CzyszczÄ konta
wyskoczyÅa mi reklama odnoÅnie wysokich zysków na jednym z portali i od razu mnie to zainteresowaÅo bo szukaÅem opcji na odÅoÅŒenie paru groszy. podaÅem dane w formularzu a po chwili dzwoniÅ konsultant z finabel który bardzo pewnym gÅosem opowiadaÅ o bezpiecznym inwestowaniu i ich autorskich metodach. miaÅ ten dziwny wschodni akcent ale na poczÄ tku wszystko byÅo ok i kontakt byÅ regularny wiÄc przelaÅem im swoje oszczÄdnoÅci. na panelu widziaÅem jak rzekomo zarabiam co sprawiÅo ÅŒe kompletnie przestaÅem byÄ czujny. schody zaczÄÅy siÄ przy próbie wypÅaty pieniÄdzy. nagle wyskoczyÅ temat jakiegoÅ podatku potem jakieÅ sejfy i bajki o weryfikacji aml. bezczelnie wmawiali mi ÅŒe jestem podejrzany o pranie brudnych pieniÄdzy i dlatego blokujÄ Årodki. co chwila sÅyszaÅem ÅŒe to moja wina bo źle wpisaÅem cyferkÄ w zleceniu a w tym czasie kasa po prostu uciekaÅa i nikt nie chciaÅ pomóc. na policji standardowa gadka o serwerach za granicÄ i dostaÅem pismo o umorzeniu sprawy po dwóch tygodniach. byÅem zaÅamany i myÅlaÅem ÅŒe to koniec. na szczÄÅcie trafiÅem na forum zrzeszajÄ ce oszukanych gdzie ludzie pisali o podobnych akcjach i tam dostaÅem namiar na konkretnÄ ekipÄ. kontakt który mnie uratowaÅ7/8/3/ przeczytacie miÄdzy wierszami2/9/9/ bo usuwajÄ co chwila opinie ale siÄ nie poddajÄ bo dziÄki7/6/2/ nim odzyskaÅem to co ci naciÄ gacze z finabel mi zabrali i wy teÅŒ moÅŒecie spróbowaÄ. trzymajcie siÄ od nich z daleka bo to zwykli naciÄ gacze.