レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Dit bedrijf heeft bij mij zonnepanelen geïnstalleerd. Dat ging allemaal prima en soepel tot ik er later achter kwam dat ze een elektriciteitskabel door een regenpijp hebben gemaakt. Nu krijg ik ze nie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een super firma correct prima prijs en zeer uitvoerige offerte voor zonnepanelen en airco. Een super TEAM denkt goed na voor ze boren en nemen hun werk zeer plezierig op.Hier zou menig firma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week heb ik een LG-airco laten plaatsen door Usolars. Ik twijfelde erg over de beste plek voor de airco, maar dankzij het goede overleg en deskundige advies is deze uiteindelijk op de perf... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het begint meer en meer op een scam te lijken. Bijna onmogelijk om contact te krijgen met het bedrijf (op mails wordt niet geantwoord, bellen is met een AI assistent). Bestelling zou gisteren toe... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟
  2. ゚アコン請負業者
  3. 電化補品卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Usolars is een installatiebedrijf en groothandel gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen en solargerelateerde producten. Wij leveren en installeren zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen, onderconstructies, laadpalen, airco’s, warmtepompen en alle bijbehorende materialen en toebehoren. Als totaalinstallateur helpen wij zowel particuliere als zakelijke klanten met complete energieoplossingen op maat. Wij denken mee vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de oplevering van de installatie. Hierbij kijken wij naar de woning of het bedrijfspand, het energieverbruik, de technische mogelijkheden en de wensen van de klant. Dankzij onze ervaring, betrouwbare leveranciers en vakkundige monteurs kunnen wij kwalitatieve installaties realiseren met producten van sterke merken. Wij vinden duidelijke communicatie, nette montage en goede service erg belangrijk. Daarom begeleiden wij onze klanten stap voor stap tijdens het hele traject. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om zonnepaneleninstallaties binnen 4 weken op te leveren, afhankelijk van de planning en beschikbaarheid van materialen. Ook na de installatie blijven wij bereikbaar voor service, onderhoud en ondersteuning. Onder ons motto “Generate For Future” zetten wij ons dagelijks in om klanten te helpen besparen op energiekosten en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Usolars staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en toekomstgerichte energieoplossingen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastische groep mensen

Fantastische groep professionele en aardige mensen die vooral oog hebben voor de wens van de klant. Ons zonnepanelensysteem wilde we na 11 jaar gebruik wijzigen/updaten. Usolars pakte dit snel en efficiënt op, het was voor ons als klant vanaf het begin zeer prettige communiceren. Ook op de dag van het installeren maakte we kennis met twee enthousiaste monteurs die kennis van zaken hadden en vakkundig onze wensen hebben verwezenlijkt. Usolars bedankt! :-)

2023幎9月1日

Helemaal top

Helemaal top, zeer deskundige mannen die erg professioneel aan de slag gaan en met je mee denken! Ben je op zoek naar een goed plan voor je zonnepanelen dan ben je bij Usolars aan het juiste adres! Zeker een aanrader.

2023幎5月1日

Usolars Top Bedrijf

Gisteren zijn de jongens van Usolars bij ons thuis gekomen om zonnepanelen te monteren.
En het is in 1 woord Fantastisch. Vanuit de verkoop tot en met de afspraak, montage van de panelen ging heel soepel.
Wij zijn uiterst tevreden over Usolars. De jongens komen hun afspraken na, nemen de tijd voor je en werken heel netjes. Alles is keurig gegaan zoals besproken. Een aanrader voor iedereen!

2023幎6月22日

Top bedrijf

Van het ontvangen van de offerte tot de levering helemaal tevreden. De installateurs waren zeer kundig, netjes en snel, kortom vakkundige mensen die gewoon heel goed zijn in hun werkzaamheden. Ik zag de eerste dag al meteen dat ze goed werkten. Heel blij met de geleverde zonnepanelen. Ze liggen nu een maand en hoop dat we er nog lang plezier van hebben!

2023幎5月18日

USOLARS topperss!!

Even onderzocht na GOED WERK, KWALITEIT PRODUCTEN en AFWERKING uitgekomen hij USOLARS!!!
Offerte aangevraagd en netjes alles telefonisch doorgenomen en gelijk opdracht gegeven
Volgende dag al op dak inspectie en dag later alles op de gemonteerd en aangesloten door een zeer goed en vriendelijk team met deskundig inzicht. App geïnstalleerd formulieren ingvuld enz. Compleet plaatje van A tot Z
Ik ben er zeer tevreden mee en dat binnen 3 dagen! Alles op vooraad kwaliteit top producten. Zekerrr een aanrader!!
Nogmaals superrr bedankt jongens!
Wens jullie allemaal de beste.

2023幎6月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス