Utrustad.se レビュヌ 304

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Johanna kan VERKLIGEN de hÀr med service!😍 hon vet vad man behöver, innan man ens behöver det sjÀlv. Helt klart rÀtt kvinna pÃ¥ rÀtt plats. Företaget borde verkligen ta vara pÃ¥ personal som henne. Otr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Detta Àr en familjebutik, nÃ¥got jag vÀrdesÀtter stort framför alla stora butikskedjor. De Àr super trevliga och hjÀlper till med att lösa ens behov, finns det inte hemma pÃ¥ lager sÃ¥ löser dem det... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Det Àr bara en sak jag Àr besviken över och det Àr fodret i stövlarna. Det var inte det jag förvÀntade mig. Jag hade trott att det skulle vara mer vÀrmande, men man blir kall om fötterna snabbt i stöv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var en fröjd att köpa min utrustning dÀr! Det var en toppen service, jag kunde ringa dit och fick fantastiskt rÃ¥dgivning och hjÀlp pÃ¥ vÀgen! Jag rekommenderar de varmt!!! Super snabb leverans... もっず芋る

䌁業情報

5. 靎屋
  6. スポヌツ甚品店

Utrustad.se に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Utrustad.se Àr en friluftsbutik belÀgen i Storuman, VÀsterbottens inland och hjÀrtat av Lappland. Vi har stor kunskap om friluftsliv i den nordiska vildmarken och produkterna som gör dina turer bÀttre. Hos oss får du alltid ta del av vår expertkunskap, personlig service och ett stort engagemang för ditt friluftsliv. Vi har specialiserat oss på vandring och turskidåkning i de svenska fjÀllen. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment med produkter för friluftsliv med friluftsutrustning så som, tÀlt, sovsÀckar, liggunderlag, stormkök, vandringsryggsÀckar, verktyg och mycket mer. Vi har Àven ett stort utbud av klÀder, vandringskÀngor, gummistövlar, hikingskor, med mera. I vår webshop finns Àven allt du behöver för att åka turskidor. Vi har turskidor, både med och utan stålkanter, PjÀxor, stavar, skins, pulkor och utrustning för att tÀlta på vintern. Du kan också köpa turskidor i paket som Àr noga sammansatta av våra fjÀllexperter. Till oss Àr du alltid vÀlkommen. Vi strÀvar efter att hålla en nÀra kontakt med våra kunder och Àr tillgÀngliga oavsett om du har frågor eller behöver rådgivning om utrustning, Kanske har specifika önskemål eller saknar något i sortimentet, eller kanske behöver råd eller inspiration till nÀsta tur på fjÀllet! Varmt vÀlkommen!

4.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Snigeltransport

Skickade godset via buss och nu verkar det fastnat i Jönköping. Borde se över logistiken.

2026幎3月31日

Utrustad.se からの回答

Tack för din feedback! Vi följer upp detta med speditören så det inte ska hÀnda igen. Vi beklagar att din leverans tog några dagar extra. Hör av dig om det Àr något mer vi kan göra för dig!

Inga problem

Inga problem, snabb leverans. Ej provat produkten Ànnu men den ser ut som förvÀntat.

2026幎3月30日

Utrustad.se からの回答

Perfekt! Tack för att du handlar hos oss!

Fantastisk kundservice med personal

Fantastisk kundservice med personal tillgÀngliga både över mail och telefon, kunniga kring utrustning och lösningsorienterade!

2026幎3月2日

Utrustad.se からの回答

Vad roligt att du uppskattar vår personliga service. Vi försöker att alltid svara på frågor och vara tillgÀngliga för råd och vÀgledning inför köp. Tack för att du handlar hos oss!

5぀星のうち4の評䟡

Ett företag med god service!

Ni var det enda företaget dÀr jag kunde få prata med någon över telefon, av de som jag kontaktade. Ni gav också vÀldigt bra tips.
Ni skickade också grejerna som jag köpt vÀldigt snabbt. Tack för fin service.

2026幎3月2日

Utrustad.se からの回答

Roligt att du uppskattar vår personliga service och snabb leverans. Hör av dig om vi kan göra något mer för dig!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。