レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har nu gennem en Ã¥rrÊkke valgt at have fast rÃ¥dgivningsaftale med Uvildig RÃ¥d ift. til vores pensioner, investeringer og samlede formueudvikling. Uvildig RÃ¥ds vejledning og rÃ¥dgivning har vÊkstet... もっず芋る

Anders tilbageholdte sin viden om nogle info, som ville have Êndret mit behov for at fortsÊtte som kunde hos ham. Han undskyldte ikke ej heller indrÞmmede det. Det gjorde, at min tillid til hans foret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÞlt os i gode hÊnder i hele rÃ¥dgivningsforlÞbet. Anders Valdemar Juhl har givet os et godt overblik med sin rÃ¥dgivning, sÃ¥ vi kunne trÊffe de beslutninger, der er rigtige for os. MÞder er blev... もっず芋る

Anders og hans team bor temmeligt ydmygt. I en baggÃ¥rd i SÞborg. Det er der ikke meget Kgs. Nytorv og Bredgade over; men roen, venligheden og kompetencerne giver Kgs. Nytorv baghjul. Her er vi ikke... もっず芋る

䌁業情報

1. 幎金基金
  2. アセット マネゞメント サヌビス
  3. 銀行
  4. ファむナンシャル プランナヌ
  5. 保険代理店
  6. 投資サヌビス

圓該䌁業による蚘述

SkrÊddersyet uvildig Þkonomisk rådgivning du ikke finder i banken eller i pensionsselskabet I banken og pensionsselskabet mÞder du i virkeligheden en sÊlger der skal sikre sin egen og instituttets Þkonomi igennem dine investeringer og opsparinger. Derfor er der stor fare for, at du kommer til at betale alt for meget i gebyrer og skjulte omkostninger. Ofte bliver du kun tilbudt de produkter banken eller pensionsselskabet tjener flest penge på at sÊlge. Processen 1. Vi tilbyder altid et uforpligtende og gratis mÞde, hvor vi lytter til dine Þnsker og planer og indsamler alle relevante oplysninger. 2. Du modtager efterfÞlgende et oplÊg/tilbud fra os, hvor vi udspecificerer hvad vi kan skabe af vÊrdi for dig fx i form af besparede omkostninger, optimering af din formuesammensÊtning og pensionsplan. Du får en fast pris på hele rådgivningspakken, som er fastsat ud fra det samlede tidsforbrug til at få dig helt i mål med processen. Således opnår du det maksimale udbytte af vores rådgivning. 3. Vi mÞdes til en gennemgang af analysen og kÞreplanen som du efterfÞlgende får udleveret. 4. Et opsamlingsmÞde afholdes, hvor vi så sikrer vi får alt det praktiske omkring kÞreplanen ekspederet. 5. Du vil lÞbende hvert år modtage en e-mail fra os, hvor vi spÞrger om du har behov for et nyt mÞde. Her betaler du på timebasis efter behov. Overblik skaber tryghed samt ro i maven Som professionelle uvildige rådgivere hjÊlper vi vores kunder med at trÊffe bevidste valg om deres Þkonomi. Vi hjÊlper med at finde de lÞsninger som passer til dit temperament og ikke mindst nattesÞvn. Det handler om tillid Vi skaber lÞsninger for din Þkonomi med fokus på gennemsigtighed, og hjÊlper dig med at få mere ud af din samlede formue med fokus på risikospredning og Þkonomisk fleksibilitet. LÞsninger som er skrÊddersyet dine Þnsker og behov. Ordentlighed er et vigtigt nÞgleord for os. Vi mÞder alle vores kunder i ÞjenhÞjde, og sikrer at du får truffet de rigtige valg ud fra et objektivt beslutningsgrundlag. Vi hjÊlper dig helt i mål med processen, og sikrer du får det maksimale udbytte af vores rådgivning. Med mere end 36 års erfaring som Þkonomiske rådgivere har vi fulgt med tiden, og hjÊlper vores kunder med at lave lÞsninger som alene fokuserer på dine interesser, og ikke hvad der er bedst for banken eller dit pensionsselskab. Det handler om at sprede sine Êg. Opsparing i pensioner, opsparing som frie beskattede midler samt opsparing i bolig, giver for de fleste den bedste og fleksible lÞsning. Vi sikrer du får lagt en pensionsplan, som tager hensyn til den bedst mulige sammensÊtning af de aktuelle pensionstyper. Vi sÊtter en stor Êre i at prÊsentere dig for forvaltningslÞsninger med gennemsigtighed og stor risikospredning og ikke mindst adgang til et attraktivt markedsafkast. Dette for at sikre du ikke er til grin for dine egne penge. Har du fremtidssikret dine boliglån? Hvilke låntyper passer til dig, og hvordan sikrer du en tryg alderdom? Det er vigtigt at gÞre sig uafhÊngig af banken så hurtigt som muligt, hvilket vi hjÊlper dig med.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

