uScore レビュヌ 21

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zamarta Company följer upp varje steg och tar itu med alla sina kunders frÃ¥gor tills de hittar en lösning som tillfredsstÀller dem och minskar kostnaderna för flera lÃ¥n. Jag har haft en upplevelse med... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har flera gÃ¥nger sedan i somras kontaktat dom för att fÃ¥ veta varför det stÃ¥r pÃ¥ min sida att jag Àger en fastighet fast det Àr 30Ã¥r sedan sÃ¥ var fallet. Dom skyller pÃ¥ att datasystemet krÃ¥nglar o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett bra stÀlle att få insikt i min egen kreditvÀrdighet. Jag såg också att jag kan spara 5600 per år på mitt bolån. En bra plattform som gav mig intressanta insikter.

5぀星のうち4の評䟡

Bra att veta sin kreditvÀrdighet. Hur ni får fram siffrorna har jag dessvÀrre ingen aning om, men bra att veta då banker och andra kreditgivare bryr sig om dessa.

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

uScore Àr Nordens största plattform för ekonomisk insikt – med över 1 miljon medlemmar. Vi ger dig överblick över din ekonomi, helt gratis. Som medlem fÃ¥r du tillgÃ¥ng till ditt kreditscore och insikter om vad som pÃ¥verkar det. Du kan följa om ditt score gÃ¥r upp eller ner, och fÃ¥ konkreta tips pÃ¥ hur det kan förbÀttras. uScore visar dig ocksÃ¥ vilka rÀntor andra med liknande kreditscore har fÃ¥tt, sÃ¥ att du enklare kan jÀmföra och förhandla dig till bÀttre villkor. Vi bygger allt pÃ¥ ett viktigt princip: Din data. Dina möjligheter. Hos uScore Àr det du som Àger insikterna, och vi gör det enkelt för dig att anvÀnda dem till din fördel – för lÀgre kostnader, mer kontroll och smartare ekonomiska val.

3.8

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

uScore gav mig flera möjligheter att spara

uScore gav mig flera möjligheter att spara pengar. Elskling-integrationen uppskattades sÀrskilt.

2026幎4月12日

uScore からの回答

Vad kul att höra! Att du hittat konkreta sÀtt att spara pengar Àr precis det vi hoppas pÃ¥. Och toppen att du fick möjlighet att se över dina elavtal – förhoppningsvis landade det i lite lÀgre rÀkningar ocksÃ¥. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

5぀星のうち5の評䟡

Zamarta Company följer upp varje steg

Zamarta Company följer upp varje steg och tar itu med alla sina kunders frågor tills de hittar en lösning som tillfredsstÀller dem och minskar kostnaderna för flera lån. Jag har haft en upplevelse med dem och jag Àr mycket nöjd med mina affÀrer. De minskade verkligen de extra kostnader jag betalade för flera lån. Tack, Zamarta Company.

2026幎4月1日

uScore からの回答

Tack för din recension! Kul att du fick hjÀlp via uScore och Zmarta. Vi hoppas du fortsÀtter anvÀnda uScore för din ekonomi!

Bara bra

Bara bra, inget att klaga på! 👍🏻

2026幎3月27日

uScore からの回答

Tack! Kul att höra — fortsÀtt hÃ¥lla koll pÃ¥ ekonomin sÃ¥ Àr vi hÀr varje gÃ¥ng! 😊

Snabbt

Snabbt, enkelt, transparent.

2026幎3月27日

uScore からの回答

Tack sÃ¥ mycket! Det Àr precis sÃ¥ vi vill att det ska kÀnnas. 😊 HÀlsningar frÃ¥n Team uScore

Falsk bedömning

Falsk bedömning. rekommenderas ej

2026幎3月26日

uScore からの回答

Hej, tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Vi tar alla synpunkter på allvar och skulle gÀrna vilja förstå vad som kÀndes fel för dig. Hör gÀrna av dig till oss på support@uscore.se så hjÀlper vi dig att titta vidare på det. Vi Àr alltid angelÀgna om att göra upplevelsen bÀttre. HÀlsningar från Team uScore

5぀星のうち5の評䟡

En lÀttförståelig och bra sida ...

