UpToMore レビュヌ 48

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik vind Uptomore een goede en duidelijke beleggingsapp. Alles is overzichtelijk: je ziet meteen je inleg, rendement en waarin je geld zit, zonder ingewikkelde termen. Wat ik prettig vind, is dat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik wilde al even beginnen met beleggen zodat ik wat meer rendement kon krijgen op mijn spaargeld, maar ik wist niet zo goed hoe waar ik moest beginnen. Via een vriend kwam ik bij UpToMore terecht en... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het is eigenlijk nog te vroeg om nu al een beoordeling te geven,omdat ik pas een paar weken bezig ben met beleggen bij uptomore,maar de app is heel duidelijk,daarom geef ik nu 4 sterren daarvoor.

䌁業情報

1. 金融機関

圓該䌁業による蚘述

The UpToMore app opens the door to investing for everyone – regardless of income or financial knowledge. You deposit or withdraw money when it suits you, nothing more and nothing less. Just like with your savings account, but with more growth potential.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden met UpToMore!

Ik heb jarenlang getwijfeld om te investeren, maar een jaar geleden besloot ik toch de stap te zetten. Via UpToMore voelde het meteen goed. Op de website wordt het beleggen helder uitgelegd, waardoor ik me realiseerde dat het niet verstandig is om al mijn spaargeld op de bank te laten staan; een deel investeren is slimmer.
De app werkt heel eenvoudig en overzichtelijk. Ik begon met een klein bedrag per maand en merkte al snel hoe makkelijk het gaat. Zelfs wanneer de markt tijdelijk daalt, zie ik later dat het weer stijgt – dat geeft mij vertrouwen. Inmiddels heb ik mijn maandelijkse inleg verdubbeld!
Het mooiste is dat ik zelf niet hoef uit te zoeken waar ik moet investeren: UpToMore doet dat allemaal voor mij, en dat tegen hele lage kosten. Voor mij is dit dé manier om op een makkelijke en slimme manier te sparen.
Ik kan het iedereen aanraden die zonder stress iets extra’s wil opbouwen!

2025幎10月6日
5぀星のうち5の評䟡

Tot noch toe zeer tevreden...

Sinds kort de app op mijn mobiel en ik doe een vaste wekelijkse inleg. Handig en overzichtelijk. Eigenlijk geen kennis van ETF's/trackers nodig om toch iets meer rendement te maken dan met je spaarrekening en het gaat automatisch. Eigenlijk op het idee gekomen nadat ik de oprichter hoorde op BNR. Het is allemaal nog maar net nieuw en ook ik heb nog maar beperkte ervaring met deze app. Kan wél al zeggen dat de ervaring met de klantenservice uitstekend is. Ik kreeg een email dat ik m'n registratie nog moest afronden, wat niet correct was, want die was al volledig. Daarover gemaild en vrij snel een zeer nette en persoonlijke reactie/verontschuldiging (met naam! dat zie je tegenwoordig steeds minder maar maakt het veel persoonlijker en prettiger communiceren). Dus ga zo door UpToMore!!

2025幎9月26日

Eenvoudige app en goedkoop

Eenvoudige app en goedkoop, ik beleg elke maand en ben zeer tevreden

2025幎7月16日

UpToMore からの回答

Mooi om te horen dat je tevreden bent en elke maand belegt. Precies waar we de app voor hebben gemaakt!

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk in gebruik om ETF's aan te

Makkelijk in gebruik om ETF's aan te houden tegen zeer lage kosten. Goede en snelle klantenservice voor het beantwoorden van al mijn vragen.

UpToMore からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het gebruiksgemak, de lage kosten én onze klantenservice. We helpen je graag verder wanneer nodig!

Goed

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en transparante app

UpToMore からの回答

Dank je wel voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

Super gebruiksvriendelijke en voordelige beleggingsapp!

Sinds kort gebruik ik deze beleggingsapp en ik ben onder de indruk van hoe eenvoudig en toegankelijk beleggen hiermee is geworden. De app is ontzettend gebruiksvriendelijk: het design is overzichtelijk, alles spreekt voor zich, en zelfs als je geen ervaring hebt met beleggen, kun je er moeiteloos mee aan de slag.

Wat ik erg prettig vind, is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je inlegt en wanneer. Je kunt kiezen voor een eenmalige inleg of juist een maandelijkse automatische overboeking instellen. Superhandig, want zodra je dat hebt geregeld, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. De app doet de rest.

Bovendien zijn de kosten veel lager dan bij bijvoorbeeld de bank. Geen verborgen fees of hoge transactiekosten; alles is transparant.

Kortom: als je op zoek bent naar een moderne, efficiënte en toegankelijke manier om te beleggen, dan is deze app echt een aanrader!

UpToMore からの回答

Wat een fijne en uitgebreide review — dank je wel! 😊

Super om te horen dat je het beleggen via onze app zo eenvoudig en toegankelijk vindt. We hebben er veel aandacht aan besteed om het design helder te maken, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan.

Veel succes met beleggen, en bedankt voor je vertrouwen!

5぀星のうち5の評䟡

Uptomore gaf mij een fantastisch beeld

Uptomore gaf mij een fantastisch beeld van beleggen tegen lage kosten en had een heel gebruiksvriendelijke app

Thanks voor je review!
Goed om te horen dat je blij bent met de app en hoe we beleggen aanpakken.

Goede app

Goede app, makkelijk te gebruiken en vooral goed contact en goede hulp

2025幎2月26日

Bedankt voor je review! 😊
Fijn dat je blij bent met de app en onze service.

Ideaal platform

Het opzetten en verifiëren van mijn account was heel simpel, de user-interface is zeer toegankelijk voor nieuwe beleggers en het platform bied veel features aan tegen lage kosten.

2025幎1月18日

UpToMore からの回答

Geweldig om te horen dat het opzetten en verifiëren van je account zo makkelijk ging. Daar doen we het voor!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。