96件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Tryghed, tilgÊngelighed og professionalisme

Vi har nu gennem en årrÊkke valgt at have fast rådgivningsaftale med Uvildig Råd ift. til vores pensioner, investeringer og samlede formueudvikling. Uvildig Råds vejledning og rådgivning har vÊkstet vores samlede formue og givet os daglig tryghed i forhold til vores samlede Þkonomis udvikling. Vi anbefaler på det varmeste Uvildig Råd for deres professionelle og altid tilgÊngelige rådgivning.
Kent og Malene

2026幎4月8日
自発的なレビュヌ

Fantastisk rådgivning – kan varmt anbefales

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Uvildigraad og Anders.
Rådgivningen har vÊret professionel og grundig.
Vi har fÞlt os trygge og godt guidet gennem hele forlÞbet.
Anders er meget kompetent og god til at forklare tingene i et sprog, der er til at forstå. Vi har fået et klart overblik over vores Þkonomi og fÞler os langt bedre rustet til at trÊffe de rigtige beslutninger.
Alt i alt en super positiv oplevelse – 10 ud af 10 herfra.
Vi kan varmt anbefale Anders og Uvildigraad.
Britta og Michael

2026幎4月7日

Professionel og tillidsfuld rådgivning

Vi har fÞlt os i gode hÊnder i hele rådgivningsforlÞbet. Anders Valdemar Juhl har givet os et godt overblik med sin rådgivning, så vi kunne trÊffe de beslutninger, der er rigtige for os. MÞder er blevet afholdt som aftalt til tiden, og Anders har lynhurtigt besvaret alle de spÞrgsmål, vi havde behov for at stille mellem mÞderne. Vi giver Uvildigraad vores varmeste anbefalinger.

2026幎1月28日

Gav op

Jeg er selvstÊndig i et enmandsfirma og sÞgte hjÊlp til at navigere i den jungle jeg synes at pensionsforsikringer er og sÊrligt TAE nÃ¥r man har “pletter” pÃ¥ helbredsattesten. Jeg har oplevet rÃ¥dgivningen som overfladisk og har lÞbende fÞlt mig usikker i et langtrukkent og smalsporet forlÞb. Resultatet blev at Anders gav op da han kun undersÞgte en mulighed - hvorefter jeg selv hurtigt fandt en alternativ lÞsning hvor jeg som arbejdsgiver forsikrer mig selv (uden krav om helbredsoplysninger). Det er mig ubegribeligt at en professionel rÃ¥dgiver ikke nÊvner/anbefaler den lÞsning.

2025幎8月11日

Uvildigraad ApS からの回答

KÊre Nanna, jeg beklager forlÞbet men kan af gode grunde ikke kommentere på din konkrete case. Vi undersÞgte gentagne gange flere lÞsninger på tvÊrs af markedet dog uden held.
Med venlig hilsen Anders Valdemar Juhl.

Anders er dybt professionel

Anders er dybt professionel og jeg har ladet ham rådgive os lige fra han startede.
Det har jeg ikke fortrudt.
Det er som at have en god praktiserende lÊge der kender en.
Her betaler du et moderat honorar og slipper for forsikringsmÊglerens og bank “rÃ¥dgiverens” skjulte dagsordener.

2026幎1月13日

Kompetent og tillidsvÊkkende rådgivning

Ud over at vi har fået en rÊkke konkrete anbefalinger, vi kunne ivÊrksÊtte med det samme, har vores rådgivningsforlÞb hos Anders Juhl sat en masse tanker og refleksioner i gang, hvilket efterfÞlgende har udmÞntet sig i, at vi er klÊdt endnu bedre på til at sikre vores Þkonomi fremadrettet.
Anders har hele vejen igennem virket tillidsvÊkkende og kompetent, og han har vÊret god til at tage udgangspunkt i, og holde fokus på, de behov og Þnsker vi har udtrykt ift fremtidig Þkonomi.
Der er ingen tvivl om at jÊvnlig dialog med Anders vil blive en fast del af vores formuepleje fremover.

2025幎8月18日

Saglig og Competent

Saglig, rolig, behagelig, virker meget competent.
Fik anbefalet ham af en bekendt. Har på ingen m,åde fortrudt, at have fået kontakt, og får hjÊlp fra Uvildgraad Aps. Bruger dem fortsat.

Bedste investering i mange år !

2024幎10月17日
自発的なレビュヌ

Rigtig god total lÞsning for pension og frie midler

Anders Juhl har hjulpet mig gennem en Êndring fra en dyr private banking lÞsning til en meget billigere lÞsning direkte koblet op til Velliv for sÃ¥ vidt angÃ¥r mine pensionsmidler og Nordnet for investering af frie midler. Gennemgangen har vÊret rigtig fin og med forslag til et par forskellige lÞsningsmodeller. Jeg er rigtig tilfreds og kan varmt anbefale Anders’ ekspertise.