En lÀttförståelig och bra sida ...

2026幎3月19日

uScore からの回答

Tack sÃ¥ mycket för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att du upplevde sidan som lÀttförstÃ¥elig – det Àr precis vad vi strÀvar efter. VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver oss! 😊

KÀra Uscore

KÀra Uscore, era webbplatser och lÀnkar stÀmplas överallt som spam och farliga. Ni anvÀnder inte ett tydligt domÀnnamn utan lÀnkar istÀllet till flera vaga domÀner. Ni har ingen app. Kort sagt, detta får er att framstå som opålitliga och definitivt inte professionella. Jag tror att anvÀndarna skulle göra bÀttre i att anvÀnda en annan kredittjÀnst.
_-------------_
KÀra Uscore, hÀr Àr ett svar på ditt inlÀgg. Jag har ingen magmuskelblockerare igång; det Àr sÀkerhetsprogramvaran som varnar mig. Jag testade den också på ett Linux-system, och det fanns varningar dÀr också. Det verkar som att du Àr registrerad som opålitlig av olika sÀkerhetsprogram. AnvÀndare Àr ohjÀlpsamma om de ignorerar detta och/eller tillfÀlligt inaktiverar programvara. Det Àr upp till dig att se till att du verkar pålitlig. Mitt råd till anvÀndare Àr dÀrför: var försiktig. SÀkerhetsprogramvaran varnar dig av en anledning.

2026幎1月23日

Hej Herman,
tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Det du beskriver beror sannolikt pÃ¥ att du anvÀnder en ad blocker eller ett sÀkerhetstillÀgg i webblÀsaren. Vissa sÃ¥dana verktyg kan felaktigt flagga jÀmförelsesajter och partnerlÀnkar som ”spam” eller ”farliga”, trots att de Àr helt sÀkra. Det Àr tyvÀrr nÃ¥got vi inte alltid kan pÃ¥verka fullt ut frÃ¥n vÃ¥r sida.

uScore anvÀnder flera domÀner för olika tjÀnster och samarbeten, vilket Àr vanligt för finansiella jÀmförelseplattformar. All trafik Àr krypterad och följer gÀllande sÀkerhets- och dataskyddsregler. Vi Àr en webbaserad tjÀnst och har dÀrför ingen app i dagslÀget.

Vi tar förtroende på stort allvar och beklagar att din upplevelse gav ett annat intryck. Om du vill Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt, så hjÀlper vi gÀrna till att reda ut detta tillsammans.

5぀星のうち1の評䟡

Varning för att dela information

uscore Àr ett företag som ligger utanför EU och helt struntar i Svenska lagar rörande hantering av personuppgifter.

uscore menar att man blir kund hos dem om man anvÀnder "systerjÀnster" som t.ex. zmarta. Men uscore ljuger. De personuppgifter som uscore kommit över Àr uppgifter som jag lÀmnade till zmarta flera år innan uscore ens existerade. Och som zmarta inte lÀngre har någon rÀtt att inneha. Så nÀr de påstår att kontot hos uscore skapas "i samband med" att jag anvÀnt zmarta så ljuger man och försöker bara bortförklara sitt lagbrott.

Man ljuger uppenbart i sin reklam nÀr man påstår sig ha "1 miljon kunder" nÀr "kunderna" i sjÀlva verket Àr personer som mot sin vilja och utan vetskap, och i strid med lag har lagts in i uscores "kunddatabas".

uscore bryter uppenbart mot GDPR genom att hÀmta mina personuppgifter utan mitt godkÀnnande eller vetskap och föra ut dessa ur EU. Man bryter mot GDPR genom att anvÀnda dessa till Àndamål som jag aldrig godkÀnt såsom att skicka spam via e-post och SMS för tjÀnster jag aldrig visat något intresse för.

