dashspaceroom to kolejna pralnia mózgu
dashspaceroom to kolejna pralnia mózgu, która mami ludzi wizjÄ szybkich zysków z nowoczesnych technologii, a tak naprawdÄ to zwykÅa puÅapka na nasze oszczÄdnoÅci ÅŒycia. u mnie zaczÄÅo siÄ od reklamy o bezpiecznym pomnaÅŒaniu kapitaÅu, a skoÅczyÅo na tym, ÅŒe doradca tak mi namieszaÅ w gÅowie tymi swoimi wykresami i niby pewnymi zyskami, ÅŒe wpÅaciÅem im ÅÄ cznie ponad czterdzieÅci piÄÄ tysiÄcy zÅotych, bo wierzyÅem, ÅŒe ich system sam wszystko zaÅatwi. kiedy jednak przyszedÅ moment, ÅŒe potrzebowaÅem tych pieniÄdzy na pilne leczenie, nagle zaczÄÅy siÄ schody â jakieÅ dziwne blokady konta, ÅŒÄ dania dopÅaty kolejnych tysiÄcy na poczet rzekomych podatków i opÅat skarbowych, których wczeÅniej nie byÅo w umowie. poszedÅem z tym na policjÄ, ale tam tylko wzruszyli ramionami i powiedzieli, ÅŒe skoro firma jest zarejestrowana gdzieÅ na drugim koÅcu Åwiata, to oni majÄ zwiÄ zane rÄce, wiÄc po dwóch tygodniach dostaÅem tylko pismo o umorzeniu sprawy i zostaÅem z dÅugami. byÅem totalnie podÅamany i myÅlaÅem, ÅŒe te pieniÄ dze przepadÅy na dobre, ale na szczÄÅcie trafiÅem na forum zrzeszajÄ ce oszukanych, gdzie ludzie opisali identyczne historie z tymi naciÄ gaczami. to wÅaÅnie tam skierowano mnie do konkretnej ekipy, która zna ich mechanizmy od Årodka i to oni mnie uratowali, bo wyrwali moje Årodki z rÄ k tych krÄtaczy, gdy ja juÅŒ postawiÅem na wszystkim krzyÅŒyk. nie dajcie siÄ omamiÄ ich piÄknym sÅówkom i jak macie tam zamroÅŒonÄ kasÄ, to dzwoÅcie pod 7/8/3-2/9/9-7/6/2, bo tam naprawdÄ wiedzÄ , jak skutecznie uderzyÄ w tych zÅodziei i wyrwac co swoje