2025幎9月15日

Tryg behandling

Som Êldre kunde har jeg oplevet en tryg behandling.
I forhold til råd og forståelse af min Þkonomi er jeg blevet afklaret og absolut tilfreds.
Revisor vÊret venlig, lyttende, samtalerne foregik i behagelig atmosfÊre.

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Professionalisme, value for your money!

Gennem Ældre Sagen fik vi et tilbud om et gratis, uvildigt Þkonomitjek hos UvildigRaad med gennemgang af bl.a. vores pension, boligÞkonomi og investering. Gennemgangen viste, at vi med fordel ville kunne omlÊgge investeringerne i vores pensionsordninger, og at vores Þkonomiske gevinst ville kunne finansiere honoraret til UvildigRaad indenfor de fÞrste 6 mÃ¥neder. Der gik kun ca. 4 mÃ¥neder!
Anders Juhl i UvildigRaad var professionel og guidede os ved udfÞrelse af omlÊgningen af vores investerede pensionsmidler. Professionelt arbejde som fortjener stor ros!

2025幎4月26日
自発的なレビュヌ

Jeg fÞler mig godt behandlet af

Jeg fÞler mig godt behandlet af Uvildigråd.
Jeg bliver altid mÞdt af venlig imÞdekommenhed og med god tålmodighed til mine mange spÞrgsmål på baggrund af mit ringe kendskab til Þkonomi og investering. Jeg ser frem til at få det hele på plads, så jeg får et godt Þkonomisk overblik for min fremtid.

2025幎4月8日
自発的なレビュヌ

Vi fik nys om Uvildigraad igennem et

Vi fik nys om Uvildigraad igennem et familiemedlem. Vi tog kontakt og resten er historie.. vi har fået hele vores Þkonomiske liv kÞrt igennem en MR scanner, alle sten er blevet vendt og gennemanalyseret, om der nu gemte sig en besparelse, eller en forbedring.
Vi har tage vores hat af for Uvildigraad aps. Og kommer med en kÊmpe anbefaling herfra.

2025幎4月3日

Oplysninger lÊkkes

Jeg opsÞgte sidste år UvildigRåd for en uforpligtende samtale om muligheder for Þkonomisk rådgivning. Derfor har virksomheden min mail adresse, selvom jeg valgte ikke at blive kunde. Nu har jeg 2 gange denne sommer modtaget virksomhedens rådgivning på mails til eksisterende kunder (m/personlige oplysninger) da UvildigRåd af ukendte årsager havde sat mig på deres mails til disse kunder. Een gang kunne vÊre uheldigt men måske et hÊndeligt uheld. To gange er mildest talt meget uprofessionelt og på kant med datalovgivningen. Jeg vil bare gÞre (kommende) kunder i UvildigRåd opmÊrksom på denne risiko....

2025幎8月22日

Uvildigraad ApS からの回答

KÊre Kristian, vi beklager meget ulejligheden og har siden fået sikret at dette ikke gentager sig fremover. Vi er meget bevidste om dette. Beklager endnu engang. Venligst Anders Valdemar Juhl

Gebyroptimering

Vi fik Þjnene op for forskellen på at have en uvildig Þkonomisk rådgiver og en bank, som ofte står i et dilemma mht hvad der gavner kunden eller banken mest, eller også gÞr den ikke. I hvert fald kan vi imÞdese en betydelig reduktion i åop. Desuden har vi fået mere hånd i hanke med aktieinvesteringerne end fÞr, hvor vi havde overladt alt til banken.
Der er hele tiden god kommunikation med uvildigråd.

2025幎8月22日

Uvildigraad er trovÊrdig rådgivning

Uvildigraad har vÊret min Þkonomiske rådgiver af flere omgange og er igen blevet valgt efter en periode udsat for bankernes meget hÞje omkostninger.
Når pensionsalderen trÊnger sig på er det fornuftigt at minimere omkostninger og det opnår man hos Uvildigraad.

2025幎8月21日
自発的なレビュヌ

Bliver mÞdt pÃ¥ en mÃ¥de sÃ¥ man fÞler

Bliver mÞdt på en måde så man fÞler tillid og kan forstå hvad der foregår på et område hvor jeg ellers ofte er lidt opgivende. god opfÞlgning og altid hurtigt svar på spÞrgsmål , fik opklaret en del ting der kan optimeres og give besparelser.

2025幎5月30日

Uvildigraad ApS からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på

UdemÊrket hjÊlp, men

UdemÊrket hjÊlp til reduktion af faste omkostninger på min pension.
Men der er måske lidt for mange “fugle på taget” med hensyn til påstået besparelsespotentiale og realiseret besparelse.
Samtidig har jeg fået hjÊlp til at Êndre i min pensions overordnede portefÞlge, men måske bÞr det fra starten vÊre tydeliggjort, at der siden bliver behov for yderligere justeringer.

2025幎6月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。