Jag skulle aldrig dela någon information med ett företag som detta. Vem vet vad dom kommer göra med informationen i framtiden.

2025幎12月27日

Hej Mats,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det kan kÀnnas både ovÀntat och frustrerande att dyka upp som kund hos ett bolag man inte aktivt registrerat sig hos.

Vi vill dÀrför förtydliga några saker. uScore köper aldrig personuppgifter. I vissa fall kan ett konto i uScore skapas i samband med att man anvÀnder någon av våra systertjÀnster inom samma koncern, till exempel Elskling, Zmarta eller Axo Finans. Det kan ske i samband med en jÀmförelse av exempelvis el, försÀkring eller lån, och endast efter att samtycke har lÀmnats, i syfte att ge bÀttre överblick över sin ekonomi.

uScore Àr ett norskt bolag, men vi följer svenska lagar och regler för hantering av personuppgifter, inklusive GDPR. Dina uppgifter anvÀnds enbart för att tillhandahålla tjÀnsten och hanteras med stor omsorg.

Det Àr helt gratis att ha ett konto hos uScore, och du kan nÀr som helst vÀlja att avsluta ditt konto. Om du har frågor kring hur ditt konto har skapats, eller vill ha hjÀlp med att stÀnga det, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår support på support@uscore.se
så hjÀlper vi dig gÀrna.

Nej.....

Jag har flera gånger sedan i somras kontaktat dom för att få veta varför det står på min sida att jag Àger en fastighet fast det Àr 30år sedan så var fallet. Dom skyller på att datasystemet krånglar och att dom "jobbar på problemet ". Senaste gången så vart jag inte trevligt bemött alls. Jag blir givetvis orolig, nÀr uppgifterna inte stÀmmer. DESSUTOM har dom angett att jag har en skuld,en rÀkning,som jag betalade för 2 månader sedan - konstigt, eftersom dom sÀger sig uppdatera uppgifterna ofta........

2025幎10月1日

uScore からの回答

Hej Joanna, tack för att du delar med dig så konkret av din upplevelse.

Vi har nyligen byggt om hela plattformen och tyvÀrr har nÃ¥gra buggar smugit sig in – bland annat den du nÀmner om fastigheten. Den Àr pÃ¥ vÀg att bli löst inom kort.

NÀr det gÀller uppgiften om en obetald rÀkning så ska all data uppdateras dagligen från Creditsafe. SjÀlvklart vill vi hjÀlpa dig reda ut varför det inte stÀmmer i ditt fall. Om du kan mejla oss på support@uscore.se, så kollar vi direkt på ditt Àrende.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva – det hjÀlper oss att bli bÀttre.

5぀星のうち4の評䟡

Bra att veta sin kreditvÀrdighet.

Bra att veta sin kreditvÀrdighet.

2025幎10月1日

uScore からの回答

Hej Arne, tack för din fina recension!
Vi samarbetar med Creditsafe, ett av vÀrldens största kreditupplysningsföretag. Ditt kreditscore och all information du ser hos oss kommer direkt dÀrifrån. På så sÀtt får du samma bild av din kreditvÀrdighet som banker och kreditgivare anvÀnder.

5぀星のうち5の評䟡

Bra att ha koll hur man ligger till.

2025幎9月23日

Tack för din recension! 🌟
Vi hÃ¥ller helt med – det Àr alltid vÀrdefullt att ha koll pÃ¥ lÀget. HÃ¥ll gÀrna utkik framÃ¥t ocksÃ¥, snart kommer nya funktioner som gör det Ànnu enklare att följa och förstÃ¥ din ekonomi.

HÀlsningar,
teamet på uScore

5぀星のうち5の評䟡

Okej i can say that you do good jobb

Okej i can say that you do good jobb. Thank you so much

2025幎9月23日

uScore からの回答

Thank you so much for your kind words! 🌟
We’re really glad to hear you’re happy with what we do. Our goal is to keep things simple and transparent, so your feedback means a lot.

Best,
the uScore team