen mijn geld terug te krijgen. Mijn persoonlijke mail te striechn38 voor iedereen die hulp nodig heeft bij het terugkrijgen van geld en meer informatie wil over mijn proces.

2021幎2月2日

BLUFFÖRETAG!!!!!

Blufföretag!!!!!!
Företaget har tjÀnat enorma pengar att lura till sig pengar genom att få folk att investera. De som ger Uprofx (eller vad det nu heter vid dags dato?!) ett gott betyg Àr betalda att skriva det!!!
Har så svårt att förstår hur mÀnniskor kan utnyttja andra mÀnniskors godhet ????
Hade jag personligen varit anstÀlld pÃ¥ företaget, skulle jag aldrig kunna se mig i spegeln och vara stolt över mitt jobb......men jag hoppas att uttrycket ”what goes around comes around” kommer att införlivas för alla de som har en arbetsrelaterad koppling till detta företag!
Den som grundande detta företag var ett geni utan sjÀl och hjÀrta; beredd att gå över lik pga girighetens begÀr.

2020幎11月6日

NB these broker brands belong to the same scam and include
KayaFX, KontoFX, UPROFX, PROUFX, Protraderex, LibraMarkets, OlympiaMarkets, Olympius Global, etc
They have cheated many, many honest citizens including myself. Many others like myself have reported this many times to Trustpilot so that their page will be closed but instead truspilot wrote the following:
"As stated previously we cannot label a company as a scam. Our sole jurisdiction lies within the review space"
However this website can't be traced back to uprofx.com , so it can't be used as evidence to say that uprofx.com is manipulating reviews.

If a company has been reported to the authorities, we will be happy to provide information to them if they were to contact us.
...................................................
AnthonyMorgan
Edison Gamble
David Janowski
John De Smet - Eastern European accent?
Martin Lewis - Customer services, Eastern European accent?
David Cooper -
James Melo
Alfred Peters
Nicolas Saurel - French accent in "Zurich"
Richie Sands
Steve Goldman from Greece?
Eleanor Nickerson - Linked to the KayaFX Facebook page. Also has LinkedIn profile. "from Wales"
Dean Erman
Kevin Martin? - French accent in "Zurich" -
Tom Novac
Edward Louis -
Thomas Greg
Greg Thomas? From London?
Jacob Greenberg
Aldrik Schmidt - Austrian / Switzerland? Zurich? German accent.
Daniel Swift
Nicki Bailey
Philipp Schmidt
Marietta Novak
Dean Shapiro
Alfred Peters Can speak Dutch (English accent)
Peter Johnson
Charles Bolton - "London" Eastern European accent?
Stacey Adler
Jennifer Heart
Sandra Johnson
Dan?
Scott - North American accent?
James Dorn - New to the KayaFX scam team
Luis Romeo - Spanish? Calling from Estonia?
Ernest Hill - Irish?
Bryan Zhang - "Head of Quality Assurance department"
Violet - Web chat "help"
Jessica - Web chat "help"
Andrey Borgov
Scott Hughes
Joseph Mathews
Dr Ray Clark
Luis Romeo
Brian Thomson
Andy Nicolas "Head of Executive Department"
James Dorm Zitzelsberger
Daniel Auer
Daniel Alder
Aron or Aaron Stein
Edward Fedov
Louis Goldstein ( French accent )
Matthew Hannah
Christian Fernandez
Ronald Morris
Don Bishop (American) Kontofx as was Alexander Bloom (Russian)
Sam Smith
Gary Graves
Frank J Cassidy
Nina Jepsen UproFx- Danish Speaking.
Frank Cooper.
Tomaz Cabral Kontofx
Oliver Weber - UproFX ( Switzerland )
UproFX, Andrea Silva, good english, from Portugal.
Ragnar Björnsson, talked swedish, but I think from Turkey,
Frank Cooper, from Romania

2020幎9月27日

Scammers list!!

NB these broker brands belong to the same scam and include
...................................................
John De Smet - Eastern European accent?
Martin Lewis - Customer services, Eastern European accent?
David Cooper -
James Melo
Alfred Peters
Nicolas Saurel - French accent in "Zurich"
Richie Sands
Steve Goldman from Greece?
Dean Erman
Kevin Martin? - French accent in "Zurich" -
Tom Novac
Edward Louis -
Thomas Greg
Greg Thomas? From London?
Jacob Greenberg
Aldrik Schmidt - Austrian / Switzerland? Zurich? German accent.
Daniel Swift
Nicki Bailey
Philipp Schmidt
Marietta Novak
Dean Shapiro
Alfred Peters Can speak Dutch (English accent)
Peter Johnson
Charles Bolton - "London" Eastern European accent?
Stacey Adler
Jennifer Heart
Sandra Johnson
Dan?
Scott - North American accent?
James Dorn - New to the KayaFX scam team
Luis Romeo - Spanish? Calling from Estonia?
Ernest Hill - Irish?
Bryan Zhang - "Head of Quality Assurance department"
Violet - Web chat "help"
Jessica - Web chat "help"
Andrey Borgov
Scott Hughes
Joseph Mathews
Dr Ray Clark
Luis Romeo
Brian Thomson
Andy Nicolas "Head of Executive Department"
James Dorm Zitzelsberger
Daniel Auer
Daniel Alder
Aron or Aaron Stein
Edward Fedov
Louis Goldstein ( French accent )
Matthew Hannah
Christian Fernandez
Ronald Morris
Don Bishop (American) Kontofx as was Alexander Bloom (Russian)
Sam Smith
Gary Graves
Frank J Cassidy
Nina Jepsen UproFx- Danish Speaking.
Frank Cooper.
Tomaz Cabral Kontofx
Oliver Weber - UproFX ( Switzerland )
UproFX, Andrea Silva, good english, from Portugal.
Ragnar Björnsson, talked swedish, but I think from Turkey,
Frank Cooper, from Romania

2020幎9月27日

No good

Send 500 € - made a profil. But was never allowed to redraw my money. One excuse after the other. After a hard discussion with them they just blocked my account. Do not use them.

2020幎9月22日

Absoluut onbetrouwbaar

Absoluut onbetrouwbaar.
Net asl voorgaande verhalen.
Veel contact, uiteindelijk bijstorten, maar refund ondanks toezeggingen onmogelijk tot op zeker moment alles zgn verdampt was. Oplichterij. nooit mee in zee gaan.

2020幎7月24日
5぀星のうち1の評䟡

Uprofx became Proufx a few months ago

Uprofx became Proufx a few months ago (autumn 2019).
Today (17.6.2020), there is no access to their website again. This has now happened for the third time in 10 months
They are not regulated and they are doing with your money whatever they want to. When they get your money, they appropriate it. When I publicly write down their way of working, of course, they report it as a violation of their rights.
All the money from my account disappeared very quickly before my eyes on the night of January 13th (the market was already closed everywhere). Prior to that, I was denied a request to withdraw part of the sum. Frank Cooper said, among other things, that his plan was to trade by the end of the month, and money was lost in the market. All without my permission. That’s because I didn’t want to invest more money. Very disappointed and angry.

2020幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Mitt första intryck va att hÀr kan man

Mitt första intryck va att hÀr kan man nog tjÀna lite pengar. så fort man satt in dom första 250 Euro, hörde min Account Advicer Noah Alievi av sig vÀldigt ofta. Men efter som jag var mycket ute i VÀrlden fick jag inte min adress godkÀnd,Och nÀr jag bad om att få tillbaka pengarna, slutade dom höra av sig
Har ju redan förstått att dom blåser folk på löpande band.Men det kommer en dag nÀr dom får sitt straff.

2020幎6月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス